Originally Posted by
jock77
Ναι το είχα διαβάσει οτι είχες κάποιες παρενέργειες.. όμως δεν είναι αρκετά σπουδαίο οτι ξέρεις οτι αυτό προήλθε απο κάποια παρενέργεια σε ένα φάρμακο? και αυτό είναι κάτι που δεν είναι μη αναστρέψιμο..το διαπίστωσες ήδη αυτό. Γι αυτό είπα στο προηγούμενο μήνυμά μου "Μπορεί να πρέπει να ταλαιπορήσεις λίγο τον εαυτό του μέχρι να βρείς την κατάλληλη θεραπεία για σένα .." αλλά δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει ο τρόπος και η λύση. Μην απογοητεύεσαι και απελπίζεσαι..ξέρω οτι μπορεί να τρόμαξες απο αυτό που σου συναίβει αλλά δεν πρέπει να το αφήσεις να σε κυριεύσει. Καμία προσπάθεια δεν είναι εύκολη.. κάθε προσπάθεια έχει κόπο και ταλαιπορία. Εγώ πάντως στην θέση σου θα εμπιστευόμουν περισσότερο ένα εξειδικευμένο κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής απο έναν ιδιώτη. Απο την άλλη υπάρχει και η λύση της τεχνιτής σπερματέγχυσης.. Οπότε μην υπερβάλεις με τον εαυτό σου και τον αδικείς τόσο πολύ.. η επιστήμη είναι με το μέρος σας! Με τον ένα ή άλλο τρόπο θα το αποκτείσετε το παιδάκι σας.. Υπομονή, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση!!! :))