Results 61 to 75 of 94
-
07-08-2017, 13:34 #61
καλησπερα.
απορω μ αυτα που ρωτας, δηλωνοντας μαλιστα γκεη..
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΕΙΤ ανδρας να κανει σεξ με ανδρες και μαλιστα κατ εξακολουθηση....
οκ, αυτος ειναι σε αρνηση και παραμυθιαζεται. εσυ ομως, τι ρωτας??? σε ποια φορα ειναι καποιος ομοφυλοφυλος???
ειτε παθητικος ειτε ενεργητικος, ειτε πλατωνικος, εφοσον σεξουαλιζεται με ανδρες ειναι ομοφυλοφιλος η αμφιφυλοφιλος.
στρειτ, με τιποτα..
δεν μπορω να καταλαβω πως δηλωνετε φιλοι, εφοσον τον πληρωνες και του δινεις ακομα χρηματα.εμπορικη και σεξουαλικη ηταν η συναλλαγη σας, ΟΧΙ φιλικη.
τωρα που εκοψε το σεξ, δεν καταλαβαινω τι φιλια ειναι αυτη που εσυ πληρωνεις.
αν σταματησεις να του δινεις χρηματα, θα σε κανει παρεα?
τι πιστευω:
κατ αρχας, δεν πηγαινε μονο μαζι σου. οποτε αυτος ξερει καλα τι ειναι και τι δεν ειναι, απλα δεν του αρεσει να το παραδεχεται, ποσο μαλλον να του το τριβεις στην μουρη.
που το ξερω?
μα ειναι δυνατον βρε πουλακι μου, 3 φορες που εβαλες αγγελια, τις 2 κρυφα, να πεσει καιτ ις 3 επανω σου, αν το κανε μονο με σενα????
τι κανει νιαου- νιαου? ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΤΥΠΟΣ.
οσο για το σεξ, απλα το βαρεθηκε μαζι σου. το κανει σιγουρα με αλλους, δεν πιστευω να μονασει απο τωρα.
δοκιμασε να του κοψεις το χαρτζηλικι, να δεις να ασχοληθει ξανα μαζι σου...
οσο για να τον βοηθησεις να "ξεκλειδωσει", αυτο που θελεις να πεις ειναι οτι θελεις να κανεις κατι για να του ξαναρθει το σεξουαλικο μαζι σου. δοκιμασε να κοψεις την χρηματοδοτηση... αν δεν γινει με αυτο, δεν βλεπω να γινεται με τπτ.
ΒΟΗΘΕΙΑ ομως, ψυχολογικη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ να δωσεις, γιατι εχεις ζητουμενα απο αυτον και εισαι απεναντι του. δεν εισαι φιλος του. τον διεκδικεις ερωτικα, τον πιεζεις, τον προσβαλεις, οποτε να τον χειριστεις να στραφει σε σενα θελεις και οχι να τον βοηθησεις κι ουτε μπορει να σε εμπιστευθει συναισθηματικα με τετοιες συνθηκες και τετοια ζητουμενα απο μερους σου.
αυτα πιστευω.. κι αν θες την γνωμη μου, βρες τπτ αλλο..
- 07-08-2017, 13:44 #62
07-08-2017, 16:01 #63
Λοιπόν, αν κάνει κάτι με κάποιον άλλο το ξέρω νομίζω καλά!! Είμαστε μαζί ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ σταθερά τους τελευταίους μήνες και τα βράδια επίσης!! Βέβαια το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω! Δεν είναι δυνατόν δηλαδή κατά την γνώμη σου ο άνθρωπος αυτός να είναι σε άρνηση της σεξουαλικης του ταυτότητας; Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα "πεθαίνει"από τύψεις γιατί δοκίμασε ομοφυλόφυλικο έρωτα και είδε ότι του άρεσε οντας στρειτ!! ΔΕΝ του δίνω λεφτά τους τελευταίους 8 μήνες. Μόνο αν βγούμε για μια μπύρα θα κεράσω ή αν τύχει να πάμε για ένα καφέ. Αυτά είναι τα χρήματα που "δινω"! Ένα βράδυ που είχαμε μεθύσει έμεινα σπίτι του. Το πρωί που ξυπνήσαμε του είπα ψέματα ότι έγινε κάτι μεταξύ μας για να δω τι θα κάνει. Η αντίδραση του ήταν σοκαριστικη!! Άρχισε να κλαίει
Πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να παίζει μπηγοντας το στα χέρια του ψιλογρατζουνοντας τα, μετά άρχισε να κάνει σαν αυτιστικό και χτυπιοταν στο πρόσωπο. Εγώ είχα μείνει άγαλμα δεν ήξερα τι να κάνω. Οταν κατάφερα μετά απο πολύ ώρα να τον ηρεμήσω τον ρώτησα γιατί έκανε έτσι. Μου απάντησε ότι έχει δώσει όρκο να μην ξαναπάει με άντρα και τον πάτησε. Επίσης με ρώτησε εαν ντρεπομουνα που το έκανα μπροστά στην φωτογραφία του παιδιού του και στο κρεβάτι που κοιμάται μαζί του!!! Μου ζήτησε εαν άλλη φορά μεθύσει όσο και να με παρακαλάει να κάνουμε σεξ εγώ σαν φίλος να πω οχι να τον συγκρατήσω!! Και όταν του είπα την αλήθεια ότι δεν συνέβη τίποτα και πάλι του πήρε πολύ ώρα να ηρεμήσει!! Επίσης να σου πω ότι όταν αποφάσισε να κόψει το σεξ μου είπε ότι ντρεποταν για αυτό που έκανε στο κρεβάτι που κοιμάται με το παιδί του! Είναι παρα πολλά που δεν ξέρεις. Έκανα τρομερές υστερίες οσο καιρό κάναμε σεξ. Τον παραταγα στη μέση, τον έβριζα, τον απειλούσα οτι εαν δεν κάνουμε σεξ την ώρα που θέλω οτι θα στείλω φωτογραφίες στην οικογένεια του κλπ κλπ
Επίσης σου είπα ότι του έχω ξεκαθαρίσει ότι μου αρέσει το σεξ μαζί του και επίσης να ξανατονισω ότι ο ΔΕΝ του δίνω πλέον χρήματα! Ο άνθρωπος αυτός έχει πολλά θέματα. Στο λέω γιατί τον ξέρω καλά.
Είναι επιλογή του να είναι μαζί μου σαν φίλος γιατί ξέρει ότι τον γουστάρω. Επιλογή μου είναι επίσης να μένω μαζί του όταν ξέρω ότι δεν γουσταρει!! Άρα το ότι τομ πιέζω όπως λες δεν υφίσταται απο την στιγμή που το χω ξεκαθαρίσει!!
07-08-2017, 16:13 #64
07-08-2017, 16:39 #65
εκανες μια βασικη παρανοηση.
εγω δεν ειπα οτι τον πιεζεις να ειστε μαζι, ή να κανετε σεξ.
ειπα οτι τον πιεζεις ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ασκεις πιεση στην σχεση σας με τις υστεριες που λες, με τις σιωπηλες η μη διεκδικησεις, ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.
δεν εχετε μια σχεση πληρους αποδοχης και πληρους εμπιστοσυνης για να υπαρχει εδαφος να τον βοηθησεις ψυχολογικα, που ρωτας.
για να βοηθησεις ψυχολογικα πρεπει να εισαι βοηθητικος , κι εσυ δεν εισαι, γιατι κουβαλας τα δικα σου ζητουμενα σε αυτην την ιστορια, και πολυ λογικα, αλλα ασε τις "βοηθειες", γιατι τετοιες "βοηθειες" με ερωτικα ζητουμενα απο πισω, ειναι μονο καλυμμενες χειριστικες διαθεσεις. πιστεψε με.
κοιτα να θεραπευσεις τον εαυτο σου, αν καπου πασχεις κι εσυ κι ασε τον να θεραπευτει αν και οταν το ζητησει απο οποιον το ζητησει.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν αποκλειω να ειναι σε αρνηση γι αυτο που του συμβαινει . στο ειπα και πριν, οτι οντως ειναι σε αρνηση.
εγω σχολιασα το στρειτ η γκεη σαν ΔΙΚΗ ΣΟΥ απορια, οχι σαν δικη του.
ΕΣΥ πως ρωτας κατι τεοτιο? δεν το ξερεις οτι οισ τρειτ δεν κανουν σεξ με ανδρες?
οσο για το προηγουμενο μνμ σου, νομιζω οτι εχεις μπλεξει τους στρειτ με τους αμφι.
ενας ανδρας που κανει σεξ με ανδρες, δεν ειναι σε καμια περιπτωση στρειτ.
αν κανει και με γυναικες, μπορει να ειναι αμφι. οχι στρειτ ομως.
και το οτι ενας γκεη ψαχνει στρειτ να κανει σεξ (και βρισκει) γιατι αυτη ειναι η προτιμηση του, απλα ειναι ενα παραμυθι που χρησιμοποιουν οσοι ειναι σε αρνηση.
δεν αποκλειεται να το εχει κοψει και με αλλους, δεν αντιλεγω. αλλα το χερι σου μην το κοψεις καλυτερα.
παντως οταν ψαχνοταν στις αγγελιες και πηγε μαζι σου, πηγαινε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και με αλλους. αλλιως δεν θα σε πετυχαινε καθε μα καθε φορα...
οσο για το παιδι και την φωτο, ναι βεβαια ειναι θεμα ενοχων. αλλα τι θελει να πει με αυτο? οτι σε αλλο κρεβατι, ειναι ολα οκ?
07-08-2017, 17:55 #66
07-08-2017, 18:02 #67
07-08-2017, 18:06 #68
Πολύ σωστα τα λες ρεμεντη.
Ρε παιδι μ κι εσυ οταν τον ειδες να υστεριαζει που ειπες πως κανατε σεξ, τι έκανες; όταν σου λέει για ντροπες κ παιδια τι του λες; γενικοτερα οταν ακους παραλογισμούς τι κάνεις; δλδ ηταν παθητικός μαζι σου, το απολάμβανε κ η μόνη ενοχή του είναι πως εκανε σεξ με αντρα απεναντι στο παιδί του; δεν είναι παράλογο; ακομα κ με το ζορι ν το εκανε; αν το εκανε για να εχει το παιδι του τα απαραίτητα θα επρεπε ν μην τον νοιαζει καθολου. Ως γονέας σου μιλώ καθαρα. Κανενα παιδι δεν θυματε το γονιο του ως καλο εραστή αλλα ως καλο ή κακο γονέα. Δεν ακουσα να λέει κανενα παιδι ποτε οτι η μανα μου κάνει την καλυτερη πεοληχία του χωριου κ ειμαι περιφανη γι αυτο. Ολοι για την φροντιδα κ την αγαπη που τους δειξαν οι δικοι τους νοιαζονται.
07-08-2017, 18:16 #69
07-08-2017, 18:29 #70
Οτι κατι δεν πάει καλά είναι σιγουρο. Παραλογα πράγματα λέει. Ελα παππου να σου δειξω που το εχει η γιαγια. Εννοειται πως ξερουμε τι ειναι η αρνηση τα ψυχολογικά θεματα κτλ. Ειναι πραγματικά δυσκολο και να το βιωνεις και να το διαχειριζεσαι. Απλώς λέω ρε παιδι μου οτι σε κάτι παράλογο,απαντάς με λογική να το αντικρούσεις. Εσυ του ελεγες απλως ηρεμησε ας πουμε; προσπαθω να καταλάβω.
Πάντως αν υπάρχει τόσο χοντρο θέμα οντως, ο ανθρωπος χρειαζεται βοήθεια. Πρώτα να του κάμψεις το θέμα ενοχές με απλή λογική κ μετα να το προτείνεις. Συνεχίζω να πιστευω πως ειχε μονο τα λεφτα στο νου του, αλλά αυτό δεν πάει να πει οτι στέκει κιολας
07-08-2017, 18:42 #71
Διάβασα πως ορκίστηκε στο παιδί του και έχω φρικάρει, είναι τραγικός. Μετά και απ όσα διάβασα γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει τον κόπο. Ο τύπος δείχνει πως σε εκμεταλλεύεται ποικιλοτρόπως... είναι μερικοί άνθρωποι που θρέφουν το εγώ τους με το να έχουν κάποιον και να τον απορρίπτουν. να τρέχει από πίσω τους και να δίνουν, να δίνουν, να δίνουν... Πώς θρέφεις αισθήματα για έναν άνθρωπο που έχει πέσει τόσο χαμηλά. Στρέητ δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά και να ήταν, ακόμα χειρότερα. Θα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα να γίνει gay για τα λεφτά... (gay είναι αναμφισβήτητα βέβαια)
07-08-2017, 18:44 #72
07-08-2017, 18:50 #73
αν καποιος ειναι στρειτ και θελει να εκδιδεται, εκδιδεται σε γυναικες, οχι σε ανδρες.
ειναι γκεη η αμφι, λοιπον.
το να ειναι ομως γκεη, δεν αποκλειει το να εκμεταλλευεται καποιον που θα πληρωνε για να τον εχει!!! μια γυναικα ******* δλδ, εκδιδεται για το συναισθημα, η επειδη την βρισκει??? για τπτ απο τα δυο.
εκδιδεται για τα ΛΕΦΤΑ η *******. με αυτον που εχει αισθηματα και σχεση, το κανει δωρεαν.
07-08-2017, 19:14 #74
Μετα απο οσα είπα εκει επικεντρωθηκες; οτι δλδ ειναι αυτοκαταστροφικός κ παραλογιζεται αβέρτα, εχει επιλέξει εντςλώς μαζοχιστικά να σε εχει φιλο γιατι τωρα μας λες ως φιλος δςν του δινεις χρηματα κ εσυ τον σπιντάρεις με υστερίες. Ο τύπος δςν πάει καλά. Κανεις λογικός άνθρωπος δεν κανει ουτε λέει οσα μας λες πως λέει. Εχεις σκεφτεί οτι οταν βαρεθει κ την παρεα σου κ τον τσαντίσεις με τα υστερικα σου παιζει να σου τραβηξει κ κανα βρωμοξυλο κ να σε παρακερέψει; παλι μετα θα κλαιει κ θα λέει συγγνωμη κ θα βρει λογο να εχει ςνοχες και να θρηνει αλλα τι να λέει;;
Τοσα σου είπαμε, μονο η πραξη η σεξουαλικη κ η ταμπέλα μετρουν????
07-08-2017, 19:16 #75