Results 31 to 45 of 65
Thread: Είμαι 41 και είναι 29
-
19-03-2017, 12:35 #31
πες τα χρυσοστομη!!!!!!!!!
δελφινι σιγουρα θα εχεις ακουσει σχεσεις που γινονται με γυναικες μεγαλυτερες και μικροτερους αντρες...
Αυτη τη στιγμη δεν ξερεις καν αν του αρεσεις η απλως κανει τη δουλεια του ...
Τωρα αν προκυψει το οτιδηποτε απο σχεση εως απλο σεξ απολαυσε το ...
- 19-03-2017, 12:41 #32
με τον καιρο και την εξασκηση, θα αποκτησεις ρυθμο, δουλεια θελει!!
Δελφινι χωνεψεεε το, κοινωνικος ειναι ο ανθρωπος, ειναι η δουλειαααααα του αυτη !!!!!!! επειδη κανει πλακιτσες, δε σημαινει οτι σε γουσταρει ερωτικαααα! και το φλερτακι δεν συνεπαγεται παντα γκομενοδιαθεση, ενα παιχνιδι ειναι να ελαφρυνουμε την αμηχανια και τη βαρια ατμοσφαιρα...
Βημα βημα πανε αυτα...
Εσυ εχεις μπροστα σου μια λιμνουλα και αναρωτιεσαι αν θα κολυμπησεις στον ωκεανο...Θα ετοιμαστεις για κολυμπι στα βαθια και θα την πατησεις γιατι θα πνιγεις στα ρηχα...............
Εγω νομιζω οτι σου αρεσει και εσυ τον βλεπεις ερωτικα! και παρεξηγεις την πλακατζιδικη διαθεση του...
Σκεψου, νεος, γυμναστης αρα εμφανισιμος, κοινωνικοτατος, μες στον κοσμο, τα αθληματα και την κοινωνικη ζωη, με τη δουλεια του, ειναι λογικο να γουσταρει ερωτικα μια 40αρα χοντρουλα, μαζεμενη, ανεργη, φοβισμενη και μονη σαν το λεμονι??
Δες τα δεδομενα...ειστε αλλοι πλανητες !
Θα χασεις και το καλο γυμναστηριο και τις προοπτικες να γνωρισεις κοσμο και να κοινωνικοποιηθεις, αν επιμενεις σε κατι που δεν υπαρχει...
Και επισης, το πιστευω αυτο... ειναι λαθος να βλεπουμε οποιον αντρα γνωριζουμε σαν υποψηφιο γκομενο! δημιουργει πολλα προβληματα αυτη η αντιληψη...Γιατι θα μπορουσαμε να εχουμε πολλους φιλους κοινωνικα και παρεες και χανουμε ολα αυτα, επειδη λεμε ΩΩΩ με γουσταρει, δεν μου αρεσει, φευγω μακρια! ΩΩΩ δεν με γουσταρει, κυνηγαει τις Χ,Ψ κλπ....τον διαολοστελνω...
Γνωρισε τον αλλο πρωτα, δες πως και αν δενεις σαν παρεα, αν ταιριαζουν τα χουγια σας, και μετα δες τον γκομενικα !!!!! αν και εφοσον γουσταρει και αυτος...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-03-2017, 12:48 #33
α και μη μου πει κανεις οτι μειωνω το Δελφινι.... προσπαθω να δωσω μια ρεαλιστικη οπτικη, οσο σκληρη κι αν ακουγεται, γιατι με τις φαντασιωσεις, τα ονειρα, και τα παραμυθια με τον πριγκηπα, τι καταλαβαμε??? !!!
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-03-2017, 12:49 #34
Μαλλον κατι τετοιο συμβαινει ... Συμφωνω με τα λεγομενα σου Μαρα
Πιστευω οτι και το Δελφινι θα θελει να ακουσει αληθειες η εστω να εχει ολα τα ενδεοχομενα στο μυαλο της ..
Βεβαια τα ονειρα τσαμπα ειναι και μας δινουν μια ευχαριστηση εστω και προσωρινη .. Μας κανουν να ξεφυγουμε λιγο απο καθε προβλημα που αντιμετωπιζουμε
19-03-2017, 14:40 #35
Δεν μου αρέσει όμως το όλο θέμα αν είναι έτσι ..... τι είμαι εγώ να με δουλεύουνε???? Μακάρι να το σταματήσει αν είναι έτσι γιατί θέλω να πηγαίνω στο γυμναστήριο.....χωρίς φλερτ και τέτοια.... Συμπάθειες έχω και με άλλους....που δεν κάνουνε έτσι και μιλάμε απλά και όμορφα.
Αχ πώς κατάντησα έτσι μια μούχλα αντί να ήμουνα κοινωνική και εγώ ....Last edited by δελφίνι; 19-03-2017 at 14:58.
19-03-2017, 14:59 #36
Δελφιναρα μου αυτός έχει γνωρίσει πολύ κόσμο κ βλέπει τα καλά σου κι ασ είσαι σαν ανάποδο γαμωτο ξέρει αυτός το θέμα είναι σε γουστάρει η θέλει να παίξει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-03-2017, 15:24 #37
19-03-2017, 18:29 #38
Δελφινι εσυ εγραψες
Βασικά να σας πω ακριβώς τι συμβαίνει. Εγώ έκανα το μάθημά του γιατί είναι αερόμπικ και πήγαινα συνέχεια. Βέβαια δεν το κάνω πάντα καλά ορισμένες φορές χάνω το βήμα μου, όπως εχθές από το κόμπλεξ μου. Την προηγούμενη μέρα αυτός φώναζε στην αίθουσα ω Δελφίνι η καλύτερη είσαι και γενικώς ασχολείται μαζί μου στο μάθημα μετά μου έστειλε και καρδούλες του έστειλα και εγώ. Μετά τον βρήκα στο φβ ΄και του έκανα αίτημα φιλίας του το είπα και με δέχτηκε. Χθες από το κόμπλεξ μου έχασα τα βήματα στο αερόμπικ και με ρώτησε τι έχω και του είπα ότι σήμερα δεν είμαι συγκεντρωμένη. Φεύγοντας μου λέει γειά σου Δελφινάρα. Εμένα μου αρέσει. Ελπίζω από αυτά να μην έδειξα τίποτα και έγινα ρεζίλι....
Αυτη η συμπεριφορα δεν δειχνει φλερτ....ενδιαφερον δειχνει και μια προσπαθεια να σε ενθαρρυνει!
Η κοινωνικοτητα επισης δουλευεται, και εχεις μια καλη ευκαιρια με το γυμναστηριο να εξασκηθεις και να κανεις παρεες...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-03-2017, 18:46 #39
Ας μη παραβλεπουμε όμως και το γεγονός πως μπορει να επιβραβευσε απλα και μονο μια μαθητρια του και οντως να ενδιαφέρεται όχι απαραίτητα ερωτικα αλλα ως γυμναστης που κανει σωστα τη δουλεια του και επιβραβευει αυτους που προσπαθουν.. Και το Δελφινι να είναι πολύ καλη..
Τωρα το ξαναλεω για ερωτικο μπορει ν υπαρχει ας πουμε ένα φλερτ αυτό δεν είναι κοροηδια... αν θα παιξει κατι παραπανω όμως ο χρονος θα δειξει ...
19-03-2017, 18:48 #40
Οκ δεν με ενδιαφέρει το ενδιαφέρον κανενός θέλω να περνάω απαρατήρητη. Είδα το προφίλ του και δεν μου άρεσε ο τύπος. Λέει ότι τον θέλουνε πολλές και ότι τις αγαπάει όλες γιατί έχει μεγάλη καρδιά και τον εκμεταλλεύονται όλες για το κορμί του από ότι λέει ένας φίλος του και κάπου αλλού λέει ότι τον αντιπροσωπεύουνε οι παράνομες σχέσεις . Ο τύπος είναι άστα να πάνε. Αλλά με κάνει εντύπωση στην Ελλάδα τι συμβαίνει αντί να με προσέξει ο 49 χρονος από τα γαλλικά που πηγαίνω με καλοβλέπει ο 29 χρονος από το γυμναστήριο . Όλα λάθος γίνονται σε αυτήν την χώρα.
Θα πηγαίνω στο γυμναστήριο και θα καμαρώνω θέλω όταν κάνει χαβαλέ ..... και ούτε το ξανασυζητάω το θέμα τέρμα πήρα την απόφασή μου. Ελπίζω να μην μπλοκάρω ξανά ποτέ.Τι μαλακίες είναι αυτές μπλόκαρα επειδή με συμπαθεί ένας 29χρονος , βλακείες είμαι εντελώς ηλίθια. Ήτανε και μια καινούρια δίπλα μου και με μπουρδούκλωσέ είναι η αλήθεια.
19-03-2017, 19:03 #41
19-03-2017, 19:05 #42
19-03-2017, 19:09 #43
.... άλλωστε είναι και πολύ μικρός .... μωρέ για μένα....
19-03-2017, 19:20 #44
Όλοι οι άντρες είναι άστα να πάνε.......αχ βαχ......χαχαχα
19-03-2017, 19:21 #45
.....και οι γυναίκες...... σπανίζουνε οι καλοί άνθρωποι.....