ο αντρας μου ειναι 1.71 με το ζορι κ εριχνε τις γκομενες πριν απο εμενα λες κ ηταν σφαχτα....το λεω γιατι ξερω το παρελθον απο πριν απο φιλους κ επειδη κινουμασταν στην ιδια περιοχη....
Printable View
Εγω ειχα με εναν 1,70 χωρις μαλλια, σε νικησα :P χαχαχαχα
Και σε μενα υπηρχε καλη ερωτικη χημεια και ελξη και θα τολμησω να πω ηταν ισως το καλυτερο που μου εχει τυχει απο αυτη την αποψη. Σκεψου οτι πριν ειχα πχ χρονια σχεση με εναν που ηταν (ειναι, πιστευω ζει ακομα λολ) 1.86...ε καμια σχεση ερωτικα.
Επισης κατι πηγε να γινει με εναν που ειναι 1.93...και με μαλλια χαχαχα....νοουπ. Δεν υπηρχε το κλικ και πηγα παρακατω, ειμαστε φιλοι τελικα.
Οποτε διαβαζω αυτα περι ερωτικης καταδικης επειδη ειναι 1.75 ο θεματοθετης και γελαω.
Εκτος αν εχει πια καμια τεραστια κρεατοελια στη μυτη και δεν μας το λεει, που και αυτη ε του πουστη αφαιρειται απο δερματολογο :P
ρε κοριτσια εμενα δεν μου αρεσουν οι ψηλοι αντρες...να το κοιταξω??ποτε δεν μου αρεσαν..
εχω ενα κολλημα...να ειναι ισος με μενα ο αντρας..να με αγκαλιαζει κ να τον κοιταω στα ματια..
με τον αντρα μου εχουμε ιδιο υψος..
επισης δεν φοραω ποτε τακουνια..τα απεχθανομαι..ειμαι κ χιπυς!!!
Πειτε τα ρε παιδια...η φαλακρα ειναι πιστευω βασικα ψιλοσεξυ αμα κατα τα αλλα ειναι περιποιημενος ο αλλος. Τοσοι ηθοποιοι υπαρχουν ως ζωντανα παραδειγματα. Βασικα τωρα θυμηθηκα μεχρι και εναν ωραιο φαλακρο περιπτερά που ηξερα λολ, αγοραζα τα τσιγαρα μου και θαυμαζα ρε παιδι μου :P
Βασικα οσο το σκεφτομαι αρχιζω να θυμαμαι παραπανω τετοια ατομα, δουλευα και με εναν μια περιοδο. Θελω να πω δεν ειναι μονο οι ηθοποιοι, ειναι εφικτο στη καθημερινοτητα :)
Κοιτα,μου αρέσει όπως σου είπα να περιποιείται το σώμα,την εμφάνιση της,και για το ύψος δεν έχω ιδιαίτερο θέμα.Αλλά ναι,μου αρέσει κιόλας να είναι κοντά στο δικό μου ύψος.
Π.χ. αυτη που σου έδειξα που μου άρεσε,είναι κοντά στο δικό μου ύψος.Εγώ 1,78 και αυτή ελάχιστα πιο κάτω.Και όπως σου είπα,δεν ήταν μόνο η ομορφιά της που.με τράβηξε.
anxious4ever χαχαχαχαχα και εμένα κάτι τέτοια έγραφε,μόνος του τα έλεγε.
Natalia_sups και εμένα μου έχει τύχει να μη δέσω με ψηλό και ομορφόπαιδο με πλούσια μαλλιά χαχαχαχα αφού δεν ταιριάζαμε. Και τι να τον κάνω τον πολύ ψηλό έτσι και αλλιώς εγώ είμαι μέτριου αναστήματος να τον έχω να μου λέει τι καιρό έχει εκεί πάνω?Μου φτάνει που η μάνα 1,55 παντρεύτηκε τον πατέρα μου 1,95(αυτή είναι σχέση από απόσταση)και έκανε εμένα 1,66-1,67 χαχαχαχα.
Τέλος πάντων αλλού είναι το πρόβλημα απλά δεν το καταλαβαίνουμε πολλές φορές.Και εγώ ήθελα να είμαι 50 κιλά γιατί παλιότερα ήμουν παχουλή,δεν είμαι όμως είμαι 60-62.Κάποτε έφτασα και κοντά στα 50 αλλά το πρόβλημά μου δεν λύθηκε.Αυτά είναι απλά μέσα στο δικό μας μυαλό.
ναι ρε συ εννοειται πως ειναι σεξυ!!!! πολυ μαλιστα!!
ουαααουου!! αρκει να την ξυριζει..μαρεσει το ξυρισμενο κεφαλι!
λοιπον!! πεθαινω κ κοβω φλεβα για τον ηθοποιο που επαιζε στο AMERICAN HISTORY!! τον Edwart Norton..αντικειμενικα δεν εχει ομορφο προσωπο..αλλα κατι εχει ρε παιδι μου!ειδικα σε αυτη την ταινια με το ξυρισμενο κεφαλι!! εκοβα φλεβα!! μεχρι κ στον υπνο μου τον εβλεπα..αχ!
να σημειωσω οτι δεν με ελκυει ο φασισμος, απλα ο ηθοποιος σε αυτην την ταινια χωρις μαλλια ειναι κολαση!!
@always --- εισαι πολυ ψηλος 1.78, εγω το θεωρω ψηλο δλδ...να το κοιταξεις!!χα!εμενα πχ δεν μου αρεσει αυτο το υψος..παντα οι γκομενοι μου ηταν μετριου ως χαμηλου αναστηματος..αντε λιγο παραπανω απο εμενα.Ειμαι 1.70..
o jean claude van dam ηταν κοντος..αλλα εμενα μου αρεσε πχ..
τα δοντια μου προεξειχαν κ πηγα κ τα εφτιαξα τωρα σε μεγαλη ηλικια..παραυτα ειχα παντα γκομενους..
ΚΑΛΕ ΣΟΡΡΥΥΥ!! ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ!!always ηθελα να γραψω...
δεν εχει σημασια οπως και να ειναι μια γυναικα μπορει να βρει ταιρι σε αντιθεση με τους αντρες
και περα απο το ποστ σου που ειπες οτι δεν κοιτας καν τους ασχημους δε χρειαζεται κατι αλλο, ετσι ειναι ολες ασχετα απ το τι λενε
δε χρειαζεται να γραφετε ασυναρτησιες για να νιωσω καλυτερα, ξερω τι γινεται τριγυρω μου ασχημος ειμαι οχι καθυστερημενος
και σωμα εχω στην ουσια τοπ απλα δεν εχει καμμια σημασια
και το οπλο δεν το θελω μονο για μενα :)
https://www.youtube.com/watch?v=U5QG-I9Ced0
ναι βρε πουλακι μου....αλλα αν μπορουσες να με κερδισεις με τον αερα σου κ την αυτοπεποιθηση σου οπως προειπα, θα το καταφερνες..εγω απλα σου λεω οτι πρεπει να κοιταξεις αυτο το πραμα..
δεν νομζιω οτι οι ασχημες γυναικες βρισκουν ευκολα ταιρι παντως..
εγω μπορει να ειχα μερικα δοντια να προεξειχαν αλλα δεν ειμαι ασχημη(οπως μου λενε..)
οποτε δεν εχω βιωσει απορριψη.
οποτε δεν ξερω να σου πω σχετικα με τις ασχημες κοπελες τι παιζει...
απλα οι φιλοι μου κατι ασχημες κοπελες ουτε καν τις πλησιαζουν...
απο κει κ περα παλι σου ειπα...αν δουλεψεις λιγο αυτο το κακο που εχεις να σε μειωνεις τοσο , νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα..
εχεις ασχοληθει καθολου με αυτο??να τονωσει δλδ το εγω σου? κ τον εαυτο σου πνευματικα, εσωτερικα εννοω?
Σοβαρα τωρα; Αυτο τι ειναι τωρα με το βιντεο χιουμορ; Συνελθε σε παρακαλω. Τουλαχιστον βρηκες παρεα, εσυ κι ο why, αντε ποιος στη χαρη σας.
Αντε και ας πουμε και εχεις δικιο. Δε θα σε θελησει ποτε καμια επειδη δεν εισαι μορφονιος. Ποτε να περιμενω για mass shooting στις ειδησεις;
Επισης αφου εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου γιατι γραφεις εδω; Μηπως επειδη καταβαθος θελεις να πειστεις για κατι διαφορετικο;
Αυτο το τραβατε με και ας κλαιω ειναι κλασσικη αντιδραση αδυναμιας, γκρινιας, καποιου που δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη του εαυτου του. Καιρος να μεγαλωσεις.
Καλησπέρα FaceOnlyaMotherCouldLove! Σε καταλαβαίνω απόλυτα για την ομορφιά! Διαβάζοντας και τα λεγόμενά σου και σε πιο μετά σελίδες, καλωσόρισες στο κλαμπ! Είμαι είναι υπέρυψηλόβαθμο στέλεχος του συγκεκριμένου κλαμπ, η αλλιώς, κλείνω τα 26 χρόνια ζωής τον Μάρτιο και έχω να δω γυναίκα απ'τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο! Εννοείται ότι είμαι και απορριψοσυλλέκτης! Είναι πάρα πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε άντρα να βρει κοπέλα έτσι και δεν πληροί κάποιες προϋποθέσεις.
Να σε ρωτήσω κάτι, αν δε γίνομαι αδιάκριτος. Με το λέγειν και την αυτοπεποίθηση πως τα πως; Όταν μιλάς σε κοπέλα, τι πιστεύεις ότι δεν πάει καλά (εκτός εμφάνισης) και τρως απορρίψεις (όπως έγραψες εσύ ο ίδιος); Επίσης, όταν μιλάς σε κοπέλα, αντιμετωπίζεις πρόβλημα στο τι να της πεις; Εγώ προσωπικά ναι!
Θα σου πω τι λέει το σοφό φμπ καλό παιδί άσχημος τυπαρασ άσχημος με ωραία ρούχα γλυκούλης άσχημος με ωραίο χαμόγελο γοητευτικός άσχημος με λεφτά ότι κατάλαβες κατάλαβες
δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι bait αυτο τωρα αλλα τελοσπαντων
οπως εγραψα και καπου πριν εχω περασει φασεις που νομιζα ακομα και οτι ημουν ωραιος και χωνομουν αρκετα αλλα το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο
η θα κοιταξει απτην αλλη χωρις να μιλησει καν η θα "ειχε αγορι" η θα απαντουσε μονολεκτικα οποτε και η κουβεντα δεν πηγαινε πουθενα
φυσικα και θα "αντιμετωπιζεις προβληματα στο τι να της πεις" μετα απο ενα σημειο αφου στην ουσια μιλας μονος σου και προσπαθεις να κανεις τον καραγκιοζη
επισης απολυτα λογικο μετα απο καποια χρονια που δεχεσαι αντιμετωπιση γενετικης αποτυχιας να εχεις καταληξει σκατοχαρακτηρας με 0 αυτοπεποιθηση/κυνικος/bitter/μισογυνης/"γκρινιαρης" κτλπ
αυτα τα "δουλεψε την αυτοπεποιθηση σου" ειναι τελειως ατοπα
Απ' ότι έχω καταλάβει, με το κείμενό σου προσπαθείς να δείξεις πως τα πράγματα είναι ή και θα ήταν όπως τα λες, χωρίς να αμφιβάλεις καθόλου γι' αυτό και χωρίς να έχεις τη διάθεση να δεις και άλλες οπτικές, καθώς θεωρείς πως δεν είναι ρεαλιστικές.
Από εμάς τι ζητάς; Να συμφωνίσουμε και να επαυξάνουμε;
Ψηλέ έχω κάνει κι ωραίος αλλά τώρα δε βλέπομαι λοιπόν όλοι αυτοί που δουλεύουν από μικροί στα τριάντα είναι σαν να τους πάτησε λεοφωρειο πάρε το απόφαση έτσι είναι οι άντρες ωραίοι μένουν οι άχρηστοι με εγγύηση δέκα αστέρια μισέλεν αυτά που σου λέω κι αν θες να βρεις όμορφη βγάλε λεφτά είναι στο χέρι σου τέλος επίσης υπάρχει κι η περίπτωση να είσαι τόσο κακομαθημένος που να τις βλέπεις όλες άσχημες συνήθως αυτό νομίζουν οι νέοι γι αυτό τα κορίτσια πάνε σε μεγαλύτερους είναι κι αυτό ένας λόγος
Καμία σχέση! Φιλικά και καλοπροαίρετα το ρώτησα καθώς και'γώ αντιμετωπίζω το ίδιο σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό!
Αν και δεν διάβασα ακόμα τι έγραψες αυτά που έκανες που περιγράφεις τώρα. Αυτά ακριβώς που περιγράφεις έκανα κι εγώ και φυσικά δεν τα κατάφερα! Ποιος; Εγώ που δεν χώνομαι κανονικά!
Ξέρω απόλυτα τι λες! Ειδικά αυτό με την αυτοπεποίθηση συμφωνώ απόλυτα! Λες και η αυτοπεποίθηση είναι μπαταρία, που τη φορτίζεις και μετά έχεις μπαταρία πλέον!
Επίσης αν είσαι φτωχό λαϊκό παιδί ξέχνα το μόνο πανεπιστήμια ΤΕΙ κλπ περνάνε χωρίς λεφτά ή εμφάνιση παίζει ένα τριαντα τα εκατό
Αν δεν έχεις λεφτά πρέπει τουλάχιστον να έχεις σπουδάσει αγάπη μου αφού σε έχω αδυναμία γτ με πληγώνεις;
Επίσης πεσ μου αν θεσ καντάδα
https://youtu.be/r92yU4gMvko
Αυτά που διαβάζω σε αυτό το θέμα με ξεπερνάνε.Συγνώμη κιόλας δεν θέλω να γίνομαι αγενής....το γενετική αποτυχία δεν το έχω ξανακούσει.Μου φέρνει στο μυαλό κάτι παιδάκια που γεννιούνται με τρία πόδια και δύο κεφάλια.Εντάξει όλοι μας μπορεί να έχουμε ανασφάλεια μερικές φορές με την εμφάνιση αλλά λες ότι θα μπορούσες να ξεπεράσεις πιο εύκολα το θάνατο ή την ανεργία αν ήσουν πιο ωραίος...Μάλιστα...Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα χειρότερα από τον θάνατο και η εμφάνιση σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.Ούτε κάτι που θα σε έκανε να ξεπερνούσες το θάνατο.Ξέρεις πόσους άσχημους ξέρω που έχουν κοπέλα?Αν και νομίζω ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.Αλλού είναι το πρόβλημα πίστεψε με.Χυλόπιτες έχουμε φάει όλοι όμορφοι και άσχημοι.
Επίσης για @ναταλια αυτό που δεν πρέπει να χάσεις όσο δύσκολα κι αν περνάς είναι το επίπεδο σου εγώ έτσι σε εκτιμάω άσχετα αν αυτό δε σε βοηθάει στη ζωή σου δηλαδή να στο πω απλά μπορεί να μη πετυχαινεισ με τη μία αλλά έτσι σε εκτιμάνε άσχετα με το αν πετυχαινεισ
Φιλικα
Σε ευχαριστω ρε ελις, ωρες ωρες μπορεις να πεις κατι πραγματα που οκ...περα απο τη πλακα ειναι ομορφο να ακουσεις σε μια δυσκολη φαση. Τα σωστα πραγματα δηλαδη :)
Οχι οτι αμαν εχω επιπεδο χαχαχα...μη νομιζεις καλα ξεκατινιαζομαι αμα χρειαστει. Απλα βοηθαει η σκεψη πως αξιζει ο, τι κανεις ακομα και αν δεν φαινεται αμεσα. Κι εγω σε εκτιμω.
Κούκλα να σου πω μια αλήθεια εγώ που με ξέρω μπορεί να μη με εκτιμάω δηλαδή εγώ δεν έχω καλή γνώμη για τον εαυτό μου αλλά επειδή έχω γνωρίσει πολλούς σου λέω ότι είναι το όπλο σου με αυτό πρέπει να προχωρήσεις οι καλοί πότε δε χάνονται λέμε εμείς εδώ μπορεί να σου λείπει κουράγιο υπομονή επιμονή κάτι αλλά αυτά καλλιεργούνται αυτό στο λέω σίγουρα
στα ιδια επιπεδα με αυτα τα παιδακια ειμαι στην ουσια
και δεν ειμαι καθολου ανασφαλης ειμαι πολυ απλα ρεαλιστης, δε βλεπω πουθενα αντρα κοντο+χωρις μαλλια με λεπτη γυναικα
ναι τρωνε και οι ομορφοι χυλοπιτες αλλα ξερουν οτι αυριο θα βγουν απτο σπιτι και θα τους κοιταξουν 2-3-5 κοριτσια θα τους χαμογελασουν κτλπ καμμια σχεση και καπως ετσι αποκτουν αυτοπεποιθηση να συνεχισουν να χωνονται και ειναι σιγουρο οτι δε θα τρωνε παντα ακυρα
θεματοθέτη πως σε λένε? Ερώτηση, πιστευεις οτι ένα άτομο 7άρι μπορεί να νομίζει οτι είναι 8άρι ή 6άρι?
Ο αντιπρόεδρος της xiaomi. Με 0% ομορφιά οπως την ορίζει η νευροτική πλεοψηφία και 0% μαλλιά αλλά 100% επιτυχία και 100% με γυναίκα
http://cdn.techpp.com/wp-content/upl...in-haircut.jpg
http://img.etimg.com/photo/52140899/.jpg
η εικονα του εξαρταται απο την ανταποκριση που δεχεται / απο αυτες που τον ενδιαφερουν
στην περιπτωση μου το "league" μου ειναι υπερβαρες 2-3/10
οσο για τον αντιπροεδρο που ειπες
το να περιμενω να παω 30+ χρονων και να πρεπει να εχω καταφερει να βγαλω λεφτα με την ελπιδα οτι καποια που δεν θα με κοιταγε καν πριν 10 χρονια να συμβιβαστει μαζι μου απλα επειδη εχει φτασει ο καιρος που πρεπει να συμβιβαστει με κατι και μετα να με κερατωνει με τον υδραυλικο δεν μου λεει και πολλα
δεν ειναι κατι που να με κανει να θελω να σηκωθω απ το κρεβατι