Μα δεν τρώω δύο πίτσες, ούτε τέσσερις!! Μόνο 3-4 κομμάτια, άντε 5!Και δεν είμαι πάνω από 100 κιλά. Αλλά είναι και θέμα μεταβολισμού, πχ μία κοπέλα είναι 43 κιλά, και έφαγε μόνη της δύο πίτσες, σήμερα έφαγε δύο πίτες του παππού. Και πάντα δεν έτρωγα και πάρα μα πάρα πολύ, γιατί πάντα σκεφτόμουν τα κιλά μου, εκτός από τότε που πάχυνα. (Που είχα και λόγο τότε, έπαιρνα χάπια γιατί πριν ήμουν 52 κιλά). Και δεν είναι τρόπος αυτός, η ειρωνεία ούτε νιώθω συνέχεια ότι πρέπει να απολογούμαι λες και έκανα κανα έγκλημα. Πάντως πιστεύω ότι δεν είναι μόνο θέμα φαγητού. Είναι half-half (50-50) γιατί άλλοι τρώνε τον αγλαίωρα και τα μεταβολίζουν, όπως πχ τα αγόρια ή αυτή η κοπέλα, και άλλοι τρώνε φυσιολογικά άντε λίγο παραπάνω και παχαίνουν. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Η ξαδέρφη μου, η οποία είναι 57 κιλά, με ύψος κάπου 1,73, τρώει κρουασάν, ίσως και κάθε μέρα. Εγώ για 3 μέρες έφαγα 6 κρουασάν, 2 την ημέρα δηλαδή, και πήρα 6 κιλά. Εξάλλου, έχω και ένα άλλο ορμονικό πρόβλημα, που είναι πολύ ανεβασμένο, δηλαδή από 400 που είναι το ανώτατο όριο, εγώ είχα στην αρχή 1900, και τώρα το χω πάει 900. Και άμα διαβάσεις στις διαφημίσεις του site, σε μία λέει ότι όποιοι έχουν ορμονικές διαταραχές, απαγορεύει το σώμα τους να καίνε λίπος, ίσως γι'αυτό είχα κάνει 3 δίαιτες και δεν έχασα ούτε κιλό. Αλλά μερικοί μόνο να ειρωνεύονται ξέρουν. Εξάλλου εσύ έχανες γιατί δεν είχες υψηλό θυροειδή, και μάλιστα έπαιρνες και τα χάπια τότε εκείνη την περίοδο;