Results 61 to 75 of 112
Thread: Τι να κανω; θελω βοήθεια!
-
29-01-2018, 22:46 #61
Καταρχην που ξερεις οτι η μητερα της κοπελας δεν εργαζεται η οτι δεν φερνει περισσοτερα λεφτα απο τον συζυγο σπιτι; Εβγαλες τελειως αυθαιρετο συμπερασμα που πηγαζει απο τον σεξιστικο τροπο σκεψης που εχεις μαθει να εχεις, η θεματοθετρια δεν ειπε πουθενα τετοιο πραγμα.
Δευτερον αυτο με την κριση του κοσμου συμβαινει αλλα δεν σημαινει πως ειναι σωστο, και προσωπικα σιχαινομαι τον οποιον "γαμια" και οποιον τον θαυμαζει. Αυτο ειναι δικο σας αντρικο κομπλεξ να κοκορευεστε μεταξυ σας ποιος γαμησε πιο πολλες, δεν δειχνει ομως καμια ατομικη αξια στην ουσια. Ο αυτοελεγχος, η σταθεροτητα, η αυτογνωσια, ο σεβασμος, η ωριμοτητα, το να ξερεις τι θελεις και να επιβαλεις τις αξιες σου πανω στις παρορμησεις σου, να καλλιεργεις, να φροντιζεις οσα εχεις, να εχεις τα @@ να εισαι ειλικρινης και με τον εαυτο σου και με τους αλλους, αυτα ειναι χαρακτηριστικα ενος καλου βασιλια. Αυτο που λες εσυ ειναι χαρακτηριστικο κομπλεξικου ανθρωπου που ψαχνει επιβεβαιωση.
- 29-01-2018, 22:47 #62
Μας τάπωσες!'Ετσι λοιπόν κι η μικρή πρέπει να παρει το μνμ από νωρίς ότι πρέπει να ανέχεται τον κάθε μαλακοπιτουρα στην ζωή της που θα της ρίχνει το κέρατο του αιώνα γιατί.... είναι ΑΝΤΡΑΣ!!! Σωστή σκέψη! Μπράβο! Ειδικά δε αν φέρνει και το φαί στο σπίτι, τότε είναι που πρέπει να κάνουμε τουμπεκι ψιλοκομμένο γιατί τι άλλο να κάνουμε εμείς με τον κλασικό μητρικό ρόλο σε ένα παιδί αν δεν έχουμε τον βασιλιά να φέρνει το φαι;
Οι απόψεις σου είναι ο, τι πιο σιχαμένο έχω ακούσει τελευταία.
29-01-2018, 22:49 #63
Ναταλια ! Αν δεν καμω λαθος ζητησες συγνωμη! γτ. τωτες προσπαθεις να με φερεις παλυς σε δυσκολη θεση? Σου ειπα οτι με τη κοπελα οπου εκανα το λαθος συνεβρεθηκανε καποιες φορες αλλα μαζεμενες! δεν υπηρξε κατις το μακροχρονιο ηταν μερες!και αν θες να ξες ηταν πολυ μακρια η τωτες συντροφος μου !! ενταξι? συν και καποιες αλλες ακλονητες δικαιολογιες! για αυτο αναφερα οτι ηταν στυμενο απο τον δυαλο! ασε που σκεφτηκα να το αποφυγω αλλα για καποιον λογο ξανα πετυχα την ιδια κοπελα -εννω την ωρα που της πρωτο μηλησα κι εφυγα μετα την ξανα πετυχα αναμεσα απο παρα πολυ κοσμο!! ηταν γραφτο ρε κοριτσια τι να λεμε τωρα! δεν μπορειτε να φανταστειτ ποσα τετοια περιεργα συμβαντα εγιναν !! λες και μια ανοτερη δυναμη μας εσμιγε !!!
29-01-2018, 22:54 #64
Και σε μας μπορεί να συμβούν τέτοια περίεργα συμβάντα πάντως να ξέρεις. Και στην σύντροφο σου μπορει να τύχουν. Να της έρθει ο σατανάς και να πάει να πηδηχτεί με κανέναν. Ελπίζω να δείξεις κατανόηση τότε σαν αυτή που ζητάς τώρα. Απορώ γιατί είπες στην μικρή οτι αμα δει κανένα τέτοιο από την μάνα της να πικραθεί και να τρέξει να το ρουφιανέψει στον πατέρα της. Αποκλείεται και σε έκεινη να πήγε ο σατανάς; Τον έχετε σε αποκλειστικότητα?
29-01-2018, 22:54 #65
29-01-2018, 22:54 #66
Ζητησα συγνωμη για τα δακρυβρεχτα με τη καρδουλα σου και την εξαρτηση και το ποσο εχεις πληγωθει και επειδη ειπες οτι σε πληγωσε κατι που ειπα. Αλλα εδω απλα προσπαθω να κανω συζητηση, να καταλαβω, να καταληξουμε καπου. Γιατι συμφωνω με την ελισαβετ και την ερις πως οι αποψεις σου ειναι για να φρικαρει κανεις/σιχαμενες. Δεν το λεω για να στην πω, ειλικρινα απλα ετσι τις εκλαμβανω.
29-01-2018, 22:55 #67
Με εχετε παρεξηγησει! ολες -ολοι με "χτυπατε" αλυπιτα!! λες και ειμαι καποιο αναισθητο πρωτογονο κι βαρβαρο κορμι οπου με ενδιαφρει μονο το φαλικομου κεφαλι και τυποτα αλλο!! δεν προλαβα να ολοκληρωσω αυτο που ελεγα!!
Σχετικα με το ζουμι του θεματος την 16χρονη φιλημας ! ηθελα να αναφερθω σε ολες τις περιπτωσεις απλα πρωτα ειπα για τον πατερα !! εννοειτε κι θα ελεγα για την μητερα της!! αλλα ετυχε να ξεκινησω με τον πατερα της!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!! δεν κρατιεστε ποια θα "κατασπαραξει" πρωτη τον αμνο(εμενα δλδη)
29-01-2018, 22:56 #68
29-01-2018, 23:00 #69
29-01-2018, 23:02 #70
Βασικά, γιώργο, εδώ δεν κρίνονται οι πράξεις σου... Απλώς ο τρόπος και τα επιχειρήματα που χρησιμποποιείς για να τις υποστηρίξεις, πέρα από σουρεαλιστικός, είναι σεξιστικός και χρησιμοποιείς ως αυθεντία το Θεό και τη συγχώρεση.... Οι αντιδράσεις εγείρονται διότι είναι προκλητικά τα επιχειρήματα σου....
29-01-2018, 23:03 #71
Ξεκαθαριζω λοιπον! -και μην ξεχνατε οτι ειμαι δυσλεκτικος , αριστεροχειρας, γονος απογωνος αναρχικων και αρρωστος! , εχω νοσηλετει σε ψυχιατρικη κλινικη! ακιμα και στο δικαστηριο η προεδρος αναγνορισε ελαφριντικα !!! εσεις τπτα? - συνεχιζω!!
Δεν υπερασπιζομαι κανεναν που προσβαλει μια αγαπη! αν ο πατερας της φιλης μας κερατοσε την γυναικα του ειναι πολυ λαθος του!! θα πρεπει ταχυτατα να επανορθωσει!!ο.κ?
Δεν υποστιρζω κανεναν κι καμια σε θεματα τετοιου ειδους!! Οπως πληγονετε η γυναικα πληγονετ κι ο ανδρας!
Δεν καμω μθηματα κερατοματος στην 16χρονη! απεναντιας αν με διαβαζει θα της ελεγα να μην δετει ωτες κατις τετοιο απο ανδρες! ομως ! ομως!! θα της ελεγα να σκεφτει καλα πριν δυαλοστειλει καποιον απο την ζωη της!!
29-01-2018, 23:03 #72
Ε μη λες και ψεματάκια τώρα και τρέχεις πάλι για συγχώρεση. Πως δεν της είπες για την μάνα.... φυσικά και της είπες!!! Της είπες οτι με την μάνα θα ήταν κακό και θα επρεπε να πικραθεί και να τρέξει να το πει γρήγορα στον μπαμπα. Μια χαρά τα πρόλαβες να της τα πεις όλα.
29-01-2018, 23:09 #73
Θα με τρελανετε στο τελος!!! σε αλλη χωρα ζω?? ΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΡΙΝΕΙ ΔΥΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ??Ε??
αυτο λεω ο κακομοιρος, οτι επειδη στην κοινωνια μας σανκερατωνει η γυναικα ειναι που.... απο την αλλη σαν κερατωνει ο ανδρας (χαμογελο με τροπο) κι λενε συνηθως για τα ματια του κοσμου, "ρε τον μαλα.."
εχω αδικο οτι συμβαινει αυτο? Δεν παει να πει οτι συμφωνω με αυτο αλλα το αποδεχομαι ως μερος κι εγω αυτης της κοινωνιας!!!
29-01-2018, 23:09 #74
Απαντησε στην ελισαβετ...σχολιασε πολυ ευστοχα πως ειπες στην ουσια σε ενα 16χρονο κοριτσι οτι οι αντρες ειναι φυσιολογικο να απατανε και οτι αυτη τη συμπεριφορα πρεπει να περιμενει απο αντρες στη ζωη της και να την αποδεχεται...δεν εχεις να πεις τιποτα πανω σε αυτο; Σου φαινεται νορμαλ;
Επισης ξαναρωτω ποιος σου ειπε οτι ο πατεραε της φερνει τα λεφτα στο σπιτι; Μπορει να φερνει εξισου πολλα η και περισσοτερα και η μητερα, στο 2018 ζουμε,ελεος.
Επισης γιατι τον κανει ηρωα το να φερνει λεφτα στο σπιτι και του δινει το δικαιωμα να ξενοπηδαει; Δηλαδη μας λες οτι αν ενας αντρας φερνει μονος λεφτα στο σπιτι εχει το ελευθερο να ξενοπηδαει; Σχολιασε τα μου αυτα σε παρακαλω. Και ασε τα οσιομαρτυρικα με τους αμνους...πες μας οτι σε σουβλισαμε κι ολας. Πες μου τιποτα επι της ουσιας, σχολιασε μου τα παραπανω.
29-01-2018, 23:15 #75
Δεν διαφωνει κανεις οτι αυτη ειναι μια επικρατουσα αντιληψη, αλλα αλλο το να λες "συμβαινει αυτο" και αλλο το " συμφωνω με αυτο". Εγω το αναγνωριζω οτι συμβαινει αλλα δεν συμφωνω πως ειναι σωστο, το απορριπτω. Εσυ οπως φαινεται στην παραθεση της ελισαβετ παραπανω φαινεται να συμφωνεις με αυτο. Λες "τον μπαμπα να τον καλυψεις, δε πειραζει και αμα κερατωσει, αντρας ειναι, τη μαμα ομως να τη ρουφιανεψεις, γιατι ειναι ******* αμα το κανει" ...μπορεις να αναγνωρισεις οτι επικρατει μια πεποιθηση στην κοινωνια χωρις να την υιοθετεις και ο ιδιος...καταλαβες που ειναι το προβλημα και γιατι προκαλεις;