Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα!
Για να απαντήσω στον φίλο μας στην αρχική του απορία:
1) Ποτε μη ζητάς γυναικεία συμβουλή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μια γυναίκα.... Όλες θα σου πουν κάποια πράγματα «λογικά» για αυτές, όμως το τι είναι λογικό και σε τι ανταποκρίνεται μια γυναίκα είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα! Ξέρω είναι μεγάλο αυτό, δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω απειρίας αλλά κρατα το στην πίσω άκρη του μυαλού σου και αν ακολουθήσεις τη δεύτερη συμβουλή μου θα με θυμηθείς μετά από καιρό....
Δεν θα στο παίξω ειδήμων του καναπέ, όπως οι περισσότεροι που γράφουν άρθρα με συμβουλές σε φόρουμ & περιοδικά όντως στο 99% ανίδεοι για το θέμα που γράφουν.
Έιμαι ενεργός στο ερωτικο κομμάτι, βγαίνω με πολλές γυναίκες όταν είμαι ελεύθερος κ όταν δεν είμαι έχω κάποια αξιόλογη σχέση.
2) Ότι ξέρεις η νομίζεις ότι ξέρεις για τις γυναίκες, βγάλτο απ το μυαλό σου και πέταξε το στα σκουπίδια. Κατά 99% είναι προϊόν κοινωνικού προγραμματισμού, Hollywood, ταινιών κοκ. Άρα σκουπίδια. Ξεκινα με ανοιχτό μυαλό να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις τι πιάνει και τι όχι.
Συνειδητοποίησε ότι είσαι άντρας, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα να προσεγγίζεις στα ίσια μια όμορφη γυναίκα που σ αρέσει και να ενδηλωνεσαι ξεκάθαρα. Στα ίσια. Θα σε τεστάρει, θα σου κόβονται τα πόδια, μα όσο πιο πολύ το κανεις τόσο πιο άνετος θα γίνεσαι μ αυτό. Μην το πας μέσω Λαμίας, μην της το παίζεις φιλος αν την γουστάρεις ερωτικά με την ελπίδα να σου κάτσει κάποια στιγμή, είναι αποκρουστικό για εκείνη και δεν πρόκειται.
Μπορείς στην αρχή να της πιάσεις κουβέντα ανθρώπινα αν κολλάς στα ίσια, για κάτι άσχετο, αλλά πάντα να εκδηλωνεσαι, ιδανικά όχι πολλή ώρα αφού την έπιασες, με κάτι τύπου:
Βασικά ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις! Και θέλω να σε γνωρίσω.
Προσπάθησε να είσαι άνετος σαν να είναι κάτι φυσιολογικό - που είναι.
Τέλος ο λόγος που φοβόμαστε να προσεγγίζουμε γυναίκες είναι η απόρριψη που την παίρνουμε πολύ προσωπικά λόγω του εύθραυστου εγωισμού μας.
Ξέχασε την. Είναι μια πλασματική έννοια που υπάρχει μόνο στο μυαλό μας.
Η άλλη δεν απορρίπτει εσένα - δεν μπορεί να σε ξέρει σαν άνθρωπο απ τα 5 λεπτά που της μίλησες.
Μπορεί να έχει σχέση, να μάλωσε με τον πατέρα της, να πέθανε ο σκύλος της, 1002! Και αγενής να είναι μην το παίρνεις προσωπικά! Κάνε το σωστό σαν άντρας, και μόνο που θα την προσεγγίσεις στα ίδια ήδη έχεις ξεχωρίσει απ το 97% των αντρών εκεί έξω!
Ότι άλλο θες στείλε μου μήνυμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρεμεντυ Έχεις δίκιο σ αυτό που λες αλλά δεν είναι σεξιστικό σχόλιο, είναι αντικειμενικά η αλήθεια. Τις χειρότερες συμβουλές σε ότι αφορά το άλλο φύλλο τις πήρα από τη μητέρα μου, τις φίλες μου, την αδερφή μου... Και δεν είναι ότι δεν ήθελαν το καλό μου... Απλά όπως είπα το τι σκέφτεται ότι θέλει λογικά μια γυναίκα και σε τι ανταποκρίνεται ερωτικά είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα..!
Είσαι σοβαρή και φαίνεται, μ αρέσει το στυλ σου, ο τρόπος που μιλάς, αλλά με όλο το σεβασμό, εκτός κ αν είσαι άντρας και προσεγγίζεις/φλερτάρεις γυναίκες συστηματικά εκεί έξω με σημαντικό ποσοστό επιτυχίας, η γνώμη σου στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει βαρύτητα για μένα - γιατί δεν εκφράζω απλά γνώμες αλλά μιλάω εμπειρικά.
Είμαι κάποιος που ήταν σκράπας σ αυτό το κομμάτι και έφτασε σε ένα καλό επίπεδο.
Για να σου απαντήσω όμως- όπως το είπες η άλλη δεν μπορεί να σε ξέρει στα πρώτα 2-3-5 λεπτά για να σε απορρίψει, απορρίπτει τον τρόπο που την προσεγγισες (πχ απεριποίητος, νευρικός) δεν είπα να βαφτίζει κανεις την απόρριψη αποδοχή απλά να μην την παίρνει κατάκαρδα, είναι κάτι πο μπορεί να διαλύσει έναν άντρα, ξέρω πολλούς που δεν προσσεγιζουν γυναίκες γιατί έφαγαν μια πικρή απόρριψη μικρότεροι.
Το 97% των αντρών τέλος είτε δεν τολμάει να εκδηλωθεί στα ίσια είτε θα πετάξει από αμηχανία και βλακεία κάποιο σεξιστικό σχόλιο τύπου: εε μωρό, έχεις ωραίο κ#λο η τι κ#λαρα είν αυτή μάνα μου, κάτι που δεν είναι φλερτ όπως Α καταλαβαίνεις. Εκεί έξω είμαι, ενεργός, και βλέπω.
Έτσι ακριβώς black angel.
Saint Marc αν πιστεύεις ακράδαντα αυτό που λες και το θεωρείς γεγονός, μια μέρα που θα έχω ελεύθερο χρόνο βγαίνουμε παρέα σε πολυσύχναστο δρόμο και θα προσεγγίσω 10 άγνωστες γυναίκες στο άκυρο που θα μου υποδείξεις εσυ, για να δεις μόνος σου αν έχει αποτέλεσμα η όχι.