Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Ωχ, ξέρω μια ακριβώς ίδια περίπτωση. Δεν ξέρω εάν είναι ο ίδιος λόγος, αλλά ξέρω ότι η αδερφή δεν αγάπησε ποτέ, την γυναίκα του αδερφού της, γιατί ήθελε να γεράσουν μαζί και να μην παντρευτεί καμία. Τον ζήλευε, που δεν έδινε σημασία σε εκείνη και έδινε μόνο στην γυναίκα του και προσπαθούσε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα; Όπου σταθούν και όπου βρεθούν καυγάδες και βρισιές, στο τέλος η αδερφή πέθανε μόνη και ακόμα και στα τελευταία της, δεν αγάπησε την γυναίκα του αδερφού της. Είναι περίεργο, που ξαναβλέπω και άλλη τέτοια περίπτωση, νόμιζα πως ήταν μεμονωμένη. Σημειωτέον πως ο αδερφός, παίρνει πάντα το μέρος της γυναίκας, του. Ακόμα του μαγείρευε του αδερφού της, για να τον αναγκάσει να μένει στο σπίτι, μαζί με την αδερφή του, με το ζόρι. Δεν έχω καταλάβει, παρ'όλο που έχει περάσει αρκετός καιρός, από τον θάνατο της αδερφής του, που οφειλόταν τέτοιο μίσος για την γυναίκα του αδερφού της. Εγώ κατέληξα από τα συμφραζόμενα, ότι επειδή η αδερφή, δεν έκανε ποτέ οικογένεια και παιδιά, τον ήθελε για να γεράσουν μαζί και να έχει ένα στήριγμα, για να μην είναι μόνη. Κατ' τα άλλα δεν βρήκα άλλο λόγο. Επίσης να πω, ότι αυτή η περίπτωση, την γνώριζα από ένα φιλικό ζευγάρι, που είχε αυτό το παραπάνω πρόβλημα, δυστυχώς.