Results 46 to 60 of 62
-
24-06-2017, 14:26 #46
- 24-06-2017, 21:42 #47
Ναι επειδη ήμουν μελαχρινός προς μαυρο.αυτοι όλοι δυστηχως ανοιχτόχρωμοι ηταν.και όμως κάποιοι άνθρωποι είναι ακραίοι.αλλά να σου την αλήθεια πολύ γρήγορα τα διεγραψα απτή μνήμη μου κοινός.τους έγραψα ξέρεις που σιγά μην χαλασω τη ζαχαρένια μου.σε οποιους αρεσουμε.για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
25-06-2017, 15:30 #48Miliva21GuestΤους περισσοτερους μας εκαναν μπουλινγκ στο σχολειο....εμενα μ ειχαν κανει γ πολλα πραγματα .....
Στο δημοτικο επδ ημουν λιγο χοντρουλα, κ επδ ημουν καινουρια στο σχολειο μετα απο μετακομιση.... στο γυμνασιο κτ ηλιθιες με πειραζαν επδ ημουν συνεσταλμενη κ ευαισθητη.....αργοτερα στο λυκειο μεγαλωνοντας αλλαξα κ ομορφυνα οι κοπελες με ενοχλουσαν πλ συχνα με το να μην με κανουν παρεα και να πετανε ειρωνειες γ την εμφανιση μου προσπαθωντας να με μειωσουν του στυλ: " μα καλα φωτοσοπ χρησιμοποιεις στις φωτο σ στ φβ...δν σε αναγνωρισα καν στη φωτο προφιλ..."που ηταν οτι να ναι....γτ ποτε δν πειραξα φωτο μ στο φβ......ή να προσπαθουν να βρισκουν κτ αρνητικο πανω μου κ να το τονισουν γ να με κανουν ν νιωσω ασχημα.....
Ή να κουτσομπολευουν τους βαθμους μου επδ εγραφα καλα στα διαγωνισματα......
Κ επδ δν ημουν σαν αυτες αλλα προσπαθουσα να τις αγνοησω κ οπως καταλαβαινεις γενικα ειχα παρει μια κλειστη κ επιφυλακτικη σταση .....κ ημουν απομακρη.....τους φαινομουν σνομπ κ ψωνισμενη απο πανω και μ εκαναν μπουλινγκ κ γ αυτο......
Και το θεμα μου ηταν μονο πως εχω δεχθει πειραγματα ΜΟΝΟ απο γυναικες.....
Οι αντρες δν με πειραξαν ποτε .............
Το θεμα ειναι οτι σιγουρα ειναι αρνητικες εμπειριες π μπορει να σ αφησουν καταλοιπα..αλλα ας μη μπαινουμε στη παγιδα του να κουβαλαμε το παρελθον μας στο παρον κ το μελλον μας....πρεπει να απαγκιστρωθουμε απο αυτο....το παρον και το μελλον ειναι στα χερια μας....το να το παιζουμε καημενουληδες και ν κραταμε μισος κ κακια δν βοηθαει.....βελτιωσε το τωρα σου.....
κανε πραγματα κοινωνικοποιησου....η περιοδος του σχολειου τελειωσε κ δν ειμαστε παιδακια πια...αλλα ενηλικες που οφειλουμε να καταλαβουμε οτι τη προσωπικη του αξια τη βρισκει ο καθενας μεσα απο τον εαυτο του....μεσα απο χομπι...απο επιτευγματα.....μεσα απο τις σχεσεις του με τους αλλους.....μεσα απο την αναπτυξη της αυτοπεποιηθησης του..και κανεις δν θα μας τη δωσει στ πιατο!!!!! ολοι μπορουμε να βελτιωθουμε προς το καλυτερο....αλλα δν ειναι ευκολη διαδρομη....
το να ριχνεις την ευθυνη της στεναχωριας σου και της αδυναμιας σου να εξελιχθεις ΜΟΝΟ στους αλλους...εκτος απο ανωριμο και επιφανειακο ειναι κ ανευθυνο......καθενας εχει την ευθυνη του εαυτου του κ της ζωης του........αν δν νιωθεις καλα εσυ κ δν εισαι ευχαριστημενος απο τη ζωη σου τοτε παρε τα πραγματα στα χερια σου γ να το αλλαξεις και μη περιμενεις απο τους αλλους να το κανουν γ σενα....ενηλικιωσου.........το οτι βρεθηκαν πεντε εξι κομπλεξικα που στο σπιτι τους μπορει να τα κακοποιουσαν...να ειχαν τα δικα τους ψυχολογικα κ ξεσπουσαν σε σενα ( γτ συνηθως ετσι ειναι...!!!! αυτοι π ασκουν μπουλινγκ ειναι οι χειροτεροι κακομοιρηδες / τα θυματα της υποθεσης ....ειναι κ δυστυχισμενοι γ αυτο ξεσπανε σε αλλους αλλα κ αδυναμοι γτ αντι να προσπαθησουν να ξεπερασουν τα ψυχολογικα τους κ τα κομπλεξ τους με ενα πιο υγιη τροπο ....ασκουσαν μπουλινγκ γ να μεταδωσουν τη κακια τους στους αλλους.....ενω εμεις ακομα κ αν μας πληγωσαν ...το πηραμε ολο πανω μας και δν πειραξαμε ουτε μυγα.....αυτο ειναι σημαδι δυναμης....οχι αδυναμιας...)
Και ακου κ το τελευταιο..."μια φορα κ ενα καιρο ηταν ενα μικρο μικρο ελεφαντακι.....και μια μερα καποιοι κακοι κ μοχθηροι το εδεσαν και το καρφωσαν δεμενο σε ενα στυλο...αυτο ηταν πλ μικρο,αδυναμο κ ανημπορο δν μπορουσε να αντισταθει....μεγαλωνοντας το ελεφαντακι...εγινε ενας τεραστιος δυνατος ελαφαντας...ομως παρεμενε στ μικρο (πλεον γ αυτο) στυλο που τον εδεσαν καποτε ........περνουσε κοσμος κ τον ρωτουσαν "γτ δεν λυνεσαι?" ........ ο ελεφαντας δν ελυνε τα δεσμα του γτ τον ειχαν κανει να ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ κ οτι επδ καποτε τον εδεσαν δν μπορουσε να κουνηθει....( η δυναμη του μυαλου τον κρατουσε ακινητοποιημενο) ομως τοτε που εγινε αυτο ηταν μικρο...και τωρα αγνοουσε το γεγονος οτι εχει γινει κοτζαμ ελεφαντας κ οτι τα δεσμα του ηταν πλ μικρα πλεον σε σχεση με το σωμα του....
Πρπει να κατανοησουμε οτι ειμαστε πλεον ολοκληροι ελεφαντες κ να αφησουμε τα πειραγματα κ τις αδικιες του σχολειου γ τα παιδακια..εμεις νεγαλωσαμε πλεον γ αυτα
25-06-2017, 22:17 #49
Προσπαθώ να εξελιχθώ, αλλά βρίσκω συνεχώς πολλά εμπόδια μπροστά μου...
Λες ότι δεν κολλάμε στο παρελθόν και συμφωνώ!
Αλλά πολλές βάσεις μπαίνουν τότε και μου είναι πολύ δυσάρεστο που το λέω....
Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με παλιές "αμαρτίες" και κατάλοιπα του παρελθόντος με τη μορφή κοινωνικού ελλείμματος, συνήθως, όπως και της στέρησης (του τι θα ήθελες να κάνεις και δεν έκανες και δε φτάνει μόνο αυτό, τώρα σου ζητάνε και περισσότερα τη στιγμή που εσύ δεν έχεις ζήσει την ξεγνοιασιά της εφηβείας) , τότε αναπόφευκτα φέρνεις στο νου σου πάλι τα ίδια! Και, αναλόγως, όσο πιο οδυνηρά είναι τόσο πιο πολύ κολλάς..... Φαντάσου ότι πήγα σε ιδιωτικό σχολείο και τα λέω αυτά! Όσο περνάει ο καιρός βέβαια ξεθωριάζουν όλα αυτά, όσο να' ναι! Βρίσκεις καινούργιες παρέες, αρχίζουν και μετράνε διαφορετικά πράγματα που ίσως εσύ είσαι καλύτερος σε αυτά από κάποιους άλλους και έτσι τραβάς την προσοχή και πολλά άλλα! Από τα 20-25 "έτρεχα" να αναπληρώσω εκείνα στα οποία είχα μείνει λειψός στην εφηβεία..... βλέποντας τους συνομηλίκους να έχουν κοπέλες και κανονική ζωή, τρελαινόμουνα, την ίδια στιγμή που εγώ ένιωθα ότι "έτρεχα" σ' έναν "αγώνα δρόμου" , για να καλύψω τα "κενά" από φόβο μη με πούνε παρθένο! Κι έτσι μέχρι τα 25, πέρασα τη ζωή μου μέσα στο άγχος της επιβεβαίωσης-αυτοεπιβεβαίωσης........ Ωραία νεανική ζωή!! Ακόμα και τώρα, όταν τυχαίνει να βρίσκομαι σε μια παρέα παιδιών Λυκείου ή να περνάω από δίπλα, ξαφνικά όλες οι άσχημες αναμνήσεις ξαναξυπνούν μέσα μου τις κακοδαιμονίες που πέρασα...... Ένας λόγος που διστάζω να δουλέψω σαν εκπαιδευτικός είναι και αυτός!
Πάει αρκετός καιρός που συνηθίζω να πηγαίνω μόνος μου σε μπαρ για να κόψω κίνηση και μήπως μπορέσω να ρίξω και καμία γκόμενα, αλλά τζίφος. Και πάλι, δεν είναι άσχημα, ξεχνιέμαι με το ποτό!Last edited by GiannisNik3; 25-06-2017 at 22:38.
25-06-2017, 22:27 #50
Εγώ από την άλλη που θέλω να γίνω καθηγητής, ελπίζω να μην μου ξυπνήσουν οι αναμνήσεις και γίνω αυστηρός και κακός καθηγητής που ο ανώτερος βαθμός να είναι το 7 (σαν καθηγητής πανεπιστημίου). Πραγματικά δεν θέλω να είναι αυτός ο στόχος μου, ο στόχος μου θέλω είναι, να μάθω στα παιδιά πράγματα που να μπορούν να σταθούν σε μια συζήτηση, αλλά και να γίνουν σωστοί και ενάρετοι πολίτες. Αυτός θέλω να είναι ο στόχος μου, αν γίνω ποτέ καθηγητής.
25-06-2017, 22:40 #51
Το τραγούδι που άκουγα στα 13, όταν είχα μελαγχολία: https://www.youtube.com/watch?v=Clq7KNLCKLg
25-06-2017, 22:58 #52
Δύσκολο να είσαι 28 και να θες να κάνεις αυτά που δεν έκανες στα 18 και στα 15......
26-06-2017, 06:44 #53
κοιτα γιαννη δεν εισαι ο μονος που δεν χαρηκε την εφηβεια του πολλα παιδια δεν την χαρηκαν οπως και εγω ενταξει τη χαρικα αλλα οχι οπως θα ηθελα.και εγω εχω παραπονα και αλλα παιδια εχουν παραπονα.εγω απτα 14 χρειαστηκε να δουλευοω(αυτο δεν το λεω με παραπονο)αλλα θελω να πω οτι δεν εισαι ο μονος.οσο για το οτι δεν εχεις η δεν ειχες γκομενα.ειδικα σε αυτο δεν εισαι καθολου η εξαιρεση.δεν μπορεις να φανταστεις ποσα παιδια δεν εχουν κοριτσια.εγω συγκεκριμενα το πρωτο μου κοριτση το ειχα στα 20 μου.και μην φανταστης οτι εγινε κατι.μονο κατι φιλια.τιποτα παραπανω.και εγω μια ζωη ημουν ο τυπος που ετρωγε την χυλοπιτα.για το χ,ψ λογο. και εγω στα 25 δεν ειχα παει με γυναικα.και ειπα στον εαυτο μου δεν γινετε αρκετα ημουν ρομαντικος καιρος να δρασω.και ετσι πηγα για πρωτη φορα σε σπιτακι.ενταξει δεν ξετρελαθηκα.διοτι παντα ηθελα να ηταν με καποια σχεση που θα ενιωθα και κατι.αλλα δεν εγινε.δυστηχως στη ζωη δεν γινοντε αυτα που θελουμε τουλαχιστον οχι παντα.με τα το σπιτακι λοιπον αρχισα να νοιωθω πιο ανετα δεν ημουν τοσο ντροπαλος ειμουν πιο ανετος στην επικοινωνια και σιγα σιγα μετα ηρθαν και τα κοριτσια.δεν ειχα πολλες σχεσεις στη ζωη μου μονο καμια 3,4 και μετα βρηκα τη γυναικα μου.και τωρα ειμαι μια χαρα δοξα το θεο.
να σου πω και κατι δεν με νοιαζει αν ο διπλανος μου πηγε με 10 η 100 γυναικες.εμενα με νοιαζει εγω να περναω καλα και να ειμαι ευτηχησμενος.δεν θα αφησω σε καμια περιπτωση το παρελθον να με κυριευη και κυριως να με κανει δυστηχησμενο.τωρα ποσο χρονον εισαι??
26-06-2017, 11:18 #54
28 χρονών είμαι τώρα.
Κι εμένα η πρώτη μου φορά σε studio ήταν!
Στα 22....
Η πρώτη μου σχέση δε λίγο πριν τα 25 και διήρκεσε ένα μήνα!
Δεν την μετράω....
Η επόμενη στα 25 ένα χρόνο άντεξα, γιατί μου έβγαλε την ψυχή!
Από σεξ άθλιο....... Και μου άφησε αλγεινές αναμνήσεις, ειδικά σε αυτό τον τομέα... Μ' έκανε να πιστεύω, αρκετό χρόνο μετά το χωρισμό, ότι ήμουν ανίκανος! Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ: https://www.e-psychology.gr/forum/th...AD%CF%83%CE%B7
Τέλος κάτι πήγε να παίξει, πρόσφατα, αλλά δε το άφησα διότι - σαν αντανακλαστικά ένα πράγμα - μου αναδύθηκαν στο μυαλό οι εμπειρίες από την προηγούμενη σχέση...... Επίσης, αναφέρομαι σ' αυτό εδώ: https://www.e-psychology.gr/forum/th...B5%CE%B9%CF%82
Δεν πήρα απάντηση...........
Υπάρχουν φορές που σκέφτομαι, μα καλά δεν αξίζω κάτι καλύτερο;
Και απαντήσεις δεν παίρνω! ούτε από τον εαυτό μου, πόσο μάλλον από τους άλλους........
26-06-2017, 14:54 #55
Γιάννη, θα σου πω κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το ότι δεν είσαι 1.80 και ξανθός κι αν μπορέσεις να δεις πέρα απ' αυτό έχει καλώς...επειδή διάβασα το πρώτο θέμα έχω να σου πω το εξής: πολύ κακώς νευρίαζες με την κοπέλα επειδή έτρεμε πριν την σεξουαλική επαφή γιατί αν όντως ήταν παρθένα πολύ λογικό να φοβάται...κι εγώ με τον πρώην μου είχε τύχει να κλάψω και φοβόμουν αλλά εγώ έχω και το ιστορικό της επίθεσης αλλά ακόμα και χωρίς αυτό αν δεν το έχεις ξανακάνει φοβάσαι...για το περιστατικό με το γυναικολόγο απαράδεκτο, εγώ δεν θα το δεχόμουν με τίποτα να με εξευτελίσουν έτσι...για τα άλλα που λες, δηλαδή τα δικά της στραβά δεν μιλάω γιατί με μπέρδεψε πάρα πολύ και δεν κατάλαβα τίποτα, δεν το κάνω για να υποστηρίξω το φύλο μου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-06-2017, 15:51 #56
Πες τα ρε Κυκνος!!!!!!!! Οσο και αν συμφωνω με τον Γιαννη σε πολλα γιατι εχω ζησει παρομοιες (και χειροτερες) εμπειριες, δεν εχει δικαιωμα να κανει τους αλλους δυστυχισμενους!!!!!!! Να κανει μονο αυτους που πρεπει, οχι ολους, κι εγω μισω ολο τον κοσμο αλλα μονο αν με πειραξει κατι θα αμυνθω, δεν "επιτιθεμαι" χωρις λογο. Να πω επισης οτι μου εστειλε ενα βιντεο σεξουαλικου περιεχομενου και πριν να το δω τον ρωτησα αν ειναι προστυχο και μου ειπε οχι καθολου και μολις το ανοιξα ειδα τα χαλια. Δηλαδη αν το εβλεπε το αγορι μου οτι μου το εστειλε τι θα υπεθετε;
26-06-2017, 16:08 #57
Συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κάνει άλλους ανθρώπους που δεν τον έχουν βλάψει δυστυχισμένους...πάντως κι εσύ κυρίως κακό στον εαυτό σου κάνεις που τους μισείς όλους...
Όσο για το βίντεο δεν έχω λόγια, γι' αυτό εγώ σε μερικά άτομα δεν επιτρέπω να μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα γιατί έχω καταλάβει ότι είναι ενοχλητικοί...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-06-2017, 16:12 #58
Το κανουν πολλοι βεβαια αν οχι ολοι αυτο, να κανουν αλλους ανθρωπους εστω και για λιγο δυστυχισμενους και ας μην τους εχουν βλαψει!! Και τι να κανω πως να αγαπησω τους αλλους οταν υπαρχει τοσος ρατσισμος με το θεμα της ασθενειας μου; Οταν ακους παντου ο ψυχακιας ο τρελος ο παραλυτος κτλ κτλ. Οσο για το βιντεο ηταν απο το Sex and the City αλλα ειχε και τσοντα μεσα....Θα τον κανω μπλοκ να μην μπορει να μου στελνει αλλα γιατι αυτο που εκανε ειναι ανεπιτρεπτο!
26-06-2017, 16:25 #59
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
26-06-2017, 16:33 #60