δε πειράζει βρε, σήμερα που κληρώνει το τζόκερ 19 εκ. και θα το κερδίσεις, θα πηγαινοέρχεσαι με αεροπλανάκι και θα μου κάνεις δώρο και τη δική μου θεραπεία να πηγαίνουμε παρέα;)
Printable View
δε πειράζει βρε, σήμερα που κληρώνει το τζόκερ 19 εκ. και θα το κερδίσεις, θα πηγαινοέρχεσαι με αεροπλανάκι και θα μου κάνεις δώρο και τη δική μου θεραπεία να πηγαίνουμε παρέα;)
χμμμ
δεν εχω γραψει τζοκερ...
λες να κανω την κινηση, ελεγε το ζωδιο μου πως θα ειναι τυχερη η μερα... χαχα
μεσα αν το κερδισω θα σου δωσω θεραπεια οχι για 2 μηνες, αλλα για μια ζωη... χαχα
Quote:
Originally posted by bomo
ε αφού το έλεγε το ζώδιό σου, η επιτυχία είναι εγγυημένη!! αααχχχχ...
kika έψαχνα τόση ώρα να σου περιγράψω αυτήν την ημιμόνιμη βελόνα και το βρήκα: είναι ακριβώς σαν μικροσκοπική πινεζούλα! γιαυτό δεν σκαλώνει, και η μυτούλα είναι μονίμως μέσα στο δέρμα για να διεγείρει συνεχώς το σημείο που πρέπει. και το καλύπτει και με τσιροτάκι για να μη φαίνεται. Νομίζω μπορείς να σταματήσεις να φαντάζεσαι τί είναι αυτή η ημιμόνιμη...
xaxaaxa εγω ειδα σκατα (σορυ κιολας) στον υπνο μου χθες...λες να γραψω κι εγω ενα?
εεε καλα αμα κερδισω τοσα λεφτα...θα σας περασω ολους μεσα στο φορουμ απο ενα extreme make over να γινεται ολοι μοντελα...και στο σωμα...
εγω θα 'αγορασω' εναν περσοναλ τρεινερ και εναν σεφ και θα τους εχω για παντα στο σπιτι μου...να μην ξαναβαλω ουτε ποντο (αφου θα εχω χασει τοοοοσα κιλα)
και μετα διακοπες στην καραιβικη, στη χαβαη κλπ για ενα 3μηνακι...
ταξιδακια στην ευρωπη,
κανενα καλο αυτοκινητακι...
ισως και 2 καλα αυτοκινητακια...
κανενα κοτερακι..
τιποτα μωρε απλα πραγματα...
ααααα θα αγορασω κι εναν βελονιστη να μην τρεχω...
μήπως να αγοράσεις και όλη την ευρώπη για να μην ταλαιπωρείσαι και στα αεροδρόμια;; ταυτότητες, τσεκ-ιν και βλακείες...
επίσης προσφέρομαι να αγοράσεις και μένα! πόσες πιθανότητες να χω να κερδίσω και γω..ενώ κοντά σου θα κάνω ζωή και κότα!
χαχαχα σωστη σε βρισκω...
εγω δε θελω πολλα μωρε..
θα παω να κανω μια λυποαναροφηση για να μη καθηστερω πολυ, κ εγω εναν περσοναλ τρεινερ παραλακω και ενα σεφ!!!! και να ξεχρεωσω τοπ αμαξι μου... τα αλλα στην ακρη.. δε ζηταω πολλα το καημενο...
ολες βλεπω τιποτα δε ζηταμε...λιτες και απεριττες στα ΄θελω΄ μας! χααχα
καλα ας κερδισω και θα σε αγορασω κι εσενα bomo...
εγω εχω κανει λιποαναροφηση...μη τρελενεσαι ...κι αυτο αν δε το συντηρησεις δεν εχει νοημα...
ασε που η λιποαναροφηση εχει μεγαλυτερο νοημα στους αδυνατους ανθρωπους με καποιο τοπικο παχακι(ουτε καν παχος) οπου σε κανει οντως επιπεδο αν εχεις παχακι.
υπαρχουν καλα και κακα με τη λιποαναροφηση...!
παντως κοντευω να τρελαθω με τοσες πληροφοριες περι διατροφων και διαιτων τον τελευταιο καιρο..
ερχεται το καλοκαιρι και σεληνιαστηκαμε ολοι~!!!
bomo ποσο υψος εχεις?νομιζα 9 κιλακια εχεις να χασεις μονο...τωρα το διαβασα που εγραψες οτι σε εκανα και γελασες!!ναι δεν το σκεφτηκα ετσι..οτι εβαλες μικρο στοχο για αρχη...σορυ!χααχα
αν και αναρωτηθηκα...πως γινεται να θες να φτασεις τα 90... ποσο υψος να εχει...
αλλα μου την ελυσες την απορια...χαχα
ακυρη ειμαι ωρες ωρες~!!
1.66. Αν και το 65 που έχω ως στόχο τελικό ίσως να είναι υπερβολή για μένα. και στα 70 που ήμουν τόσα χρόνια ένιωθα απλά σούπερ...
πραγματικα εχουμε χτυπισει κοκκινο με τη ζεστη και τον ερχομο του καλοκαιριου.......!!!!!!!!!!
για να δουμε......
εγω βασικα δεν εχω παει σε ειδικο και ο γυμναστης-διατροφολογος που ειχαστο γυμναστηριο μου ειχε δοσει μια εννιαια φορμα διατροφης, οποτε ψαχνομαι κ εγω για καλι καλυτερο... πιστευω αν βρω το σωστο δρομο να χανω σταθερα 1 κιλο τη βδομαδα δε θα εχω και τοσο αγχος αν κανω κατι σωστα ή οχι..
mtsek85 εσυ καλα τα λες...και εχεις δικιο...
το δυσκολο ειναι η εφαρμογη!
ααααχ να δουμε...
Καλησπερα,κοριτσια και καλως σας βρηκα!!! Χαιρομαι πραγματικα παρα πολυ που επιτελους πηρα την αποφαση να σας γραψω, παρ'ολο που ειμαι εγγεγραμμενη αρκετο καιρο τωρα.. Ειμαι η bourboulithroula, χαιδευτικα ομως μπορειτε να με λετε bourbou (ετσι για να σπασει ο παγος,χιχι). Ειμαι 23 ετων και αισιως ζυγιζω 95 κιλα με 1.67 απο 58 που ημουν πριν 2 χρονια..Συγγνωμη για την εισαγωγη, αλλα επρεπε να συστηθω :-) Ηθελα απλως να σας πω πως την επομενη βδομαδα προκειται να παω σε μια ειδικη γιατρο για βελονισμο. Ανεκαθεν ημουν αρκετα δυσπιστη μ'ολες αυτες τις μεθοδους,χαπια κλπ., αλλα κοριτσια,συναντησα προ ημερων μια οικογενειακη φιλη που ειχα κατι μηνες να δω και κυριολεκτικα επαθα την "πλακα" μου..εχασε 25 κιλα σε 4 μηνες. Την ρωτησα τι και πως και μου ανεφερε αυτην τη μεθοδο,που της περιοριζε κατα πολυ(εως και της εξαφανιζε) το αισθημα της πεινας,λιγουρας,οτι ακριβως ανεφερε κ η bomo παραπανω..(*για να μην παρεξηγηθω,εννοειται η κυρια αυτη προσεχε κ λιγο τη διατροφη της).Συγκεκριμενα μου ειπε πως περνουσε απο φουρνο,ζαχαροπλαστειο και δεν την ενοιαζε τπτ..Και ετσι αποφασισα να κλεισω κ εγω ραντεβου. Τι να πω; Παντως,εαν θελετε να σας ενημερωνω για τυχον αποτελεσματα μου(αντε να δουμε),πολυ ευχαριστως!! Σας φιλω ολες. Να εχετε ενα καλο απογευμα κ ελπιζω να τα λεμε συχνα!
καλώς ηρθες μπουρμπου! καλή αρχή με τον βελονισμό σου, πραγματικά δεν έχεις τίποτα να χάσεις (εκτός από τα λεφτά τα οποία δεν έχουν δα και τόση αξία μπροστά στην ψυχική σου ηρεμία που θα κερδίσεις αδυνατίζοντας). Εννοείται πως θα πρέπει και συ να προσέχεις λίγο την διατροφή σου. Όπως είπα δεν είχα καθόλου λιγούρες και κατα φαντασίαν πείνα, αλλά όταν πραγματικά πεινούσα δεν τσάκιζα δύο πίτσες αλλά ένα φιλέτο κοτοπουλάκι με μπόλικη σαλάτα.τα γνωστά δηλαδή, όλοι ξέρουμε να προσέχουμε. Θα αδυνατίσεις απλώς πιό ήρεμα, δεν θα βιώσεις κανα θαύμα!
καλή επιτυχία!
Καλημερα, bomo!!! Σ'ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα σου και για οσα εγραψες, γιατι καθως φαινεται επιβεβαιωνουν τα λεγομενα της γνωστης μου και αυτο με κανει διπλα χαρουμενη, γιατι πραγματικα θελω να απαλλαγω απ'αυτην την κατα φαντασιαν(οπως πολυ σωστα εγραψες) πεινα που καθε φορα σαμποταρει την προσπαθεια μου..Ακολουθω και ενα συγκεκριμενο προγραμμα απο διατροφολογο,οποτε ειμαι αρκετα αισιοδοξη πως αυτην τη φορα θα τα καταφερω!!! Ευχομαι πραγματικα καλη επιτυχια κ σε σενα κ θα χαιρομαι πολυ να βλεπω να κατεβαινεις νουμερακια!!! Καλημερααααα!
ρε παιδιά τί να πώ, με όλα αυτά που συζητάμε έχω αρχίσει και γω να ψήνομαι να ξανακάνω βελονισμό................
αφου βρε μπομο εχεις βρει τη λυση.... πηγαινε εκει να βρεις την ηρεμια σου!!!!!
λες να ψαξω κ εγω βελονιστη στην Αθηνα??? χιχι
ποσες συνερδιες κανεις το μηνα και σε ποσο διαστημα χανεις? :Ρ
βρε την λύση την έχω..λεφτά δεν έχω!!! η γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις πάντως. Σοβαρά, εμένα ήταν απ΄τις πιο ήρεμες περιόδους της ζωής μου το διάστημα που έκανα βελονισμό. Μιλάμε για μια αναισθησία..απάθεια..αδιαφο ρία..τέλεια ήταν! αν θυμάμαι καλά έκανα 2-2,5 μήνες, 2 συνεδρίες την εβδομάδα. και πήρα μπρός όσο δεν φαντάζεσαι, έχασα 22 κιλά. βέβαια μετά από καιρό τα ξαναπήρα γιατί το κεφάλι μου είναι ξερό.
Bomo,τα ιδια ακριβως μου ειπε και η γνωστη μου..Αναισθησια πληρης! Γι'αυτο και εγω ψηθηκα! Κοριτσια,την Τριτη εχω ραντεβου..Αντε να δουμε!!!
μπράβο βρε μπουρμπου, έτσι, στη βράση κολλάει το σίδερο, όχι σαν κάτι άλλες-ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε-που το λιβανίζουν καιρό..μήπως πονάει,μήπως το ένα, μήπως το άλλο...ΚΙΚΑ ΑΚΟΥΣ;;;; μη ξεροβήχεις, για σένα τα λέω:))))
Bomo μου,σοβαρα,μηπως να 3εκινησεις και συ? Εδω χαλαμε αλλου κι αλλου λεφτα κ αποτελεσματα δε βλεπουμε..οχι τωρα που εχεις και προσωπικη εμπειρια... χαχαχα...Φοβαται η kika? Kika μη μασας..ρωτησα κ εμα8α! Δεν ποναει καθολουυυυυυ.....Βomo,πως και οταν αρχισες να παιρνεις κιλα δεν πηγες ξανα? Γτ εμενα μου ειπε αυτη η γνωστη μου πως της ειπε η γιατρος εαν αρχισει μετα απο καποιο διαστημα να παιρνει κιλα,να παει 3ανα για μια συντηρηση για να προλαβουν τα χειροτερα...
η θεια μου ειχε παει πατρα για βελονισμο για ενα προβλημα που ειχε....και μετα οταν γυρισε δεν μπορουσε με τιποτα να καπνισει...απο δω απο κει τον παιρνει τηλ. και της ειπε οτι κατι εκανε τελος παντων και γι αυτο...γιατι λεει νομιζε οτι θα θελε...και του πε τι λετε γιατρε?σας ειπα εγω οτι θελω να κοψω το τσιγαρο????και αν ειναι δυνατον ξαναπηγε να το αντιστρεψει...
Αυτο,pennou μου, μας δειχνει τουλαχιστον πως η μεθοδος αυτη εχει αποτελεσμα! Τι να πω?
για το τσιγαρο ναι σιγουρα...τωρα για αδυνατισμα δεν εχω ακουσει κατι....
πεννου μου, εγω εχω δικο μου προσωπο που εχασε 25 κιλα(σε συνδυασμο με διατροφη,μην ξεχνιομαστε)..Γι'αυτο και ειμαι ενθουσιασμενη!!
το σκεφτικα βρε κικα καιλεω, προσπαθω τοοοσο καιρο να χασω με οοοτι διαβαζω οπου βρω.... παω γυμναστηριο οποτε ναναι..... περνω φακελακια - χαπια απο μονη μου, ακολουθω γνωμες αλλων...Quote:
Originally posted by kika*
mtsek85 εσυ καλα τα λες...και εχεις δικιο...
το δυσκολο ειναι η εφαρμογη!
ααααχ να δουμε...
γιατι να μη με βοηθησει καποιος ειδικος? τουλαχιστον να ξερω πως αν τρωω αυτα, αυτες τις μερες, κανω καθε τοτε γυμναστικη, θα εχω αποτελεσμα.... σωστα???????
παιδιά αυτά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!! απλά δεν υπάρχουν!! άπαιχτη η θεία......Quote:
Originally posted by pennou
η θεια μου ειχε παει πατρα για βελονισμο για ενα προβλημα που ειχε....και μετα οταν γυρισε δεν μπορουσε με τιποτα να καπνισει...απο δω απο κει τον παιρνει τηλ. και της ειπε οτι κατι εκανε τελος παντων και γι αυτο...γιατι λεει νομιζε οτι θα θελε...και του πε τι λετε γιατρε?σας ειπα εγω οτι θελω να κοψω το τσιγαρο????και αν ειναι δυνατον ξαναπηγε να το αντιστρεψει...
το θέμα είναι ότι εγώ δεν φρόντισα τα χειρότερα.. στρογγυλοκάθισα και τα πήρα όλα πίσω!! τέλοσπαντων, νομίζω ότι σήμερα κιόλας θα τηλεφωνήσω στον ντόκτορ να δούμε τί θα κάνουμε, να κάνω μερικές συνεδρίες. μάλλον πρέπει να κόψω από αλλού και να κάνω μερικές συνεδρίες. όσο σκέφτομαι την ηρεμία με την οποία έφυγαν τα κιλά τόσο πιο πολύ με δελεάζει..Quote:
Originally posted by Bourboulithroula
Bomo μου,σοβαρα,μηπως να 3εκινησεις και συ? Εδω χαλαμε αλλου κι αλλου λεφτα κ αποτελεσματα δε βλεπουμε..οχι τωρα που εχεις και προσωπικη εμπειρια... χαχαχα...Φοβαται η kika? Kika μη μασας..ρωτησα κ εμα8α! Δεν ποναει καθολουυυυυυ.....Βomo,πως και οταν αρχισες να παιρνεις κιλα δεν πηγες ξανα? Γτ εμενα μου ειπε αυτη η γνωστη μου πως της ειπε η γιατρος εαν αρχισει μετα απο καποιο διαστημα να παιρνει κιλα,να παει 3ανα για μια συντηρηση για να προλαβουν τα χειροτερα...
μπομο εχεις τον τροπο!!! εκμεταλευσου το!!!!!
αυτό θα κάνω τελικά, θα ξαναπάω για ένα φρεσκάρισμα. Και όσο για τα λεφτά, δε βαριέσαι, χαλάλι,τί να τα κάνω αν δεν είμαι εγώ καλά, με τον εαυτό μου, με τα ρούχα μου, με όλα.
Ετσι μπραβο, bomo!!! Αντε,βρε..καλη αρχη!! Να μας ενημερωνεις..το ιδιο θα κανω και εγω! Φιλακια!
για πες μπουρμπου την εμπειρία σου! πώς σου φάνηκε η πρώτη συνεδρία; τελικά ξεκίνησα και γω, μία απόφαση ήταν. Κόβω τα περιττά έξοδα και φροντίζω πρωτίστως για την υγεία μου..βελονίστηκα την Παρασκευή για πρώτη φορά, και τη Δευτέρα ξανά.μέχρι χθες είχα μια χαρά όρεξη και ούτε πίεσα τον εαυτό μου να μην τρώει. Έφαγα ό,τι έβρισκα, δεν το συζητάμε. Αλλά χθες ήταν μια άλλη μέρα.. το πρωί τρώω κλασικά ένα σαντουιτσάκι ολικής με αυγό και ντομάτα. Ενδιάμεσα δυο φρουτάκια. Για μεσημέρι στη δουλειά έφαγα ένα γιαουρτάκι με 2 φρυγανιές. Και γυρίζω στο σπίτι και δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα άλλο........είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το να μην σου κάνει καμία αίσθηση το φαγητό!! και μου είχε λείψει πάρα πολύ καιρό αυτό το συναίσθημα.
bomo με εκπλησσεις ευχαριστα...
αρχισες ξανα?καλα καταλαβα?
εγω εχω αυριο παρασκευη ραντεβου σε εναν βελονιστη που ειδικευεται στην παχυσαρκεια.
δεν εχει αλλη ειδικοτητα τελικα.ειναι βελονιστης!
ιωαννου λεγεται αν δε κανω λαθος.κουσκουρα εχει ιατρειο.θεσσαλονικη.την πρωτη επισκεψη δεν την πληρωνεις λεει.σε ενημερωνει για το τι παιζει.
αν δε μου αρεσει ο συγκεκριμενος θα παω στον δικο σου.
γεια σου ρε bomo που με εκανες να θελω να βελονιστω!
αλλα πως και ξαναμπηκες στο τρυπακι να ξαναπας καλο μου ????
Κικα, την επεισα εγω..χιχι! Μπραβο,κοριτσια! Ελπιζω να μας βγει σε καλο και να χαθουν τα κιλα οσο το δυνατον πιο αγογγυστα..Λπν,εμενα μου εβαλε κατευθειαν τα καρφακια ( 3 στο δεξι πτερυγιο του αυτιου και 1 στο αριστερο) και σε 15 μερες θα παω για αλλαγη..δεν ξερω,εαν την επομενη φορα θα μου κανει και κατι διαφορετικο..εδω ειμαστε, θα σας πω! Απο τη 2η κιολας μερα, ενιωθα κορεσμο..αφου δεν ηθελα να φαω ουτε και αυτα που το προγραμμα μου απαιτουσε..Σκεφτομουν πως δεν ειναι δυνατον και οτι μπορει να ειναι η ιδεα μου! Αλλα οχι..Και θα σας πω γτ..Χθες καθως εκανα τον καθημερινο μου περιπατο,στραμπουληξα το ποδι μου και χρειαστηκε να βγαλω ακτινογραφια για να βεβαιω8ω πως δεν ηταν κατι σοβαροτερο..ο ακτινολογος μου ειπε να βγαλω τα καρφακια και ετσι εκανα..ε,δεν μπορειτε να φανταστειτε απο χ8ες τι πεινα εχω :( Εαν μπορεσω αυριο θα παω για να μου τα τοποθετησει ξανα!Quote:
εγω εχω αυριο παρασκευη ραντεβου σε εναν βελονιστη που ειδικευεται στην παχυσαρκεια.
ιωαννου λεγεται αν δε κανω λαθος.κουσκουρα εχει ιατρειο.θεσσαλονικη.την πρωτη επισκεψη δεν την πληρωνεις λεει.σε ενημερωνει για το τι παιζει.
Μια ερωτηση προς bomo..Υπαρχουν φορες που οταν κοιμασαι σε εμποδιζει λιγο? Εμενα τυχαινει,επειδη κοιμαμαι πλαγια, μερικες φορες να με εμποδιζει,μονο το δε3ι!
νομίζω ήταν θέμα χρόνου να ξαναξεκινήσω μωρέ. τα κιλά πρέπει να φύγουν και ο πιο ανώδυνος τρόπος είναι αυτός. Αν δεν καταπολεμηθούν οι λιγούρες,θα καταλήξουμε στο ψυχιατρείο απ΄τον πολύμηνο αυστηρό περιορισμό! εννοείται πως δεν πληρώνεις στη πρώτη επίσκεψη,αυτό έλειπε να χρεώνουν και την ενημέρωση. άντε να δούμε, εδώ θα 'μαστε να λέμε για τις εξελίξεις μας.Quote:
Μπράβο μπουρμπου!! καλή αρχή. Θα δεις πως όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα στο εξής. Δεν είναι ιδέα σου ότι δεν έχεις όρεξη, καθόλου ιδέα σου...και γω έλεγα στις παρέες μου ότι δεν είχα όρεξη ούτε για τσιμπολόγημα, ούτε για λιχουδιές και έλεγαν ότι ίσως είναι αυθυποβολή. Ό,τι και να ναι ποσώς με ενδιαφέρει, εγώ είμαι ψυχολογικά καλά και έχω πείσμα και νεύρο να συνεχίσω. Το ξέρω ότι συμβαίνει, το χω ξανακάνει με επιτυχία και έχασα πολλά κιλά.
μπουρμπου έχεις και u2u.
Κορίτσια να σας ρωτησώ κάτι που δεν έχω καταλάβει?
Ο βελονισμός για το χάσιμο κιλών γίνεται με δύο τρόπους?
Δηλ. η κάνεις κανονικό βελονισμό ή σου βάζει τα καρφάκια στα αυτία?
Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο και πώς το ζητάς?
Ψήνομαι κ εγώ να πάω, γιατί συνέχεια το μυαλό μου είναι στο φαγητό!
kika κι εγώ θεσσαλονίκη είμαι...
πες μας πως θα πάει το ραντεβού, αν είναι να πάω κι εγώ στον ίδιο....
τον τρόπο που θα κάνεις βελονισμό τον διαλέγει ο γιατρός σου ανάλογα με το πόσα πράγματα πρέπει να τακτοποιήσεις..αν έχεις και κάποιες άλλες παθήσεις θα σου βελονίσει και τα αντίστοιχα σημεία. Συχνά βελονισμός στο σώμα και ωτοβελονισμός συνδυάζονται. Εγώ αυτό κάνω, κάνω τις συνεδρίες μου για βελονισμό το σώμα και έχω και καρφάκι στο αυτί (το οποίο χαρακτηρίζεται ημιμόνιμο, το φοράς αρκετές μέρες συνεχώς). Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Σκέψου ότι υπάρχουν και δύο "σχολές" βελονισμού, Κινεζική και Γαλλική-Ευρωπαική, ακόμα και αυτό έχει σημασία όπως καταλαβαίνεις.Quote:
Originally posted by bubble84
Κορίτσια να σας ρωτησώ κάτι που δεν έχω καταλάβει?
Ο βελονισμός για το χάσιμο κιλών γίνεται με δύο τρόπους?
Δηλ. η κάνεις κανονικό βελονισμό ή σου βάζει τα καρφάκια στα αυτία?
Και αν ναι ποιο είναι καλύτερο και πώς το ζητάς?
Ψήνομαι κ εγώ να πάω, γιατί συνέχεια το μυαλό μου είναι στο φαγητό!
kika κι εγώ θεσσαλονίκη είμαι...
πες μας πως θα πάει το ραντεβού, αν είναι να πάω κι εγώ στον ίδιο....
ΑΑΑΑ σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις...
θα περιμένω και την kika να μας πει την εμπειρία της με τον γιατρο εδώ
και αν ίναι θα κλείσω κι εγώ ραντεβού.....
Θελω πολυ να κάνω κι εγώ....
ʼλλος για τις βελόνες μας!! ʼλλος για τις βελόνες μας!! :)
bomo μου κάνε μου μία χάρη αν μπορείς εσυ που ξέρεις...
Λέω να πάω σε αυτόν τον βελονιστή www.dietaclub.gr
βέβαια δεν αποκλείω και της kika αλλα δεν βρήκα καμία πληροφορία για αυτόν.
Αν μπορείς δες το site και πες μου η ΄γνώμη σου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά....