Προσωπικα πηγα στον ΟΚΑΝΑ ( αρχιζω τη χοριγιση σε λιγες μερες) λογο του οτι ειναι πολυ πιο εμπειρο σε βαρια περιστατικα χρονιας εξαρτησης ηρωινης, επισεις λογο του οτι η ζωη οπου καμω αυτο τον καιρο κι τα προβληματα οπου αντιμετωπιζω δεν μπόρουν να αντιμετοπιστουν χωρις καμια βοηθεια !για να κοψω. Ετσι λοιπον θα παρω την βουπρομορφινη για καποιους μηνες κι σκοπος μου ειναι οσο το γρηγοροτερο να περασω στο επομενο βημα, στο να μην παιρνω τυποτα!Επισης ο ΟΚΑΝΑ λογο του οτι εχει και γιατρους, ενοω εκτο απο ψυχοθεραπευτες εχει κι ψυχιατρους , μπορει λοιπον να μου γραψει καποια φαρμακα αντικαταθλιπτικα οπου προσωπικατα εχω αναγκη αφου εχω διαγνωστη με καταθλυψη οχι δυπολικη, εχω ελιψη σεροτονινης, αυτο στο ΚΕΘΕΑ δεν μπορουσα να το καμω παρα μονον αν ηταν πολυ μεγαλο το προβλημα , μονο αν με "συμπαθουσε" καποιος ψυχολογος (το ''συμπαθουσε'' καταλαβενετε τι εννοω! ετσι? ) , μονον ετσι.
Παρεπιπτοντος αυτο που ρωτησες για τα αντικαταθλιπτικα, εαν δεν ειναι αναλγητικα να ξες οτι θελουν καμια 20αρια μερες για να δεις τα πρωτα αποτελλεσματα απο τη μερα οπου θα παρεις το πρωτο χαπι.
Οσο για εσενα φιλημου, αν καταλαβα καλα πρεπει να εισαι συνεχως σπιτι λογο της μαμας σου, δεν μπορεις ,δεν εχεις αλλο μελος απο την οικογενεια σου ωστε να τη φροντισει? εστω για 3 βδομαδες? στο λεω αυτο διοτις υπαρχει ενα πολυ αξιολογο προγραμα το ΝΤΕΤΟΞ, στη Σταυρουπολη , οπου μπαινεις μεσα για 21 μερες και σου καμουν αποτοξινωση! με φαρμακα αλλα εχεις συνεχως γιατρους, ψυχολογους, ψυχοθεραπευτες οπου σε παρακολουθουν κι ασχολουντε μαζι σου! επισεις σου καμουν γενικες εξετασεις για οποιοδηπωτες αλλο προβλημα υγειας μπορει να εχεις! Ειναι δωρεαν μεσω του ταμειου σου εαν εχεις ικαη απο την προνεια.
Αν το ψαξεις υπαρχουν κρατικοι φορεις οπου μπορουν να σε βοηθησουν χωρις λεφτα κι με οποιοδηπωτες τροπο σε βολευει αφου εχεις αυτην την δυσκολια με την μητερα σου, μπορω κι εγω να σε βοηθησω με την γραφειοκρατια λεγωντας σου τις διαδικασιες αφου δυστυχως τις εχω καμει παμω απο μια φορα χαχα. Το σημαντικοτερο απο ολα ομως ειναι να θες να κοψεις! ΝΑ ΘΕς ΝΑ ΕΛΕΥΘςΡΟΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ!! ολα τα αλλα ειναι απλα η " βαρκα οπου θα σε πλεει στα πελαγα της καθαρης ευτυχειας σου" το πελαγος ειναι η αποφαση σου !!