-
Μηπως εχουμε δωσει στο φαγητο παραπανω αξια απο οτι του αξιζει?
Μηπως του εχουμε προσδωσει μαγικες ιδιοτητες?
Μηπως αναφερομαστε σε αυτο σαν την πρεζα?
Κι αν οντως ειναι πρεζα γιατι μας ακουγεται καλυτερα (πιο αποδεκτο) ενα προγραμμα απεξαρτησης απο μια ψυχοθεραπεια?
Σε κουβεντα να βρισκομαστε
-
Τώρα Καμμένε είπες τις μαγικές λέξεις!!
Ναι, βρε παιδί μου!!Γιατί ακούγεται η απεξάρτηση από τα ναρκωτικά,πιο αποδεκτή από μία διαδικασία να φτιάξεις την σχέση σου με το φαγητό!!Εγώ το έχω βιώσει στο πετσί μου..
Έχεις ανορεξία(είναι της μόδας τώρα τελευταία) είσαι άρρωστη και θέλεις θεραπεία! Έχεις βουλιμία ή πχυσαρκία, δεν έχεις αυτοέλεγχο και δεν μπορείς να κλείσεις το στόμα σου..
Τελικά ρωτάω, τι είναι το φαγητό? Δεν είναι βασική μας ανάγκη? Μπράβο Καμμένε, έχεις δίκιο...Μήπως του έχουμε δώσει μαγικές ιδιότητες? "ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!???"
-
Aν του είχαμε δώσει τη σωστή του αξία, δεν θα ήμασταν εδώ τώρα...
Και μάλλον μας ακούγεται και καλύτερο από την πρέζα, επειδή όπως και να το κάνουμε, παράνομο δεν είναι... καταστροφικό όμως είναι και με το παραπάνω...
-
το μονο που με σωζει ειναι οτι ο αντρας μου εχει αναλαβει τα ψωνια στο σπιτι, οποτε δεν υπαρχει στα ντουλαπια μου τιποτα, που να εχει σχεση με μπισκοτα η γλυκα. Ομως υπαρχει αλκοολ το οποιο ειναι θανατος για τη σιλουετα.
επιπλεον υπαρχει και μια μανουλα λιγο πιο μακρυα η οποια μας φερνει σπιτικο ζυμωτο ψωμι και συνεχως μαγειρευει ωραιοτατα φαγητα τα οποια τα βρισκω στο σπιτι μετα τη δουλεια και επειδη δικαιολογω τον εαυτο μου οντας σκληρα εργαζομενη γυναικα και καθομαι και περιοδρομιαζω , οποτε καθε προσπαθεια για αδυνατισμα παει περιπατο κανονικα και με το νομο.
απο την αλλη δε μπορω να της πω σταματα μη μαγειρευεις διοτι ετσι θα στερησω απο τον αντρα μου το ωραιο σπιτικο ζεστο φαγακι που και αυτος απολαμβανει χωρις να παχαινει φυσικα διοτι εγω δεν μπορω να του το προσφερω
-
Agxos poli agxos oli mera pane ola kala mporo na fao kanonika kai to vradi otan kimame 3ipnao kai to rixno sto fagito den 3ero giati to kano afto se mena pragmatika den mporo na to ele3o kapies stigmes kai meta tin epomeni mera niotho tipseis kai pali apo tin arxi
-
Αγαπητη Sandy... Οταν σταματησεις να νιωθεις τυψεις μετα απο καθε υπερφαγικο επεισοδιο, τοτε θα σταματησουν και αυτα τα επεισοδια.. Σκεψου λιγο τι προσπαθεις να βρεις στο φαγητο και αναζητησε το εκει που πραγματικα βρισκεται.
Καλη σου επιτυχια
-
den mporo pragmatika niotho oti tin ora pou 3ipno (kata tis 3-4 ta 3imeromata) ola einai pano apo tis dinameis mou den mporo na ele3o ton eafto mou, pragmatika apelpizome mono kai mono pou to skeftome den sas exei tixei pote afto? pos to antimetopisate?
-
http://www.hcfed.gr/EatDis/EatDis08.html
Iσως οι συγκεκριμενες πληροφοριες σε βοηθησουν