22ος χρονος χωρις βαλεντινα :). τελος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 117
    Senior Member
    Επισης αφου εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου γιατι γραφεις εδω; Μηπως επειδη καταβαθος θελεις να πειστεις για κατι διαφορετικο;
    Αυτο το τραβατε με και ας κλαιω ειναι κλασσικη αντιδραση αδυναμιας, γκρινιας, καποιου που δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη του εαυτου του. Καιρος να μεγαλωσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by FaceOnlyaMotherCouldLove View Post
    Οι δυσκολίες της ζωής ποτε δε με ενόχλησαν τοσο. Το να χάνεις μια δουλειά. Το να χάνεις κάποιο δικό σου πρόσωπο ειναι τραγικό... αλλά θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω ολα αυτά ευκολότερα αν ήμουν ωραίος. Για μένα αυτο είναι η μεγαλύτερη ελευθερία. Το να ΞΕΡΩ... πραγματικά να ΞΕΡΩ οτι είμαι ωραίος θα ηταν τοσο απελευθερωτικό. Το να ξέρω οτι αν ανοίξω την κάμερα και κοιτάξω τον εαυτό μου θα έχω φωτογένεια και αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Αυτή η γαλήνη στο μυαλό. Δε θα με ένοιαζε να δείχνω κουρασμένος. Ή τα μαλλιά μου να ήταν χάλια. Αν το πρόσωπό μου φώναζε ΩΡΑΙΟΣ δεν θα είχε τίποτα άλλο σημασία, θα ένιωθα ευφορία. Θα ταξίδευα τον κοσμο, θα φλέρταρα σαν τρελός. Θα χαμογελούσα και θα γέλαγα και θα εξαπολούσα ολη μου τη δημιουργικότητα. Θα ήμουν αυθόρμητος και θα γινόμουν το ελέυθερο πνεύμα/τυχοδιώκτης που παντα φανταζόμουν. Είτε θα είχα κοπέλα είτε οχι δεν θα είχε σημασια. Θα ΗΞΕΡΑ οτι είμαι ωραίος και θα μπορούσα να βρω κάποια όποτε το θελήσω. Αν έχανα μια δουλειά ή μου τύχαινε κάποια τραγωδία, θα πονούσε αλλά θα αντισταθμιζόταν με το να ξέρω οτι είμαι ωραίος. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πιο δυνατό απο το να ξέρεις οτι έχεις πέραση στις γυναίκες. Σέξ, έρωτας, ρομαντισμός. Όταν είσαι ωραίος, δεν είσαι ποτέ πραγματικά μόνος... και το ΞΕΡΕΙΣ. Και ακόμα και αν προσωρινά ήσουν, θα κοίταξες στον καθρεύτη και θα ΗΞΕΡΕΣ οτι μπορείς να προσελκύσεις κάποια όποτε το θελήσεις.
    Καλησπέρα FaceOnlyaMotherCouldLove! Σε καταλαβαίνω απόλυτα για την ομορφιά! Διαβάζοντας και τα λεγόμενά σου και σε πιο μετά σελίδες, καλωσόρισες στο κλαμπ! Είμαι είναι υπέρυψηλόβαθμο στέλεχος του συγκεκριμένου κλαμπ, η αλλιώς, κλείνω τα 26 χρόνια ζωής τον Μάρτιο και έχω να δω γυναίκα απ'τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο! Εννοείται ότι είμαι και απορριψοσυλλέκτης! Είναι πάρα πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε άντρα να βρει κοπέλα έτσι και δεν πληροί κάποιες προϋποθέσεις.

Να σε ρωτήσω κάτι, αν δε γίνομαι αδιάκριτος. Με το λέγειν και την αυτοπεποίθηση πως τα πως; Όταν μιλάς σε κοπέλα, τι πιστεύεις ότι δεν πάει καλά (εκτός εμφάνισης) και τρως απορρίψεις (όπως έγραψες εσύ ο ίδιος); Επίσης, όταν μιλάς σε κοπέλα, αντιμετωπίζεις πρόβλημα στο τι να της πεις; Εγώ προσωπικά ναι!

Senior Member
    Θα σου πω τι λέει το σοφό φμπ καλό παιδί άσχημος τυπαρασ άσχημος με ωραία ρούχα γλυκούλης άσχημος με ωραίο χαμόγελο γοητευτικός άσχημος με λεφτά ότι κατάλαβες κατάλαβες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Να σε ρωτήσω κάτι, αν δε γίνομαι αδιάκριτος. Με το λέγειν και την αυτοπεποίθηση πως τα πως; Όταν μιλάς σε κοπέλα, τι πιστεύεις ότι δεν πάει καλά (εκτός εμφάνισης) και τρως απορρίψεις (όπως έγραψες εσύ ο ίδιος); Επίσης, όταν μιλάς σε κοπέλα, αντιμετωπίζεις πρόβλημα στο τι να της πεις; Εγώ προσωπικά ναι!

δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι bait αυτο τωρα αλλα τελοσπαντων

οπως εγραψα και καπου πριν εχω περασει φασεις που νομιζα ακομα και οτι ημουν ωραιος και χωνομουν αρκετα αλλα το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο

η θα κοιταξει απτην αλλη χωρις να μιλησει καν η θα "ειχε αγορι" η θα απαντουσε μονολεκτικα οποτε και η κουβεντα δεν πηγαινε πουθενα

φυσικα και θα "αντιμετωπιζεις προβληματα στο τι να της πεις" μετα απο ενα σημειο αφου στην ουσια μιλας μονος σου και προσπαθεις να κανεις τον καραγκιοζη

επισης απολυτα λογικο μετα απο καποια χρονια που δεχεσαι αντιμετωπιση γενετικης αποτυχιας να εχεις καταληξει σκατοχαρακτηρας με 0 αυτοπεποιθηση/κυνικος/bitter/μισογυνης/"γκρινιαρης" κτλπ
    αυτα τα "δουλεψε την αυτοπεποιθηση σου" ειναι τελειως ατοπα

Banned
    Οι δυσκολίες της ζωής ποτε δε με ενόχλησαν τοσο. Το να χάνεις μια δουλειά. Το να χάνεις κάποιο δικό σου πρόσωπο ειναι τραγικό... αλλά θα μπορούσα να τα αντιμετωπίσω ολα αυτά ευκολότερα αν ήμουν ωραίος. Για μένα αυτο είναι η μεγαλύτερη ελευθερία. Το να ΞΕΡΩ... πραγματικά να ΞΕΡΩ οτι είμαι ωραίος θα ηταν τοσο απελευθερωτικό. Το να ξέρω οτι αν ανοίξω την κάμερα και κοιτάξω τον εαυτό μου θα έχω φωτογένεια και αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Αυτή η γαλήνη στο μυαλό. Δε θα με ένοιαζε να δείχνω κουρασμένος. Ή τα μαλλιά μου να ήταν χάλια. Αν το πρόσωπό μου φώναζε ΩΡΑΙΟΣ δεν θα είχε τίποτα άλλο σημασία, θα ένιωθα ευφορία. Θα ταξίδευα τον κοσμο, θα φλέρταρα σαν τρελός. Θα χαμογελούσα και θα γέλαγα και θα εξαπολούσα ολη μου τη δημιουργικότητα. Θα ήμουν αυθόρμητος και θα γινόμουν το ελέυθερο πνεύμα/τυχοδιώκτης που παντα φανταζόμουν. Είτε θα είχα κοπέλα είτε οχι δεν θα είχε σημασια. Θα ΗΞΕΡΑ οτι είμαι ωραίος και θα μπορούσα να βρω κάποια όποτε το θελήσω. Αν έχανα μια δουλειά ή μου τύχαινε κάποια τραγωδία, θα πονούσε αλλά θα αντισταθμιζόταν με το να ξέρω οτι είμαι ωραίος. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ πιο δυνατό απο το να ξέρεις οτι έχεις πέραση στις γυναίκες. Σέξ, έρωτας, ρομαντισμός. Όταν είσαι ωραίος, δεν είσαι ποτέ πραγματικά μόνος... και το ΞΕΡΕΙΣ. Και ακόμα και αν προσωρινά ήσουν, θα κοίταξες στον καθρεύτη και θα ΗΞΕΡΕΣ οτι μπορείς να προσελκύσεις κάποια όποτε το θελήσεις.
    Απ' ότι έχω καταλάβει, με το κείμενό σου προσπαθείς να δείξεις πως τα πράγματα είναι ή και θα ήταν όπως τα λες, χωρίς να αμφιβάλεις καθόλου γι' αυτό και χωρίς να έχεις τη διάθεση να δεις και άλλες οπτικές, καθώς θεωρείς πως δεν είναι ρεαλιστικές.

Από εμάς τι ζητάς; Να συμφωνίσουμε και να επαυξάνουμε;

Senior Member
    Ψηλέ έχω κάνει κι ωραίος αλλά τώρα δε βλέπομαι λοιπόν όλοι αυτοί που δουλεύουν από μικροί στα τριάντα είναι σαν να τους πάτησε λεοφωρειο πάρε το απόφαση έτσι είναι οι άντρες ωραίοι μένουν οι άχρηστοι με εγγύηση δέκα αστέρια μισέλεν αυτά που σου λέω κι αν θες να βρεις όμορφη βγάλε λεφτά είναι στο χέρι σου τέλος επίσης υπάρχει κι η περίπτωση να είσαι τόσο κακομαθημένος που να τις βλέπεις όλες άσχημες συνήθως αυτό νομίζουν οι νέοι γι αυτό τα κορίτσια πάνε σε μεγαλύτερους είναι κι αυτό ένας λόγος

Senior Member
    δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι bait αυτο τωρα αλλα τελοσπαντων
    Καμία σχέση! Φιλικά και καλοπροαίρετα το ρώτησα καθώς και'γώ αντιμετωπίζω το ίδιο σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό!

οπως εγραψα και καπου πριν εχω περασει φασεις που νομιζα ακομα και οτι ημουν ωραιος και χωνομουν αρκετα αλλα το αποτελεσμα ηταν παντα το ιδιο

η θα κοιταξει απτην αλλη χωρις να μιλησει καν η θα "ειχε αγορι" η θα απαντουσε μονολεκτικα οποτε και η κουβεντα δεν πηγαινε πουθενα

φυσικα και θα "αντιμετωπιζεις προβληματα στο τι να της πεις" μετα απο ενα σημειο αφου στην ουσια μιλας μονος σου και προσπαθεις να κανεις τον καραγκιοζη
    Αν και δεν διάβασα ακόμα τι έγραψες αυτά που έκανες που περιγράφεις τώρα. Αυτά ακριβώς που περιγράφεις έκανα κι εγώ και φυσικά δεν τα κατάφερα! Ποιος; Εγώ που δεν χώνομαι κανονικά!

επισης απολυτα λογικο μετα απο καποια χρονια που δεχεσαι αντιμετωπιση γενετικης αποτυχιας να εχεις καταληξει σκατοχαρακτηρας με 0 αυτοπεποιθηση/κυνικος/bitter/μισογυνης/"γκρινιαρης" κτλπ
    αυτα τα "δουλεψε την αυτοπεποιθηση σου" ειναι τελειως ατοπα
    Ξέρω απόλυτα τι λες! Ειδικά αυτό με την αυτοπεποίθηση συμφωνώ απόλυτα! Λες και η αυτοπεποίθηση είναι μπαταρία, που τη φορτίζεις και μετά έχεις μπαταρία πλέον!

Senior Member
    Επίσης αν είσαι φτωχό λαϊκό παιδί ξέχνα το μόνο πανεπιστήμια ΤΕΙ κλπ περνάνε χωρίς λεφτά ή εμφάνιση παίζει ένα τριαντα τα εκατό

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επίσης αν είσαι φτωχό λαϊκό παιδί ξέχνα το μόνο πανεπιστήμια ΤΕΙ κλπ περνάνε χωρίς λεφτά ή εμφάνιση παίζει ένα τριαντα τα εκατό
    Γιατι νομιζεις τα πανεπιστημια και τα τει εξασφαλιζουν λεφτα; χαχαχαχα εκλαψα απο τα γελια να σαι καλα ρε ελις :P

Senior Member
    Αν δεν έχεις λεφτά πρέπει τουλάχιστον να έχεις σπουδάσει αγάπη μου αφού σε έχω αδυναμία γτ με πληγώνεις;

Senior Member
    Επίσης πεσ μου αν θεσ καντάδα
    https://youtu.be/r92yU4gMvko

Senior Member
    Αυτά που διαβάζω σε αυτό το θέμα με ξεπερνάνε.Συγνώμη κιόλας δεν θέλω να γίνομαι αγενής....το γενετική αποτυχία δεν το έχω ξανακούσει.Μου φέρνει στο μυαλό κάτι παιδάκια που γεννιούνται με τρία πόδια και δύο κεφάλια.Εντάξει όλοι μας μπορεί να έχουμε ανασφάλεια μερικές φορές με την εμφάνιση αλλά λες ότι θα μπορούσες να ξεπεράσεις πιο εύκολα το θάνατο ή την ανεργία αν ήσουν πιο ωραίος...Μάλιστα...Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα χειρότερα από τον θάνατο και η εμφάνιση σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.Ούτε κάτι που θα σε έκανε να ξεπερνούσες το θάνατο.Ξέρεις πόσους άσχημους ξέρω που έχουν κοπέλα?Αν και νομίζω ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.Αλλού είναι το πρόβλημα πίστεψε με.Χυλόπιτες έχουμε φάει όλοι όμορφοι και άσχημοι.

Senior Member
    Επίσης για @ναταλια αυτό που δεν πρέπει να χάσεις όσο δύσκολα κι αν περνάς είναι το επίπεδο σου εγώ έτσι σε εκτιμάω άσχετα αν αυτό δε σε βοηθάει στη ζωή σου δηλαδή να στο πω απλά μπορεί να μη πετυχαινεισ με τη μία αλλά έτσι σε εκτιμάνε άσχετα με το αν πετυχαινεισ
    Φιλικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επίσης για @ναταλια αυτό που δεν πρέπει να χάσεις όσο δύσκολα κι αν περνάς είναι το επίπεδο σου εγώ έτσι σε εκτιμάω άσχετα αν αυτό δε σε βοηθάει στη ζωή σου δηλαδή να στο πω απλά μπορεί να μη πετυχαινεισ με τη μία αλλά έτσι σε εκτιμάνε άσχετα με το αν πετυχαινεισ
    Φιλικα
    Σε ευχαριστω ρε ελις, ωρες ωρες μπορεις να πεις κατι πραγματα που οκ...περα απο τη πλακα ειναι ομορφο να ακουσεις σε μια δυσκολη φαση. Τα σωστα πραγματα δηλαδη
    Οχι οτι αμαν εχω επιπεδο χαχαχα...μη νομιζεις καλα ξεκατινιαζομαι αμα χρειαστει. Απλα βοηθαει η σκεψη πως αξιζει ο, τι κανεις ακομα και αν δεν φαινεται αμεσα. Κι εγω σε εκτιμω.

Senior Member
    Κούκλα να σου πω μια αλήθεια εγώ που με ξέρω μπορεί να μη με εκτιμάω δηλαδή εγώ δεν έχω καλή γνώμη για τον εαυτό μου αλλά επειδή έχω γνωρίσει πολλούς σου λέω ότι είναι το όπλο σου με αυτό πρέπει να προχωρήσεις οι καλοί πότε δε χάνονται λέμε εμείς εδώ μπορεί να σου λείπει κουράγιο υπομονή επιμονή κάτι αλλά αυτά καλλιεργούνται αυτό στο λέω σίγουρα

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast