Σορρυ ρε συ....νεμεσις...αυτο με τους ποντους σε βαθος δεν πηγαινε στο σεξουαλικο γτ μπερδευτηκα....
Printable View
Καλα αλλο καταλαβα εγω..
Αμαν αρχιζω να μην ειμαι καλα......
Χαχαχαχαχ
Για να γίνει κάποιος μοντέλο θά πρέπει να τό έχει στο στυλ τού σωστά;
Ήθελα να απαντήσω σέ ένα προηγούμενο σχόλιο πού έκανε ένας. Δεν προλαβαίνω να τά γράφω όλα :ρ
Δεν μπορω να εχω μακρια χαιτη μεχρι το κω....γτ δεν μακραινουν περα απο τη πλατη μου χαχαχαχαχ
Δεν ωριμαζουν ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο ρυθμο ας μην την κριτικαρουμε τη γλυκουλα εχει ανοιξει και το θεμα με τη κοινωνικη φοβια της κανει καλο να γραφει εδω....
Ειρηνη τωρα προεχει το διαβασμα σου .....το μοντελινγκ μπορει να περιμενει.....
Ναι όντως τώρα πού ανοιχτηκατε, δεν μπορώ να γράφω κάτι.. κλειστικα πάλι στο καβούκι Μου.
Θελεις να γινεις μοντελο ενω εχεις κοινωνικη φοβια?
savatage όχι σέ εππαγελμα, να μοιάζω κάπως.
Συνεχισε εσυ ακαθεκτη και γραφε οτι θες....μη πτοεισαι οτι και αν γραφουν..ετσι ειπαμε οτι θα το ξεπερασεις..και η ζωη δεν ειναι ροδινη ....θα ακουσεις και ασχημα...εκτος απο καλα....πρεπει να προπονηθεις...εξαλλου οτι σου λενε τα κοριτσια για καλο σου σου το λενε...
Οποτε δν υπαρχει λογος να κλεινεσαι..
Και που ξερεις εσυ οτι με κοινωνικη φοβια δν θα γινει μοντελο..
...ασ γινει οτι θελει... ειναι καλο ν εχουμε υψηλους στοχους ...μπορει να γινει και διευθυντρια δημοσιων σχεσεων μια μερα που το ξερεις ..η κοινωνικη φοβια ξεπερνιεται...
Ομως για να γινεις κατι σημαντικο και να εχεις στοχους..να εισαι αυτονομη και κανεις να μη σου λεει τιποτα θα πρεπει να σπουδασεις....να διαβασεις..
Τώρα αισθάνομαι απαίσια. Διάθεση μου. Δεν ξέρω.
Δεν θά τά παρατήσω.! Μια φάση θά είναι τρ..
ΕΕ συνεχίστε εσείς!
Το ειρηνακι πάει σε τεχνικό δεν έχει λεφτά και δεν την απασχολούν τα γράμματα είναι υπέροχη κι απλά θέλει λίγο να ξεμπλοκαρει αν νομίζετε ότι εσείς είστε καλύτερες επειδή βγάλατε πανεπιστήμιο κάνετε λάθος όταν θα πάτε για δουλειά θα καταλάβετε την αλήθεια μπορώ να σας την πω αλλά δε θα το πιστέψετε
Ειρήνη αν μπορέσεις και συνεχίσεις την γυμναστική σε συνδυασμό με διάβασμα για την σχολή σου και καταφέρεις και περάσεις σε ένα ΤΕΙ θα είναι το ιδανικό για το μέλλον σου..όσον αφορά το ύψος σου αγαπά τον εαυτό σου με τα "ελαττώματα" σου..ο άνθρωπος που θα σ αγαπήσει θα αγαπήσει και αυτά..ίσως για αυτά σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο..είσαι στην εφηβεία τώρα και λόγο λαθεμενων προτύπων έχεις άσχημη εικόνα για το ύψος σου..μάθε να σε αγαπάς..
Αλλά και να μην περάσεις σε ΤΕΙ δεν χάθηκε και ο κόσμος..αρκεί εσύ να προσπαθήσεις..αν προσπαθήσεις και δεν τα καταφέρεις..θα κλείσει μια πόρτα και θα ανοίξει κάποια άλλη..
ΚΑι σύμφωνα με τον elis, αν δεν της ανοίξει καμιά πόρτα, ανοίγει τα πόδια της επειδή είναι υπέροχη και δεν την απασχολούν τα γράμματα
Νέμεσις κούκλα αν έχεις μυαλό ανοίγουν οι πόρτες κ χωρίς γράμματα θεσ να κάνουμε συζήτηση άμα θες την κάνουμε εκπαίδευση στην Ελλάδα με ένα ΙΕΚ μαθαίνεις τη δουλειά με ένα ΤΕΙ μαθαίνεις κ θεωρία με πανεπιστήμιο μαθαίνεις μόνο θεωρία αποκατάσταση με ΙΕΚ πεντακόσια ευρώ ΤΕΙ 700 πανεπιστήμιο 850 άνεργος μπορεί να είσαι κ στα τρία
Δεν το παιζουμε καποιες ελις...
Και ποια ειναι η πραγματικοτητα...που δεν θα πιστευουμε???...οτι θα παρουμε πτυχιο και μετα θα τυλιγουμε σουβλακια στη καλυτερη περιπτωση...εννοια σου το ξερουμε .....
Να διαβασει για να διευρυνει τους οριζοντες της...να εχει αποψη...ετσι θα την υπολογιζουν οι γυρω της και δεν θα την υποτιμουν
Δυστυχώς μιλιβακι μετράνε τα λεφτά αυτός που μου φτιάχνει καφέ είναι ηλεκτρονικός εγώ είμαι μηχανικός κ οι δύο κάνουμε άλλα πράγματα πολύ πιθανό να συμβεί κ σε εσάς αυτό
Τη βλέπεις να έχει μυαλό;
επίσης το οτι υπάρχει ανεργία τόση ώστε να μην μπορεί να απορροφήσει όλους αυτούς που σπούδασαν, δεν σημαίνει πως ο άνθρωπος δεν πρέπει να σπουδάζει. Τα γράμματα δεν είναι μόνο για να πας να δουλέψεις, σε βοηθάνε να ανοίξεις το μυαλό σου, να το παιδέψεις, και να αποκτήσεις γνώση. Η γνώση είναι απαραίτητη στη ζωή είτε την χρησιμοποιήσεις για το επάγγελμά σου είτε όχι.
Την γνώση την αποκτάς και μόνος σου αν αυτό είναι το κίνητρο σου..αν πάλι θες εξειδίκευση σε κάποια ειδικότητα τότε καλό είναι το ΤΕΙ ή το ΑΕΙ για να μπορείς να χτυπήσεις καμία πόρτα παραπάνω στην αγορά εργασίας..είμαι 31 τελείωσα ΙΕΚ φέτος και τώρα θα ξεκινήσω μαθήματα στο ανοιχτό πανεπιστήμιο..όχι για να γίνω καλύτερος άνθρωπος αλλά για να μπορέσω να βρω κάποια καλύτερη δουλειά..και αν δεν βρω δεν πειράζει..την προσπάθεια μου την κάνω..έχω δεχτεί ένα είδος μπουλινγκ από την παλιά μου παρέα γιατί σπουδαζαν τα παιδιά και εμένα με θεωρούσαν χαζό..η πορεία μας αλλά έδειξε..το θέμα είναι να είσαι άνθρωπος να έχεις παιδεία και όχι να είσαι "παραμορφωμένος"..στο κάτω κάτω περισπουδαστοι μας φτάσαμε εδώ που ημαστε..και θα πω μόνο ένα παράδειγμα..για να κάνει ένας γιατρός που έχει σπουδάσει όλη του την ζωή θέλει φακελάκι..(υπάρχουν και οι εξαιρέσεις)αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα..
Χορεύει φίλε κι εγώ αυτά ξέρω
Ρε παιδια γιατι ειναι χαζο το κοριτσι...αφηστε τωρα τις κριτικες....εδω εχουμε ερθει να πουμε ο καθενας το προβλημα του κοψτε τις πλακες.....
[QUOTE=Miliva21;690022]Ρε παιδια γιατι ειναι χαζο το κοριτσι...αφηστε τωρα τις κριτικες....εδω εχουμε ερθει να πουμε ο καθενας το προβλημα του κοψτε τις πλακες.....[/QUOTE
Όταν το πρόβλημα περιορίζεται στο αν μοιάζει κάποιος με μοντέλο, δεν έιναι πρόβλημα, είναι χαζομάρα...
[QUOTE=NeMeCiS;690024]Το κοριτσι εχει και αλλους προβληματισμους απλα εδω γραφει πιο χαλαρα γιατι ηθελε να παραμεινει στο φορουμ για να ξεπερασει τη φοβια της να εκραζεται στους αλλους...και της προτειναμε να συμμετεχει εδω και οτι θα τη βοηθησει να ξεπερασει το φοβο της κριτικης και της απορριψης που εχει και τη δυσκολευει σε μεγαλο βαθμο στη ζωη της.......αντι να συνεχισεις να γραφεις καλυτερα να διαβασεις το θεμα κοινωνικη φοβια που ανοιξε...
Εχει βαθυτερους προβληματισμους και ανησυχιες ομως εχει και τρομερο αγχος και φοβο να τα εκφραζει αυτα σε τριτους....γτ φοβαται την κριτικη.....κ η ιδια μου εστειλε σε προσωπικο μηνυμα αν υπαρχει μια πιο χαλαρη ενοτητα για να ανταλλασει αποψεις κ να ξεπερασει το προβλημα της....και της απαντησα οτι αυτη η ενοτητα ειναι πιο χαλαρη κ μπορει να γραφει οτι θελει..
Δεν ειναι το προβλημα της οτι θελει να γινει μοντελο αλλο ειναι το προβλημα της ...αυτα ειναι κουβεντα να γινονται
Νέμεσις φίλη μου.. εφηβεία λέγεται το πρόβλημα.. τηλεόραση λέγεται το πρόβλημα..περιοδικά λέγεται το πρόβλημα.. διαδίκτυο λέγεται το πρόβλημα..