κανεις και γαλλικα?? ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΛΦΙΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
.... άλλωστε είναι και πολύ μικρός .... μωρέ για μένα....
Όλοι οι άντρες είναι άστα να πάνε.......αχ βαχ......χαχαχα
.....και οι γυναίκες...... σπανίζουνε οι καλοί άνθρωποι.....
μη στεναχωριεσαι βρε δελφινι ... Κοιτα να κανεις εσυ τις δραστηριότητες σου και μη χαλιεσαι
και εδώ που τα λεμε δεν συ υποσχεθηκε και τπτ .. και αν είναι και τέτοιος τυπος καλυτερα!!!!!!!!
ηθελες να αλλαξει κατι την καθημερνοτητα σου ... δεν είναι κακο αυτό...
παιξε και εσυ αν αυτό σε ευχαριστει , φλερταρε μεχρι εκει που νομιζεις ... εννοω με τον συγκεκριμενο τυπο...
η απλα κανε τη γυμναστικη σου και τελος ...
εσυ να κανεις μονο αυτό που σε ευχαριστει και σε κανει να νιώθεις καλα!!!!
Ανατολικό ζήτημα το κάναμε..... δεν δίνω σημασία και έληξε.
Eγώ είμαι αντικοινωνική όμως. Δεν βγαίνω τα σ/κ κ δεν ξέρω πως να διαχειρίζομαι τα κοινωνικά.
Έτσι δελφιναρα μου μαζί σου κι εγώ έτσι είμαι
χα χα, οταν ημουν στρατιωτης ειχε ερθει καποιος ψυχιατρος η ψυχολογος δεν θυμαμε για να μας παρει συνεντευξη για κατι στατιστικα.
ειχα φοβηθει μην καταλαβει ποσο παλαβος ημουν. σιγουρα το καταλαβε αλλα δεν ηταν αυτο το θεμα ετσι δεν επεμενε και πολυ.
βασικα στην κυριολεξια δεν μπορουσα να ξεφυγω απο τις ερωτησεις του, αυτο αισθανθηκα
Εγώ τους το είπα γτ τα ήξερα τα παιδιά
οχι δελφινι, απο αυτα που ειπες, δεν αρχισες τπτ απολυτως.
ουτε εκτεθηκες σε κατι.
αλλα ουτε εκεινος αρχισε κατι.
αυτα που λες τκαι πολυ περισσοτεραα λενε ολοι οι γυμναστες για πλακα, για εξοικειωση, για ενθαρυνση, εδω κι εκει, χωρις να εχουν προσωπικο ενδιαφερον για καποια.
Αν δεν πάω κανα δύο μέρες θα δώσω δικαιώματα ????
Πάντως εγώ και εκείνο με τον γκόμενο της φίλης μου έγινε λόγω της ψύχωσης.
Παιδιά τι να κάνω με τον γυμναστή κάνει τα ίδια....
Δεν ειχα διαβασει τα θεματα σου....Να κανεις κατι δελφινι ευκαιρια ειναι........
Δελφινι τι κανει ακριβως???
στο κατω κατω της γραφης μην πας στο μαθημα του αν σε ενοχλει ή δεν μπορεις να το διαχειριστεις....πηγαινε σε αλλο μαθημα...
τα θες κι εσυ λιγουλακι, μου φαινεται.......
Τωρα διαβασα μερικες απαντησεις στο αλλο θεμα.............απο οτι φαινεται κανει τα ιδια σε ολες βρε δελφινι ακου τι σου λενε οι αλλοι μην τους γραφεις.