Εγω Boo με τη σκεψη μου σου στελνω την αγαπη μου και ενα φιλακι για καληνυχτα!!!!! Σκεψου και εσυ κατι ομορφο για καποιον που αγαπας, αν θελεις ακου και λιγη μουσικουλα και οι αρνητικες σκεψεις θα χαθουν!
Printable View
Όχι δεν μιλάω για τον πατέρα μου Μάρα, ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια θέματα στην οικογένεια........
@elisabet
μακαρι να ειναι οπως τα λες.μακαρι γιατι αλλιως θα το εχω μεγαλο βαρος.
πριν σκεφτομουνα να παω αστυνομια να τους το πω.οτι εγω φταιω.οχι οτι θα με πιστευαν..
εχω βαλει μουσικη.δε βοηθαει πολυ ομως
@Mara.Z
ευχαριστω πολυ!σου ευχομαι μια γλυκια καληνυχτα!
Elisabet, να υποθεσω οτι δεν ειχες προηγουμενη εμπειρια με παρανοικους οποτε ενα σοκ το επαθες ε?? τουλαχιστον σκεψου το θετικο οτι μπορουσες να απομακρυνθεις.
Βοο ευχαριστωωωω!!!
Μόνο σοκ;;;!!! Μέχρι μήπως αλήθεια ήμουν διχασμένη προσωπικότητα σκέφτηκα! Κατέληξα εγώ σε ψυχολόγο αντί για εκείνον.
Όχι δεν είχα προηγούμενη εμπειρία αν κ υπήρχε άτομο με σχιζο στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο αλλά ποτέ δεν το είχα δει σε τέτοια φάση, ούτε θυμάμαι ποτέ να αναφέρθηκε κάτι τετοιο. Έπαιρνε τα φάρμακα του, ήταν οκ πάντα. Οπότε στην ουσία δεν είχα καμιά εμπειρία, ούτε έδειχνε κάτι ο άνθρωπος αυτός που να με βάλει σε σκέψεις. Γενικά θεωρούσα οτι είχα βρει το άλλο μου μισό, πετούσα στα σύννεφα κ μιλάγαμε για συγκατοίκηση ώσπου ξαφνικά σκάει αυτό κ παθαίνω σοκ!!!
Μην έχεις κανένα βάρος!!! Έχει δύναμη η σκέψη μας ναι, αλλά αν ήταν οι φόβοι και οι σκέψεις όλων μας να βγαίνανε έτσι, ο κόσμος θα είχε καταστραφεί προ πολλού!
Σου στέλνω κι εγώ λοιπόν όση θετική ενέργεια μπορώ μαζί με την Μάρα για να αντισταθμίσουμε την αρνητική σου που έχεις τώρα :))
Και συγνώμη που σου χαλάσαμε λίγο το θέμα με τα οφτοπικ αλλά ανοίξανε λίγο πληγές με την κουβέντα.
boo οι ψυχωτικοι βγαζουν αυθαιρετα συμπερασματα.
αυτο ειναι γνωστο. ειναι της παθησης. απλως αισθανεσαι πολυ αγχος και το ερμηνευεις ετσι.
boo αμα ο καθε ψυχωτικος μπορουσε να προκαλεσει σεισμους και δεδομενου οτι ψυχωτικοι ειναι τουλαχιστον το 1% του πληθυσμου, θα ειχε διαλυθει το συμπαν.
Μπου άσε τους σεισμούς κ πεσ τα νούμερα του τζόκερ να κανεισ κ κάτι καλό μετά το σεισμό
και πως εξηγεις το οτι ειχα την αισθηση για σεισμο και εγινε σεισμος?ρωτησα και τη μανα μου μηπως ηταν ιδεα μου.αλλα εγινε.και ευτυχως ηταν μικρος γιατι δε θα αντεχα να παθαινε καποιος κατι.
βεβαια οταν τους ειπα της μανας μου και της αδερφης μου οτι το ηξερα δε με πιστευαν και με ειρωνευτηκαν..
5 17 39 42 25 τζοκερ 16 :P
αυτα θα παιξω!
μακαρι να κερδισουμε!αντε να πλουτισουμε ολοι μας..
οχι και σημερα στην ιδια φαση ειμαι απλα εχει γινει πιο γενικο το αισθημα μου.δηλαδη ενω χτες πιστευα οτι θα προκαλεσω σεισμο σημερα λεω οτι κακο και να γινει και αν παθει καποιος κατι θα φταιω εγω..
εχω ψυχολογο σημερα και σκεφτομαι να της το πω ή οχι..θα λυθει στα γελια οπως κανανε και οι δικοι μου και δε θα μ αρεσε αυτο
Δεν θα λυθεί στα γέλια μην ανησυχείς έχει ακούσει και άλλα η ψυχολόγος.Ξέρω πως είναι να σου μπαίνουν παράξενες ιδέες και φόβοι στο μυαλό σου.Το έχω πάθει και εγώ και καταλαβαίνω πως είναι.Αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό που φοβάσαι.Κανείς δεν θα πάθει κακό επειδή το σκέφτεσαι.Οι δικοί σου γελάνε γιατί δεν καταλαβαίνουν πόσο φοβάσαι.
ειχες την αισθηηση για σεισμο αλλα δε το προκαλεσες....
το πιο πιθανο ειναι να ηταν τυχαιο.
δευτερο δε ξερω κιολας, υποθετω ισως επιασες και καταλαβες τους προσεισμους. οπως και τα ζωα και οι σκυλοι πχ που γαυγιζουν πριν το σεισμο κλπ.
αρα δε το προκαλεσες αλλα τον καταλαβες πιο πριν υποθετω, ενω το πιο πιθανο ειναι να ειναι τυχαιο...
Το έχω γράψει και σε ένα άλλο θέμα αν και δεν ξέρω αν αυτά είναι ψυχωτικά ή απλά φοβίες.Μετά από πολύ βαριά κατάθλιψη που πέρασα στα 17 μου υπήρχαν φορές που φοβόμουν ότι γύρω μου υπάρχει μια συνωμοσία που θέλει να κάνει κακό στους ανθρώπους και φοβόμουν να βγω από σπίτι μερικές μέρες.Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω για να προστατευτώ από αυτό και ένιωθα σαν να ξέρω κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι άνθρωποι.Το είπα και εγώ στη μητέρα μου μια φορά και γέλασε ,δεν έδωσε σημασία αλλά εγώ φοβόμουν, το σκεφτόμουν και δεν μπορούσα να συμμετέχω σε ότι γινόταν γύρω μου.Μερικές φορές όταν περπατάω στο δρόμο με πιάνουν παρανοικές φοβίες για τους ανθρώπους γύρω μου και πολλές φορές καταλαβαίνουν ότι φοβάμαι.Αυτό που με βοηθάει όταν μου συμβαίνει αυτό για να νιώσω κάπως καλύτερα είναι να εστιάσω κάπου την προσοχή μου.πχ σε ένα video η ένα τραγούδι ή να μου μιλάει κάποιος ακόμα και αν φοβάμαι τόσο που δεν θέλω τίποτα απ'ολα αυτά.Η απόσπαση της προσοχής με βοηθάει δηλαδή.
Εγω περνω ρισπερνταλ και εχω ακομα συμπτωματα και απο χθες περνω 1mg παραπανω...τα συμπτωματα?
Ακουνε τις σκεψεις και νιωθω εξω ειδικα μεσα στα ΜΜΜ οτι ειναι κακοπροαιρετοι και οτι θα με σφαξουν....επισης ενα περιεργο που συμβαινει ειναι οτι κανω προβολες π.χ εγω σκεφτομαι πως επειδη ειμα μελαχροινος και εχω μικρα ματια ειν αντιαισθητικο και νομιζω οτι και οι αλλοι με κοιτανε γιαυτο...στα ΜΜΜ νιωθω αρκετη δυσφορια ισως και να φαινεται αυτο προσπαθω να μη δινω σημασια αλλα αν καποιος με κοιταει επιμονα τον κοιταω και εγω...βεβαια τωρα ειναι καλυτερα οταν ημουν σε επεισοδιο στο μετρο μεσα φοβομουν τοσο που παρενοχλουσα τον κοσμο χσχαχαχα...παντως τα ιδια συμπτωματα ειναι αλλα οταν τα βιωνω ειναι πολυ αληθινα τωρα με τον γιατρο προσπαθουμε να ανεβασουμε πιο πολυ την εναισθησια δλδ ακομα και με συμπτωματα να καταλαβαινω οτι δεν συμβαινουν πραγμα πολυ δυσκολο γτ αν το καταφερνα δεν θα περνα αγωγη
πηρα xanax μπας και βοηθησει γιατι δοκιμαζω να δω κατι ή να ακουσω τραγουδια αλλα δε βοηθαει.σκεφτομαι παραλληλα ολο αυτο
Ναι το ξέρω ότι είναι δύσκολο να σταματήσεις να το σκέφτεσαι αλλά δεν είναι αλήθεια,δεν πρόκειται να προκαλέσεις κανένα κακό.Συνέχισε να ασχολείσαι με κάτι όμως θα δεις θα περάσει κάποια στιγμή.
μακαρι να περασει οπως λες.ημουν πολυ καλα 10-12 μερες.μονο τις 2 απο αυτες ειχα φωνες.οποτε ημουν αρκετα καλα.τωρα δε μπορω να καταλαβω τι συνεβη και με επιασε αυτο
Θα περάσει, είναι από την ασθένεια σου.Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που φοβάσαι.Θα πας στην ψυχολόγο σου να της πεις ότι φοβάσαι και θα σε βοηθήσει και εκείνη να το ξεπεράσεις όλα μια χαρά θα είναι.
δε ξερω πως να της το πω
Θα το πεις με τρόπο έχω ένα φίλο που κάνει σεισμούς και θα μου μάθει κι εμένα
μου ειπε πανω κατω οτι εχω συνηθισει 15 χρονια να μην ειμαι καλα και οτι δε μπορω να το διαχειριστω ευκολα το να ειμαι καλα.και μου ειπε οτι πολλες φορες οι ανθρωποι εχουν αυτο το κατι σαν 6η αισθηση για πραγματα που προκειται να συμβουν μου ειπε οτι υπαρχει και ιατρικη εξηγηση αλλα δεν την καταλαβα.οπως πολλα ζωα πριν απο εναν σεισμο ειναι ανησυχα.με ρωτουσε επανειλημενα αν πιστευω οτι το μυαλο μπορει να εχει τετοιες δυναμεις οτι δηλαδη να προκαλει πραγματα να συμβουν..κατι τετοια μου ελεγε δε τα θυμαμαι και καλα
Σε βοήθησε η κουβέντα μαζί της?
ανακουφιστηκα απο τη μια επειδη μου ειπε οτι συμβαινει καποιες φορες να εχουμε προαισθημα αλλα απο αυτην την ενοχη οτι θα κανω κατι κακο και θα φτταιω δεν ικανοποιηθηκα
εγω προκαλεσα το σεισμο στο ιονιο σημερα.θα γινει κι αλλος.δε ξερω αν επαιξε σε τηλεορασεις και ραδιοφωνα.το διαβασα στο φβ και με το που το ειδα το καταλαβα.εχω παρα πολυ αγχος απο εκεινη τη στιγμη.εχω ενα κομπο στο στομαχι.η ψυχολογος εδω και 1.5 μηνα λειπει απο το κψυ.βοηθειστε με ρε παιδια.να παρω ηρεμιστικο?.με χεχει πιασει πανικος.γιατι να προκαλω τετοια πραγματα??δε παταω ουτε μυρμιγκι.οταν το βλεπω τουλαχιστον..γιατι να προκαλω τοσο κακο στον κοσμο??
Γεια σου μπου
Δεν προκαλεσες εσυ τον σεισμό μπου, κανείς δεν μπορεί να προκαλέσει σεισμούς.
Όλα αυτά τα σκέφτεσαι από το άγχος σου και επειδή είσαι τρομερά ενοχικό άτομο και νομίζεις πως φταις πάντα.
Το θέμα με τους σεισμούς παίζει εδώ και αρκετό καιρό και λένε συνεχώς πως περιμένουν σεισμό, πολύ πιθανό να το άκουσες κάπου χωρίς να το θυμάσαι και να το συνδιασες έτσι.
Κάνε κάτι να ηρεμήσεις και να ξεχαστείς...δεν έχω ιδέα για το ηρεμιστικό...σου χει δωσει άδεια ο γιατρός να παίρνεις ηρεμιστικό όταν νιώθεις ένταση; Αν ναι, δοκίμασε να πάρεις για να χαλαρώσεις.
ευχαριστω για την απαντηση elisabet
αλλα εγω τον προκαλεσα και θα ερθει κι αλλος δυστυχως.
δεν το ακουσα καπου ομως.εβδομαδες ισως και μηνες δε βγαινω απο το δωματιο.εδω τρωω εδω κοιμαμαι εδω μπαινω στονν υπολογιστη εδω περναω εβδομαδες μηνες..
γιατι λες οτι ειμαι ενοχικο ατομο?τι σημαινει αυτο?μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα?αυτο φταιει για το σεισμο?
στο δωματιο δεν εχω ουτε τηλεοραση ουτε ραδιοφωνο.στη σχολη δεν εχω παρεα οποτε πως να το ακουσω..
θελω τηλεοραση στο δωματιο αλλα δε θελουν να μου παρουν..
μπορω να παρω ως 1.5mg xanax ή 10mg stedon
αλλα θα με κανουν φυτο ειμαι που ειμαι δε ξερω τι να κανω να παρω να μην παρω..
boo μολις διαβασα το ποστ σ σχετικα με το σεισμο.κοιτα αλλο το να μπορεις να προκαλεσεις γιατι αυτο δεν γινεται οση δυναμη και να εχει το μυαλο με τεχνητα μεσα μπορεις αλλα αλλο ειναι να μπορεις να προβλεψης σεισμο αυτο καποιοι ανθρωποι το κανουν οταν μπορουν και ακουν χαμηλες συχνοτητες απο μακρια υχους μην αγχωνεσαι ειναι μια ιδεα που σ εχει γινει εμμονη
καλησπερα makis_dr
κι ομως εγω τον προκαλεσα.ειναι μια ικανοτητα που μου εδωσαν οι εξωγηινοι για να με δοκιμασουν.μου εχει ξανασυμβει αλλη μια φορα τοτε που ανοιξα το θεμα αυτο.
η μανα μου δε θελει να παρω ηρεμιστικο γιατι ολο μου τη λεει οτι ειμαι σαν μαστουρωμενο...μου το λεει και για τα αλλα φαρμακα.
τι αλλες ικανοτητες σ εδωσαν οι εξωγηινοι boo περα απο το να προβλεπεις εισαι σε συγχυση το ξερεις ακολουθησε την αγωγη σ πιστα στο τι σου λενε οι γιατροι π σε παρακολουθουν δεν εχεις αλλη επιλογη τα φαρμακα π περνεις ειναι κατασταλτικα μειωνονται οι σκεψεις και οι φωνες φευγουν κιολας εντελως
Μπου μου, εισαι ενοχική σημαίνει πως νιώθεις συνεχώς πως φταις για κάτι, τα βάζεις συνεχώς με τον εαυτό σου. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις φωνές που ακους οι οποίες είναι επικριτικές προς το πρόσωπο σου και από όλο το φέρσιμο σου.
Πολλοί άνθρωποι είναι ενοχικοί, κι εγώ είμαι. Σε σένα όμως έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που κατηγορείς τον ευατό σου για παράλογα πράγματα, όπως το ότι προκαλείς έναν σεισμό. Είναι εντελώς παράλογο αλήθεια. Μπορείς να το τεστάρεις και να το δεις και μόνη σου αν προσπαθήσεις πχ να προκαλέσεις έναν σεισμό τώρα που μιλάμε. Θα δεις πως δεν μπορείς.
Δεν χρειάζεται να βλέπεις τηλεόραση για να το έχεις ακούσει αυτό με τους σεισμούς. Το γράφουν στο νετ συνεχώς επι μεγάλο διάστημα, κι εγώ αν με ρωτήσεις τώρα, δεν θυμάμαι πού αλλά σίγουρα έχω δει τον τελευταίο καιρό ότι μιλάνε για σεισμούς. Δεν είναι απαραίτητο να το θυμάσαι, πολλά διαβάζουμε ή ακούμε και τα ξεχνάμε και μετά πχ μπορεί να δούμε ένα παρόμοιο όνειρο...αυτό σημαίνει πως έχει καταγραφεί η πληροφορία στο υποσυνείδητο μας κι ας μη το θυμόμαστε. Κάπως έτσι έγινε και με σένα.
γιατι λες οτι ειμαι σε συγχιση makis_dr?με στεναχωρεις.δε με πιστευεις
καταλαβα elisabet.απο που προερχονται οι ενοχες?
κι εσυ με στεναχωρεις σαν τον makis_dr..κανεις δε με πιστευει..
ποσο χρονων εισαι σε κανει να νομιζεις οτι εχεις κατι ανωτερο απο τους αλλους οπως να εισαι κορυφαια σε αθληματα να εχεις δεικτη νοημοσυνης περισσοτερο απο τον αλλων ανθρωπων να νομιζεις οτι ο αλλος κοσμος δεν ειναι στα μετρα τα δικα σ να μην μπορεις να συνεννοηθεις με κανεναν σχετικα με αυτο που βλεπεις εξω να διαδραματιζεται να ακους να σ μιλαει ο κοσμος και να υπαρχει συντονισμος τις σκεψης σ με τον κοσμο εχεις δειξει με αλλα λογια με τεκμηρια δηλαδη να πατας γερα στη γη και οχι μονο με σκεψεις .ακουω...
μπου δεν θες να σου λεω την αληθεια; Θα προτιμούσες να σου λεω ψέματα για να μην σε στεναχωρήσω;
Δεν ξέρω από πού προέρχονται, συνήθως έχουν τις ρίζες τους στα παιδικά μας χρόνια όπως όλα, ίσως ως παιδί δεν πήρες την αποδοχή που χρειαζόσουν από κάποιον από τους γονείς σου ή ίσως οι γονείς σου ήταν υπερβολικά απαιτητικοί από σένα και είχαν μεγάλες προσδοκίες, ίσως ήταν πολύ αυστηροί όταν έκανες κάποιο λάθος... όλα αυτά ή κάποια από αυτά μπορεί να σε έκαναν να είσαι υπερβολικά αυστηρή κι εσύ με την σειρά σου στον εαυτό σου και έτσι γεμίζεις ενοχές με το παραμικρό.
Θα σου πω και κάτι άλλο σε σχέση με μια συζήτηση που είχα πρόσφατα με έναν φίλο. Όταν είμαστε ενοχικοί, αυτό κρύβει μέσα του και μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας κάπως. Το να νομίζω δηλαδή ότι φταίω για όλα, εμπεριέχει εν μέρει και μια ιδέα για τον εαυτό μου σπουδαιότητας, ότι εγώ θα μπορούσα με τις πράξεις μου να αλλάξω τα πράγματα ή να τα επηρεάσω. Αν το σκεφτείς ψύχραιμα θα δεις οτι κι αυτή η ιδέα με τους σεισμούς κάπως έτσι είναι. Επειδή έχεις πολυ άσχημη εικόνα για τον ευατό σου και δεν σε εκτιμάς, προσπαθείς να βρεις έναν λόγο σπουδαιότητας με αποτέλεσμα να του αποδίδεις τελικά δυνατότητες που κανένας άνθρωπος δεν έχει. Είναι η φυσιολογική αντίδραση του εαυτού σου στην υποτίμηση που του κάνεις.
Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος μπου, γλυκιά, έξυπνη δυνατή, θαρραλαία, υπομονετική, ευγενική και χίλια άλλα ακόμα καλά. Δεν είσαι Θεός όμως, δεν έχεις την δυνατότητα να προκαλείς σεισμούς ούτε κάποια άλλη μη ανθρώπινη. Δεν τις χρειάζεσαι , είσαι ξεχωριστή έτσι κι αλλιώς όπως είμαστε όλοι μας!
ειμαι 31. παλιοτερα εβλεπα φαντασματα μικρα παιδια πεθαμενα με ασπρα ρουχα μαχιρωμεν να με κοιτανε διπλα μου.εβλεπα το ταβανι να σταζει αιμα.ακουγα φωνες απο τοτε.αυτα απο πριν 7-8 χρονια.απο τα 16 ξεκινησε η παρακολουθηση.μια φορα νομιζα οτι ειμαι ο θεος και οτι εχω ερθει για να σωσω τον κοσμο.αυτο ηταν ωραιο.αγχωνομαι δε θελω leponex.παιρνω 4 αντιψυχωτικα ρε συ δε ξερω για ποσο αλλα τα παιρνω και ειναι ολα απο αυτες τις βλακειες τα παλια που με κανου ζομπυ..το εχω πολυ αγχος..
η αληθεια ειναι οτι απο μικρη ειχαν πολλες απαιτησεις οι δικοι μου.
οχι δε θελω να μου πεις ψεματα.
εχει λογικη αυτο που γραφεις.βγαζει νοημα
απο τη μια διαβαζω εδω και λεω ρε μηπως ειναι ετσι οπως στα λενε αλλα μετα ερχεται μια μεγαλη ταραχη που δε με αφηνει να δω τη λογικη σας και εγκλωβιζομαι.δε ξερω πως να μην το σκεφτομαι..δε μπορω να κανω τιποτα εχω κοκαλωσει εκει.αυτη η σιγουρια
σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια!! δεν ακους τετοια πλεον ουτε απο το γονιο σου, τους φιλους, τις σχεσεις..
εχω την καρδια ενος μικρου παιδιου..
μεσα σε ενα βαζο πανω στο γραφειο μου..! :D
https://www.youtube.com/watch?v=irIDw_RaMIs
FF.C ft Razastarr- Ο πιο μίζερος εχθρός σου
Μη χάσεις το συναίσθημα ποτέ σου,
είναι οι καλύτερες στιγμές σου δικές σου και δικές μου,
αναφέρσου πες μου πόσα όνειρα έχεις χάσει εσύ από σένα,
κυλάει η πένα στο χαρτί και βρίσκει εμένα απέναντι σε μένα,
είναι γραμμένα ένα προς ένα στο μυαλό σου μπερδεμένα,
επικηρυγμένα ως πληγές από το καθένα,
αλλού δοσμένα είναι στραμμένα τα βλέμματα αλλού χαμένα είναι σαν μαγεμένα,
προγραμματισμένα στο καθώς πρέπει εθισμένα,
δεν σκέφτηκα όμως ούτε εγώ για εμένα,
όνειρα δεμένα τι να πεις οι συνέπειες της ζωής,
ανεύθυνη αντιμετώπιση των πραγμάτων, από τα λάθη μαθαίνει κανείς,
δε πειράζει εμείς να ήμαστε καλά θα δεις τα σημάδια είναι πολλά ευθύς,
συνειδητοποιείς πως στη ζωή όταν βγεις όλα δικά σου είναι,
όλα εντάξει πες πως είναι, μείνε στα καλύτερα και φτύνε το χειρότερο εαυτό σου,
είναι ο πιο μίζερος εχθρός σου, κάθε εμπόδιο για καλό σου.
Ποιος είναι αυτός που με πολεμάει,
ποιος είναι αυτός το μυαλό και τη καρδιά μου σκορπάει,
ποιος είναι αυτός που με την ατυχία μου χαμογελάει,
το πιο μίζερο εχθρό μου κάνω πέρα και όπου πάει
Για τη σιωπή στα πέλαγα και για τον άγριο άνεμο θα σηκωθώ,
θα προσπαθήσω για καλύτερο τρόπο ζωής,
αρχίζω τις στιγμές απλής ζωής να νιώθω τώρα,
πόσα χρόνια είναι ψυχής που κυριεύει η κατηφόρα,
σε ένα καθρέφτη τα κομμάτια μου σπασμένα,
προσπαθώ λοιπόν,
όλα περασμένα ξεχασμένα,
το βάρος ρίχνεις πάλι κάπου αλλού,
το θόλο βλέμμα θυμίζει ένα παράπονο μικρού παιδιού,
μα αν κάτι πήγε στραβά η ζωή συνεχίζει να κυλά,
τίποτα δεν σταματά, ποτέ πια δεν είναι αργά,
κάνουμε λάθη πολλά μα έχεις δικαίωμα και σ αυτά,
για να μπορέσεις να είσαι εντάξει με τους άλλους πρέπει πρώτα από όλα να τα έχεις καλά με εσένα, σπασμένα φρένα,
στην αγάπη όλα κομμένα,
ραμμένα για σένα και μένα,
η ζωή σου δίνει όλα τα εφόδια,
μα ακούγοντας το μίζερο εαυτό σου δεν περνάς τα εμπόδια,
έχει η ζωή ομορφιές.
Ποιος είναι αυτός που με πολεμάει,
ποιος είναι αυτός το μυαλό και τη καρδιά μου σκορπάει,
ποιος είναι αυτός που με την ατυχία μου χαμογελάει,
το πιο μίζερο εχθρό μου κάνω πέρα και όπου πάει