Ντεπονάκι, μην πυροβολείς άλλο τον εαυτό σου,σε παρακαλώ πολύ!
Το πιο αναμενόμενο πράγμα του κόσμου είναι να σου έρθουν και πάλι οι σκέψεις αυτές.
Επειδή αποφάσισες να κάνεις κάτι γι'αυτό δε σημαίνει ότι άλλαξαν αυτόματα και οι ανάγκες σου...
Ούτε άχρηστη είσαι ούτε απατεώνας ούτε ανάξια της προσοχής μας...Αρκετά με την ενοχή και το ασήκωτο βάρος!
Χαλάρωσε την καρδούλα σου,πάρε κανά δυό βαθειές ανασούλες,ηρέμησε και βάλε και πάλι τα πράγματα σε μία σειρά.
Συμπεριφέρεσαι σαν να δικάζεσαι καθημερινά και αναμένεις την ετυμηγορία...Μην το κάνεις αυτό άλλο στον εαυτό σου!
Είσαι ένας άνθρωπος με ανάγκες και αδυναμίες όπως όλοι μας και παλεύεις να γίνεις καλύτερη.
Κάποιες μέρες είναι πιο εύκολο και άλλες δυσκολότερο..Αυτός είναι ο αγώνας ολονών μας...
Σημασία έχει ότι κοιτάζεις το στόχο σου μπροστά και συνεχίζεις παρά τα διαλείμματα και τα ελαφρά πισωγυρίσματα...
Είμαι κι εγώ τελειομανής και απόλυτη του τύπου ή όλα ή τίποτα,αλλά δε βγάζει σε καλό όλο αυτό.Το ξέρω καλά!
Η πίεση συνήθως συνεπάγεται αντίδραση και παραίτηση. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να μάθουμε από τα επαναλαμβανόμενα λάθη μας.
Δες το όλο θέμα πιο χαλαρά,γέμισε κατά το δυνατόν με ομρφιές τη ζωούλα σου,επιβράβευσε τον εαυτό σου,δώσ'του χαρά...
Καλόπιασε τον και θα σε ανταμείψει. Αρκετά πια με τον αυτοσκοπό του αδυνατίσματος!
Δεν είμαστε στα επιθυμητά κιλά,συνεπώς δεν αξίζουμε μία,άρα τιμωρία και στέρηση...Έλεος πια!
Ντεπονάκι,πάρ'το αλλιώς!Τώρα!