Quote:
Originally posted by badgirl
αυτο ακριβως σκεφτομουν κι γω, να κοψω ενα μικρο γευμα, (οχι κυριο). μου βαζει πρωινο, ενδιαμεσο, μεσημεριανο, απογευματινο και βραδυνο. το καλοκαιρι που δουλευω ακαταπαυστα εως πολυ αργα το βραδυ μοπυ βαζει κ προ υπνου...
Λοιπον αρχιζω απο αυριο, ζυγισμα κ μετα θα κανω το διαιτολογιο μου αλλα μεσα σε ποσες ωρες?
πχ καφε στις 10 (δε μετραει για γευμα σωστα?), μετα πρωινο στις 1 (θαρχισω ξανα γυμναστηριο στις 2μιση κ θελω ναχω ενεργεια), μεσημεριανο μετα το γυμναστηριο, καφε στις 5μιση μαζι με απογευματινο ο,τι μου εχει και βραδυνο στις 8. Καλο? ετσι θα γλιτωσω το "ενδιαμεσο" και ισως το¨"απογευματινο" θερμιδικα, κι αν δε μου φτανουν οι θερμιδες θα τρωω κανονικα οσα μου βαζει αλλα μεταξυ 1-8... Πως ακουγεται? Μετα αψεφηματα πχ χαμομηλο, τσαι κτλ μπορω? (σκετα)
o καφες σκετος δεν μετραει σαν γευμα,οποτε ξεκινας στη 1 ομως το θεμα ειναι να τα χωρεσεις ολα αυτα που σου εχει βαλει οχι να παραληψεις γευμα ;)
Quote:
Α κ αλλη μια ερωτηση και συγνωμη για το πρηξιμο, μετα πχ την παραμονη πρωτοχρονιας που θα θελω να φαω το βραδυ στις 10 πως στο καλο θα γινει? μπορω ναλλαζω το 7ωρο που τρωω καθε φορα που θελω? δηλαδη οσο συχνα με βολευει? κ οταν αλλαζει πως γινεται? αφου δε θα βγουν οι ωρες...(πανω στην αλλαγη εννοω)
Σευχαριστω πολυ!
εγω τα χριστουγεννα το χαλασα το προγραμμα και το ιδιο θα κανω και την πρωτοχρονια αλλα εσυ μπορεις αν αντεξεις να ξεκινησεις στις 5 το απογευμα το πρωτο γευμα και να συνεχισεις μεχρι τις 11-12 να τρως.