Μακαρι να ειμαστε ολοι χαρουμενοι!Εφαγα τρελη καταθλιψη, και πολυ κλαμα τελευταια.Νομιζω ο οργανισμος μου αντεδρασε μονος του και γυρισε η ψυχολογια.:P
Printable View
Μακαρι να ειμαστε ολοι χαρουμενοι!Εφαγα τρελη καταθλιψη, και πολυ κλαμα τελευταια.Νομιζω ο οργανισμος μου αντεδρασε μονος του και γυρισε η ψυχολογια.:P
Quote:
Originally posted by semie
νομιζω οτι η ψυχολογια ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.μακαρι να εισαι παντα χαρουμενη και να πετυχεις ολους σου τους στοχους (οχ μονο τα κιλά).
αχ...ελπίζω αυριο να ναι μια πιο ωραια μερα!!!!!!!!!
Έτσι ακριβω ειναι το εχω ξαναγραψει η καλη ψυχολογία ειναι απο τα βασικα συστατικα για να χαθουν κιλά,
Πειράζει που σήμερα αισθάνομαι λιγότερα κιλά από όσα είμαι? Μάλλον είναι και αυτό κομμάτι της καλής ψυχολογίας.
όχι βεβαια δεν πειραζει, ισα ισα αυτη η καλη ψυχολογια σου θα σε βοηθησει πολύ, αρκει να μην επαναπαυτείς ;)
Αυτό είναι το πρόβλημά μου: επαναπαύομαι και μετά άντε πάλι από την αρχή!
Προσπάθησε αφου ξερεις το προβλημα σου οτι ειναι αυτο να μην το κανεις τωρα που εισαι καλύτερα
Και κυρίως όχι πια ανταμοιβή (άλλη μεγάλη παγίδα). Πχ. ήμουν συνεπής στη διατροφή τόσο καιρό ή κουράστηκα σήμερα, ας φάω τον αγλέωρα για να με ανταμοίψω.
Ανταμοιβή χρησιμοποιούν στην εκπαίδευση των σκύλων, πρέπει επιτέλους να το καταλάβω αυτό κι εγώ και όσοι την πατάνε σαν εμένα.
Κάνεις μόνη σου διατροφή η με διαιτολόγο?