Θα με ενδιέφερε η πηγή σου .Quote:
Originally posted by picker
Ειναι επιστημονικα εξακριβωμενο οτι νυμφομανης ειναι μια γυναικα που σκεφτεται το σεξ περιπου οσο ενας μεσος αντρας.
Printable View
Θα με ενδιέφερε η πηγή σου .Quote:
Ειναι επιστημονικα εξακριβωμενο οτι νυμφομανης ειναι μια γυναικα που σκεφτεται το σεξ περιπου οσο ενας μεσος αντρας.
Ακόμη και να μην τις ανάγκασαν , αλλα να επέλεξαν την πορνεία ως λύση στο οικονομικό τους αδιέξοδο ..... παραμένει εκμετάλευση , αφού η οικονομική δυσχέρεια τις οδηγεί εκεί .Quote:
η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων αυτων εκδιδονται γιατι το θελουν οι ιδιες και μαλιστα κερδιζουν παρα πολλα χρηματα απο το επαγγελμα αυτο.
Εγω τις λυπάμαι ......... ακόμη και αυτές που το κάνουν γιατί θέλουν να γίνουν πλούσιες . Ξεπουλάν την ψυχή τους , τα θέλω τους , το να ορίζουν το σώμα τους και μερικές φορές και τις σκέψεις τους ..........
για ολες τις συμπεριφορες και πραξεις υπαρχει και μια αιτια, απλα ο καθενας μας ζωντας στον μικροκοσμο του δε μπορει να τις αντιληφθει. Οτι υπαρχει εκμεταλλευση υπαρχει, αλλα πραγματικα αρκετες απ αυτες δεν ειναι καθολου θυματα εκμεταλλευσης και κονομανε χοντρο χρημα, αυτο το λεω φυσικα απ αυτα ου χω ακουσει και απο αρθρα που χω διαβασει. Ειδικα οι στριπτιτζουδες βγαζουν του κολου το χρημα, αυτο ειναι σιγουρο.
φιλε umkalzum εσυ οπως κι ολοι μας μεγαλωσαμε στα σπιτακια μας στη χωρουλα μας ολα ωραια ολα καλα, κι ετσι διαμορφωσες μια ηθικη και λογικη συμβατη σ αυτον τον τροπο που μεγαλωσες. Ενας αλλος ή μια αλλη με διαφορετικες εμπειριες απο τη ζωη προφανως δεν τα βλεπει απο την πλευρα που τα βλεπεις εσυ, και ναι ισως η ***** γυριζει σπιτι και λεει ολα ωραια ολα καλα, αφου δε ζει στην ανεχεια.
ενδιαφερον θεμα με κυρια πτυχη την εκμεταλευση και τα υπερκερδη που υπαρχουν.
Ας σημειωθει οτι τελευταια, τα εσοδα απο την βιομηχανια του σεξ προστεθηκαν για να ανεβασουν το προυπολογισμο του κρατους.
Ετσι κατ\' εμε, το πιο σωστο που θα μπορουσαν να κανουν οι πορνες ειναι να οργανωθουν μηπως και βγουν απο τα κυκλωματα εκμεταλευσης που υπαρχουν.
Αν υποθεσουμε οτι μια γυναικα πουλαει το κορμι της, αμφιβαλλω αν τα μισα απο αυτα καταληγουν στην τσεπη της.
Και δεν νομιζω οτι ολοι αυτοι οι μεσαζοντες πρεπει να υπαρχουν σωνει και καλα.
Δυστυχως το σεξ εχει αναγορευτει κατι σε απαγορευμενο η και βρωμικο και σαν τετοιο μοσχοπουλιεται.
Για το αν ειναι σωστο να υπαρχουν πορνες η οχι, μιλωντας για την σημερινη κοινωνια ειναι εκτος θεματος η κουβεντα.
Στην ιδια ακριβως κλιμακα και εγω πουλαω το κορμι μου στο αφεντικο μου.
vre sy umcalzum den afineis ta komplex stin akri na pame sti voulgaria na riksoume kanena kruo????kali xronia reee mannnnn!!!!
Το κους κους ή το ρυζάκι να βράσω σήμερα???Quote:
Originally posted by karaflodaimwn
vre sy umcalzum den afineis ta komplex stin akri na pame sti voulgaria na riksoume kanena kruo????kali xronia reee mannnnn!!!!
Εγώ λέω να κάνουμε κανένα έρανο γιατί ο άνθρωπος έχει πολύ καιρό να...
Πάνω απ\' όλα η αλληλουποστήριξη!
Αυτό δεν λέει ο Admin?
Δεν ξερω τι λετε, παντως αν δεν υπηρχαν οι πορνες εγω τωρα θα ημουν ισως νεκρος... Μεγαλη η χαρη τους λοιπον!
Quote:
Δεν ξερω τι λετε, παντως αν δεν υπηρχαν οι πορνες εγω τωρα θα ημουν ισως νεκρος... Μεγαλη η χαρη τους λοιπον!
βαλε και τους παπαδες μεσα, και αυτοι μπορει να σε ωφελησουν....
:cool:
πι.ες.
εδω μεσα τζιφος???
Quote:
Originally posted by justme
Το κους κους ή το ρυζάκι να βράσω σήμερα???Quote:
Originally posted by karaflodaimwn
όχι!μακαρονάδα απλή.με παρμεζάνα και σαλτσούλα.:cool: