εχω περασει κατι παρομοιο αλλα λιγο χειροτερο...ο τυπος εσπασε ενα τζαμι μεσα στο σπιτι κ με κυνηγησε να με σκοτωσει, κλειδωθηκα στην κρεβατοκαμαρα κ εσπασε την πορτα με κλωτσια κ εφυγε η κλειδαρια κ την πηρε κ την εβαλε στον λαιμο μου, ηταν εκτος εαυτου, χεστηκα πανω μου...ειχε κοψει κ το χερι του απο το τζαμι κ πεταγοταν το αιμα παντου...οταν μου εβαλε το σιδερο της κλειδαριας στο λαιμο μου, του μιλησα ομορφα για να τον παραπλανησω..κ επιασε..του ειπα " δεν φευγω εδω ειμαι, μην ανησυχεις, αγκαλιασε με"...με αγκαλιασε κ κατσαμε λιγα λεπτα ετσι κ τον εσπρωξα...μολις τον εσπρωξα κ επεσε κατω πεταχτηκα απο την πορτα κ ανεβηκα στην μηχανη μου τρεχοντας, η μιση πανω κ η μιση κατω..ετρεμα, μετα πηρε το αμαξι κ με εψαχνε...ολα αυτα εγιναν στο δικο του σπιτι, ευτυχως δεν ηξερε που μενω...τον ηξερα 2 μηνες..
ηταν για δεσιμο, ηπιε ενα ουισκι κ εφυγε..με φωναζε με αλλο ονομα κ ουρλιαζε " εμενα δεν μαφηνει κανεις! τακους?!!"
καταλαβα οτι ηταν μαλλον σε ψυχωση γιατι με ελεγε με αλλο ονομα...
στον δρομο τελος παντων με εχασε γιατι εγω με την μηχανη ξεφυγα εννοειται κ με πηρε 17 κλησεις...εκλεισα το κιν μου κ την επομενη το ειπα στα αδερφια μου κ την νυφη μου, με πηρε αυτη κ πηγαμε στο αστυνομικο τμημα...μου ειπαν να δω την συμπεριφορα του απο δω κ περα, εγω φοβομουν κ ηθελα να τον πιασουν...μου ειπαν αν θελω να κανω μηνυση..δεν εκανα γιατι φοβηθηκα οτι θα θυμωσει πιο πολυ..
την επομενη ηρθε κατω απο την εταιρια, ηξερε που δουλευω .., με πηρε τηλ κ μου ζηταγε συγγνωμη, του ειπα να φυγει γιατι θα ερθει η αστυνομια...κ το εκλεισε ηρεμα..
το απογευμα ξαναπηγα στο αστυνομικο τμημα κ μου ειπαν οτι κατι επρεπε να κανω με εισαγγελεα...
δεν πολυκαταλαβα, για ασφαλιστικα μετρα..α ! κ με ρωτησαν αν θελω να πανε να του κανουν συστασεις, φοβηθηκα ακομα περισσοτερο γιατι σκεφτηκα οτι αν του στειλω μπατσους στο σπιτι, θα θυμωνε ακομα περισσοτερο..
τελικα το αφησα ετσι..
καθε απογευμα που σχολαγα απο τη δουλεια εφευγα με καποιο συναδελφο..
για λιγο καιρο μεχρι να δω τι παιζει..
τελικα το αφησε...ευτυχως..αλλιως ποιος ξερει που θα ημουν τωρα...
υπαρχει πολυ τρελλα εκει εξω παντως..
ειχα σοκαριστει για πολυ καιρο δεν πηγαινα πουθενα μονη μου..