Είμαι 41 και είναι 29 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Να πηγαίνω κανονικά στο μάθημά του ή να μην πηγαίνω για λίγο ???? Με φέρνει σε λίγο δύσκολη θέση.
    τι σε φερνει σε δυσκολη θεση? Απλα κανει την δουλεια του η ειναι πολυ κοινωνικος...
    Αν θελει κατι παραπανω ο χρονος θα δειξει ...
    Δεν βρισκω λογο να σταματησεις την δραστηριοτητα σου απο τη στιγμη που σε ευχαριστει ..
    και να εισαι και ανετη .. Το πολυ πολυ να σου κατσει το τεκνο :) :p

Senior Member
    η Μάρα τα είπε όλα :-)
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    τι σε φερνει σε δυσκολη θεση? Απλα κανει την δουλεια του η ειναι πολυ κοινωνικος...
    Αν θελει κατι παραπανω ο χρονος θα δειξει ...
    Δεν βρισκω λογο να σταματησεις την δραστηριοτητα σου απο τη στιγμη που σε ευχαριστει ..
    και να εισαι και ανετη .. Το πολυ πολυ να σου κατσει το τεκνο :) :p

Ρε σεις εγώ κλεισμένη μέσα στο σπίτι και βγαίνω λίγο και πάω στο γυμναστήριο, έχω και την ψύχωση δεν ξέρω από τέτοιες καταστάσεις και δεν είμαι και συνηθισμένη. Παίρνουνε τα μυαλά μου αέρα ξεμυαλίζομαι δεν είμαι συγκεντρωμένη και χάνω τα βήματά μου στο αερόμπικ.

Senior Member
    Ρε σεις εγώ κλεισμένη μέσα στο σπίτι και βγαίνω λίγο και πάω στο γυμναστήριο, έχω και την ψύχωση δεν ξέρω από τέτοιες καταστάσεις και δεν είμαι και συνηθισμένη. Παίρνουνε τα μυαλά μου αέρα ξεμυαλίζομαι δεν είμαι συγκεντρωμένη και χάνω τα βήματά μου στο αερόμπικ.

δηλαδη τι ? οσοι εχουν ψυχωση δεν εχουν διακιωμα και να ζησουν ? δεν τους φτανει η ¨αρρωστια ¨" απο μονη της?
    Κοριτσι μου και τπτ να μην συμβαινει ξεκολλα , χαλαρωσε και ακομα και ενα απλο φλερτ να ειναι και ενα πειραγμα , απολαυσε το !!!!
    και τον γυμναστη και την ολη φαση που σου δινει ενεργεια..
    Απο το να εισαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι , φαε και 100 τουμπες ...

Senior Member
    Δεν ξέρω παιδιά πώς είναι να έχει κάποιος ψύχωση πάντως είναι αναπηρία. Στην γειτονιά μας έχουμε ένα παιδί που είναι χάλια εντελώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα ενώ όταν ήτανε καλά στην υγεία του είχε περάσει στο Πολυτεχνείο ήτανε Πολιτικός Μηχανικός.

Senior Member
    Δεν ξέρω παιδιά πώς είναι να έχει κάποιος ψύχωση πάντως είναι αναπηρία. Στην γειτονιά μας έχουμε ένα παιδί που είναι χάλια εντελώς δεν μπορεί να κάνει τίποτα ενώ όταν ήτανε καλά στην υγεία του είχε περάσει στο Πολυτεχνείο ήτανε Πολιτικός Μηχανικός.
    δελφινι, σε καθεναν εκδηλωνεται διαφορετικα!
    μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια! μια χαρα ανθρωπος εισαι!! τα κολληματα σου να ξεπερασεις και εισαι ικανη για πολλα ομορφα πραγματα!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Και εγώ βρε Μάρα μου ταλαιπωρήθηκα πολύ από την ψύχωση 17- 20 χρόνια τώρα. Αν δεν την είχα αυτήν τώρα θα ήμουνα παντρεμένη το πιο πιθανόν όπως όλες αυτές οι τσούπρες στην εκκλησία μας. Άρα κάποιο ποσοστό αναπηρίας το έχω αφού δεν μπορώ να κάνω πράγματα που κάνει όλος ο κόσμος.

Senior Member
    Και εγώ βρε Μάρα μου ταλαιπωρήθηκα πολύ από την ψύχωση 17- 20 χρόνια τώρα. Αν δεν την είχα αυτήν τώρα θα ήμουνα παντρεμένη το πιο πιθανόν όπως όλες αυτές οι τσούπρες στην εκκλησία μας. Άρα κάποιο ποσοστό αναπηρίας το έχω αφού δεν μπορώ να κάνω πράγματα που κάνει όλος ο κόσμος.
    ε καλα και εγω δεν ειμαι παντρεμενη,και δεν με νοιαζει!
    ειμαι ευγνωμων που δεν ξημεροβραδιαζομαι σε νοσοκοκεια και κουζινες, και δεν εχω τις εγνοιες και την ευθυνη παιδιων.
    Τωρα τη ρυθμισες, θα κανεις και την ψυχοθεραπεια σου και τον επαναπροσδιορισμο σου, θα συνεχισεις τα χομπυ σου, και ενα νεο δελφινι θα γεννηθει.
    Νεα εισαι, η επιτυχια δεν κρινεται απο τα παιδια, το συζυγο και τις ευθυνες...δεν τα απαξιωνω, προσπαθω ομως να δω και την αλλη πλευρα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Δελφιναρα αντροτραγανιστρα όμορφη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    She is a maneater
    https://youtu.be/PLolag3YSYU
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εlis και Δελφινι, αφου ειστε στην ιδια πολη, εχετε και την ιδια παθηση, γιατι δεν γνωριζεστε?? Να κανετε παρεα, να ανταλλαξετε αποψεις??

Senior Member
    Δεν κάνω συνήθως συναντήσεις με άτομα του ίντερνετ εκτός αν μου εμπνέουν πολύ εμπιστοσύνη εξαίρεση είσαι εσύ Μάρα μου που θέλω να συναντηθώ μαζί σου. Τον Έλις τον συμπαθώ αλλά δεν τον γνωρίζω καλά.

Εγώ είμαι λίγο χαζούλα που δεν βγάζω τα βήματα στο αερόμπικ που κομπλάρω όταν κάποιος μου δείχνει προτίμηση. Φοβάμαι μην πάθω πανικό και τα παρατήσω ...
    Last edited by δελφίνι; 19-03-2017 at 08:06.

Senior Member
    Εγώ είμαι λίγο χαζούλα που δεν βγάζω τα βήματα στο αερόμπικ που κομπλάρω όταν κάποιος μου δείχνει προτίμηση. Φοβάμαι μην πάθω πανικό και τα παρατήσω ...
    δεν ειναι θεμα χαζομαρας οπως λες.... νομιζω ειναι θεμα ρυθμου! λογω του οτι δεν εισαι fit καθολου, εισαι αρρυθμη. Αυτο δουλευεται και βελτιωνεται! σε ενα χρονο θα βλεπεις τεραστια διαφορα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δεν ειναι θεμα χαζομαρας οπως λες.... νομιζω ειναι θεμα ρυθμου! λογω του οτι δεν εισαι fit καθολου, εισαι αρρυθμη. Αυτο δουλευεται και βελτιωνεται! σε ενα χρονο θα βλεπεις τεραστια διαφορα!!!
    Ναι είμαι λίγο βαριά.

Πάντως αν μου ζητήσει αυτός να βγούμε να βγω και αν μου αρέσει να κάνω σχέση ή είναι πολύ μικρός?
    Last edited by δελφίνι; 19-03-2017 at 10:56.

Senior Member
    Ναι είμαι λίγο βαριά.

Πάντως αν μου ζητήσει αυτός να βγούμε να βγω και αν μου αρέσει να κάνω σχέση ή είναι πολύ μικρός?
    καλέ τί σχέση; για πήδημα μιλάμε.
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast