Κοπελα μου εγω τοσες μερες τα θεματα της διαβαζω και επειδη δεν εβγαλα ακρη και ειπα να τη ρωτησω να δω γιατι ανοιγει θεματα παντου μου την ειπε κιολας
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δε θελω !
ε εισαι αχαριστη.
τις καλυτερες ιδεες ειχα. ολα στα ελυσα!
αλλα δεν ξερεις να εκτιμας.
μα δεν ειπα μουνι, ειπα μν.
πολυ κομψο νομιζω.
οτι ειμαι ειρων, ειμαι.
αλλα, κανεις δεν ειναι τελειος.
το μη χειρον, ειρων... δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δε θελω
σου αρεσει ο γουντυ ο τρυποκαρυδος lily ?
Ρε μαρακι παω στοιχημα οτι εισαι αξιαγαπητο πλασμα τι δουλεια εχεισ εδω την αληθεια πεσ μου
Παιδια τι φαση, γιατι τις τελευταιες μερες διαβαζοντας το φορουμ εχω την αισθηση οτι βλεπω παρατραγουδα; λολ. Περα της πλακας παντως...
Μαρια με ολο τον σεβασμο δεν θα ασχοληθω με τις λεπτομερειες του θεματος σου, οπως και ολων των αλλων θεματων που ανοιγεις...απλα θα σου πω πως εχω την αισθηση οτι πεθαινεις για γαργαλιστικο κουσκουσακι. Αυτος ειναι ο κοινος παρονομαστης ολων σου των θεματων.
Τοσες μερες βλεπω θεματα με το τι εγινε και τι ειπε η συναδελφος του γειτονα του ξαδερφου της κυρα κατινας της συμπεθερας του μαναβη...και ολα αυτα γυρω απο κατι διαπροσωπικο/ερωτικο/γαργαλιστικο.
Νιωθεις μοναξια και πληξη; Αυτη την αισθηση εχω...
Πες μας τιποτα επι της ουσιας...γιατι εισαι στο φορουμ; Τι σε απασχολει; Ποια ειναι η Μαρια; :P
Αληθεια...νιωθω οτι το γυροφερνεις ανοιγοντας χαζα θεματακια ενω κατι αλλο σε απασχολει...
Κανενας δεν γραφεται σε φορουμ ψυχολογιας στα καλα καθουμενα επειδη κατι ειπε μια συναδελφος.
Η γνώμη μου είναι να μην της απαντάτε μπας και φύγει να πάει να βρει κανένα φόρουμ που να μην έχει κλινικά αρρώστους τους οποίους υποτιμά...άντε γιατί μας έχει πρήξει με το spam και με το ν' ανοίγει δέκα θέματα τη μέρα...και προσωπικά έχω απευθυνθεί στη διαχείριση και θ' απευθυνθώ ξανά όσο συνεχίζει να το κάνει...
Τέλος πιστεύω ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί με τα θέματα της, σιγά μην είναι αλήθεια όλα αυτά τα τρελά που λέει...έχει λυσσάξει για προσοχή η υγιής κοπέλα...
Το είδα Lilyanna, διάβασα όλα σχεδόν τα post...και της έκανα αναφορά για το ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο της για τους κλινικά αρρώστους...ας πάει να βρει φόρουμ με επαγγελματίες ψυχιάτρους/ψυχολόγους να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας από το τρολ...
Να δεις που όταν το δει αυτό θα τσακωθεί και μαζί μου...άλλη μία κλασσική περίπτωση άμεμπτου ατόμου που όλοι το επιβουλεύονται κι είναι λάθος...
Να πάει να τη δει γιατρός τότε...αν και νομίζω ότι χρειάζεται κι οφθαλμίατρο γιατί προφανώς όταν διάβασε και συμφώνησε με τους κανόνες χρήσης του φόρουμ δεν είδε καλά σε τι πατούσε αποδοχή και μας έχει ταράξει στο spam όπως είπα και πριν...
Και δεν μου φαίνεται απολαυστικό το θέαμα προσωπικά, άκρως ενοχλητικό μου είναι...
Σόρι αν ακούγομαι εκνευρισμένη, δεν είμαι μαζί σου, μην με παρεξηγήσεις...
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το να βγάζουμε τους γύρω μας προβληματικούς βοηθάει στο να επιβεβαιωθεί η ανωτερότητά μας..
Καθε αντίδραση του ανθρώπου σχετίζεται με τα συναισθήματά του. Και δεν υπάρχουν φυσιολογικά και μη φυσιολογικά συναισθηματα γιατί ειναι πράγματα αυθόρμητα. Πιθανόν η κοπέλα αισθάνθηκε ότι απορρίπτεται από σένα. Μπορεί για εκείνη να είναι σημαντικό να έχει καλές και πιο κοντινές σχέσεις με τους συναδέλφους της. Οταν εκείνη έχει όλη την καλή διάθεση να έρθει πιο κοντά και εσύ δείχνεις προτίμηση σε άλλους συναδέλφους μπορεί να την στενοχωρεί.. Εσύ παλι εφόσον δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και ούτε σε ενδιαφέρει αποτι φαίνεται γιατί το συζητάς για να νιώσεις ανωτερη??
Το κοριτσάκι τις έτυχαν μερικά κουλά κι ήθελε να μάθει τι πραγματικά συνέβη κάπου το έγραψε αλλά επειδή είναι μικρή δεν ξέρει να εκφραστεί κ βρήκε το μπελά της πάρτε το χαμπάρι ο κώδικας επικοινωνίας της νεολαίας είναι διαφορετικός εγώ δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω σαν ουφο μας βλέπουν
Αφού μας βλέπει σαν ουφο έχει αλλά στερεότυπα αυτή στο μυαλό της λογικό να τσακωθεί
Ήθελε να τις πούμε αυτό που ήθελε κ δεν μπορούσαμε να συννενοηθουμε εγώ έτσι το βλέπω διαφορά ηλικίας κ εμπειρίας εγώ που της έκανα πλάκα μια χαρά ήταν γενικά θέλει λίγο στρώσιμο αλλά είναι θέμα ηλικίας
Δεν ξέρω εγώ έχω μάθει να ξεχωρίζω ποτέ κάποιος λέει μια ανοησία κ ποτέ το εννοεί το ότι είπε πέντε βλακειεσ δεν έχει να κάνει με το τι άνθρωπος είναι κι εγώ στη ζωή μου είμαι αγενής σχετικά κ δεν λέω ποτέ καλή κουβέντα για άλλον τι σημαίνει αυτό
Για να στο τελειώσω το τι λεσ είναι συνδυασμός κοινωνικής μόρφωσης εκπαίδευσης προσωπικότητας κοινωνικού στάτους κλπ αυτό έλειπε να μην πει και βλακεία
Εμείς εδώ πάνω όλοι λέμε παπαριές όλη μέρα
Εμένα επέτρεψε μου να νομίζω ότι θα στρώσει μεγαλονωντασ ότι θέλει στρώσιμο θέλει εγώ αυτό πιστεύω
Το τι λεσ όμως δεν έχει σχέση με την αξία σου σαν άνθρωπο