Ετσι, για εξτρα σιγουρια :P
Printable View
Κορίτσια εγώ θέλω δύο γυναίκες κι οι δυο δεν υποφέρονται αλλά η μία δε μου φτανει
συμφωνω απολυτος!! απλα εμεις φιλε μου ελις εχουμε την ανδρεια κι οταν ερθει η στιγμη παραδεχομαστε οτι σφαλουμε σε αντιθεση με καποιες γυναικες οπου η υποκρισια απο την αληθεια ειναι μπερδεμα!!
Προσωπικα με εχουν κερατοσει! , ειμαι σχεδον συγουρος!! ,αλλα ο ΘΕΟΣ ξερει τι και ποιος θα τιμορηθει
ειλικρινα λυπαμαι πολυ!! Ειναι τοσο κριμα στο 2018 να υπαρχουν γυναικες οπου αναφερουν τετοια πραματα!!
α)Ναταλια -ανδεν σε ενοχλει πες μου ηλικια - αν ειμασταν ζωντανα δεν θα τολμαγα να ρωτησω κατις τετοιο διοτις ξερω να σεβομαι κι να φερομαι σωστα σε κοπελες - αλλα θελω πολυ να μαθω διοτις ειτε εισαι αρκετα μικρη ειτε το αντιθετο! Το θετικο ειναι οτι εγραψες ενα μηνυμα χωρις να με ταπινωνεις τοσο πολυ, κανεις βηματα μπορω να πω! οσο για την απορια σου ΟΧΙ! δεν τσουβαλιαζω τις γυναικες! απεναντιας τις λατρευω κι τις φερομαι ολες οσο πιο γλυκα κι ομορφα μπορω! προσπαθω να τις καμω να νιωθουν παραπανω απο οτι ξιζουν (σε μερικες ) , στις γυναικες οπως κι οταν ειχα σκυλακι σπιτι παντα ειχα στοχο μου να ειναι χαρουμενες !! το αισθημα της ασφαλειας να ειναι δεδομενο κι παντωτες να εχουν αυτο που θελουν πριν καν το ζητησουν! αρα δεν εχω καμια σχεση με οσα περιγραφεις κυριαμου! επισης γνοριζω οτι καθε γυναικα ειναι μοναδικη κι εχει την μοναδικοτητα της! δεν ειμαι αυτος που θες να ειμαι ,λυπαμαι αλλα ειμαι ενας πολυ συναισθηματικος κι ευαισθητος ανθρωπος! οπου πωτες δεν προσβαλω την γυναικα που με τιμα με την συντροφια της! Δεν εχω χτυπησει γυναικα αν κι η συγκεκριμενη που αναφερομουν πεταξε αντικοιμενα πανω μου κι με γελειοποιησε! παρολα αυτα δεν της εσπασα την μυτη οπως θα εκανε αλλος! κι για αυτο εξομολογηθικα!
Ναταλια , ευχομαι καποια μερα να μπορεσεις να ερθεις κοντα στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! ισως τωτες! ισως και παλςδιοτις και εμεις που ειμαστε "δουλοι"του δεν σημαινει οτι θα σοθουμε αλλα τουλαχιστον προσπαθουμε
Δεν υπάρχει πρόβλημα γτ να τιμωρηθεί κάποιος μέσα στο πρόγραμμα είναι όταν λες ότι ζεις το παίρνεισ όλο το πακέτο
Ε ενταξει σε αδικησα...εισαι πολυ γλυκος που δεν τις δερνεις τις γυναικες παρα μονο τις απατας λιγουλακι...ο Ιησους Χριστος εγκρινει.
Μα τι καλος ανθρωπος που εισαι...δεν δερνεις γυναικες και σκυλια, εχουνε ψυχουλες εξισου και τα δυο μωρε και δειχνεις ελευμοσυνη, πολυ χριστιανικο το πνευμα σου...
Οσο για εσενα δεσποινις savatage !εισαι πραγματικα πολυ "savage", η γραφη σου ειναι αρκετα πεζη παρα ειναι του "πεζοδρομιο ο τροπος που γραφεις! δεν ξερω που κι πως μεγαλωσες! Απλα θα θελα να καμω μια διορθωση δεν "πηδαω" κανω "ερωτα" και ουτε "κερατωνω" θα σε παρακαλουσα να μην το λες αυτο ,δεν εχεις ιδεα για ποιον ανθρωπο μηλας!!
Μακαρι να μπορουσαν να μηλησουν οσες κπελες μου καναν την τιμη να μοιραστουμε ομορφα συναισθηματα για να καταλαβεις το ποσο πολυ με αδικεις! ειναι πολυ κριμας ετσι,για τον χαβαλε να ξεφτιλιζεις συναισθηματα οπου ζησαν καποιοι ανθρωποι μονο κι μονο για να επιβεβαιωθεις ως δυναμικη γκομενα σε ενα φορουμ!
Οσο για το αν εσυ εχεις κερατοσει πωτες η οχι ο τροπος γραφης σου δεν παρουσιαζει καποια εντιμοτατη θυληκοτιτα!
Το οτι καταφερα να ερθω στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΝΗ μετα απο τοσα χρονια βλασθιμιας ! ειναι κατις που μπορω να ειμαι υπεριφανος αν και με χαρακτηριζει η υπερβολικη ταπεινοτητα!
Δυστχως προερχομαι απο ενα σοη οπου λογο της αριστερης ιστοριας τους δεν ειχαμε σχεση με τον ΘΕΟ!!δυστυχως δεν ειχα την τυχη που ειχαν τα αλλα παιδακια να παω κατιχιτικο η να πηγαινω σε λειτουργιες της εκκλησειας μας κι να ζω απο μικρος το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ! λογο του οτι οι δικοι μου ηταν ΑΘΕΟΙ υπεφερα πολλα στην ζωη μου, ο πνευματικος μου μου λεει οτι ισως ενας λογος που εμπλεξα και με τα ναρκωτικα , με την αλητεια κι ολα αυτα να εχει να κανει με αυτο! ετσι λοιπον δεν ξερεις ποσο εχω υποφερει και τι αγωνα εχω κανει για να μπορεσω να "ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "
Το κριμας ομως ειναι σε εσενα "φιλημου" οπου λογικ θα ειχες πιο πολλες ευκερεις να ζησεις τον ΘΕΟ αλλα τελικα απο τα λεγομενασου δεν το καμεις απεναντιας ειρονευεσαι τα μυστηρια της εκκλησειας μας! αν καταλαβα καλα δεν εχεις πνευματικο!!! κι βαζω και στοιχειμα πως δεν γνωριζεις ουτε ποιος ειναι ο ποιμενας σου, στην περιοχη σου εννοω!! ειμαι συγουρος πως δεν εεις ιδεα!! χαχαχα
Περιμενε,ωπα γιωργο...λες στη savatage οτι δεν πηδας ουτε κερατωνεις αλλα οτι κανεις "ερωτα"...δηλαδη οταν απατησες την συντροφο σου τελικα της εκανες ερωτα της αλλης η την πηδηξες; Αμα κανεις μονο ερωτα πως μας λες για καθαρα σαρκικη απατη; Γιατι πριν μας ελεγες οτι ο αντρας απαταει σαρκικα και οτι αυτο τον δικαιολογει...αλλα στο τελευταιο μηνυμα μας λες για τα ωραια συναισθηματα που μοιραζοσουν με τις γυναικες στη ζωη σου...Βλεπεις την αντιφαση; Βλεπεις οτι ψαχνεις φτηνες δικαιολογιες για τον εαυτο σου και πιστευεις ο,τι σε βολευει;
Δεν θα περιπαιξω το οτι εισαι θρησκευομενος επειδη μιλησες για εξαρτηση απο ουσιες και καταλαβαινω οτι η οποια πιστη σου υπηρξε τροπος να το διαχειριστεις/να βρεις στηριγμα στις δυσκολιες σου...αλλα θα σου πω επισης πως απο πολυ προσωπικη εμπειρια εχω γνωρισει στο πετσι μου πως αλλο η προσωπικη πιστη του καθενα (ειτε στον Θεο ειτε σε οτιδηποτε τον βοηθαει να ειναι η καλυτερη εκδοχη του εαυτου του και να εχει πιστη στους ανθρωπους), και αλλο ο κληρος και η οργανωμενη θρησκεια. Την σιχαινομαι, την απορριπτω και την περιπαιζω, δεν την παιρνω σοβαρα. Μιλας με ανθρωπο που τα εχει εξερευνησει ενεργα ολα αυτα, και σε πνευματικο εχει παει και ολο το πακετο. Ειναι η υποκρισια στο απωγειο της. Οποτε να ξερεις ειναι αστειο να επικαλεισαι ποιμενες και εκκλησιες οταν κανει μπαμ πως η προσωπικη σου πνευματικη πυξιδα μπαζει απο παντου. Αν υπαρχει Θεος δεν χρειαζεται διερμηνεις να παιζουν σπασμενο τηλεφωνο, ξερει τι εχεις στη ψυχη σου και κανενας παπας δεν θα το αλλαξει αυτο συγχωρωντας σε και καθησυχαζοντας σε. Αυτα ειναι φτηνα κολπα για να εφησυχαζεσαι. Δεν κρυβονται ολοι πισω απο το δαχτυλο τους ομως, ουτε ειναι φυσιολογικο να το αποδεχομαστε με ενα "αντρες μωρε ετσι ειναι". Αυτα απο εμενα, δεν βλεπω νοημα να συνεχισω αλλο τη συζητηση.
Αγωνιζομαι αδικος! κι χωρις αντικρισμα!! χαλαλει σου πμως!! γνοριζω οτι δεν προκετε να παρεις πισω τα οσα λες για εμενα! ξες! σαν διαβαζω αυτα που λες νιωθωοτι περιγραφεις εναν αλλο ανθρωπο!!! κι διαβαζωντας τα λεω "τι καθαρμα ειναι ο τυπος"
Κανεις τεραστιο λαθος! αν υπαρχει καποιος που μπορει να εχει αδικιθει, που μπορει να του εχουν φερθει σκληρα κι ακαρδα ειμαι εγω! αν υπαρχει καποια καρδουλα οπου εχει ματωσει ειναι η δικημου! αν υπαρχει μια ψυχουλα οπου εχει μαραζοσει αυτη ειναι η δικημου! δε ξερεις ποσο ασχημα μου εχουν φερθει καποιες γυναικες στην ζωημου!! ξερωοτι δεν σου καιγετε καρφι! αλλα εχεις καθολου σκεφτει πωσες "πληγες" που κλειστικαν "φτωχα" τα εχμιρα σου λογια τις καμουν να ματωσουν παλυς?
Δε σε νοιαζει κι λογικο ειναι ,,πειδη εσ εισαι δυναμικος χαρακτηρας νομιζεις οτι ειναι ετσι κι ολοι οι αλλοι?? δυστυχως δεν εχουμε την ιδια "πλαση" ολοι μας κυρια μου!!
Εχω περασει πολλες πικρες στην ζωημου!! παραολα αυτα δεν τις συνηθισα!! ειχα μπλεξει με τα ναρκωτικα!βλεπεις εσυ! και οι φιλες σου αλλα κι ο πολυς κοσμος τα παυσιπονα τα περνετε μονο οταν εχετε καποιο χτυπημα !, οταν ποναει πολυ το ποδι η καποο αλλο μερος σας! Εγω δυστυχως τα παυσιπονα την ΗΡΩΙΝΗ δλδη την επερνα γτ. ποναγε η ψυχουλαμου! ειχα "φλεγμονες" στην ψυχημου!! οπως ποναγε εσενα το ποδι σου κυριαμου εμενα ποναγε η καρδουλαμου! ετσι λοιπον εμπλεξα με τα ναρκωτικα! ΕΜΠΛΕΞΑ ΔΙΟΤΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΚΑΡΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ! και θα στο πω κι συγκεκριμενα επειδη με στεναχωρησες, ενας απο τους λογους που εμπλεξα ηταν και οτι καποια γυναικα "πατισε" στο πατωμα με την γοβαστιλετο της την ευαισθητη καρδουλαμου!
Για αυτο λοιπον κυρια μου καλο θα ειναι να εισαι πιο προσεκτικια με τους συνανθρωπους σου!
Σχετικα με την απιστια οπου εκανα κι εγω ο κακομοιρος κι το λετε λες κι εκαμα φονο! ναι ενταξι το παραδεχομαι ηταν λαθος μου! Ομως δεν ειχα σκοπο να προσβαλω την κοπελα οπου ειμουν σε σχεση! απεναντιας την επομενη μερα ειχα συχαθει τον εαυτομου! αλλα ηταν πολυ αργα για να φυγω! ετσι κι αναγκαστικα να συνεχισω δυστυχως την απιστια για πολυ λιγο ακομα! Ομως κι παλυς υπαρει δικαιολογια !! διοτις η αλλη η κοπελα οπου συνεβαλε στο κερατο δεν εφταιγε σε τυποτα ωστε να της φερθω προσβλητικα και να την αποφυγω λες και ηταν καποια *****! ειχα μεγα δειλιμα!! απο την μια ειχα απατισει τον ερωταμου , το αλλο μου μισο !! και απο την αλλη πλευρα δεν θα επρεπε να ξεφορτωθω μια κοπελα τοσο ομορφη!! τοσο καλοσυνατη !! δεν θα μπορουσα να εξαφανιστω!! Ηταν μια πολυ δυσκολη στιγμη οσο κι να το χλευαζετε κυριεςμου!! εαν εχεις πανανθρωπινες αξιες κι σεβεσαι ανθρωπους που μοιραζοντε μαζισου κατις τοσο προσωπικο και τοσο ιερο οπως ειναι ο ερωτας δεν μπορεις να τους παρατας απο την μια στιγμη στην αλλη!!
Savatage ! αν δεν καμω λαθος δεν πρεπει να εισαι ενηλικη ακομα ε?
Με συγχωρεις αμα σε πληγωσε τοσο πολυ το σχολιο μου. Ηταν η αντιδραση μου πανω στα γραφομενα σου...ανεφερες οτι ησουν παντα πολυ σωστος και καλος με τις γυναικες και ως παραδειγμα εφερες οτι δεν τις χτυπας...αυτο μου εκατσε ασχημα. Το να μην χτυπας καποιον δεν σημαινει οτι του φαιρεσαι καλα. Το να του φαιρεσαι ενεργα καλα και να τον σεβεσαι σημαινει οτι του φαιρεσαι καλα. Και η απιστια δεν ειναι μεσα σε αυτα, ειναι σιγουρα ασχημο φερσιμο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρεις ασημαντο. Για αυτο ειρωνευτηκα για το ξυλο και τους σκυλους...που ειλικρινα η αναφορα στο σκυλι επισης μου εκατσε στραβα...οτι τι γυναικες και σκυλια ειναι το ιδιο; Οτι αμα εισαι καλος με τα σκυλια εισαι καλος και με τις γυναικες; Στις κοτσανες σου αντεδρασα. Δεν ξερω τι εχει η δικη σου καρδουλα, αλλα ουτε εσυ ξερεις τι εχει η καρδουλα αλλων ανθρωπων που διαφωνουν καθετα με το οτι δικαιολογεις την αντρικη απιστια. Να θες να το δικαιολογησεις γενικα υπο ορισμενες συνθηκες το καταλαβαινω (και ας διαφωνω), το να μην θες να το δικαιολογησεις για κανεναν επισης, αλλα αυτο μεταξυ αντρικης και γυναικειας απιστιας το βρισκω εξωφρενικο. Δεν καταλαβαινω πως γινεται να το υποστηριζεις στα σοβαρα...τεσπα.
Η αλλη κοπελα ηξερε οτι εχεις σχεση; Αν ναι τοτε ναι ηταν πορνιδιο του κερατα. Επισης μας λες οτι δεν ηταν και μια αρπαχτη, συνεχιστηκε κι αλλο κι ολας...και το δικαιολογεις ως καθαρα σαρκικη απιστια; Ενω μας λες και καλα οτι σε ενοιαζε πως θα ενιωθε και τι καλοσυνατη κοπελα και δε ξερω τι; Παλι αντιφασκεις.
Επισης δεν το πιστευω πως αυτοι ηταν οι λογοι που συνεχιστηκε. Ξερεις ποιος ηταν ο λογος; Οτι μπορουσες. Τα αλλα που λες ειναι κολοκυθια με ριγανη.
Επισης γιατι οι ιδιες δικαιολογιες να μην εφαρμοζουν και στην γυναικεια απιατια που την θεωρεις χειροτερη και ασυγχωρητη συγκριτικα με την αντρικη; Αφου για ομορφα συναισθηματικα κριτηρια μας λες....εγω δεν το δικαιολογω ποτε αλλα χαριν επιχειρηματος εξηγησε το μου.
Αμα γυρισει μια γυναικα και πει "ενιωσα αμεσως πολυ ασχημα, απατησα τον ερωτα μου, τον ανθρωπο μου απο την μια, απο την αλλη δεν ηθελα να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα, τοσο ωραιος, τοσο καλος αντρας, δεν μπορουσα να εξαφανιστω".....λοιπον; Η διαφορα ποια ειναι;
Δεχομαι την συγνωμησου! Σε συγχωρω Ναταλια ! Οντως ηταν λαθος το παραδηγμαμου με τα σκυλια!
Οπως θα παρατηρησες απο τα πολλα ορθωγραφικαμου λαθοι ! καπως ετσι ειναι πολλα και τα συντακτικαμου λαθοι! λογο της δυσλεξιαςμου καποιες φορες περναει αλλο μηνυμα! ετσι λοιπον ξεκαθαριζω οσο πιο συνοπτικα μπορω!
ΟΧΙ! ! δεν ειναι σωστο το παραδηγμα με τα σκυλια η με το οτι δε δερνω γυναικες ωστε να αποδηξω οτι τις εκτιμω!
ΝΑΙ! καμια απιστια δεν ειναι ορθη! , ειναι λαθος κι απο τα δυο φλλα! απλα προσωπικα νομιζω οτι οι ανδρες ειναι καπως πιο αναισθητοι στο θεμα της μιας κι εξω απιστιας! -ας διαφονησουμε και σε κατις ε? χεεχε.
Τελος και ,σημαντικο η πιστη ειναι κατις πολυ προσωπικο για τον καθενα!Ομως υπαρχουν και ιερεις που ειναι ανταξιοι του τιτλου που φερουν και του εργου που κανουν! δυστυχως ομως λογο της ταπεινοτητας τους επισκιαζοντε απο τους λαθος
Θα το ξαναρωτησω για τριτη φορα μιας και δεν εχεις απαντησει ακομα...μας λες πως με την αλλη κοπελα δεν ειχες μια αρπαχτη αλλα οτι γινοταν γινοταν κατ'εξακολουθηση, οτι σε ενοιαζε μη τη στενοχωρησεις μη χαθεις και μας λες τι καλοσυνατη ηταν και δε ξερω τι, μας λες οτι δεν πηδας αλλα οτι κανεις "ερωτα", αλλα απο την αλλη συνδεεις την ανδρικη απιστια με αναισθησια. Τελικα αποφασισε. Εισαι ευαισθητο λελουδο η αναισθητος; Μας λες αντικρουομενα πραγματα.
Συγγνώμη μας εγκαλείς για το πώς μιλήσαμε στο θέμα μιας 16χρονης κοπέλας (που μια χαρά της μιλήσαμε όσο διάβαζε, στις δικές σου κοτσάνες αντιδράσαμε) και μας λες κιόλας αν ντρεπόμαστε την στιγμή που εσύ δεν ντράπηκες να πεις σε ενα 16χρονο κοριτσάκι ο, τι είπες; Ποιο ακριβώς μήνυμα θέλησες να της περάσεις; Οι άντρες δεν πειράζει να απατάνε, κάνε μόκο και μην δώσεις τον πατέρα σου; Οτι της πρότεινες να γίνει συνένοχος σε ένα ψέμα το πρόσεξες ή διέφυγε της ηθικής σου; Συνωμοσία κατά της μάνας πρότεινες στο 16χρονο και μας μιλάς για ντροπή;;;; Αν δεν είναι κακό αυτό που έκανε ο πατέρας της γιατί της είπες να μην του κάνει κακό λέγοντας το στην μάνα της; Ψεύτρα θες να γίνει; Υποκρίτρια;;;
Αλλά δεν ξέχασες να συμπληρώσεις κιόλας πως αν δει κάτι αντίστοιχο από την μάνα τότε πρέπει να πικραθεί και να τρέξει να το πει στον πατέρα της.
Η διαφορα ειναι πολυδυαστατη, πρωτων ας πουμε κοινωνικα - αφου ανοικουμε σε κοινωνια οσο κι αν δεν μας αρεσει πρεπει να την υπολογιζουμε - ετσι λοιπον, το κερατο απο μια γυναικα ειναι πολυ πιο επικριτικο σε αντιθεση με του ανδρα! η γυναικα θα ονομαστει "ποτ,,,," ενω ο ανδρας γαμ,,,ς.
Δευτερον ,Στην συγκεκριμενη μς περιπτωση της 16χρονης φιλης μας! αν ο πατερας της ειναι ο
γονεας ηρωας! αυτος που φερνει το "χρημα" σπιτι, αυτος που αμα φυγει θα υπαρξει βιοποριστικο προβλημα ,σε αντιθεση με την μαμα οπου ο ρολος της ειναι ο κλασικος μητρικος ρολος ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!! αλλα η φιλη μας θα μπορεσει να φαι, να σπουδασει! κι τελος μην ξεχνας οτι οι κορε τον μπαμπα τους τον θεωρουν ΒΑΣΙΛΙΑ! και ο βασιλιας παντα γυρνα με γυναικες
....Δεν είναι οι άντρες πιο αναίσθητοι στο θέμα της απιστίας.... απλώς υπάρχει η στερεοτυπική σκέψη ότι ο άνδρας λέει "Θα κάνω σεξ" και το εννοεί με την κυριολεκτική σημασία της πρότασης, ενώ η γυναίκα λέει την ίδια φράση και θεωρείται ότι περιμένει περισσότερα. Το θέμα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις η συμπεριφορά αυτή είναι μη αποδεκτή, ασχετώς με το ότι είναι πολύ συνηθισμένη... (στην απιστία αναφέρομαι).....
Επίσης, να συμπληρώσω ότι ο σουρεαλισμός των απόψεων σου, γιώργο, σχεδόν με φρικάρει!
Καταρχην που ξερεις οτι η μητερα της κοπελας δεν εργαζεται η οτι δεν φερνει περισσοτερα λεφτα απο τον συζυγο σπιτι; Εβγαλες τελειως αυθαιρετο συμπερασμα που πηγαζει απο τον σεξιστικο τροπο σκεψης που εχεις μαθει να εχεις, η θεματοθετρια δεν ειπε πουθενα τετοιο πραγμα.
Δευτερον αυτο με την κριση του κοσμου συμβαινει αλλα δεν σημαινει πως ειναι σωστο, και προσωπικα σιχαινομαι τον οποιον "γαμια" και οποιον τον θαυμαζει. Αυτο ειναι δικο σας αντρικο κομπλεξ να κοκορευεστε μεταξυ σας ποιος γαμησε πιο πολλες, δεν δειχνει ομως καμια ατομικη αξια στην ουσια. Ο αυτοελεγχος, η σταθεροτητα, η αυτογνωσια, ο σεβασμος, η ωριμοτητα, το να ξερεις τι θελεις και να επιβαλεις τις αξιες σου πανω στις παρορμησεις σου, να καλλιεργεις, να φροντιζεις οσα εχεις, να εχεις τα @@ να εισαι ειλικρινης και με τον εαυτο σου και με τους αλλους, αυτα ειναι χαρακτηριστικα ενος καλου βασιλια. Αυτο που λες εσυ ειναι χαρακτηριστικο κομπλεξικου ανθρωπου που ψαχνει επιβεβαιωση.
Μας τάπωσες!'Ετσι λοιπόν κι η μικρή πρέπει να παρει το μνμ από νωρίς ότι πρέπει να ανέχεται τον κάθε μαλακοπιτουρα στην ζωή της που θα της ρίχνει το κέρατο του αιώνα γιατί.... είναι ΑΝΤΡΑΣ!!! Σωστή σκέψη! Μπράβο! Ειδικά δε αν φέρνει και το φαί στο σπίτι, τότε είναι που πρέπει να κάνουμε τουμπεκι ψιλοκομμένο γιατί τι άλλο να κάνουμε εμείς με τον κλασικό μητρικό ρόλο σε ένα παιδί αν δεν έχουμε τον βασιλιά να φέρνει το φαι;
Οι απόψεις σου είναι ο, τι πιο σιχαμένο έχω ακούσει τελευταία.
Ναταλια ! Αν δεν καμω λαθος ζητησες συγνωμη! γτ. τωτες προσπαθεις να με φερεις παλυς σε δυσκολη θεση? Σου ειπα οτι με τη κοπελα οπου εκανα το λαθος συνεβρεθηκανε καποιες φορες αλλα μαζεμενες! δεν υπηρξε κατις το μακροχρονιο ηταν μερες!και αν θες να ξες ηταν πολυ μακρια η τωτες συντροφος μου !! ενταξι? συν και καποιες αλλες ακλονητες δικαιολογιες! για αυτο αναφερα οτι ηταν στυμενο απο τον δυαλο! ασε που σκεφτηκα να το αποφυγω αλλα για καποιον λογο ξανα πετυχα την ιδια κοπελα -εννω την ωρα που της πρωτο μηλησα κι εφυγα μετα την ξανα πετυχα αναμεσα απο παρα πολυ κοσμο!! ηταν γραφτο ρε κοριτσια τι να λεμε τωρα! δεν μπορειτε να φανταστειτ ποσα τετοια περιεργα συμβαντα εγιναν !! λες και μια ανοτερη δυναμη μας εσμιγε !!!
Και σε μας μπορεί να συμβούν τέτοια περίεργα συμβάντα πάντως να ξέρεις. Και στην σύντροφο σου μπορει να τύχουν. Να της έρθει ο σατανάς και να πάει να πηδηχτεί με κανέναν. Ελπίζω να δείξεις κατανόηση τότε σαν αυτή που ζητάς τώρα. Απορώ γιατί είπες στην μικρή οτι αμα δει κανένα τέτοιο από την μάνα της να πικραθεί και να τρέξει να το ρουφιανέψει στον πατέρα της. Αποκλείεται και σε έκεινη να πήγε ο σατανάς; Τον έχετε σε αποκλειστικότητα?
Ζητησα συγνωμη για τα δακρυβρεχτα με τη καρδουλα σου και την εξαρτηση και το ποσο εχεις πληγωθει και επειδη ειπες οτι σε πληγωσε κατι που ειπα. Αλλα εδω απλα προσπαθω να κανω συζητηση, να καταλαβω, να καταληξουμε καπου. Γιατι συμφωνω με την ελισαβετ και την ερις πως οι αποψεις σου ειναι για να φρικαρει κανεις/σιχαμενες. Δεν το λεω για να στην πω, ειλικρινα απλα ετσι τις εκλαμβανω.
Με εχετε παρεξηγησει! ολες -ολοι με "χτυπατε" αλυπιτα!! λες και ειμαι καποιο αναισθητο πρωτογονο κι βαρβαρο κορμι οπου με ενδιαφρει μονο το φαλικομου κεφαλι και τυποτα αλλο!! δεν προλαβα να ολοκληρωσω αυτο που ελεγα!!
Σχετικα με το ζουμι του θεματος την 16χρονη φιλημας ! ηθελα να αναφερθω σε ολες τις περιπτωσεις απλα πρωτα ειπα για τον πατερα !! εννοειτε κι θα ελεγα για την μητερα της!! αλλα ετυχε να ξεκινησω με τον πατερα της!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!! δεν κρατιεστε ποια θα "κατασπαραξει" πρωτη τον αμνο(εμενα δλδη)
Βασικά, γιώργο, εδώ δεν κρίνονται οι πράξεις σου... Απλώς ο τρόπος και τα επιχειρήματα που χρησιμποποιείς για να τις υποστηρίξεις, πέρα από σουρεαλιστικός, είναι σεξιστικός και χρησιμοποιείς ως αυθεντία το Θεό και τη συγχώρεση.... Οι αντιδράσεις εγείρονται διότι είναι προκλητικά τα επιχειρήματα σου....
Ξεκαθαριζω λοιπον! -και μην ξεχνατε οτι ειμαι δυσλεκτικος , αριστεροχειρας, γονος απογωνος αναρχικων και αρρωστος! , εχω νοσηλετει σε ψυχιατρικη κλινικη! ακιμα και στο δικαστηριο η προεδρος αναγνορισε ελαφριντικα !!! εσεις τπτα? - συνεχιζω!!
Δεν υπερασπιζομαι κανεναν που προσβαλει μια αγαπη! αν ο πατερας της φιλης μας κερατοσε την γυναικα του ειναι πολυ λαθος του!! θα πρεπει ταχυτατα να επανορθωσει!!ο.κ?
Δεν υποστιρζω κανεναν κι καμια σε θεματα τετοιου ειδους!! Οπως πληγονετε η γυναικα πληγονετ κι ο ανδρας!
Δεν καμω μθηματα κερατοματος στην 16χρονη! απεναντιας αν με διαβαζει θα της ελεγα να μην δετει ωτες κατις τετοιο απο ανδρες! ομως ! ομως!! θα της ελεγα να σκεφτει καλα πριν δυαλοστειλει καποιον απο την ζωη της!!
Ε μη λες και ψεματάκια τώρα και τρέχεις πάλι για συγχώρεση. Πως δεν της είπες για την μάνα.... φυσικά και της είπες!!! Της είπες οτι με την μάνα θα ήταν κακό και θα επρεπε να πικραθεί και να τρέξει να το πει γρήγορα στον μπαμπα. Μια χαρά τα πρόλαβες να της τα πεις όλα.
Θα με τρελανετε στο τελος!!! σε αλλη χωρα ζω?? ΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΡΙΝΕΙ ΔΥΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ??Ε??
αυτο λεω ο κακομοιρος, οτι επειδη στην κοινωνια μας σανκερατωνει η γυναικα ειναι που.... απο την αλλη σαν κερατωνει ο ανδρας (χαμογελο με τροπο) κι λενε συνηθως για τα ματια του κοσμου, "ρε τον μαλα.."
εχω αδικο οτι συμβαινει αυτο? Δεν παει να πει οτι συμφωνω με αυτο αλλα το αποδεχομαι ως μερος κι εγω αυτης της κοινωνιας!!!
Απαντησε στην ελισαβετ...σχολιασε πολυ ευστοχα πως ειπες στην ουσια σε ενα 16χρονο κοριτσι οτι οι αντρες ειναι φυσιολογικο να απατανε και οτι αυτη τη συμπεριφορα πρεπει να περιμενει απο αντρες στη ζωη της και να την αποδεχεται...δεν εχεις να πεις τιποτα πανω σε αυτο; Σου φαινεται νορμαλ;
Επισης ξαναρωτω ποιος σου ειπε οτι ο πατεραε της φερνει τα λεφτα στο σπιτι; Μπορει να φερνει εξισου πολλα η και περισσοτερα και η μητερα, στο 2018 ζουμε,ελεος.
Επισης γιατι τον κανει ηρωα το να φερνει λεφτα στο σπιτι και του δινει το δικαιωμα να ξενοπηδαει; Δηλαδη μας λες οτι αν ενας αντρας φερνει μονος λεφτα στο σπιτι εχει το ελευθερο να ξενοπηδαει; Σχολιασε τα μου αυτα σε παρακαλω. Και ασε τα οσιομαρτυρικα με τους αμνους...πες μας οτι σε σουβλισαμε κι ολας. Πες μου τιποτα επι της ουσιας, σχολιασε μου τα παραπανω.
Δεν διαφωνει κανεις οτι αυτη ειναι μια επικρατουσα αντιληψη, αλλα αλλο το να λες "συμβαινει αυτο" και αλλο το " συμφωνω με αυτο". Εγω το αναγνωριζω οτι συμβαινει αλλα δεν συμφωνω πως ειναι σωστο, το απορριπτω. Εσυ οπως φαινεται στην παραθεση της ελισαβετ παραπανω φαινεται να συμφωνεις με αυτο. Λες "τον μπαμπα να τον καλυψεις, δε πειραζει και αμα κερατωσει, αντρας ειναι, τη μαμα ομως να τη ρουφιανεψεις, γιατι ειναι ******* αμα το κανει" ...μπορεις να αναγνωρισεις οτι επικρατει μια πεποιθηση στην κοινωνια χωρις να την υιοθετεις και ο ιδιος...καταλαβες που ειναι το προβλημα και γιατι προκαλεις;
Συγνωμη αν παραλυπτω καποιες ερωτησεις! βλεπεις Ναταλια με "χτυπατε"αλυπιτα ολες μαζι!!
Πρωτα απο ολα ουδεπωτες ειπα την μανα της ΑΝ κερατωνε "*******!",
Συνεχιζω αυτα που ειπα στην μικρουλα ειναι οτι η κοινωνια μας εχει καποια νταμπου κι θα πρεπει να γνωριζει αυτα τα νταμπου ! διοτις αντιθετα θα ειναι σαν το μαυρο προβατο! ισως ηταν λιγο εξτριμ ο λογος μου για το αν κερατωνει ο μπαμπας της! Αυτα τα ειπα κι τα απευθυνω στην μικρη κι οχι σε εσας!!!! της τα ειπα διοτις διεκρινα ενα υφος πολυ ασημο, διαβαζωντας τα λογια της δικρινα οτι εκτος απο την μεγαλη στεναχωρια για το πατερα της! - που ο ανθρωπος δεν εχει στην τελικη αποδειχτει οτι ξενοπηδα!! απλα ειχε καποια τσατ με γυναικες! ημαρτον δλδη!!! πεσατε πανω του να τον φατε!!
Σχετικα με το οτι τον ειπα ΗΡΩΑ και το εννοω αναφερομαι στο εξεις! συνηθως ,φανταζομαι οτι κι εσυ ΝΑΤΑΛΑΙΑ, κι εσυ ΕΛΗ αλλα κι οι πιο πολλες γυναικες σαν ειστε μικρες ο πατερας σας ειναι ο "πριγκηπα σας" και δεν θα ηθελα η μικρη να "λερωσει" στην συνηδηση της την εικονα που εει για τον μπαμπακα της για μια τετοια περιπτωση!
Το αν βγαζει πιο πολλα η μαμα της δεν το ξερω!! παραδεχομαι οτι αυτο ηταν λαθος μου! τονιζω ομως ξανα οτι η 16χρονη εχει για "βασιλια" τον πατερουλη της! και οπως καταλαβα απο τα λογια της εχουν μια θαυμασια σχεση! οπου δεν θ ηθελα να "γκρειστη" ουτε καν να ¨ενοχληθει" αυτη η σχεση κατις που μπορει να γινει εαν η μικρη τρεξει στη μαμα της να τα πει!! για φανταστητε τι θα γινει στο σπιτι αυτο αν αει η μικρη και τα πει στην μανα της?? και θα τα πει σωστα? η θα πει κατις λαθος κι μπορει να υπαρχει προβλημα στην οικογενεια!! για αυτο της ειπα ολα αυτα!!
Γιατί δεν της είπες τα ίδια και για την μαμά;; Και με την μαμα φαίνεται να έχει υπέροχη σχέση η μικρη αλλά εκεί δεν σε πείραξε μη χαλάσεις την σχέση τους και την οικογένεια και της είπες να τρέξει να το πει στον μπαμπα!!! Γιατί το κανεις γαργαρα αυτό ενω στο εχω τονισει δέκα φορές.;
Και επειδή με ρωτας, ναι για βασιλιά τον είχα και τον έχω τον πατερα μου αλλα δεν τον είδα, ουτε υποψιαστηκα ποτε οτι ξενοπηδάει!!! Κορώνα την είχε και την έχει την μάνα μου ή έτσι τουλάχιστον δείχνουν σε μένα.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! Δεν ειναι αναγκη να λετε υπερβολικα πραματα! δεν ειναι αναγκη να πλαθετε μια ουτοπικη κοινωνια!! δεν ειναι αναγκη να κανετε το μαυρο ασπρο!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!! ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΥΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟ!! ΑΡΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Δεν γινετε να κουβεντιαζω με 5-6 γυναικες κι καμια σας να μην εχει κερατοσει τον ανδρα η τον γκομενο της!! δε γινετε να εετε φαει ολες κερατο !! δεν γινετε να εισασταν κι να ειστε οι τελειες ερωμενες!! διοτις αν ειναι ετσι, με ποιες τωτες σας κερατοναν οι ανδρες σας?καποιες γυναικες ειναι κι αυτες!! θα τρελαθω στο τελος ,νομιζω οτι μηλω με αγειες!!
Εγω τα ειπα ,ειχα το θαρρος να πω καποια λαθοι οπου υπεπεσα -αν κι επειμενω ηταν πολυ παραξνες οι συνθηκες οποι εγιναν -δεν ειναι ολα τελεια!!!
Διοτις η εμπειρια μου απο τα 37μου χρονια αλλα με εχει διδαξει εχω γνωρισει πολυ "περιεργες"γυναικες!! η εκδικιτηκοτητα που εχω συναντησει σε γυναικα δεν την εχω δει σε ανδρα!!!
------------------