Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να βγαινεις μαζι του για δηθεν φιλικο καφεδακι ενω τον φανταζεσαι στα 4
Printable View
Δεν είπα ότι μου επιτιθεσαι προς θεού.!διάλογο κάνουμε. Χωρίς χρήμα σεξ όχι για να είμαι απόλυτα ειλικρινής! Ίσως όμως τα χρήματα να ήταν η δικαιολογία για να καλύψει την σεξουαλικη του ταυτότητα! Από την άλλη μπορεί να έχεις δίκιο ότι έβγαζε μεροκάματο κι οτι με ανέχεται γιατί τον βολεύει! Αλλά πίστεψε με επιμένω ότι Κανένας καραστρειτ δεν θα έκανε στο κρεβάτι αυτά που έκανε εκείνος μόνο και μόνο για τα χρήματα. Όταν λέμε χρήματα εννοούμε 20 ευρώ!!!
Οχι δεν κάνει τίποτα να καλυτερευσει την ζωή του. Δεν βγαίνει πουθενά κσι συνεχώς γκρινιάζει!!
Εκτος του σεξ, ηρθε μια μέρα σπιτι σου να σου φέρςι 2 μπύρες πχ κ να πει ελα να σε κερασω μια μπυρα. Είστε φιλοι μόνο ή τσοντάρεις; επιμένω στο οικονομικό κι ας γυφτοφέρνει που το κάνω.
Πιστευω πως αυτη η γκρινια και η αυτοκτονθκη φαση ειναι χειριστική. Εσυ τσιμπάς και αποδειξη οτι επιλεγεις να χαλαστεις υστεριαζοντας αντι να πεις τον πουλο.ξερει πως τον γουσταρεις και ξερει πως εισαι τυπος που δε θα τον δωσεις γιατι γοθσταρεις κ συνεχιζει ετσι μεχρι να βρει αλλον ή να βαρεθεις. Ενταξει ειναι χοντρο αλλα αυτο νομιζω.
Επισης είπα πως δεν τον νοιαζει γιατί είναο πτανα ρε παιδι μ. Ο νθρωπος που εχει προβλημα και θελει να απαλλαγει απο κατι προαπαθει να βρει κατι να γινει καλα. Εσυ θα πηγαινες με γκομενα για 20 ευρω ενα χρονο οντας gay?? Όχι πιστευω. Αν πηγαινες 1 ή 2 ή 10 φορές μετα θα προσπαθουσες να βγεις απο τημ κατασταση. Ε αυτο
Ειχε σχεση με ουσίες ποτε ο τύπος;
[QUOTE=kutchunie;685039]Εκτος του σεξ, ηρθε μια μέρα σπιτι σου να σου φέρςι 2 μπύρες πχ κ να πει ελα να σε κερασω μια μπυρα. Είστε φιλοι μόνο ή τσοντάρεις; επιμένω στο οικονομικό κι ας γυφτοφέρνει που το κάνω.
Πιστευω πως αυτη η γκρινια και η αυτοκτονθκη φαση ειναι χειριστική. Εσυ τσιμπάς και αποδειξη οτι επιλεγεις να χαλαστεις υστεριαζοντας αντι να πεις τον πουλο.ξερει πως τον γουσταρεις και ξερει πως εισαι τυπος που δε θα τον δωσεις γιατι γοθσταρεις κ συνεχιζει ετσι μεχρι να βρει αλλον ή να βαρεθεις. Ενταξει ειναι χοντρο αλλα αυτο νομιζω.
Επισης είπα πως δεν τον νοιαζει γιατί είναο πτανα ρε παιδι μ. Ο νθρωπος που εχει προβλημα και θελει να απαλλαγει απο κατι προαπαθει να βρει κατι να γινει καλα. Εσυ θα πηγαινες με γκομενα για 20 ευρω ενα χρονο οντας gay?? Όχι πιστευω. Αν πηγαινες 1 ή 2 ή 10 φορές μετα θα προσπαθουσες να βγεις απο τημ κατασταση. Ε αυτο[/QUOTE
Άρα εννοείς ότι ακόμα με εκμεταλλευεται κι οτι ερωτικά δεν με γουστάρει καθόλου και απλά περιμένει να βαρεθώ και να σηκωθώ να φύγω επειδή μάλλον με σιχαίνεται ερωτικά ή να βρει κάποιον άλλο να πάει. Σωστά δεν κατάλαβα;; τελικά συμφωνείς εαν εινα ντανα ή όχι;; μπερδεύτηκα πολύ!
Οχι με ουσίες δεν έχει θέμα!
Δεν νομίζω πως σέβεται τον εαυτό του ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει κάτι να φτιάξει τη ζωή του, ανεχεται μια κατασταση παρα φυση κατα δηλωση του αφου είναι str8 όπως λέει ή απο την αλλη πλευρά ψεύδεται για τη φυαη του. Ενας ανθρωπος που δε ξέρει τι ειναι σεβασμίς ειναι ανικανος να νοιωσει παραπάνω, να σεβαστει εσενα, να σε αγαπήσει.
Φαινεσαι ειλικρινές άτομο κ καραstr8 συναισθηματικά. Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να βοηθήσεις εναν ανθρωπο που οι πράξεις του οπως τις περιγραφεις καμια φιλική αξια δεν ειχαν αλλά μόνο ανταλλακτική. Αν βεβαια τωρα που ειστε φιλοι δεν σου τραβάει χρηματα ισως κ να λέει αλήθεια. Τεσταρε τον. Τα λογια είναι αερας, οι πραξεις μετρανε.
Απο κει κ πέρα, δεν μπορεις να προβλέψεις την συμπεριφορα του αλλου ουτε να την αλλάξεις. Αν υπήρχε αναγκη για κάτι το οποίο σου κοστισε 2 χρόνια μερικα χρηματα κ χειριστικότητα κ παραμύθα, τοτε ψαξε να δρις τι θα κανεις με σενα.
Οχι αν εχει τωρα θεμα. Αν ποτέ είχε στο παρελθόν θεμα με ουσίες κ δεν εννοω ενα μπαφο στο 3μηνο.
Σεξουαλικά έχουμε να κάνουμε κάτι 8 μήνες!! Είναι πολύ ενοχικός αν και πάντα φασκει και αντιφασκει! Από την μια λέει και ορκίζεται στο παιδί του ότι δεν θα έκανε κάτι ξανά με άντρα και από την άλλη λέει ποτέ μην λες ποτέ!! Οικονομικά τον βοηθάω ελάχιστα πλέον. Επιμένει να λέει ότι με θέλει στην ζωή του με εμφανίζει σαν κολλητό αλλά;; με εκμεταλλευεται και δεν τρέφει ούτε το παραμικρό έστω και φιλικό συναίσθημα προς τα εμένα. Σωστά; άρα αυτό που καταλαβαίνω ότι λες είναι ότι είναι όντως στρειτ έκανε ότι έκανε για τα λεφτά και τέλος! Απο ότι ξέρω δεν είχε θέμα με ουσίες ποτέ! Γιατί όμως ρωτάς; τι σκέφτεσαι; Αν είχα την δύναμη να φύγω από αυτή την κατάσταση δεν θα έγραφα αυτή τη στιγμή στο φόρουμ. Πίστεψε με με πονάει πολύ!
Το φανταζομαι πως σε πονάει. Γι αυτό σου απαντησα.
Ρωταω για τις ουσίες γιατί ένας εξαρτημένος ανθρωπος είτε gay είτε straight είναι ευκολο να πουλήσει το σώμα του. Αυτο δε σημαίνει όμως πως του αρεσει πάντα. Αν υπήρχε ιστορικό θα ήταν μια ενδειξη σχετικά με την σεξουαλικότητα. Και δεν εχει να κάνει τοσο πολύ με την ταμπέλα και με το πως γεννηθηκε gay ή str8 όσο με ην ανεκτικότητα και τημ συνήθεια. Το φυλο των ανθρωπων αυτων ειναι αοριστο,φυλο σε αποσυνθεση. Πως να στο πω. Όπως ο gay παντρευεται γυναικα κντο παιζει οικογενειαρχης ετσι κι αυτός δεν ξερει θ του γινεται
Δεν ειναι ενοχικός. Ο ενοχικός ο ανθρωπος αναλαμβάνει την ευθυνη για κατι που έκανε και δεν την μεταβιβάζει. Αυτός το κάνει. Στην αρχή ηταν και πιο τίμιος να σου προσφερει μια υπηρεσια και να πληρωνεται. Τωρα γιατί σου μεταβιβάζει το πρόβλημα του και δέχεται να του απαληνεις εστω και λίγο την οικονομική πληγή ας πουμε και δεν αναλαμβανει τημ ευθυνη της μιας που ειναι και δικη του ευθυνη και μιας που το παιζει κ ενοχικούλης. Τυψης και νεύρα εχει. Τυψεις προς τον εαυτο του που ειναι αναγκασμένος να ανέχετε πράγματα και δεν εχει την αμαξαρα και την απλα να το παιζει γαμπρός και νεύρα που ισως αλλοι τα εχουν κ οχι εκεινος. Παω στοιχημα οτι σου λέειντετοια πραγματα. Το μόνο που έχει είναι τύψεις και δεν θα το παραδεχτει ποτε. Αν του πεις θελω να σε βοηθησω φιλικα να βρεις μια δουλεια πχ θα σου πει ειμαι περιφανος κ θα τα καταφερω μονος μ.
Αφου επιμένει, αρχισε να του κλαιγεσαι κι εσυ κ κοψε να του δινεις εστω κ τσιγαρα. Αν μεινει θα τον πιστεψω.
Επίσης εγω δεν ξερω τον τυπο. Ηρεμησε και βαλ τα κάτω. Εσυ ξέρεις τις πράξεις του. Ασε τι εχει πει,εκεινα ξεχνα τα. Δες πως φερεταινστον εαυτο του κ μετα σε σενα. Θα την δεις την αληθεια.
Κ μην εχεις ενοχες οτι σε επιασε μαλακα ενας αλλος ανθρωπος και σε τάισε παραμυθι. Αυτα δςν τελειωνουν. Βρες μου εναν που δεν εχει πιαστει μαλακας στη ζωη του εστω μια φορά.
Ο καραγκιοζης αυτος ορκιζετι ψεμματα στο παιδι του. Κ μονο που δεν ειναια ξεκάθαρος φτάνει. Μπλέκει το παιδι στα ******α του. Κι εσυ θελεις να σου φερεται σωστα ότι κι αν ειναι gay str8. καλυτερα να μπαινεις να τα λες εδω παρα να τα κρατας μεσα σου.
Εν τω μεταξύ γραφω απο κινητο με σπασμένη οθονη, δεν ειμαι δυσλεκτικό [emoji14]
Πραγματικά οι απόψεις σου με έχουν ταράξει πάρα πολύ! Κι Ο λόγος είναι ότι φοβάμαι πως έχεις δίκιο. Πολλές φορές στο παρελθόν είχα κόψει το να του δίνω και πάντα έμενε. Μόνος του επίσης μου ζητάει να μην του δίνω τίποτα και να είμαστε φίλοι χωρίς αντάλλαγμα!
Πάντα αναφέρεται στο πόσο άδικη Είναι μαζί του η ζωή πόσο θα θελε να έχει σπίτι, αμαξάρα και λεφτά!! Αυτό που τελικά καταλαβαίνω Είναι οτι πιστεύειςακράδαντα οτι εινα ένας στρειτ άντρας ο οποίος πούλησε το σώμα του για ενα χρόνο, το σιχάθηκε και τώρα με εκμεταλλευεται με την χειριστηκοτητα του. Έτσι δεν είναι;; να σου πω εδώ ότι άρχισε το παιχνίδι με αυτόν ενεργητικό. ΠΟΤΈ δεν του ζήτησα να γίνει παθητικός!! Μόνος του στα ξαφνικά άρχισε να γίνεται παθητικός στο κρεβάτι και να βλέπω ότι το γουστάρει τρελά! Επίσης σε κάποια φάση τώρα τελευταία μου είπε ότι σιχάθηκε τον εαυτό του που έκανε κάτι τέτοιο για τα λεφτά κι οτι έχει ενοχές απέναντι στο παιδί του!!
Παιζει να παιρνει και το ελαχιστο εγγυημένο εισοδημα πλεον κ να τον βοηθας κ λίγο κ να μην χρειαζεται να κάνει σεξ. Τι να σου πω.
Δεν πιστευω ανθρωπους που μόνο λένε. Εχει τυψεις για τον γιο του γιατι; οταν ορκιζεται στο ονομα του παιδιου δεν ςχςι τυψεις; κ αντε σου λέω οτι λέει αληθεια οτι σιχάθηκε και μετανοιωσε. Δουλεια για να καλυψει τις αναγκες του παιδιου βρηκε;το παιδι δεν ειναι ιδεα, εχει αναγκες που μεταφραζονται σε μετρητα, δυο εχω κι εγώ και τα εξοδα ειναι πολλά,χαλάλι τους.
Οσο για το οτι ηταν παθητικός, στανταρ γουσταρε. Γυναικα είμαι κ δεν μου αρεσει αυτο. Δε θα το ζητουσα. Οχι να ειμαι κ αρσενικο υποτιθεται κ εκτός της ευχαριστισης να υπάρχουν κ κοινωνικά ας πουμε στερεοτυπα αποθαρυντικα κ εγω να το ζηταω κιολας. Τα περί μετανοιας μπορεί να ειναι για να μην τον πιεζεις ή να δικαιολογηθεί ή να κρατα τον φερετζε του str8 κατατρεγμένου, παλι δλδ να σε τουμπάρει.
Δεν ξέρω, φαινεσαι ατομο που κάποιος μπορεί να στηριχτει πανω του. Ισως να αντιλαμβανεται την αξιοπιστια σου κ οντως να σε θελει φιλο, ειδικά αν εχει φαει ακυρο κ απο οικογενεια
Απλώς σκέφτομαι αν ενας τετοιος ανθρωπος ειναι τυχαία μόνος του. Αν αξιζει να τον εχεις φιλο μετα απο ολη αυτη τη συμπεριφορα που σιγουρα δε σου αξιζε. Όχι τον 1ο καιρο που ηταν ξεκαθαρος, μετα
Α επίσης πανηδονιστή θα τον χαρακτηριζα. Ουτε καν bi
Δουλεύει και δουλεύει σαν σκυλί αλλά παίρνει λίγα! Σου είπα πολλές φορές μου έχει πει οτι δεν θέλει να του δίνω χρήματα κι οτι με αγαπάει σαν φίλο. Με την οικογένεια του δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Είναι απο επαρχία και είναι ολομόναχος στην Αθήνα. Το παιδί είναι με την μάνα του. Γιατί όμως εφόσον του άρεσε να είναι παθητικός το μάζεψε και λέει ότι το έκανε για τα λεφτά; και σου τονίζω ότι δεν του το ζήτησα. Μόνος του μου... ορμησε! Τι εννοείς οτι τα περί μετανοίας είναι για να μην τον πιέζω;; εκεί με έχεις λίγο μπερδέψει! Τόσο πολύ τελικά σιχάθηκε το σεξ μαζί μου; τι πιστεύεις τελικά είναι ή δεν είναι;; γουσταρε ή δεν γουσταρε;; δεν θέλω να δεχτώ πάντως οτι και τώρα με εκμεταλλευεται γιατί σου είπα μου έχει πει οτι δεν θέλει λεφτά θέλει μόνο να είμαστε φίλοι και τον ενοχλεί που τον βλέπω μόνο σεξουαλικά κι όχι σαν άνθρωπο!! ΜΕ... μπέρδεψες αν και ο τρόπος που μιλάς είναι άψογος και οι απόψεις σου, αν και με πληγώνουν είναι πολύ καλά τεκμηριωμενες!!
Νομίζω ότι η συμπεριφορά του μετά το σεξ ήταν πιο ξεκάθαρη. ΠΟΤΕ δεν μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι θα ξαναγίνει κάτι. Ισα ισα που πάντα λεει ότι το έχει αποφασίσει οτι δεν θα ξανακάνουμε κάτι ερωτικό και θα πρέπει εγώ να το χωνέψω και να αποφασίσω εαν θέλω να μείνουμε φίλοι. Δεν μου έδωσε καμία ελπίδα. Εγώ επιμένω να μην θέλω να το χωνέψω γιατί επίσης επιμένω να πιστεύω ότι έχει αισθήματα για μένα.. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι τόσο τιποτενιος άνθρωπος!!
Συγγνωμη. Μην τα βλέπεις παντως κ εντελώς οπως εγω. Εσυ εχεις να κάνεις με ανθρωπο κι εγω μς ενα γραπτο υποκειμςνικό. Δες τι κάνει ο ανθρωπος αυτός γιατι απο τα οσα λέει ακρη δε θα βγάλεις και αποφασισε αν αξίζει ή οχι
καλησπερα.
απορω μ αυτα που ρωτας, δηλωνοντας μαλιστα γκεη..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΕΙΤ ανδρας να κανει σεξ με ανδρες και μαλιστα κατ εξακολουθηση....
οκ, αυτος ειναι σε αρνηση και παραμυθιαζεται. εσυ ομως, τι ρωτας??? σε ποια φορα ειναι καποιος ομοφυλοφυλος???
ειτε παθητικος ειτε ενεργητικος, ειτε πλατωνικος, εφοσον σεξουαλιζεται με ανδρες ειναι ομοφυλοφιλος η αμφιφυλοφιλος.
στρειτ, με τιποτα..
δεν μπορω να καταλαβω πως δηλωνετε φιλοι, εφοσον τον πληρωνες και του δινεις ακομα χρηματα.εμπορικη και σεξουαλικη ηταν η συναλλαγη σας, ΟΧΙ φιλικη.
τωρα που εκοψε το σεξ, δεν καταλαβαινω τι φιλια ειναι αυτη που εσυ πληρωνεις.
αν σταματησεις να του δινεις χρηματα, θα σε κανει παρεα?
τι πιστευω:
κατ αρχας, δεν πηγαινε μονο μαζι σου. οποτε αυτος ξερει καλα τι ειναι και τι δεν ειναι, απλα δεν του αρεσει να το παραδεχεται, ποσο μαλλον να του το τριβεις στην μουρη.
που το ξερω?
μα ειναι δυνατον βρε πουλακι μου, 3 φορες που εβαλες αγγελια, τις 2 κρυφα, να πεσει καιτ ις 3 επανω σου, αν το κανε μονο με σενα????
τι κανει νιαου- νιαου? ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΤΥΠΟΣ.
οσο για το σεξ, απλα το βαρεθηκε μαζι σου. το κανει σιγουρα με αλλους, δεν πιστευω να μονασει απο τωρα.
δοκιμασε να του κοψεις το χαρτζηλικι, να δεις να ασχοληθει ξανα μαζι σου...
οσο για να τον βοηθησεις να "ξεκλειδωσει", αυτο που θελεις να πεις ειναι οτι θελεις να κανεις κατι για να του ξαναρθει το σεξουαλικο μαζι σου. δοκιμασε να κοψεις την χρηματοδοτηση... αν δεν γινει με αυτο, δεν βλεπω να γινεται με τπτ.
ΒΟΗΘΕΙΑ ομως, ψυχολογικη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ να δωσεις, γιατι εχεις ζητουμενα απο αυτον και εισαι απεναντι του. δεν εισαι φιλος του. τον διεκδικεις ερωτικα, τον πιεζεις, τον προσβαλεις, οποτε να τον χειριστεις να στραφει σε σενα θελεις και οχι να τον βοηθησεις κι ουτε μπορει να σε εμπιστευθει συναισθηματικα με τετοιες συνθηκες και τετοια ζητουμενα απο μερους σου.
αυτα πιστευω.. κι αν θες την γνωμη μου, βρες τπτ αλλο..
Λοιπόν, αν κάνει κάτι με κάποιον άλλο το ξέρω νομίζω καλά!! Είμαστε μαζί ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ σταθερά τους τελευταίους μήνες και τα βράδια επίσης!! Βέβαια το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω! Δεν είναι δυνατόν δηλαδή κατά την γνώμη σου ο άνθρωπος αυτός να είναι σε άρνηση της σεξουαλικης του ταυτότητας; Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα "πεθαίνει"από τύψεις γιατί δοκίμασε ομοφυλόφυλικο έρωτα και είδε ότι του άρεσε οντας στρειτ!! ΔΕΝ του δίνω λεφτά τους τελευταίους 8 μήνες. Μόνο αν βγούμε για μια μπύρα θα κεράσω ή αν τύχει να πάμε για ένα καφέ. Αυτά είναι τα χρήματα που "δινω"! Ένα βράδυ που είχαμε μεθύσει έμεινα σπίτι του. Το πρωί που ξυπνήσαμε του είπα ψέματα ότι έγινε κάτι μεταξύ μας για να δω τι θα κάνει. Η αντίδραση του ήταν σοκαριστικη!! Άρχισε να κλαίει
Πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να παίζει μπηγοντας το στα χέρια του ψιλογρατζουνοντας τα, μετά άρχισε να κάνει σαν αυτιστικό και χτυπιοταν στο πρόσωπο. Εγώ είχα μείνει άγαλμα δεν ήξερα τι να κάνω. Οταν κατάφερα μετά απο πολύ ώρα να τον ηρεμήσω τον ρώτησα γιατί έκανε έτσι. Μου απάντησε ότι έχει δώσει όρκο να μην ξαναπάει με άντρα και τον πάτησε. Επίσης με ρώτησε εαν ντρεπομουνα που το έκανα μπροστά στην φωτογραφία του παιδιού του και στο κρεβάτι που κοιμάται μαζί του!!! Μου ζήτησε εαν άλλη φορά μεθύσει όσο και να με παρακαλάει να κάνουμε σεξ εγώ σαν φίλος να πω οχι να τον συγκρατήσω!! Και όταν του είπα την αλήθεια ότι δεν συνέβη τίποτα και πάλι του πήρε πολύ ώρα να ηρεμήσει!! Επίσης να σου πω ότι όταν αποφάσισε να κόψει το σεξ μου είπε ότι ντρεποταν για αυτό που έκανε στο κρεβάτι που κοιμάται με το παιδί του! Είναι παρα πολλά που δεν ξέρεις. Έκανα τρομερές υστερίες οσο καιρό κάναμε σεξ. Τον παραταγα στη μέση, τον έβριζα, τον απειλούσα οτι εαν δεν κάνουμε σεξ την ώρα που θέλω οτι θα στείλω φωτογραφίες στην οικογένεια του κλπ κλπ
Επίσης σου είπα ότι του έχω ξεκαθαρίσει ότι μου αρέσει το σεξ μαζί του και επίσης να ξανατονισω ότι ο ΔΕΝ του δίνω πλέον χρήματα! Ο άνθρωπος αυτός έχει πολλά θέματα. Στο λέω γιατί τον ξέρω καλά.
Είναι επιλογή του να είναι μαζί μου σαν φίλος γιατί ξέρει ότι τον γουστάρω. Επιλογή μου είναι επίσης να μένω μαζί του όταν ξέρω ότι δεν γουσταρει!! Άρα το ότι τομ πιέζω όπως λες δεν υφίσταται απο την στιγμή που το χω ξεκαθαρίσει!!
εκανες μια βασικη παρανοηση.
εγω δεν ειπα οτι τον πιεζεις να ειστε μαζι, ή να κανετε σεξ.
ειπα οτι τον πιεζεις ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ασκεις πιεση στην σχεση σας με τις υστεριες που λες, με τις σιωπηλες η μη διεκδικησεις, ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.
δεν εχετε μια σχεση πληρους αποδοχης και πληρους εμπιστοσυνης για να υπαρχει εδαφος να τον βοηθησεις ψυχολογικα, που ρωτας.
για να βοηθησεις ψυχολογικα πρεπει να εισαι βοηθητικος , κι εσυ δεν εισαι, γιατι κουβαλας τα δικα σου ζητουμενα σε αυτην την ιστορια, και πολυ λογικα, αλλα ασε τις "βοηθειες", γιατι τετοιες "βοηθειες" με ερωτικα ζητουμενα απο πισω, ειναι μονο καλυμμενες χειριστικες διαθεσεις. πιστεψε με.
κοιτα να θεραπευσεις τον εαυτο σου, αν καπου πασχεις κι εσυ κι ασε τον να θεραπευτει αν και οταν το ζητησει απο οποιον το ζητησει.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν αποκλειω να ειναι σε αρνηση γι αυτο που του συμβαινει . στο ειπα και πριν, οτι οντως ειναι σε αρνηση.
εγω σχολιασα το στρειτ η γκεη σαν ΔΙΚΗ ΣΟΥ απορια, οχι σαν δικη του.
ΕΣΥ πως ρωτας κατι τεοτιο? δεν το ξερεις οτι οισ τρειτ δεν κανουν σεξ με ανδρες?
οσο για το προηγουμενο μνμ σου, νομιζω οτι εχεις μπλεξει τους στρειτ με τους αμφι.
ενας ανδρας που κανει σεξ με ανδρες, δεν ειναι σε καμια περιπτωση στρειτ.
αν κανει και με γυναικες, μπορει να ειναι αμφι. οχι στρειτ ομως.
και το οτι ενας γκεη ψαχνει στρειτ να κανει σεξ (και βρισκει) γιατι αυτη ειναι η προτιμηση του, απλα ειναι ενα παραμυθι που χρησιμοποιουν οσοι ειναι σε αρνηση.
δεν αποκλειεται να το εχει κοψει και με αλλους, δεν αντιλεγω. αλλα το χερι σου μην το κοψεις καλυτερα.
παντως οταν ψαχνοταν στις αγγελιες και πηγε μαζι σου, πηγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και με αλλους. αλλιως δεν θα σε πετυχαινε καθε μα καθε φορα...
οσο για το παιδι και την φωτο, ναι βεβαια ειναι θεμα ενοχων. αλλα τι θελει να πει με αυτο? οτι σε αλλο κρεβατι, ειναι ολα οκ?
Πολύ σωστα τα λες ρεμεντη.
Ρε παιδι μ κι εσυ οταν τον ειδες να υστεριαζει που ειπες πως κανατε σεξ, τι έκανες; όταν σου λέει για ντροπες κ παιδια τι του λες; γενικοτερα οταν ακους παραλογισμούς τι κάνεις; δλδ ηταν παθητικός μαζι σου, το απολάμβανε κ η μόνη ενοχή του είναι πως εκανε σεξ με αντρα απεναντι στο παιδί του; δεν είναι παράλογο; ακομα κ με το ζορι ν το εκανε; αν το εκανε για να εχει το παιδι του τα απαραίτητα θα επρεπε ν μην τον νοιαζει καθολου. Ως γονέας σου μιλώ καθαρα. Κανενα παιδι δεν θυματε το γονιο του ως καλο εραστή αλλα ως καλο ή κακο γονέα. Δεν ακουσα να λέει κανενα παιδι ποτε οτι η μανα μου κάνει την καλυτερη πεοληχία του χωριου κ ειμαι περιφανη γι αυτο. Ολοι για την φροντιδα κ την αγαπη που τους δειξαν οι δικοι τους νοιαζονται.
Οτι κατι δεν πάει καλά είναι σιγουρο. Παραλογα πράγματα λέει. Ελα παππου να σου δειξω που το εχει η γιαγια. Εννοειται πως ξερουμε τι ειναι η αρνηση τα ψυχολογικά θεματα κτλ. Ειναι πραγματικά δυσκολο και να το βιωνεις και να το διαχειριζεσαι. Απλώς λέω ρε παιδι μου οτι σε κάτι παράλογο,απαντάς με λογική να το αντικρούσεις. Εσυ του ελεγες απλως ηρεμησε ας πουμε; προσπαθω να καταλάβω.
Πάντως αν υπάρχει τόσο χοντρο θέμα οντως, ο ανθρωπος χρειαζεται βοήθεια. Πρώτα να του κάμψεις το θέμα ενοχές με απλή λογική κ μετα να το προτείνεις. Συνεχίζω να πιστευω πως ειχε μονο τα λεφτα στο νου του, αλλά αυτό δεν πάει να πει οτι στέκει κιολας
Διάβασα πως ορκίστηκε στο παιδί του και έχω φρικάρει, είναι τραγικός. Μετά και απ όσα διάβασα γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει τον κόπο. Ο τύπος δείχνει πως σε εκμεταλλεύεται ποικιλοτρόπως... είναι μερικοί άνθρωποι που θρέφουν το εγώ τους με το να έχουν κάποιον και να τον απορρίπτουν. να τρέχει από πίσω τους και να δίνουν, να δίνουν, να δίνουν... Πώς θρέφεις αισθήματα για έναν άνθρωπο που έχει πέσει τόσο χαμηλά. Στρέητ δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά και να ήταν, ακόμα χειρότερα. Θα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα να γίνει gay για τα λεφτά... (gay είναι αναμφισβήτητα βέβαια)
αν καποιος ειναι στρειτ και θελει να εκδιδεται, εκδιδεται σε γυναικες, οχι σε ανδρες.
ειναι γκεη η αμφι, λοιπον.
το να ειναι ομως γκεη, δεν αποκλειει το να εκμεταλλευεται καποιον που θα πληρωνε για να τον εχει!!! μια γυναικα ******* δλδ, εκδιδεται για το συναισθημα, η επειδη την βρισκει??? για τπτ απο τα δυο.
εκδιδεται για τα ΛΕΦΤΑ η *******. με αυτον που εχει αισθηματα και σχεση, το κανει δωρεαν.
Μετα απο οσα είπα εκει επικεντρωθηκες; οτι δλδ ειναι αυτοκαταστροφικός κ παραλογιζεται αβέρτα, εχει επιλέξει εντςλώς μαζοχιστικά να σε εχει φιλο γιατι τωρα μας λες ως φιλος δςν του δινεις χρηματα κ εσυ τον σπιντάρεις με υστερίες. Ο τύπος δςν πάει καλά. Κανεις λογικός άνθρωπος δεν κανει ουτε λέει οσα μας λες πως λέει. Εχεις σκεφτεί οτι οταν βαρεθει κ την παρεα σου κ τον τσαντίσεις με τα υστερικα σου παιζει να σου τραβηξει κ κανα βρωμοξυλο κ να σε παρακερέψει; παλι μετα θα κλαιει κ θα λέει συγγνωμη κ θα βρει λογο να εχει ςνοχες και να θρηνει αλλα τι να λέει;;
Τοσα σου είπαμε, μονο η πραξη η σεξουαλικη κ η ταμπέλα μετρουν????
Εστω οτι ο τυπος ειναι γκεη και επειδη ειναι ενοχικος εχει προβλημα να αποδεχτει τη σεξουαλικη του ταυτοτητα. Για να δωσει αλλοθι στον εαυτο του(αλλοθι επειδη νομιζει εγκλημα το να κανει σεξ με αλλους αντρες), πληρωνεται για το σεξ για να φαινεται οτι το κανει επαγγελματικα και οχι για απολαυση.
Εστω λοιπον οτι ισχυουν ολα τα παραπανω.
Εσυ τι ρολο παιζεις?? Φιλος του δεν εισαι. Βοηθητικα δε λειτουργεις, αφου απωτερος σκοπος σου ειναι να εχεις σχεση ερωτικη μαζι του.
Ο ανθρωπος χρειαζεται ψυχοθεραπευτη. Αν δε θελει να παει, κακο του κεφαλιου του.
Ξαναρωταω, εσυ τι ρολο παιζεις σε ολα αυτα?
Παιδιά το ξεχειλωσαμε το θέμα!!! Τον ξέρω πολύ καλά αυτόν τον άνθρωπο εδώ και 2 χρόνια!! Ούτε ξύλο παίζει ούτε τίποτα! Είναι πάρα πολλά που δεν ξέρετε γιατί απλά δεν μπορούν να ειπωθούν σωστά και κατανοητά με τον γραπτό λόγο!!
Μπήκα στο φόρουμ με σκοπό να ξεμπερδευτώ αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο!!! Θα επιμένω να λέω ότι είναι ένας άνθρωπος σε άρνηση και εντελώς κόντρα με τον εαυτό του και κόντρα σε αυτό που είναι!! ΕΙΝΑΙ GAY και είναι σε ΑΡΝΗΣΗ!! Είναι ένας άνθρωπος ταλαιπωρημενος απο την ζωή μόνος του εντελώς στην Αθήνα με μόνη του παρέα εμένα!! Ναι όντως πουλήθηκε σε εμένα για τα λεφτά, όσο κι αν ποναει οφείλω να το παραδεχτώ!! Όταν όμως του τελείωσε είτε γιατί το μετανιωσε είτε γιατί δεν του άρεσα είτε γιατί δεν δεχόταν ότι είναι gay και του άρεσε το σεξ με άντρες, ήταν ξεκάθαρος απο το πρώτο δευτερόλεπτο!! Μου το τόνισε πολλές φορές ότι δεν θέλει λεφτά και ότι με αγαπάει σαν φίλο!! Εφασκε και αντεφασκε συνεχώς σχετικά με την σεξουαλικη του προτίμηση και για μένα αυτό είναι απόδειξη του πόσο μπερδεμένος και δυστυχισμένος εινα!
Ακόμα και απόψε μου είπε ότι τον στεναχωρεί που τον βλέπω μόνο ερωτικά και όχι σαν φίλο! Τόνισε επίσης ότι τον γράφω απο την πρώτη μέρα και άρα δεν τον υπολογίζω! Να σας πω τι εννοεί;; πάντα στο τηλέφωνο μου είναι σε μαύρη λίστα. Επικοινωνώ μαζί του μόνο εγώ και όταν εγώ θέλω, κάνω να του δώσω σημάδια ζωής και 2 μήνες, στο φεις τον έχω μπλοκάρει, δεν τον εμφανιζω σε φίλους και όταν το κάνω τον γράφω όλη νύχτα, βγαίνουμε μόνο όταν θέλω εγώ και πάμε όπου εγώ θέλω. Κοινώς κάνω αυτό που θέλω και παίρνω αυτό που θέλω. Μου το έχει πει και ο ίδιος ότι θέλω να παιρνω αυτό που θέλω χωρίς να υπολογίζω τα συναισθήματα των άλλων! Ναι είναι αλήθεια αυτό γιατί το ξέρω κι εγώ ότι αυτό κάνω!! !! Αυτά του κάνω απο την πρώτη στιγμή και άλλα πολύ χειρότερα :βρίσιμο, χαστούκια,ξεφτυλισμα κλπ κλπ κλπ!! Αυτός είμαι κι εγώ!!! Απόψε Εκνευρίστηκα πάλι και του έκανα επίθεση για την σεξουαλικότητα του και τον χτύπησα εκεί που πονάει. Του είπα ότι φαντάζομαι πόσους αντρες έχει εκμεταλλευτει και ποσα πέη έχει αρπάξει!! Ναι για ακόμα μια φορά ήμουν πολύ λη σκληρός!! Αυτή τη φορά πολύ επηρεασμένος απο τα εδώ λεγόμενα! Επίσης του είπα ότι είναι γελοίο να πηγαίνει σε μπουρδελα όπως μου είχε πει στο παρελθόν πάνω σε εναν καυγά!! Η απάντηση του ηταν: καλά κάνω και θα πηγαίνω και θα γλείφω πουτανες γιατί έτσι μου αρέσει!! Πραγματικά ένιωσα ότι τα έλεγε αμυντικά και επίτηδες μετά απο ολα οσα του είπα και τον προσβαλλα!! Δεν λέω μπορεί να τα εννοεί αλλά το ένστικτο μου μου λεει άλλα. Έλα τώρα ποιος αντρας έχει ανάγκη να τα διατυμπανισει ότι τα κάνει;; πιστεύω ότι ήθελε να με πληγώσει για αυτά που του είπα και έθιξα τον ανδρισμο του!! Ξέρω ότι θα πείτε οτι τα εννοούσε, ότι όντως πάει σε μπουρδελα κλπ κλπ. Και ότι μου αρέσει να το πιστεύω το αντίθετο γιατί θέλω να παραμυθιαζομαι επειδή έχω συναισθήματα!! Πριν γίνουν ολα αυτά του πρότεινα να του δώσω λεφτά!! Ήταν κατηγορηματικος!! Τα έβαλα στο τραπέζι και μου τα πέταξε κυριολεκτικά - στην μούρη!! Μου τόνισε επίσης ότι εαν ήθελε να συνεχίσει να με εκμεταλλευεται θα το έκανε συνεχιζοντας να κάνουμε σεξ. Εκεί έφαγε την μεγάλη επίθεση και του είπα περί άλλων αντρών και ότι ίσως να μην του αρέσω εγώ ερωτικά. Η απάντηση του ήταν ότι ήθελε να δοκιμάσει με άντρα το έκανε και τέλος!! Απο τον τρόπο που του συμπεριφερομουν και απο το ενδιαφέρον που του έδειχνα άρχισε να με βλέπει φιλικά!! Και ρωτάω εγώ με αφέλεια... Μήπως άρχισε να έχει συναισθήματα και αυτό σε συνδυασμό με την καταπιεσμενη φύση του τον τρόμαξε και τον μπέρδεψε; γιατί όλες αυτές οι ζήλιες οι παρακολουθήσεις και ο έλεγχος που μιυ έκανε; γιατί εψαχνε το κινητό μου; και τονίζω πάλι ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΧΡΉΜΑΤΑ!!!!
Και πάλι θα πω ότι ίσως όλα αυτά είναι αποκυηματα της φαντασίας μου γιατί τον γουστάρω πολύ!! Τι να πω; μπορεί και να έχετε εσείς δίκιο και γω απλά να ζω σε νεραιδοχωρα!!
Αυτά εν ολίγοις!! Κουράστηκα πολύ και ψυχολογικά και συναισθηματικά...
Πραγματικά ευχαριστώ ξεχωριστά τον καθένα απο εσάς που μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει και να εκφράσει την γνώμη του είτε μου άρεσε εμένα είτε δεν μου άρεσε!! Έτσι κι αλλιώς είναι αυτονόητο ότι εκθετωντας το πρόβλημα σου σε ενα φόρουμ θα ακούσεις και πράγματα που δεν σου αρέσουν ή απλά δεν συμφωνείς με αυτά...
ωραια ολα αυτα, αλλα με αυτην την συμπεριφορα (σου) μην ξαναπεις ποσο θες να τον" βοηθησεις" να ξεμπερδευτει, ουτε καν στον εαυτο σου, γιατι γελανε και οι πορτες. η μονη σου προσπαθεια ειναι μηπως τον καταφερεις να σε δει σεξουαλικα. δυστυχως, με το ζορι δεν γινεται.
γιατι σε ποναει το οτι πουληθηκε σε σενα για τα λεφτα? εσυ την εβαλες την αγγελια! αυτο δεν εψαχνες? αυτο βρηκες.
εμ αν του τελειωσε, για τι πραγμα να ζητησει λεφτα? δεν ειναι οτι σου εκανε εκπτωση, απλα δεν ηθελε πλεον σεξ μαζι σου.
συμφωνουμε οτι ειναι γκεη και ειναι σε αρνηση, αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανει η δεν θα ξανακανει σεξ, οσο κι αν δεν του αρεσει η προτιμηση του.
κι εσυ φασκεις και αντιφασκεις ομως.
οταν σου ειπα οτι οσα προβληματα αρνησης και να εχει, εχει επαφες με αλλους αλλα με σενα του τελειωσε, μου απαντησες οτι ειστε καθε μερα μαζι, μενετε μαζι, κοιμαστε μαζι και ξερεις πολυ καλα τι κανει.
τωρα μας λες οτι κανεις και 2 μηνες να εμφανιστεις και τονε χεις μπλοκαρει και απο το φμ.. ε capu, αποφασισε...
αδικα παραμυθιαζεσαι , μπορει να εμφανιζεσαι οποτε θες, να τονε χεις στο γραψιμο, να ΘΕΛΕΙΣ να κανεις οτι θες, αλλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ οτι θες. γιατι αυτο που θες, ειναι τον τυπο σεξουαλικα. κι αυτο δεν το εχεις γιατι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ για οποιονδηποτε λογο.
παραδεξου το και πηγαινε παρακατω αντι να κανεις τον ερασιτεχνη ψυχοθεραπευτη, εκει που δεν ζητηθηκε.
οσο χειριστικος και καπατσος κι αν νοιωθεις, τα αισθηματα και τις επιθυμιες των αλλων, δεν μπορεις να τις ορισεις, and that's, that... απλα δεν γουσταρει αυτο που θες εσυ.
οσο και να προσπαθεις να τον ξευτιλισεις οπως λες, ολα καταληγουν εκει.
απλα δεν σε γουσταρει.
αυτα με τις πουτανες, μπορει και να ειναι αληθεια. δεν θα στα ελεγε στα καλα καθουμενα. στα ειπε επειδη τον εβριζες. καλα εκανε. υπαρχουν και αμφιφυλοφιλοι ανδρες. μην κρινεις τους παντες με βαση τις δικες σου προτιμησεις.
και μια υπενθυμιση.
δεν ειναι εκμεταλλευση να θες να πληρωσεις και να θελει να πληρωθει, εμπορικη συναλλαγη ειναι...
αυτο μου φαινεται κακη επιλογη να τον πληρωνεις και εκτος αυτου σχεδον σιγουρα δε του αρεσε το σεξ που κανατε οταν σου παρουσιαστηκε ως παθητικος μπορει να το φαντασιονοταν αλλα στη πραξη μαλον τον κουραζει αυτο και συ δε το καταλαβες και του εδωσες και καταλαβε
επισης απορω πως πιστεψες τις φτηνες δικαιολογιες με τις φωτογραφιες με το παιδι του
Γεια και από μένα. Διαβάζοντας και την τελευταία δημοσίευσή σου, δεν έχω αντιληφθεί τον τρόπο που θέλεις να τον βοηθήσεις. Γιατί από τη μια μπαίνεις εδώ και ψάχνεις αλλά από την άλλη του συμπεριφέρεσαι κάπως περίεργα θα έλεγα.