Δεν πειράζει, το είδε πάντως. Αν μπορείς να βγεις μα καμμια φίλη σου αυτές τις μέρες βάλε κι απο κει. Μετα αναγκαστικά πρεπει να στείλεις εσυ κατι, σε φιλικό τόνο θα λεγα εγω και χωρις ν' αναφερθείς στο τι έγινε.
Printable View
Δεν πειράζει, το είδε πάντως. Αν μπορείς να βγεις μα καμμια φίλη σου αυτές τις μέρες βάλε κι απο κει. Μετα αναγκαστικά πρεπει να στείλεις εσυ κατι, σε φιλικό τόνο θα λεγα εγω και χωρις ν' αναφερθείς στο τι έγινε.
Δε με νοιαζει να στειλει απλα ενα χρονια πολλα. Αρκει να στειλει. Θα κανω κινηση εγω τοτε κι οτι γινει. Απλα δε θελω να στειλω πρωτη.
Δεν το πιστευω με αυτο το σαιτ. Παλια διαβαζα ποστς που γραφανε εδω μεσα για ανταλλαγες συντροφων και να απατουν και να το λενε στον/στην συντροφο τους και τωρα για μια συνομιλια με εναν που της την επεφτε πεσατε ολοι να τη φατε! Λες και εκανε κατι πολυ κακο. Σιγα ο αλλος της την επεφτε δεν την επεφτε η κοπελα!!!!!! Μαλλον ειναι αυτο που ειπε το κερασι, την ειχε δεδομενη και τελος! Οτιδηποτε αλλο δεν το δεχομαι, αν δεν τον εχεις δεδομενο τον αλλον δεν ξενερωνεις τοσο ευκολα! Γνωμη μου!!!!
Στελλα κανε κινηση αλλα αν δεις αδιαφορια δεν εκανες και κανενα εγκλημα, παει να πει πως σε ειχε δεδομενη, και ξεχασε τον, θα βρεις καλυτερον!!!!!! Μην κολλαμε σε μια σχεση τοσο πολυ γιατι αν μας προδωσει ο αλλος την κατσαμε!!! Κι εγω κολλαω αλλα αν ημουν στην θεση σου θα τα παιζα οποτε χρειαζεται και λιγη αναισθησια που λεει και ο Θεμελης!!!!!! Τουλαχιστον σε τετοιες περιπτωσεις!!!!!
Aν θα στείλεις θα μιλήσεις ήρεμα και σαν να μιλάς με μια φίλη σου, πες τι κάνεις πες για σενα οτι είσαι καλά αν σε ρωτήσει και πες να βρεθείτε για λίγο να σου φέρει και τα πράγματα γιατι τα θέλεις.
Εγω λεω να μην πει για τα πραγματα!! Αν τη θελει και το ακουσει αυτο θα απογοητευτει κι αλλο και θα θελει να την χωρισει οριστικα αν δεν το θελει ηδη!! Αν ομως τη θεωρει δεδομενη δεν της αξιζει να τον εχει!! Της αξιζει καποιος καλυτερος εννοω!!
Διαφωνώ με αυτά τα τεχνάσματα.
Δεν γίνετε να προσελκύεις κάποιον με τον πόνο που προκαλεί η απουσία σου, αλλά με τη χαρά που προκαλεί η παρουσία σου.
Στη πρώτη περίπτωση πρέπει να του λείπεις τακτικά. Πόσο υγιές είναι αυτό σε μία σχέση;
Στην δεύτερη περίπτωση, αν αυτός δεν μπορεί να αντλήσει χαρά από την παρουσία σου, δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί του.
Κάνε μιά αξιοπρεπή προσπάθεια να τον προσεγγίσεις.
Στέλλα έχεις κάποιο νέο μήπως;