-
Συμφωνω απολυτα με τη τζενη...μιλα..ζητα μια αγλαλια! Δεν εισαι μονη και αυτο να σε κανει να σκεφτεσαι θετικα! Ολα καλα θα πανε,θα το δεις. Μην απογοητευεσαι ετσι γινεται ..καποιες φορες ''πεφτουμε'' λιγακι..
οκ? φιλακια και καλη δυναμη κουκλα μου!!!
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους πραγματικα παρα πολυ για τις απαντησεις σας!!Ηταν και ειναι μια ανασα για μενα...τελικα δεν εκανα εμετο χτες ουτε χρησιμοποιησα καθαρτικα...βεβαια νιωθω σαν εγγυος σημερα αλλα τι να κανουμε???αυριο πιστευω να μαι καλυτερα...αν και σημερα παλι μεχρι στιγμης εχω κατεβασει τον αγλεορα αλλα θα κοιταξω τουλαχιστον να μην το συνεχισω μεχρι τελους της ημερας...
-
KASSI ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΝΑ ΠΩ ΣΤΙΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..<<ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΤΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ>>. ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ Τ'ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΟΚ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΕΤΟ ΚΛΠ!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!
-
kassi μου θα δεις ολα θα πανε καλα
μην πιεζεσαι εχεις δικαιωμα να εισαι οπως γουσταρεις
δεν θα μας σκανε συνεχως οι ψυχαναγκασμοι μας!!!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ...........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ........
κατι που εχετε πει στον εαυτο σας;;;;;;;
ΕΕΕΕΕ;;;
φαε οσο θες οτι θες οποτε θες
ετσι για σπασιμο