woman...μου, είναι σίγουρα κουραστικό αυτό το τρυκ με το ...\"φτύσμο\", αλλά δυστυχώς σε περιπτώσεις που δεν έχει τελειώσει η σχέση είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.
Και γω και συ το ξέρουμε....
Printable View
woman...μου, είναι σίγουρα κουραστικό αυτό το τρυκ με το ...\"φτύσμο\", αλλά δυστυχώς σε περιπτώσεις που δεν έχει τελειώσει η σχέση είναι η καλύτερη αντιμετώπιση.
Και γω και συ το ξέρουμε....
τι να πω ρε παιδια ουτε και ξερω ψυχολογικο τελμα μακαρι να ηξερα αν κανω το σωστο η οχι!
Alfa μου.. ποτέ δεν ξέρεις αν αυτό που κάνεις είναι το σωστό - όσον αφορά τα αποτελέσματα της πράξης σου. Και εμείς που σου μιλάμε.. είμαστε απ\' έξω.. Απλά.. όλοι τα έχουμε περάσει αυτά..
Ένα σου λέω... ηρέμησε.. αν μπορείς!
κάνε αυτό που σου λέει οι καρδιά σου.
αν πέσεις σε ύφαλο, εδω είμαστε.....
Αυτο θελω να κανω να ακολουθησω την καρδια μου ετσι εμαθα και ετσι κανω παντα. Τις περισοτερες φορες βγαινω νικητης τωρα δεν ξερω θα δειξει η ιστορια...
alfapark κάνε αυτό για το οποίο νιώθεις ότι θα μετανιώσεις λιγότερο. Λογικά νιώθεις ποιο είναι αυτό. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας τον εαυτό σου, την κοπέλα και τη σχέση σας.
Εδώ είμαστε... :) :) :) :)
Όλα καλα θα πάνε
alfapark, χρειάζεται να σκεφτείς τι πραγματικά έφταιξε, ανεξάρτητα από το αν εκείνη έχει βρει κάτι άλλο ή όχι. Στο πρώτο σου μήνυμα λες ότι \'όλα ήταν γύρω της\', κι ίσως επειδή ήταν όλα γύρω της υπήρχαν και οι \'γκρίνιες\'. Μήπως αισθανόταν πίεση από αυτό και σκέφτηκε ότι θα είναι \'ασφυκτικά\' μέσα σε ένα γάμο;
Τώρα ως προς το τι να κάνεις, σκέφτηκες μήπως της προτείνεις να αναβάλετε τις σκέψεις για γάμο και να συνεχίσετε όπως πριν, να δεις αν θα είναι εντελώς αρνητική στη συνέχιση της σχέσης και γιατί; Ή ίσως να της προτείνεις να μείνετε μαζί για ένα διάστημα, αν υπάρχει η δυνατότητα - υποθέτω δεν μένατε στο ίδιο σπίτι;
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για ολους αλλα το θεμα μου πηρε πολυ αρνητικη τροπη με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι πρεπει να το αφησουμε οριστικα τη δεδομενη χρονικη στιγμη!!!
ορίστε??????????????????????
Εκείνη σε πήρε τηλέφωνο? Και τι ακριβώς σου είπε??
H νύφη το \'σκασε!
Η ζωή συνεχίζεται...
Με πηρε και οταν την ρωτησα εαν θελει να βρεθουμε η να πουμε κατι μου λεει σου χροσταω μια απαντηση και θελω να σου πω πως ειναι καλυτερο να το αφησουμε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι καλυτερο και για τους 2 μας. Δεν ξερω η ιστορια θα δειξει εαν κανουμε το σωστο η οχι....
Ισως να κανετε και το σωστο.
Ξερεις αν προχωραγατε και εισαστε μεσα στην αμφιβολια, αυτο που θα καταφερνατε ειναι να καταστρεφατε τις ζωες σας.
Θα ηθελες κατι τετοιο?? και ρωταω για την δικη σου ζωη.
Επιπλεον υπαρχει ενας μυθος αναμεσα στις σχεσεις,
πολλοι πιστευουν οτι μια ελξη, ενας ερωτας αρκει για να κανουν κατι πιο ολοκληρωμενο.
Εγω ρωταω τα εξης:
1. Μεινατε καθολου μαζι στο ιδιο σπιτι τα 4 χρονια σχεσεις σας?
2. Οταν ειχατε κοντρες - διενεξεις κλπ με ποια μεθοδο ατα λυνατε??? υπηρχε αμοιβαια υποχωρηση - κατανοηση??
3. το οτι χωρισατε δεν λεει τιποτα. Μπορειτε καλλιστα καποια στιγμη να ξαναεισαστε μαζι.
Στο παρελθον εχω χωρισει 2 φορες και 2 φορες ξαναημουν μαζι.
Νομιζα οτι θα ταιριαζαμε και επεμενα.
Σημερα αν με ρωτησεις αν εκανα καλα, θα σου απαντησω οτι εχασα το χρονο μου.
Απομονωσε τα μελια και δες την καθημερινοτητα στα δυσκολα της και εκει να βγαλεις συμπερασματα.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Πιστεύω ότι έχεις μιλήσει για το αποτέλεσμα του προβλήματος κι όχι για το ίδιο το πρόβλημα. Προφανώς κανείς δεν φτάνει να ακυρώσει ένα γάμο έτσι απλά όπως μας το περιγράφεις. Αρα ξέρεις μέσα σου καλύτερα απ τον καθένα τί οδήγησε σ αυτό.
Άλφα, ήμουν έτοιμη να σου γράψω μιαν απάντηση άλλη, μα δεν ταιριάζει πια στα δεδομένα σου..
Δεν ξέρω αν βρήκε άλλον, βλέπω όμως ότι της αρέσει η ζωή της χωρίς εσένα και δεν έχει διάθεση για οπισθοδρόμηση και επανεξέταση της σχέσης σας. Ίσως τρόμαξε απο τον επικείμενο γάμο και πήρε αποφάσεις που δίσταζε να πάρει λόγω συνήθειας και ρουτίνας.
Γνώμη μου, να τη δεις, να καταλάβεις τι στο καλό έφταιξε και φθάσατε στο χωρισμό. Μπορεί να μην τα ξαναβρείτε, αλλά θα σε βοηθήσει στις μελλοντικές σου σχέσεις.
Και... γιατί το να τ αφήσετε είναι το καλύτερο και για τους 2 σας???? Για σένα δεν το βλέπω να είναι ό,τι καλύτερο, επομένως δικαιούσαι και κουβέντα, και εξηγήσεις.
Μου τα εχει εξηγησει ολα
1) Μου ειπε οτι το φταιξιμο ηταν πιο πολυ δικο της που ενω εβλεπε τα προβληματα να ερχονται δεν εκανε κατι να τα σταματησει και ετεροχρονισμενα εκανε τη δικη της εκρηξη που ηταν τοσα πολλα κομματια που δεν μπορεσε να τα μαζεψει και μετα δικο μου λαθος που συμπεριφερομουν περιεργα
2)Η αληθεια ειναι οτι περειμενα να μην ελθει πισω αυτο αισθανομουνα απο την πρωτη στιγμη
3)Οντως η ζωη της χωρις εμενα οταν την ρωτησα εαν ειναι καλυτερη δεν μου ειπε ναι αλλα μου λεει ειναι διαφορετικη και ειναι κατι που μου ελειπε. Μαλιστα μου εφερε σαν παραδειγμα οτι το ΣΚ δεν εκανε τιποτα απολυτως εκατσε μονη της στο σπιτι της και της αρεσε που ηρεμησε...
Εγω πρεπει να προχωρησω τη ζωη μου εστω και με αυτες τις δυσκολιες και πραγματικα εαν ειναι καποια στιγμη να ειναι μαζι μου ας ειναι αν οχι θα δω το τι μπορει να γινει.....
Quote:
Originally posted by alfapark2001
Εγω πρεπει να προχωρησω τη ζωη μου εστω και με αυτες τις δυσκολιες και πραγματικα εαν ειναι καποια στιγμη να ειναι μαζι μου ας ειναι αν οχι θα δω το τι μπορει να γινει.....
βρισκω πολυ ωριμη την σκεψη σου.
Οχι βεβαια οτι η ζωη σου θα ειναι στρωμενη με ροδοπεταλα.
Ωστοσο δεν μπορω να μην σημειωσω οτι αμα το συνεχιζατε παραπερα, θα ειχατε χαντακωσει την ζωη σας.
Εχεις και εσυ αρκετη ευθυνη για να μην γινει αυτο και μπορω να σου πω οτι ειναι οτι πιο σημαντικο πρεπει να κρατησεις.
Τελος θελω να πιστευω οτι κατι πηρες απο αυτη την ιστορια.
Ειτε για σενα ειτε για τις σχεσεις γενικοτερα.
Χρειαζεται πολλη υπομονη για να δεχεσαι και τα καλα και τα κακα.
Θελω να ειμαι ειλικρινης απεναντι στον καθε εναν απο εσας που πραγματικα προσπαθειτε να με βοηθησετε. Ειμαι σε κατασταση που πραγματικα δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να ειμαι εδω το μυαλο μου και η καρδια μου ειναι αλλου σε ενα μονο πραγμα. Θελω να σας ρωτησω κατι στην προταση που μου εκανε να μιλαμε και να την περνω τηλεφωνο οποτε θελω μα οποτε θελω εγω πιστευω πως δεν ειναι σωστο και πιο σωστο ειναι να μην εχω επικοινωνια μαζι της τι λετε?
για ενα διαστημα (ας πουμε 6 μηνων) αποφυγε να εχεις σχεσεις.
Οταν με το καλο κανετε ο καθενας τις σχεσεις του (αλλα και οι δυο) και εφοσον δεν εχετε χαλασει καρδιες δεν βλεπω το λογο να μην εχετε επαφη.
κοιτα να δεις το διαστημα με θεμα χρονου δεν ξερεις ποσο ειναι ισως 6-10-100 μηνες μπορει και ποτε!!!
αλφα......γιατί άραγε σε πήρε?
Mήπως για να δει αν είσαι ακόμη σταντ μπάι και να ηρεμήσει, γιατί της κακοφάνηκε που δεν την πήρες τηλέφωνο να κλαφτείς για την απόφαση της?
Δηλαδή σε πήρε για να σε αποτελειώσει?
Διακρίνω μια πίκρα στις αντιδράσεις της, η οποία πιστεύω ότι προκύπτει από μαζεμένα άσχημα συναισθήματα.
Θες να γίνεις λίγο αναλυτικός μήπως καταλάβουμε περισσότερα?
Δηλαδή, έτσι, στα καλά καθούμενα σε πήρε να σου πει ότι δεν άλλαξε απόφαση?
μου ειπε σε πηρα γιατι σου χρωστουσα μια απαντηση και πηρα να σου την πω τα εβαλα κατω τα σκεφτηκα και ειδα οτι δεν μπορω να ειμαι σε σχεση αυτη την περιοδο. Ναι ακριβως με πηρε να με αποτελειωσει οπως το ειπες....
Δεν ξερω παιζει και αυτο να ηθελε να δει οτι ολα ειναι οκ και οτι εγω περειμενω ακομα ....
Οτι ειναι να γινει ας γινει και εγω εχω αρχησει να ηρεμω γιατι δεν παει αλλο θα πεθανω στο τελος για εκεινη και δεν νομιζω πως λεει...
Τότε ακολούθησε τη συμβουλή μου.
Μη την πάρεις το παραμικρό τηλέφωνο, μη δώσεις το παραμικρό στίγμα.
Είμαι σίγουρη πως θα γυρίσει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Αν αντέξεις, κάντο και θα με θυμηθείς....
μα αυτο κανω ηδη τελειωσε το σεναριο ξερεις ειμαι να μη μου πατησεις τον καλο αμα το κανεις αυτο τελειωσε για μενα μια και εξω. εεε εκεινη μου πατησε τον καλο τωρα απο εκει και περα το ποιος χανει και ποιος κερδιζει στην ιστορια 8α φανει
σίγουρα είσαι σίγουρη?
εγώ πάλι πιστεύω πως η ζωή κάνει τους κύκλους της κι ότι χάνεται επιστρέφει (σε κάποια άλλη ίσως μορφή)...
σιγουρΟς ειμαι προς το παρον τωρα αν και ισως κλπ κλπ ποτε δεν ξερεις ας ζησουμε το τωρα και βλεπουμε για το μελλον αυτο και μονο
Έχει τύχει πιστεύω σε πολλούς που έχουν κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, να αφήνουν την άμμο της καθημερινότητας και των \"μικρών\" προβλημάτων να γίνεται βουνό. Κάπου εκεί ένας από τους δυο ξεσπάει γιατί δεν αντέχει άλλο να ανεβαίνει κάθε μέρα το βουνό, να το περνάει για να βρει τον άλλον και μερικές φορές να μη το καταφέρνει. Κάπου εκεί η σχέση κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή.Quote:
Originally posted by OneiroPauL
σίγουρα είσαι σίγουρη?
εγώ πάλι πιστεύω πως η ζωή κάνει τους κύκλους της κι ότι χάνεται επιστρέφει (σε κάποια άλλη ίσως μορφή)...
Αν απ την άλλη, έχει μείνει κάτι στο αντίβαρο, (συναισθήματα, έρωτας), μετά την τρικυμία η σχέση γίνεται καλύτερη, αλλιώς τελειώνει για πάντα....
Άποψη μου....
Quote:
το ποιος χανει και ποιος κερδιζει στην ιστορια 8α φανει
χανει αυτος που δεν παει μπροστα την ζωη του και μιζεριαζει.
Κανεις δεν ειναι μοναδικος ουτε αντικαταστατος.
Φιλαράκι,
ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ
ΟΥΤΕ
ΕΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
.
.
.
Μπορείς να το κάνεις αυτό?
.
Αν είναι να γίνει κάτι θετικό, τότε ΑΥΤΗ θα σε πάρει επειδή της καταστρέφεις τον εγωισμό της και δεν της κλαίγεσαι.Ειδικά από την ώρα που σου φέρθηκε τόσο ανώριμα και απαράδεκτα.
.
Μην ρωτάς για αυτήν, μην την παίρνεις τηλέφωνο, μην .. , μην...
.
Για να δούμε, είναι αρκετά έξυπνη για να σε κρατήσει?
.
Εγώ το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟ να θέλει να σε ..χωρίσει από το...τηλεφωνο.
Φαντασου τωρα να είσασταν και μεσα σε γαμο σε ένα πραγματικό πρόβλημα τι θα έκανε... θα ΄τρεχε μακρυά!
Ναι αυτό κάνε.. ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ επικοινωνία..
Όποιος φεύγει χωρίς να τον διώξουν.. γυρίζει χωρίς να τον φωνάξουν!
Πολύ καλό!!!!Quote:
Originally posted by Woman
Όποιος φεύγει χωρίς να τον διώξουν.. γυρίζει χωρίς να τον φωνάξουν!
Και πέρα για πέρα αληθινό!
θεωρεις δηλαδη οτι η αλλη ειναι χαζη??Quote:
Originally posted by Boltseed
Για να δούμε, είναι αρκετά έξυπνη για να σε κρατήσει?
ειναι αδυνατον απλα να μην ταιριαζουν και καποιος το ειδε γρηγοροτερα???
Quote:
Originally posted by krino
[
θεωρεις δηλαδη οτι η αλλη ειναι χαζη??
ειναι αδυνατον απλα να μην ταιριαζουν και καποιος το ειδε γρηγοροτερα???
Υπάρχουν τόσες πολλές συμπεριφορές, τίποτα δεν είναι κλισέ, κανένα πόρισμα δεν μπορεί να βγεί. Κάποιος μπορεί να θέλει να φύγει ακόμα και επειδή το φεγγάρι είναι μισό. Στο χέρι του άλλου είναι να μπορεί να ερμηνεύει το \"γιατί\". Κάποτε κάποιος στη ζωή μου κατάλαβε το λόγο που πάντα \"έφευγα\". Ηταν πιό έξυπνος ή μ αγαπούσε περισσότερο, δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι έπεσε μέσα. Ακόμα μαζί του είμαι....
Παιδια μην ψαχνεστε και πολυ εψαξα τα πραγματα τα ανελυσα και εβγαλα το πορισμα μου που πιστεψτε με ειναι το σωστο και ο λογος ειναι οτι γνωριζω τα παντα και καλα.
Εβαλα κατω μια μια τις κουβεντες που μου ειπε η γυναικα αυτη. Ολα βασιζονται στην ματαιοδοξια της και τον επαγγελματικο της τομεα. Ο χαρακτηρας της αλλαξε οταν αλλαξε δουλεια και επειδη στην εργασια της ειναι με ποσοστο σαν ελευθερος επαγγελματιας εχει την εντυπωση πως επιασε τον παπα απο τα ............! Μεχρι πριν ολα ηταν αψογα και εκει βασιζονταν οι λεξεις του στυλ \"Θα δουλευω μεχρι αργα θα κανω τα παντα να καταξιοθω στην δουλεια αυτη\" Ομως να που εκεινη εχασε την ουσια και οχι εγω τελικα. Το θεμα ειναι οτι στα ατομα αυτα η εξελιξη ειναι προδιαγεγραμενη και συγκεκριμενη μενουν μονοι χωρις να τους αγαπαει κανεις πραγματικα... Ισως αυτο αξιζει.
Εγω μια φορα πληγωθηκα εσπασα αλλα τωρα μαζευω τα κομματια μου και τα μαζευω αργα και με σταθερα βηματα ωστε να καταλαβω τι να αποφυγω απο εδω και μπρος.
Η γνωμη μου ειναι οτι θα γυρισει πισω εστω και μετα απο καποιους μηνες ομως ενα ειναι το δεδομενο εγω δεν θα ειμαι εκει να την περειμενω. Για μενα τελειωσε οριστικα το θεμα εκλεισε ο φακελος οσο και αν ποναω που το γραφω.....
Παντως αισθανομαι και τυχερος που εγινε ετσι και δεν εφτασα να παντρευτω και να ζω με μια γυναικα η οποια θα ειχε σε πρωτη προτεραιοτητα τη δουλεια της και οχι την οικογενεια της και τον αντρα της.....
Εαν κανω λαθος διορθωστε με
Παιδια και παλι σας ευχαριστω πολυ με βοηθατε παρα παρα πολυ
Φίλε, είσαι δυνατός.
Να το ξέρεις αυτό.
:)
Συνέχισε έτσι!
Γι αυτό η καημένη προσπαθούσα από την αρχή.. να βρω την αιτία...
Αν έτσι είναι.. τότε καλύτερα που έγινε τώρα! Δεν θα μπω στην διαδικασία να εκφράσω γνώμη για το αν άξιζε ή δεν άξιζε.. Νομίζω ότι όλα αξίζουν (άλλα λιγότερο άλλα περισσότερο). Και δεν μιλάω για τον \"άνθρωπο\", αλλά γι αυτά που αποκόμισες από αυτήν την σχέση. Αυτό το ξέρεις εσύ.
Εύχομαι λοιπόν, από αυτήν την σχέση να έμαθες πολλά - προπάντων για τον εαυτό σου!
Να είσαι καλά..
:)
Η δυσκολια ειναι καθε μερα οτι πρεπει να εμφανιζεσαι πιο δυνατος απο την προηγουμενη και μην νομιζεις ας πουμε μολις ξυπνησα και την ειδα στον υπνο μου ποσο ευκολο ειναι για μενα να μη τη σκεφτομαι??
Quote:
Παιδια μην ψαχνεστε και πολυ εψαξα τα πραγματα τα ανελυσα και εβγαλα το πορισμα μου που πιστεψτε με ειναι το σωστο και ο λογος ειναι οτι γνωριζω τα παντα και καλα.
Εβαλα κατω μια μια τις κουβεντες που μου ειπε η γυναικα αυτη. Ολα βασιζονται στην ματαιοδοξια της και τον επαγγελματικο της τομεα. Ο χαρακτηρας της αλλαξε οταν αλλαξε δουλεια και επειδη στην εργασια της ειναι με ποσοστο σαν ελευθερος επαγγελματιας εχει την εντυπωση πως επιασε τον παπα απο τα ............!
δεν καταλαβαινω πως η ματαιοδοξια της για εργασια εμποδισε την σχεση σας.
Δεν μπορουσε να δουλευει και να εχετε σχεση???
Εκτος αν ειπε οτι εγω θελω να ασχοληθω με την δουλεια μου και δεν με ενδιαφερουν οι σχεσεις....
Μεχρι πριν ολα ηταν αψογα και εκει βασιζονταν οι λεξεις του στυλ \"Θα δουλευω μεχρι αργα θα κανω τα παντα να καταξιοθω στην δουλεια αυτη\"
Ειναι βεβαια λιγο υπερβολη, αλλα και παλι αν θελει να προσπαθησει αυτη την περιοδο να κανει καριερα εσυ που προβληματιζεσαι???
Θα κανει οτι μπορει αυτη την περιοδο και μετα θα χαλαρωσει.
Αληθεια εσυ πως αντεδρασες στις υψηλες απαιτησεις τις πδρι εργασιας?
Ομως να που εκεινη εχασε την ουσια και οχι εγω τελικα.
εδω αρχιζεις και γινεσαι ανταγωνιστικος.
Το θεμα ειναι οτι στα ατομα αυτα η εξελιξη ειναι προδιαγεγραμενη και συγκεκριμενη μενουν μονοι χωρις να τους αγαπαει κανεις πραγματικα... Ισως αυτο αξιζει.
οντως ισως.
Απο την αλλη ομως μπορει να βρει καποιον τυπο και ολα αυτα που εσενα σου φαινονται απιθανα, εκεινον να τον κανουν να την θαυμαζει....
Εγω μια φορα πληγωθηκα εσπασα αλλα τωρα μαζευω τα κομματια μου και τα μαζευω αργα και με σταθερα βηματα ωστε να καταλαβω τι να αποφυγω απο εδω και μπρος.
Η γνωμη μου ειναι οτι θα γυρισει πισω εστω και μετα απο καποιους μηνες ομως ενα ειναι το δεδομενο εγω δεν θα ειμαι εκει να την περειμενω. Για μενα τελειωσε οριστικα το θεμα εκλεισε ο φακελος οσο και αν ποναω που το γραφω.....
Παντως αισθανομαι και τυχερος που εγινε ετσι και δεν εφτασα να παντρευτω και να ζω με μια γυναικα η οποια θα ειχε σε πρωτη προτεραιοτητα τη δουλεια της και οχι την οικογενεια της και τον αντρα της.....
βλεπω τελικα οτι ειχες λαθος επιλογη, οπως και η κοπελα εκανε λαθος επιλογη.
Εχετε διαφορετικους στοχους, εσυ θες μια κοπελα πιο σπιτικη να το πουμε ετσι και ετυχες στο αναποδο.
Νομιζω οτι αυτο ακριβως σου εγραφα λιγες σελιδες πριν.
Εαν κανω λαθος διορθωστε με
το διορθωσες ηδη οπως και το διορθωσε και η κοπελα με το να σου πει οτι \"δεν ταιριαζουμε.\"
Απλα βασει των οσων εγραφες εσυ ησουν που δεν ηθελες να το παραδεχτεις.
Παιδια και παλι σας ευχαριστω πολυ με βοηθατε παρα παρα πολυ
ολοι κανουν οτι μπορουν με το φτωχο τους μυαλο....
1) Η ματαιοδοξια της για δουλεια ηταν τα λογια της οτι στο βομο της εργασιας και ο σκοπος μου να καταξιοθω στη δουλεια θυσιαζω πολλα πραγματα.
2)Εγω δεν προβλιματιζομαι στεναχωριεμαι που γνωρισα εναν ανθρωπο με ορεξη για μια υγειη σχεση και μια υγειη οικογενεια και σε αυτη την ηλικια αποφασισε να τερματισει τα παντα για να κανει καριερα. Οπος λεει ενα ρητο \"οι αντρες φτιαχνουν τους νομους και οι γυναικες τα ηθη\" το αντιστοιχο πιστευω για τις γυναικες οταν συζητας για γαμους και οικογενεια με 2-3 παιδια πως μπορεις να εχεις σαν πρωτο στοχο την επιτευξη στοχων στην εργασια σου?Ρωταω γιατι στην οικογενεια μου υπαρχουν αρκετα παιδια και η μητερα μου θυσιασε τα παντα για να τα μεγαλωσει θεορω λιγο απιθανο να μπορεσεις να συνδυασεις και τα 2, η επιογη της απολυτα σεβαστη δεν τιθεται θεμα...
3) Το αν θα βρει καποιο τυπο που τη θαυμαζει μεγια της με χαρα της ισως με αυτον ταιριαζει παρα πολυ
Ο λογος που ανεφερα εγω ολα τα παραπανω δεν ηταν για να την κατακρινω αλλα για να δοσω ενα στιγμα της αλλαγης συμπεριφορας της απο τον επαγγελματικο της τομεα και ποσο πλυση εγκεφαλου γινεται σε τετοιους χωρους που σε πορωνουν να κανεις κατι \"καλυτερο\" για σενα χωρις ομως να ειναι το καλυτερο πραγματικα. Στο τελος δεν μενει η επιτυχια στον εργασιακο τομεα γιατι ολα αυτα ερχονται και παρερχονται αυτο που μενει ειναι η αγαπη με τους αλλους. Πισεψτε με δεν ξερω με τι ασχολεισται αλλα η προσωπικη μου εμπειρια και ειναι τηρουμενων των αναλογιων μεγαλη αυτες οι γυναικες αποκτουν ενα \"στυλ\" τετοιο που ποτε δεν ειναι ευχαριστημενες με τιποτα και ειναι κριμα οχι επειδη δημουργουν αυτο το στυλ αλλα επειδη καποτε δεν ηταν ετσι... εγω για αυτο στεναχωριεμαι οχι γιατι δεν με θελει πια αλλα γιατι γνωρισα εναν ανθρωπο Α και βλεπω οτι αυτος ο ανθρωπος πλεον δεν ειναι Α αλλα κατι αλλο το οποιο με στεναχωρει πραγματικα...
Το οτι ηταν λαθος η επιλογη αυτο το εδειξε η παροδος του χρονο και δεν μπορω να το πω με σιγουρια ισως εαν ημουν πιο σφηχτος σε καποιες αποφασεις να μη φταναμε σε αυτο το σημειο...
Δεν ξερω εαν εχετε δει την ταινεια ο Δικηγορος του Διαβολου??
Ετσι αισθανομαι οτι εκεινη αποφασισε να πουλησει τα παντα για να παει καλα στη δουλεια της..... Καποια στιγμη ολα γυρνανε πισω αυτο ξερω εγω. Και ποτε δεν εγινα ανταγωνιστικος δεν μου αρεσε και δεν μου αρεσει να το κανω αυτο απλα στη φαση που βρισκομαι ψαχνω να αμυνθω και να μην καταστρεψω οτι εχω γυρω μου λογο αυτης της απογοητευσης....
Πραγματικα με βοηθατε παρα μα παρα πολυ!!!
Κάθε σχέση που τελειώνει, έχει ήδη τελειώσει προ πολλού. Κάποτε είχα πει κάτι που όσο κι αν ακούγεται ηλίθιο, αποδεικνύεται αληθινό. Οι σχέσεις που δεν αγγίζουν κόκκαλο είναι αυτές που κρατούν για πάντα.