σεισμος...φταιω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 85
    Senior Member
    Μόνο σοκ;;;!!! Μέχρι μήπως αλήθεια ήμουν διχασμένη προσωπικότητα σκέφτηκα! Κατέληξα εγώ σε ψυχολόγο αντί για εκείνον.
    Όχι δεν είχα προηγούμενη εμπειρία αν κ υπήρχε άτομο με σχιζο στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο αλλά ποτέ δεν το είχα δει σε τέτοια φάση, ούτε θυμάμαι ποτέ να αναφέρθηκε κάτι τετοιο. Έπαιρνε τα φάρμακα του, ήταν οκ πάντα. Οπότε στην ουσία δεν είχα καμιά εμπειρία, ούτε έδειχνε κάτι ο άνθρωπος αυτός που να με βάλει σε σκέψεις. Γενικά θεωρούσα οτι είχα βρει το άλλο μου μισό, πετούσα στα σύννεφα κ μιλάγαμε για συγκατοίκηση ώσπου ξαφνικά σκάει αυτό κ παθαίνω σοκ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    elisabet μακαρι να ειναι οπως τα λες.μακαρι γιατι αλλιως θα το εχω μεγαλο βαρος.πριν σκεφτομουνα να παω αστυνομια να τους το πω.οτι εγω φταιω.οχι οτι θα με πιστευαν..
    εχω βαλει μουσικη.δε βοηθαει πολυ ομως

Mara.Z ευχαριστω πολυ!σου ευχομαι μια γλυκια καληνυχτα!
    Μην έχεις κανένα βάρος!!! Έχει δύναμη η σκέψη μας ναι, αλλά αν ήταν οι φόβοι και οι σκέψεις όλων μας να βγαίνανε έτσι, ο κόσμος θα είχε καταστραφεί προ πολλού!
    Σου στέλνω κι εγώ λοιπόν όση θετική ενέργεια μπορώ μαζί με την Μάρα για να αντισταθμίσουμε την αρνητική σου που έχεις τώρα :))
    Και συγνώμη που σου χαλάσαμε λίγο το θέμα με τα οφτοπικ αλλά ανοίξανε λίγο πληγές με την κουβέντα.

Senior Member
    boo οι ψυχωτικοι βγαζουν αυθαιρετα συμπερασματα.

αυτο ειναι γνωστο. ειναι της παθησης. απλως αισθανεσαι πολυ αγχος και το ερμηνευεις ετσι.

boo αμα ο καθε ψυχωτικος μπορουσε να προκαλεσει σεισμους και δεδομενου οτι ψυχωτικοι ειναι τουλαχιστον το 1% του πληθυσμου, θα ειχε διαλυθει το συμπαν.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Μπου άσε τους σεισμούς κ πεσ τα νούμερα του τζόκερ να κανεισ κ κάτι καλό μετά το σεισμό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    boo οι ψυχωτικοι βγαζουν αυθαιρετα συμπερασματα.

αυτο ειναι γνωστο. ειναι της παθησης. απλως αισθανεσαι πολυ αγχος και το ερμηνευεις ετσι.

boo αμα ο καθε ψυχωτικος μπορουσε να προκαλεσει σεισμους και δεδομενου οτι ψυχωτικοι ειναι τουλαχιστον το 1% του πληθυσμου, θα ειχε διαλυθει το συμπαν.
    και πως εξηγεις το οτι ειχα την αισθηση για σεισμο και εγινε σεισμος?ρωτησα και τη μανα μου μηπως ηταν ιδεα μου.αλλα εγινε.και ευτυχως ηταν μικρος γιατι δε θα αντεχα να παθαινε καποιος κατι.
    βεβαια οταν τους ειπα της μανας μου και της αδερφης μου οτι το ηξερα δε με πιστευαν και με ειρωνευτηκαν..

Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπου άσε τους σεισμούς κ πεσ τα νούμερα του τζόκερ να κανεισ κ κάτι καλό μετά το σεισμό
    5 17 39 42 25 τζοκερ 16 :P
    αυτα θα παιξω!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member

αυτα θα παιξω!
    Χαχαχαχα τέλεια σ'ευχαριστούμε πολύ.Τώρα όλα τα μέλη του forum θα γίνουν πλούσια.

Είσαι καλύτερα σήμερα boo?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Χαχαχαχα τέλεια σ'ευχαριστούμε πολύ.Τώρα όλα τα μέλη του forum θα γίνουν πλούσια.

Είσαι καλύτερα σήμερα boo?
    μακαρι να κερδισουμε!αντε να πλουτισουμε ολοι μας..
    οχι και σημερα στην ιδια φαση ειμαι απλα εχει γινει πιο γενικο το αισθημα μου.δηλαδη ενω χτες πιστευα οτι θα προκαλεσω σεισμο σημερα λεω οτι κακο και να γινει και αν παθει καποιος κατι θα φταιω εγω..
    εχω ψυχολογο σημερα και σκεφτομαι να της το πω ή οχι..θα λυθει στα γελια οπως κανανε και οι δικοι μου και δε θα μ αρεσε αυτο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δεν θα λυθεί στα γέλια μην ανησυχείς έχει ακούσει και άλλα η ψυχολόγος.Ξέρω πως είναι να σου μπαίνουν παράξενες ιδέες και φόβοι στο μυαλό σου.Το έχω πάθει και εγώ και καταλαβαίνω πως είναι.Αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό που φοβάσαι.Κανείς δεν θα πάθει κακό επειδή το σκέφτεσαι.Οι δικοί σου γελάνε γιατί δεν καταλαβαίνουν πόσο φοβάσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Δεν θα λυθεί στα γέλια μην ανησυχείς έχει ακούσει και άλλα η ψυχολόγος.Ξέρω πως είναι να σου μπαίνουν παράξενες ιδέες και φόβοι στο μυαλό σου.Το έχω πάθει και εγώ και καταλαβαίνω πως είναι.Αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό που φοβάσαι.Κανείς δεν θα πάθει κακό επειδή το σκέφτεσαι.Οι δικοί σου γελάνε γιατί δεν καταλαβαίνουν πόσο φοβάσαι.
    τι σκεψεις ειχες εσυ?
    πως τις αντιμετωπισες?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ειχες την αισθηηση για σεισμο αλλα δε το προκαλεσες....

το πιο πιθανο ειναι να ηταν τυχαιο.

δευτερο δε ξερω κιολας, υποθετω ισως επιασες και καταλαβες τους προσεισμους. οπως και τα ζωα και οι σκυλοι πχ που γαυγιζουν πριν το σεισμο κλπ.

αρα δε το προκαλεσες αλλα τον καταλαβες πιο πριν υποθετω, ενω το πιο πιθανο ειναι να ειναι τυχαιο...

και πως εξηγεις το οτι ειχα την αισθηση για σεισμο και εγινε σεισμος?ρωτησα και τη μανα μου μηπως ηταν ιδεα μου.αλλα εγινε.και ευτυχως ηταν μικρος γιατι δε θα αντεχα να παθαινε καποιος κατι.
    βεβαια οταν τους ειπα της μανας μου και της αδερφης μου οτι το ηξερα δε με πιστευαν και με ειρωνευτηκαν..

αυτα θα παιξω!
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Το έχω γράψει και σε ένα άλλο θέμα αν και δεν ξέρω αν αυτά είναι ψυχωτικά ή απλά φοβίες.Μετά από πολύ βαριά κατάθλιψη που πέρασα στα 17 μου υπήρχαν φορές που φοβόμουν ότι γύρω μου υπάρχει μια συνωμοσία που θέλει να κάνει κακό στους ανθρώπους και φοβόμουν να βγω από σπίτι μερικές μέρες.Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω για να προστατευτώ από αυτό και ένιωθα σαν να ξέρω κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι άνθρωποι.Το είπα και εγώ στη μητέρα μου μια φορά και γέλασε ,δεν έδωσε σημασία αλλά εγώ φοβόμουν, το σκεφτόμουν και δεν μπορούσα να συμμετέχω σε ότι γινόταν γύρω μου.Μερικές φορές όταν περπατάω στο δρόμο με πιάνουν παρανοικές φοβίες για τους ανθρώπους γύρω μου και πολλές φορές καταλαβαίνουν ότι φοβάμαι.Αυτό που με βοηθάει όταν μου συμβαίνει αυτό για να νιώσω κάπως καλύτερα είναι να εστιάσω κάπου την προσοχή μου.πχ σε ένα video η ένα τραγούδι ή να μου μιλάει κάποιος ακόμα και αν φοβάμαι τόσο που δεν θέλω τίποτα απ'ολα αυτά.Η απόσπαση της προσοχής με βοηθάει δηλαδή.

Senior Member
    Εγω περνω ρισπερνταλ και εχω ακομα συμπτωματα και απο χθες περνω 1mg παραπανω...τα συμπτωματα?
    Ακουνε τις σκεψεις και νιωθω εξω ειδικα μεσα στα ΜΜΜ οτι ειναι κακοπροαιρετοι και οτι θα με σφαξουν....επισης ενα περιεργο που συμβαινει ειναι οτι κανω προβολες π.χ εγω σκεφτομαι πως επειδη ειμα μελαχροινος και εχω μικρα ματια ειν αντιαισθητικο και νομιζω οτι και οι αλλοι με κοιτανε γιαυτο...στα ΜΜΜ νιωθω αρκετη δυσφορια ισως και να φαινεται αυτο προσπαθω να μη δινω σημασια αλλα αν καποιος με κοιταει επιμονα τον κοιταω και εγω...βεβαια τωρα ειναι καλυτερα οταν ημουν σε επεισοδιο στο μετρο μεσα φοβομουν τοσο που παρενοχλουσα τον κοσμο χσχαχαχα...παντως τα ιδια συμπτωματα ειναι αλλα οταν τα βιωνω ειναι πολυ αληθινα τωρα με τον γιατρο προσπαθουμε να ανεβασουμε πιο πολυ την εναισθησια δλδ ακομα και με συμπτωματα να καταλαβαινω οτι δεν συμβαινουν πραγμα πολυ δυσκολο γτ αν το καταφερνα δεν θα περνα αγωγη

Senior Member
    πηρα xanax μπας και βοηθησει γιατι δοκιμαζω να δω κατι ή να ακουσω τραγουδια αλλα δε βοηθαει.σκεφτομαι παραλληλα ολο αυτο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ναι το ξέρω ότι είναι δύσκολο να σταματήσεις να το σκέφτεσαι αλλά δεν είναι αλήθεια,δεν πρόκειται να προκαλέσεις κανένα κακό.Συνέχισε να ασχολείσαι με κάτι όμως θα δεις θα περάσει κάποια στιγμή.

Senior Member
    μακαρι να περασει οπως λες.ημουν πολυ καλα 10-12 μερες.μονο τις 2 απο αυτες ειχα φωνες.οποτε ημουν αρκετα καλα.τωρα δε μπορω να καταλαβω τι συνεβη και με επιασε αυτο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast