Μπα..
Δεν έχει να κάνει με το που το πήρε το πτυχίο και με τι βαθμό...
Με την σκατοψυχιά του έχει να κάνει!
Και με το ρατσισμό που τον διακρίνει..
Κάτι τέτοιους τους έβλεπα άνετα, παρέα με τον Μένγκελε, να κάνουν πειράματα επάνω σε ανθρώπους!
Σαν έναν γιατρό στο Nip tuck, δεν ξέρω αν ξέρεις τη σειρά...
Που είχε βάλει στο λίγων μηνών παιδί του κάτι πραματάκια που και καλά θα βοηθούσαν στην επιμήκυνση, κατά το δυνατόν, των οστών του..... http://www.osta.gr/337/
Αλλά, ας μην πάμε μακριά!
Οι ίδιοι οι γονείς συνδέουν το χαμηλό ύψος του παιδιού τους με τη χειρότερη κακοδαιμονία που μπορεί να τους τύχει! Και οι πατεράδες, αλλά κι οι μαμάδες.. Περισσότερο για τους πρώτους , θα έλεγα, ότι ισχύει αυτό!
Και μόλις δουν το παιδί να μην ψηλώνει τρέχουν από γιατρό σε γιατρό να ρωτήσουν "τι έχει το παιδί μου" και αν θα μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή........... Η γιαγιά μου, μέχρι πριν λίγα χρόνια ακόμα, όταν διαφωνούσε μαζί μου άλλαζε την κουβέντα και άρχιζε να θυμάται που ήμουν 1 έτους και την παίδεψα, επειδή μου έδινε το γάλα με το κουταλάκι! Γιατί εγώ το σιχαινόμουνα το άσπρο γάλα και δεν το έπινα μέχρι τα 14...... Έπινα πορτοκαλάδα, αντί για γάλα.. Και μικρός που ήμουνα μου έδινε σαν παράδειγμα τον ξάδερφό μου που έπινε κι έγινε 1.90, ενώ εγώ όχι και μου το κοπανούσε ακόμα, μέχρι πρόσφατα, αυτό!
Τότε στα 13-14 που είχα αρχίσει να σηκώνω βάρη -έβαζα βιβλία μέσα στην τσάντα μου και τη σήκωνα- , προκειμένου να ανταγωνιστώ τον πιο δυνατό και τσαμπουκά της τάξης -που ήταν τριπλάσιος από μένα- ο πατέρας μου το μόνο που βρήκε να μου πει είναι ότι "αν θες να σε φωνάζουν 'κοντοστούπη' , συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις τώρα"............. Βγαίναμε βόλτα και μου έλεγε να κοιτάξω να ψηλώσω λίγο, διότι όσο να' ναι το υψηλό ανάστημα προκαλεί δέος, ενώ το μέτριο -πόσο μάλλον το κοντό- δεν προκαλεί κι ότι θα μου είναι πιο εύκολο να πουλήσω μαγκιά έτσι.... Μιλούσε μάλιστα και φαινόταν να τον διακατέχει δέος, όποτε αναφερόταν σε ένα μαθητή του στην τάξη, που είναι τώρα γνωστός μπασκετμπολίστας....
Ο ίδιος δεν είναι καθόλου ψηλός, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας... Είναι 1.69, με παπούτσι. Μου έλεγε ότι στο στρατό τον βγάλαν τόσο, αλλά γιατί στην ταυτότητά του γράφει 1.65 είναι απορίας άξιον..................... :p