Έχεις φάει το κέρατο και δεν το ξέρεις.
Printable View
Έχεις φάει το κέρατο και δεν το ξέρεις.
Νομιζης οτι δεν ειναι τοσο τραγικο....τραγικοτατο ειναι..να κρατηση τοσο καιρο???ναι μπορει να κρατηση και πολυ παρα πανω..αναλογα με τον πρωσωπικοτητα του ανδρα και την αποφασιστικοτητα του..για σενα μπορει να μην ειναι κακο που του την ειπες...θα προσπαθησω να σου μεταφερω τη ψυχολογια ενος ανδρα την ωρα της αποτυχημενος σεξουαλικης επαφης...φη σκεφτετε και πως αισθανετε....
Αισθανετε πολυ ασχημα πρωτον με τον εαυτο του και μετα απεναντι στην συντροφο..νιωθει πολυ ασχημα και παρακαλαει κατα καποιο τροπο να μπορεσει να τα βγαλει εις περας βλεπει οτι εχει αντιθετααποτελεσματα..νιωθ ει ο πιο αχρηστος ανθρωπος-ανδρας στο κοσμο θιγετε σε τεραστιο βαθμο πλεον ο ανδρισμος νιωθει ενα σκουπιδη προσπαθη με καθε τροπο να φανει αξιος και ερχετε η πληρης αποτυχια. Ο γενικος δεικτης να εχει πεση κατω απτο μηδεν..και εκει ειναι που λεμε ειμαι αναξιος αχρηστος..
Και εκεινη την την ωρα εσυ η εξυπνη τον εκραξες
Χωρις να το θελεις τον επιβεβαιωσες για ολα τα παραπανω που αισθανοτανε.σαν να του λες ναι ισχυει εισαι αχρηστος...
Το διαστημα των τριων μηνων δεν μου φενετε πολυ αν η ζημια προκληθηκε απο αυτη τη συμπεριφορα..
Τελοσπαντων τουλαχιστον τοβ αγαπας και θελεις να εισαι διπλα του μπορεις να τα καταφερης..
Αν οπως λεει και ενα μελος απο πανω αν τον ενδιαφερεις ακομα ως γυναικα. ...
Ευτυχως ομως καποια στιγμη περναει ειναι παροδικο και οχι μονιμο...ευτυχως ο ανθρωπινος οργανισμος αποβαλει καθε τι που του κανει κακο.το ιδιο νομιζω η ευχομε συμβενει και στη ψυχολογια..σιγα σιγα με το καιρο θα το ξεπερασει και θα το ξεχαση.και θα επανελθη εις στην προτερα κατασταση...
Τα καταλαβαιν αυτα που λες. γιαυτο και του ειχα ζητησει συγγνωμη και του ειχα πει πως δεν εννοουσα. Αλλα η συμπεριφορα μου τοτε ήταν επειδη αυτος το αντιμετωπιζε σαν να μην τρεχει τιποτα. Και ενω επανειλλημενα ειχαμε αυτο το θεμα.
Τελος παντων, απλα εχω φτασει κι εγω στα ορια μου και δνε ξερω τι να κανω. Κι αυτος ουτε να το συζητησει δεν θελει.Εχω φτασει στο σημειο να εχω συνεχεια νευρα και να προσπαθω οταν ειμαστε μαζι να μην του το δειχνω και να καταπιεζομαι. Τον αγαπαω παρα πολυ και δεν θελω να τον αφησω αλλα μεχρι ποτε να κανω υπομονη;
συγνωμη, αλλα ο φιλος σου ειναι ενας νεωτατος, ανδρας.
αν υποθεσουμε οτι για καποιον λογο δεν ερεθιζεται πλεον μαζι σου, τι σκοπο εχει να κανει γι αυτο?
και δεν εννοω για να αλλαξει η σχεση σας.
αλλα, ειναι δυνατον να ζει χωρις σεξ?
τι θα κανει, τον ρωτησες?
θα αναζητησει αλλου το σεξ η θα το κοψει τελειως?
μηπως το αναζηταει ηδη και γι αυτο δενε χει διαθεση?
τι προτεινει, μιας κι ετσι εχουν τα πραγματα? να ζησετε μαζι σαν αδερφακια?
τι ξερεις για την προηγουμενη ζωη του?
ειχε μακροχρονια ερωτικη σχεση με σεξ που ειχε διαρκεια μεσα στα χρονια? η δεν το συζηταει?
μηπως ειναι ομοφυλοφιλος και θελει την σχεση σας για βιτρινα?
Καταλαβενω απολυτα τα νευρα σιυ και δικαιολογιμενα...μου κανει τρομερη εντυπωση που δεν θελει να δεχτη βοηθαει.λογικα επρεπε με καθε τροπο να θελει να βρει τη στυση του...η συγγνωμη σου ηταν πολυ σωστη κινηση...
Αν οντως εχει προβλημα και δεν δεχετε λυση(πραγμα παρα πολυ παραξενο))
Τοτες αργα η γρηγορα θα ερθει το τελις οσο και να μην το θελεις..μονη σου το λες μεχρι ποτε???ηδη τα νευρα σου ειναι κουρελια...
Προσπαθησε λιγο ακομα μηοως και......
Και αν δεις οτι δεν.... απο κει και περα εσυ ξερεις
Σχεση διχως σεξ δεν ειναι σχεση
Αυτα τον ρωτησα προχτες, οσο λιγοτερο επιμονα μπορουσα για να μην τον πιεσω παλι, οπως λεει. Μου ειπε πως απλα δεν εχει σεξουαλικη διαθεση αυτον τον καιρο. Κι οταν επεμεινα μου λεει πως με θελει , αλλιως θα με χωριζε. Και καποιες φορες εχει διαθεση να το κανουμε αλλα μετα νιωθει πιεση, πως εγω θελω απλα να κανουμε σεξ για να επιβεβαιωθω, να επιβεβαιωσω οτι με θελει ε και δνε μπορει λεει τοτε. Του φευγει. Νιωθει καταπιεση και θυμο, καπως ετσι μου το ειπε. Και οταν εν τελει τον ρωτησα τι προτεινει να κανουμε; Τι ειναι αυτο που μπορω να κανω εγω; Μου ειπε να εισαι απλα αληθινη, να κανεις κατι επειδη το θες και οχι ψευτικα ή πιεστικα επειδη πρεπει ντε και καλα να το κανουμε
Μου εχει πει πως δνε ειχε μεχρι τωρα θεμα ποτε. Καλα, η αληθεια ειναι πως δνε θελω να μαθω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες. Μου εχει πει πως ειχε τυχει οκ να συμβει καποια στιγμη και παλιοτερα να του πεσει πχ αλλα ποτε οπως τωρα.
Το αποκλειω να ειναι γκει.
Με συγχωρεις αλλα αυτο μου μοιαζει ταινια επιστημονικης φαντασιας...
Σχεση ενος χρονου εχουνε κανανε σεξ απλα τους τελευταιους τρεις μηνες υπαρχει το προβλημα.
Η στυτικη δυσλειτουργια εχει....
Η ψαχνει αφορμη να χωρισει και αυτο το σκεφτομε επειδη η θεματοθετρια ειπε οτι το αγορι δεν δεχετε καποια βοηθεια και ειναι αρνητικος
αυτο που σου ειπε, το καταλαβαινω.
εσυ το καταλαβαινεις?
μπορεις να διαχωρισεις τις αυθορμητες κινησεις σου απο τις ψυχαναγκαστικες επειδη θελεις να επιβεβαιωσεις τοι μπορειτε να κανετε ακομα σεξ?
αυτο ζηταει
μπορεις να μου πεις με ποιον τροπο απεκλεισες οτι μπορει να ειναι γκει?
Οχι, δεν ηταν χλιαρο. Στην αρχη αρχη ηταν τελειο. Μετα λιγο χαλαρωσε το πραγμα, ε μετα παλι πολυ καλο. Θλεω να πω οτι ειχε σκαμπανεβασματα και πως ειναι ο τυπος του ετσι, που επειδη εχει πολυ τρεξιμο και αγχος με τη δουλεια οταν εχει δουλειες πολλες δεν εχει ορεξη για σεξ. Αλλα οκ, οπως ειπα καμια σχεση με τωρα.
αν εψαχνε αφορμη να χωρισει θα το ελεγε μεσες-ακρες. οτι οκ, φαινεται πως εχουμε προβλημα,ισως πρεπει να χωρισουμε. δεν δειχνει ακτι τεοτιο.
δεν ειναι καθολου επιστημονικη φαντασια, χωρις να σημαινει οτι ισχυει κιε δω.
το εχω δει και ειδικα με διαφορα ηλικιας, ωστε να μην καταλαβαινει τις διαφορές η γυναικα, γκει ανδρας να εχει σχεση για βιτρινα και μαλιστα και γαμο. και η κοπελα το καταλαβε μετα απο πολλα χρονια, μεσα στον γαμο και χωρισε...
ο ανδρας που υποφερει απο στυτικη δυσλειτουργια προσπαθει να αποφυγη να ερθη σε σεξουαλικη επαφη γιατι βοφατε την ενδοχομενη αποτυχια.προτιμαει να μην κανει σεξ μεχρι να σιγουρευτη οτι πλεον μπορει..αυτο ομως ειναι λαθος η στυτικη δυσλειτουργια την καταπολεμας με προσπαθειες οχι με το να μεινεις αμετοχος..
ισως δεν θελει να τη χωριση γιατι την αγαπαει..
απο κει και περα οντως και εγω ειχα γειτονα που ηταν γκει και μολις το εμαθε η γυναικα του τον χωρισε και το χειροτερο ειναι οτι η κορη του δεν ηθελε να τον δει στα ματια της και πεθανε ο καημενος ολομοναχος...εινσι πολυ σκληρο...
δεν νομιζω οτι ειναι γκει το αγορι της θεμετοθετριας αλλα αποκει και περα φυσικα δεν μπορουμε να το ξερουμε
Νοιωθει θυμο και πιεση ειπες. Αν τον εκδηλωσει, απ οτι καταλαβα ειναι ανθρωπος που τα κραταει μεσα του, ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα επανελθει.
Αν δε νοιωθει ο αντρας οτι μπορει να επιβληθει, ξεχνα τη τη στυση οπως τη φανταζεσαι.
Αρε τζωρτζ σπανια μιλας αλλα οταν μιλας αναπληρωνεις ολο το χαμενο χρονο
Να το πούμε απλά αν εσύ είναι καρατσεκαρισμενο ότι είσαι φωτιά στο κρεβάτι κι εκείνος δεν παίρνει μπρος λογικά το κόβει το λάχανο σε φέτες
Μου φενετε οτι η θεματοθετρια ειναι οντως φωτια στο κρεβατι...ειναι για πολλες αμαρτιες
Συγγνωμη δεν το λεω για να σε προσβαλω το λεω με καλη εννοια...
Όχι βέβαια. Μου άρεσε που έχει φαντασια και χιούμορ ταυτόχρονα. Η κοπέλα δε νομίζω να προσβληθηκε
Μηπως γιαυτο εχεις προβληματα στην προσεγγιση γυναικων? Γενικα δυσκολευεσαι να καταλαβεις ποτε μπορει να προσβληθουν απο κατι και ποτε οχι?
Παντως για να σε βοηθησω, αν πεις σε μια γυναικα αυθαιρετα οτι πηρε καποιον επειδη ειναι πλουσιος, οτι ειναι ξινη και οτι γιαυτο τον εκανε ανικανο(και οτι εσυ εισαι το λαικο παιδι που δεν πηρε αχαχαχαχχαχαχ), ιιιιιιιιισως και να προσβληθει.
Αν και λογικα, θα σκεφτει οτι εισαι πεινασμενος και σου πατησε τον κάλο οποτε και δεν αξιζει να προσβληθει.
Όχι κορίτσια προσβαλλομαι εγώ που έχω ψύχωση κ πρέπει να δουλεύω κι αυτή μου μιλάει για τα προσωπικά της που εγώ δεν έχω καμία δουλειά να ακούσω
Θα μας επιβάλλεις και λογοκρισία στο τι θέματα θ' ανοίγουμε τώρα; Αν δεν θέλεις να τα ακούσεις αγνόησε το θέμα της, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να της μιλάς έτσι άσχημα! Και δεν μίλησε προσωπικά σ' εσένα, θέμα άνοιξε κι είναι δικαίωμα της...Δεν έχεις μόνο εσύ προβλήματα...
Όχι κυκνε να έχουμε συναίσθηση οπωσ δε λέμε ποτέ στα παιδιά με σύνδρομο ντάουν τι έγινε βρήκες κοπέλα έτσι δε λέμε κ στους τρελούς έπαθε αφλογηστια το αγόρι μου
Δεν φταίει η κοπέλα αν είσαι εσύ τρελός κι ούτε μίλησε απευθείας σ' εσένα, στο ξαναλέω...και δεν είμαστε όλοι τρελοί εδώ μέσα...
Εσύ δεν έχεις συναίσθηση, δείξε σεβασμό και μην χαλάς το θέμα της κοπέλας...είσαι αγενέστατος! Αυτά από εμένα γιατί ήθελα να πω το δίκαιο αλλά σιγά μην καταλάβεις...κι είσαι κουραστικός οπότε δεν ασχολούμαι άλλο αλλά έχεις 100% άδικο...
Μερικοί (ες) το έχετε πάρει πολύ σοβαρα .. ηρεμήστε λίγο και χαμογελάτε σε ένα αστείο cool. savadage σου απαντω ετσι Καλύτερα γιατί απ την πρώτη λέξη ως την τελευταία είσαι αλλού γι αλλού. Και εξακολουθώ να βρίσκω υπεροχο το ψιουμορ του elis
Δεν σε υποχρεωσε κανενας, μα κανενας ομως να με ακουσεις, ούτε να απαντησεις. Και δεν με απασχολει κιολας τοσο το τι πιστευεις. όπως ειπε και ο Κυκνος, και τον ευχαριστω πολυ, ανοιξα ενα θεμα, αν καποιος εχει κατι να πει και θελει να ασχοληθει ας μου απαντησει. Δεν υποχρωνω κανεναν μα κανεναν.
Και προφανως ισως σε καποιους φαινεται αστειο, ή γελοιο ή ασημαντο. Σε μενα δεν φαινεται ομως. Αν θες λοιπον, μην ξαναμπεις στο θεμα μου, και μην ξανακουσεις τα προσωπικα μου.
Δεν κάνει τίποτα Νεφέλη, το σωστό να λέγεται...
Αυτοί τον άντρα θα υποστηρίξουν, τι περίμενες; Αντρική αλληλεγγύη, κοιτάνε να βγάλουν εσένα με πρόβλημα...όσο για το χιούμορ, τι να σου πω πάγωσα κι είναι και χειμώνας...σε λέει "ξινή" κι ο άλλος το παίρνει γι' αστείο...
Elis.εισαι καλα αυτες της μερες φιλε μου???απο ενδιαφερον ρωταω...
Θεματοθετρια αν σε καποιο σημειο ειμουν προσβλητικος ζητω συγγνωμη εξ αρχης..δεν το ειχα σκοπο.εγω για καλο το ειπα για υπερ σου..
Επισεις η κυκλος γυναικα ειναι πληροφοριακα το λεω...
Ελις απτην απαντηση σου καταλαβαινω οτι εχεις εχεις την ψευδαισθηση οτι δεν προκειτε να κανεις σχεση ποτε.και αυτο ειναι που σε πειραζει.και μολις μιλησε η θεματοθετρια για το αγορι της αισθανθηκες οτι σε προκαλει π.χ οτι στη λεει.
Μην εχεις τη ψευδαισθηση οτι δεν προκειτε καμια να σε κοιταξει.γιατι αν το πιστεψεις αυτη η ψευδαισθηση θα γινει πραγματικοτητα.και θα το εχεις επιλεξει εσυ αυτο..νεο παιδι εισαι ξερεις να μιλας μπορεις να εχεις κοριτση
Γιωργο φιλε δουλευω κανενα δεκαωρο τη μερα με παππουδια αυτοι κι οι εφηβοι ειναι οι χειροτεροι να δουλευεισ κι με εχουν τρελανει τωρα σε δυο εβδομαδεσ θα καθομαι μετα θα κανω χαβαλε τωρα δεν μπορω
Αποφεύγω να δίνω συμβουλές σε θέματα σχέσεων γιατί 1ον δεν είμαι ειδικός και πολλοί από δω παρόλο που νιώθουν έμπειροι και νομίζουν πως τα ξέρουν όλα βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα για άτομα που δεν γνωρίζουν και για σχέσεις που δεν βιώνουν έστω κ αν υπάρχει μια περιληπτική περιγραφή. Πιστεύω πως καταστράφηκαν πολλές σχέσεις με την βοήθεια τέτοιων φορουμ.
Διάβασα από την Remedy κ δεν ξέρω που οφείλεται η επιμονή της ότι το αγόρι σου είναι γκέι κ σε έχει για βιτρίνα και ότι η πλειονότητα των γκέι μπορούν να κάνουν σεξ με γυναίκες. Δεν γνωρίζω από που αντλεί τις πληροφορίες αυτές. Αυτό που γνωρίζω από ιστορίες τέτοιων ατόμων είναι ότι μερικοί κατάφεραν να κάνουν σεξ με γυναίκα αλλά μπορεί να είχαν προβλήματα, κάποιοι αποστρέφονται μόνο και την ιδέα όπως ένας στρειτ αποστρέφεται την ιδέα να πηδήξει τον κολλητό του και άλλοι δεν έχουν πρόβλημα και με τα δύο φύλα.
Δεν ξέρω τι θες να κρατήσεις από όλα αυτά που ειπώθηκαν και τις διαπιστώσεις που έγιναν για ένα άτομο που πυροβολείται και δεν έχει γνώμη (το αγόρι σου) και είναι λογικό από την στιγμή που έχουμε μόνο την δική σου υποκειμενική κατάθεση των γεγονότων.
Αν κ δεν θέλω να μπω στη θέση του κριτή γιατί όλοι έχουμε κάνει τις μαλακίες μας σε θέματα σχέσης θα πω κάτι που και η ίδια αναγνώρισες. Αυτό είναι η στάση σου στο θέμα της στυτικής δυσλειτουργίας και θα συμφωνήσω με ένα μέλος πως του άνδρα του έκοψες τα φτερά. Αυτό το αναγνώρισες και η ίδια πως ήσουν πιεστική και λάθος.
Δεν ξέρω αν ζήτησες συγγνώμη ή αν του έδωσες μια αγκαλιά και του είπες δεν πειράζει μαζί θα το προσπαθήσουμε, ίσως φταίει και η δική μου στάση. Γιατί πρέπει να φταίει μόνο το αγόρι σου δεν το καταλαβαίνω. Η σχέση είναι συνύπαρξη και αλληλένδετες καταστάσεις. Η πίεση σου πρώτα από όλα και η έμμεση απόρριψη του έφερε τεράστιο φόβο για το ενδεχόμενο να του ξανασυμβεί.
Αν λάβουμε σαν παράγοντα ότι το αγόρι σου είναι ειλικρινής απέναντί σου και ότι είναι αγχωμένο από την δουλειά που αν γνωρίζεις από τα σύγχρονα δεδομένα στον τομέα της εργασίας επικρατούν πιεστικές καταστάσεις, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο μέσα στο άγχος παρέα με μια νέα κοπέλα που αντί να τον στηρίξει ψυχικά, συναισθηματικά την ενδιαφέρει (ως ενα σημείο δικαιολογημένα) το σεξ και οι επιδόσεις του. Νομίζω πως το αγόρι σου σου έδωσε τις εξηγήσεις του.
Γνώμη μου είναι να βρείτε μια λύση στο πως θα δημιουργήσετε ένα κλίμα κατανόησης ο ένας για τον άλλον με βάση τις ανάγκες του καθενός και να υπάρχει στήριξη.
Σορρυ κιόλας αλλά αν είχα άγχος από δουλειά υποχρεώσεις, είχα και μια κοπέλα που μου τόνιζε τις μεγαλύτερες φοβίες τότε δεν θα μου σηκωνόταν ούτε με βιάγκρα.
Λοιπόν άσε το φόρουμ να κάνει την δουλειά του σε θέματα ψυχολογικών παθήσεων και συζήτα με το αγόρι σου για την πορεία της σχέσης σας αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες σου.
Αυτό είναι κ ένα μέρος της λύσης. Ανάληψη ευθυνών. Όχι επίρριψη μόνο στον έναν αλλά βλέπω κ αν έσφαλα κ γω σε κάτι.
Πάρτε κάποιες αποφάσεις πορευόμενοι δίπλα δίπλα κ όχι ο ένας μιλώντας σε αγνώστους για προσωπικά ζητήματα και ο άλλος γκρινιάζοντας πχ στον κολλητό του.
Αυτά από μένα.
Φιλε σεριε κατα 80% συμφωνω σε αυτα που λες..
Αλλα εχω δυο αποριες..αν θελεις μου της λυνεις..
1)το οτι ακουμε υποκειμενικα την κατασταση απτην μια πλευρα συμφωνω..αλλα τι να κανουμε??
Να καλεσουμε και το αγορι της να μας πει την δικη του εκδοχη??λιγο δυσκολο...
2)δεν καταλαβαινω γιατι πειραζει που απευθυνθηκε σε ενα φορουμ ψυχολογιας να πει το προβλημα της??γιατι ειναι τοσο κακο??
Και εμεις αυτο δεν κανουμε????
Και εγω οταν ειχα το προβλημα του αγοριου της θεματοθετριας εδω απευθυνθηκα και ελαβα τεραστια ψυχολογικη βοηθεια..με το που ηρθα φωναξα βοηθεια..
Φιλικα παντα δεν στη λεω
Θεματοθετρια αν σε καποιο σημειο ειμουν προσβλητικος ζητω συγγνωμη εξ αρχης..δεν το ειχα σκοπο.εγω για καλο το ειπα για υπερ σου..
Επισεις η κυκλος γυναικα ειναι πληροφοριακα το λεω...[/QUOTE]
Δεν με προσεβαλλες.. Ισα ισα. Και εκτμω και οτι εδωσες σημασια και προσφερθηκες να βοηθησεις με την αποψη σου.