εισαι θεα αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο!!! :) αν εχεις μσν [email protected] to μαιλ μου :)
Printable View
εισαι θεα αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο!!! :) αν εχεις μσν [email protected] to μαιλ μου :)
Ε αφου πλησιαζεις το στοχο σου που σημαινει οτι η διαγωγη σου ειναι κοσμιωτατη μπορω να σου χαλασω χατηρι ???? :starhit::starhit:
Eβιτα, σου εχω στειλει μηνυματακι, u2u, ριξε μια ματιά!
Πηρες την απαντηση μου ????
ελπιζω να τα καταφερα
η μερα ξεκινησε με 6 μεζουρες prevent start σοκολατα σε 300μλ νερο ..
για να δουμε .. θα δω επιτελους το πολυποθητο 7 που εχω κολησει εδω και κατι μηνες ...
ebita εχεις u2u :)
ειναι ιδεα μου .. η βοηθαει και στο θεμα δυσκοιλιοτητας το ροφημα???
Aναλογα τον οργανισμο...
Είδα αυτό και μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση, σιγά τα ωά. Με 180γρ. κοτόπουλο στήθος ψητό παίρνεις 205 θερμίδες, 38γρ. πρωτείνη, 2γρ. υδ/κες και 5γρ. λίπος δηλ. σχεδόν διπλάσια πρωτεΐνη, υποπολλαπλάσιους υδ/κες και αισθητά λιγότερο λίπος. Και δε μπορώ να φανταστώ πως το ρόφημα σε χορταίνει καλύτερα από ένα κομμάτι κοτόπουλο... Καλύτερα είναι τα στοιχεία και για οποιοδήποτε άπαχο κρέας καθώς και για ψάρια φυσικά αλλά με το κοτόπουλο η διαφορά είναι εντυπωσιακή.Quote:
Originally posted by marouli
Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλα βρηκα το παρακάτω....
Υποκατάστατο Γεύματος PreVent με γεύση Βανίλια
Τύπος Υδατανθράκων
Συστατικά του προϊόντος:
Βιταμίνη Α, Bιταμίνη D, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, Bιταμίνη B12, Νιασίνη, Πρωτείνη, Υδατάνθρακες, Λίπη, Νάτριο, Kάλιο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Φωσφόρο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Χαλκό, Iωδιούχο άλας, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Φυλλικό οξύ, Παντοθενικό Οξύ, Βιοτίνη, guar gum, β-καροτένιο, φρουκτόζη, Μαλτοδεξτρίνη
Γλυκαντική ουσία: Acesulfame-K
Θρεπτικά Συστατικά / ανά 100gr σκόνη / ανά μερίδα έτοιμη προς πόση (16,6g σε 300ml γάλα 1,5%)
?Πρωτεΐνες 58,0g / 20,0g
?Υδατάνθρακες 20,0g / 17,0g
?Λίπος 9,4g / 6,4g
?Ενέργεια 1706 kJ (404 kcal) / 877 kJ (208 kcal)
Λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή.
Kοιτα εχεις δικοιο, ως προς τα συστατικα τροφιμου - ροφηματος
Εγω ανακατευω το ροφημα με γιαουρτι και με κραταει, δεν νιωθω να πειναω
Θα φαω γευμα μετα απο 4-6 ωρες
Το ξαναγραφω....εχοντας κανει ολικη αφαιρεση θυροειδη, εχοντας εξαντληση ολες τις διαιτες και διαιτολογους, κατεληξα εδω
Αν δεν δω τα αναμενομενα αποτελεσματα, φυσικα και τη σταματαω
Το καλο εδω ειναι οτι στο μεσημεριανο δεν αποκλειεται κανενα ειδος τροφης.....δεν θα αντεχα διαιτα χωρις φρουτα λαχανικα, και γιαουρτι
Καλημερα,
ειμαι νεα στην παρεα.....οποτε Hello everybody!!!!
Σημερα ξεκινησα prevent...ο θεος να βαλει το χερι του.....
Αλλα οπως φαινεται, βλεπω να ερχεται απο μακρια μεγαλη πεινα....
Αλλα και απο την αλλη αν δεν πεινασεις και λιγο δεν καταφερνεις τιποτα....
Ο στοχος μου ειναι πολλα κιλα...αλλα αυτο σιγουρα θα μου παρει αρκετο καιρο....
Καλο κουραγιο σε ολους.....
Καλως ηρθες στη παρεα μας ladypakoulina
Επετρεψε μου να σου πω οτι ξεκινας τη διαιτα με λαθος φιλοσοφια.....δεν ειναι απαριατητη η πεινα για να χασεις βαρος,καλο θα ειναι να μη κανουμε τετοιες σκεψεις αλλα μονο θετικες
Θα ελεγα οτι αν δεν αλλαξουμε τις κακιες συνηθειες διατροφης δεν βλεπουμε αποτελεσμα
Και εγω πεινουσα το πρωτο τριημερο, μπορει να ηταν και η φαση προσαρμογης, αλλα τωρα που εκλεισα εβδομαδα και εχω χασει πανω απο δυο κιλα, ειλικρινα δεν πειναω καθολου
Ασε που η ζυγαρια σου ανεβαζει τη ψυχολογια, το μονο μπερδεμα ειναι η προετοιμασια του μεσημεριανου, αλλα αφου δεν αποκλειει κανενα ειδος διατροφης, νομιζω οτι αξιζει
Καλη επιτυχια φιλη μου και εδω θα ειμαστε να τα λεμε :blush:
Ευχαριστω πολυ Εβιτα μου,
σιγουρα η ζυγαρια παιζει σημαντικο ρολο....αυτη η ψυχολογια θα μας φαει...:bigsmile:
Καλη συνεχεια και σε σενα!!!
Το έχω πει και στην Εβιτα κατ ιδιαν αλλά νομιζω ότι αξιζει τον κοπο να το αναφέρω...υπάρχει γραμμή στην οποια μιλάς με διαιτολογογια οποιαδήποτε αποριακαι ειναι ιδιαιτέρως εξυπηρετικοί!!!
Κοντευει να αραχνιασει το ποστ αυτο.....
Για να δωσω αναφορα....
15 μερες εκλεισα σημερα στη privent και η ζυγαρια εδειξε - 3.300
Για να χασω αυτο το βαρος με κανονικη διαιτα θελω 3 χρονια
Φυσικα και δεν πειναω καθολου, δεν μου λειπουν τα γλυκα που σε αλλες διαιτες με επιανε λυσσα, δεν τσιμπολογω ενδιαμεσα....και γενικα δεν με αναγνωριζω...
Μη με ματιασετε και στραβωσουν ολα :bigsmile::P:bigsmile::P
Γειά σας, ήμουν και εγώ στο πρόγραμμα Prevent.Οταν ξεκίνησα ήμουν 79 κιλά.Μου πήρε όμως καιρό να φτάσω τα 73.Νομίζω 3 μήνες.Πάντα με ιατρική παρακουλούθηση.Τα παράτησα γιατί απελπίστηκα.Μπορώ να πω ότι ζηλεύω εσάς που χάσατε τόσο εύκολα.Δεν έκανα ΚΑΜΙΑ και το εννοώ ΚΑΜΙΑ παρασπονδία.Η γιατρός που με παρακολουθούσε μου έλεγε ότι μπορεί να αντιδρά ο οργανισμός για λίγο και μετά να ξεκινήσω να χάνω πολύ πιό εύκολα.Δεν έφτασα σε αυτό το σημείο.Εχω και ταλαιπωρημένο μεταβολισμό από του κόσμου τις δίαιτες.Ομως πρέπει να παραδεχτώ ότι τα κιλά που έχασα ήταν καθαρά και μόνο ΛΙΠΟΣ.Πράγμα που ήταν εμφανές επάνω μου.Φαινόταν οπτικά ότι είχα χάσει παραπάνω.
Καλημερα,
χρονια πολλα, χριστος ανεστη σε ολους με υγεια!!!
Εγω παιδια με το πριβεντ εχω ριξει τρελη πεινα....μαλλον τοσα χρονια ειχα συνηθησει τον εαυτο μου σε πολυ φαγητο και τωρα που το ελατωσα κατα πολυ εχω παθει αμοκ...
συνεχεια..μα συνεχεια πειναω......βεβαια παντα βρισκεται ολος τυχαιως καποιος φιλος κοντα που τρωει κατι λαχταριστο....και ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες....
εχω ενα μονιμο σαλακι κρεμασμενο στο χειλι....σαν τον καπαμαρου...που εβλεπε τις μακαροναδες και του τρεχαν τα σαλια....
βεβαια δεν μπορω να πω πως δεν εχω χασει σχεδον 3 κιλα...αλλα....τα 30 που θελω ακομα δυσκολα τα κοβω....χρειαζεται υπομονη που δυστυχος εγω δεν εχω.....
Εμενα οπως εγραψα δεν με αναγνωριζω πλεον......μα να μη μου λειπει τιποτα ??? Βεβαια πεινουσα πολυ τις 3 πρωτες μερες ειπα τετελεστε !!!!
Αυτο το τικερακι για να αλλαξει ειναι Ομηρου Οδυσεια ......
Πρεπει να παρω τη χαρα του διψηφιου !!! Εχω να δω διψηφιο νουμερο ......................:no:
καλημερα, χρονια πολλα :)
αποφασησα να το ακολουθησω και εγω συστηματικα, θα παω στο γιατρο σημερα να με ζυγιζει, να δουμε τι λιπος εχω,τι διατροφες χρειαζομαι κλπ κλπ ..
αφορμη ηταν μια κοπελα που ειχα να δω εναμιση μηνα .. παιδια ειχε 'λιωσει' με την καλη εννοια.. πραγματικα ειχε χασει παρα πολλους ποντους! μου ειπε βεβαια πως πεινουσε αρκετα, .. ειδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να συνηθησει .. χαρακτηριστικα μου λεγε πως οταν πεινουσε ελεγε στον εαυτο της .. δεν πεινας .. διψας! χαχα ( αλλα μου λεει ειναι και θεμα μυαλου ... οταν σκεφτομουν πω πω με ενα ποτηρι γαλα τοσες ωρες πεινουσα ... οταν ειχα αλλα στο μυαλο μου ... εφτανε η ωρα να φαω και δεν το καταλαβαινα πως περασε το διαστημα τως 5 ωρων.. ) ,
αλλα την κανει καταγραμμα! ουτε μια γουλια αλκοολ ( για μενα αυτο ειναι το δυσκολο βασικα ..ειναι δυνατον να βγεις και να μην πιεις???? ουτε μια φορα την βδομαδα?? πφφ ) καιρος ομως ειναι να τελειωνω με τα κιλα που μου εχουν μεινει. δυο μηνες εντατικο προγραμμα διατροφης και γυμανστηριο και πιστευω πως θα ερθω στα ισα μου επιτελους! ερχετε και το καλοκαιρακι ...
θα ενημερωσω για τις εξελιξεις .. λεω να γραφω και καθημερινα το προγραμμα μου εδω ... ωστε να με ελεγχς ακομη επρισσοτερο ..
Kαλη επιτυχια Ζωιτσα εδω ειμαστε και θα τα λεμε....
Κοιτα και εγω την ημερα του Πασχα τη παραβιασα.....δεν εφαγα σαν κτηνος αλλα δεν τη τηρησα το μεσημερι...
Μετα ενιωθα χαλια, φουσκωμα στο στομαχι....ειχα καιρο να φαω ετσι....αλλα μετα ολα ο.κ
μολις γυρισα απο το γιατρο και αυριο το ξεκιναω κανονικα! τελικα εχει αρκετη ποσοτητα φαγητου ( γευμα 550 θερμιδων μου εχει δωσει) το δυκολο ειναι το μεσοδιαστημα που δεν θελει τπτ.. μονο υγρα χωρις θερμιδες .. αχ ... κομμενα τα φρεντο μου .. αλλα τι να κανουμε ..!
μου εδωσε και κατι μπαρες που μπορω να τρω αντι για την σκονη μετα την 4η μερα .. σιγουρα βολικο πολυ μιας και δεν μπορεις οπουδηποτε να βγαλεις την σκονη να πιεις ..
ραντεβου ξανα εχω στις 10 του μηνος και μεχρι τοτε ειπε σιγουρα 3,5 κιλα μειον αν το κανω καταγραμμα ..
η πρωτη βδομαδα ειπε ειναι σημαντικο να ακολουθηθει σωστα χωρις παρασπονδιες ..
και το αλλο που με κουφανε .. του ειπα πως θελω να ξεκινησω γυμναστηριο .. και μου ειπε πως δεν ειναι απαραιτητο τωρα ..γιατι απο ερευνες που εγιναν στην αμερικη εδειξε πως στη διαρκεια της διαιτας το γυμανστηριο προκαλει πεινα .. και καλυτερο ειναι να ξεκιναμε στη διαρκεια της συντηρησης .. τι να πω ..
και το αλλο που με σοκαρε πως εχω πανω μου 20 κιλα λιπος :( τραγικο .. οτι ειναι να χασω δλδ ειναι λιπος ... αντε καλη μας αρχη! το απογευμα μαρκετ για ψωνια ... και απο αυριο στο προγραμμα
Καλη αρχη μικρουλα μου
Εμενα με υψος 1.73 μου εδωσε μεσημερι 660 θερμιδες
Βεβαια σημερα δεν μπορουσα να φαω ολο το φαγητο μου αλλα προσπαθησα και εφαγα και το φρουτο που το αφηνω 4 ωρες μετα το μεσημεριανο
Δουλευω απογευματινη εργασια τρωγω στις 3 στη δουλεια δεν μπορω να ειμαι νηστικη μεχρι τις 10.30 που σχολαω
Οι μπαρες ειναι μαπα πηρα μηλο-κανελα και σοκολατα.
Δεν τρωγονται καθολου
Περιμενω να μπω στη 3 φαση που εχει κρεμουλα στρατσιατελα ενδιαμεσα
Φρεντο μπορεις να πινεις σκετο ή με λιγη ζαχαρη εγω βαζω λιγη μαυρη μια φιλη βαζει 2 ζαχαρινες στο καφε της και δεν εχει προβλημα στην απωλεια βαρους
τις μπαρες με γευση καραμελα μου εδωσε ..αυτες μου ειπε πως ειναι πολυ γευστικες ..
το καφε σκετο τον πινω... ευτυχως μου αρεσει και το φρεντο εσπρεσο .. οποτε θα κραταω το καπουτσινο για το σκ!! :P
η τριτη φαση ειναι παλι με 2 ροφηματα αλλα ενδιαμεσα αυτη τη κρεμα?
για το φαγητο γιατι και εγω του ειπα πως μου φανηκε πολυ .. μου ειπε να το τρωω ολο και το φρουτο για να μην χασω μυικο ιστο .!
το μικρουλα μου αρεσε!!1 ( 28 ειμαι)
Γιατι εμενα με πανε στο παιδιατρο ???? 48 παρακαλω !!!!:lol::lol:Σωστα σε ειπα μικρουλα μου....
:P οκ λοιπον!! αντε να δουμε .. για πες το τριτο σταδιο ειναι το σταδιο της συντηρησης?
Oχι βρε εγω ειμαι στο δευτερο σταδιο ( steak) για οσους θελουν να χασουν πανω απο 7 κιλα, διαρκει 6-8 εβδομαδες και το μεσημερι ειναι πρωτεινη παντα με ψωμι ή μακαρονια ή ρυζι και το φρουτο
Μετα μπαινω στο σταδιο spageti για οσους θελουν να χασουν λιγοτερο απο 7 κιλα αλλα εκει εχει και οσπρια δηλ μεσογειακη διατροφη
Το ποσο καιρο θα μεινω εκει εξαρτατε απο τα ποσα κιλα εχω υπολοιπο
Μετα παμε συντηρηση με πρωινο κανονικο γευμα και πρεβεντ το βραδυ
Εγω παντως το πρωι πινω ενα νες με γαλα σκετο και μετα βαζω τη σκονη σε ενα μπολακι με ενα γιουρτι 2% και το ανακατευω
Με γευση σοκολατα ή καπουτσινο γινετε σαν κρεμα μοκα,και μου αρεσει πολυ
το ιδιο και το βραδυ
Παντως αν εξερεσεις τις πρωτες μερες που ειδα τον ουρανο σφοντιλι, τωρα δεν εχω νιωσει καθολου πεινα
Με βοηθαει πολυ το νερο που πινω ενδιαμεσα
καλημερα .. μολις ξεκινησεη πρωτη μερα .. για να δουμε ...
πηρα αρχικα την πολυβιταμινη μου ... και τωρα μολις τελειωσα το πρωτο γευματακι με την σκονη
οποτε σειρα τωρα εχει ο καφες με ενα μπουκαλακι νερο απαραιτητος! για να δουμε .. προλειπτικα εχω παρει ακομη μια δοση σκονης μην τυχον και αργησω στη δουλεια να εχω να φαω .. και σαν κυριο γευμα εχω ετοιμασει απο χθες ψαρια βραστα ( περκα+ γλωσσα) με ντοματουλα και αγουρακι για σαλατα!
Αντε καλη αρχη !!!!
Οι 3 πρωτες μερες ειναι δυσκολες. μετα ολα ο.κ
Θα σε σωσει το νερο για να μη πεινας.
Εγω παντως στο ψαρι μονο φετες σωλομου παιρνω, τις ψηνω σε αντικολητικο ταψι χωρις λαδι, και μετα τις βαζω σε στυποχαρτο για να αποροφησει οτι λαδι εμεινε απο το ψαρι
Δεν μου αρεσουν τα κατεψυγμενα
να σου πω την αληθεια επειδη και εγω τρελενομαι για σολωμο και εχω και ενα αντικολητικο τηγανακι που ειναι σαν να το κανεις στα καρβουνα .. θα τον ρωτησω αν επιτρεπεται .. η να μου δωσει συνταγη με σολωμο .. γιατι επειδη ειναι πιο λιπαρο ψαρι λογικα θα θελει λιγοτερα απο τα 250γρ που μου εχει τωρα πχ στο πρωτο σταδιο του τριημερου ..
βλεπω 4 κιλα μειον! σε ποσο διαστημα ?
εμενα μου ειπε πως στις 10 που εχουμε ραντεβου θα εχω χασει 3.5 κιλα αν το κανω καταγραμμα ...
για να δουμε .. παντως εμεινα με το λιπος μου 41% ελεος .... και τα φυσιολογικα ειναι το ανωτερο 27 αν θυμαμαι καλα ... ντροπη ...
Ζωή μου πριν κάνεις την πτυχωση ο γιατρός δεν σε είχε λιπομετρήσει ώστε να ξέρει σε τι κατασταση βρίσκεσαι?Πάντως για τα κιλά σου, μου φαίνεται πολύ αυτό το ποσοστό λίπους
οχι δεν ειχα κανει λιπομετρηση.. ειμαι 88 κιλα τωρα .. ( πηρα δλδ μερικα γιατι αφεθηκα και ετρωγα χαζομαρες .. ) και ουσιαστικα τα κιλα που εχω να χασ για να φτασω στο φυσιολογικο μου βαρος ειναι ολα λιπος .... δλδ στα 70 που πρεπει να φτασω ( 18 κιλα μειον ) φτανω στο φυσιολογικο λιπος .... τι να πω .. θα δειξει ..
τελικα δεν υπαρχει καμια μαγικη λυση .. παντα πρεπει να προσεχουμε και να μην επαναπαυομαστε
Quote:
Originally posted by Εβιτα
Tην επομενη εβδομαδα θα αγορασω εκτυπωτη και αν θελεις να σου σκαναρω καποιες και να σου τις στειλω με μειλ
Καλη επιτυχια και στη δικη σου προσπαθεια
Αγαπητή Εβίτα σε περίπτωση που έχεις σκανάρει εκείνες τις συνταγές της Δίαιτας Prevent θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μου τις στείλεις κι εμένα στο email mou [email protected].
Ευχαριστώ πολύ
Ντίνα
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά από ακόμα μία... newbie!!! Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω και εγώ μια προσπάθεια για την απώλεια 4-5 κιλών με τον συνδιασμό prevent start και basic. Η αλήθεια είναι ότι το ακολούθησαν κάποιοι φίλοι μου και είχε αποτελέσματα σε αυτούς, αλλά πρίν ξεκινήσω ήθελα να ενημερωθώ για αποτελέσματα / εμπειρίες άλλων - πήρα την απόφαση, προμηθεύτηκα με τα απαραίτητα και από αύριο ξεκινάω! Εσείς που το έχετε ξεκινήσει, αν κατάλαβα καλά, η απώλεια κιλών είναι περίπου 4 κιλά / μήνα? Αυτά είναι κυρίως λίπος? wish me luck! Καλή τύχη και στους υπόλοιπους!
εχει να κανει με τα κιλα που εχεις να χασεις .. εγω ας πουμε ποθ για να φτασω στο επιθυμητο και να θεωρουμε αδυνατη πρεπει να χασω 20 κιλα πανω κατω ..
σημερα ειναι η πρωτη μου μερα .. και στις 10 του μηνος που εχω ραντεβου ξανα με τον γιατρο μου ειπε πως αν την εχω κανει καταγραμμα θα εχω χασει 3,5 κιλα ..
μου εχει δωσει το σταρτ για 3 μερες και το basic για τις επομενες μαζι με τις μπαρες καραμελας αν θελω να αντικαταστησω καποιο γευμα σκονης με αυτο , και το μεικτο γευμα μου ειναι 550θερμιδων ..
η αληθεια ειναι πως το μικτο γευμα, μου ηταν υπερ αρκετο .. δεν το εφαγα ολο και ακομη νοιωθω φουσκωμενη (στις 5.00 το απογευμα το εφαγα και το πρωινο το ηπια στις 9.30) ηταν 250γρ. ψαρι, 300γρ ντοματα, 200γρ αγγουρι, 5γρ λαδι και 50 γρ ψωμι ...
εγω τελικα εφαγα 150γρ ψαρι βραστο, 270γρ ντοματα, 100γρ αγγουρι, 20γρ ψωμι σικαλης και 5γρ λαδι ...
τωρα λεω να βγω για λιγο περπατημα γιατι μου ειπε πως 3φορες απο 45' περπατημα ειναι αρκετο.
Χμμμ:rolleyes:... οκ! ʼντε να δούμε! Καλή συνέχεια και καλή βολτούλα! Ανυπομονώ να ξεκινήσω!:D
δεν θες να μας πει λιγα πραγματα για εσενα? ποσα κιλα ας πουμε εισαι? και ποσα θελεις να φτασεις .. εχεις δοκιμασει αλλες διαιτες?Quote:
Originally posted by pumyra
Χμμμ:rolleyes:... οκ! ʼντε να δούμε! Καλή συνέχεια και καλή βολτούλα! Ανυπομονώ να ξεκινήσω!:D
Βεβαια μετα χαρας να σου στειλω αλλα πρεπει να σε παρακολουθει γιατρος που εχει τη πριβεντQuote:
Originally posted by Dina21763
Αγαπητή Εβίτα σε περίπτωση που έχεις σκανάρει εκείνες τις συνταγές της Δίαιτας Prevent θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να μου τις στείλεις κι εμένα στο email mou [email protected].
Ευχαριστώ πολύ
Ντίνα
Θα μπεις στο σαιτ της και θα ρωτησεις ποιοι γιατροι ειναι συμβεβλημενοι στη πολη σου
Εμενα τη πρωτη μερα με ξεπουπουλιασε στις εξετασεις βιοχημικες και γενικες με καλωδιωσε σαν αστροναυτη και εβγαλε το σωματοτυπο μου και ενα αλλο κατεβατο με καμπυλες και σχεδιαγραμματα που δεν καταλαβα γρι
Στη συνεχεια εβγαλε το βασικο μου μεταβολισμο και μου εδωσε μεσημεριανο γυρω στις 660 θερμιδες
Ισως στη δικη σου περιπτωση να χρειαστεις λιγοτερες 'η περισσοτερες, καλο θα ειναι να μη κανεις πειραματα, ισως να μη δεις και τα αναμενωμενα αποτελεσματα
Εχασα 4 κιλα σε διαστημα 18 ημερων
Εχω υψος 1.73 και αρχισα με 101.800, νιωθω πολυ καλα και στα ρουχα μου που καποια μου επεφταν..... βαφτιστικα και ειχα φρακαρει μεσα, σημερα που τα φορεσα ηταν ανετα
Ειλικρινα σας λεω εγω που τσιμπολογουσα συνεχεια, και ημουν εξαρτημενη απο τα γλυκα....τωρα ΔΕΝ πειναω καθολου.....
Νεωτερα την επομενη εβδομαδα
η πρωτη μερα εφτασε στο τελος της! με αριστα το 10 μου βαζω 10' μιας και την ακολουθησα καταγραμμα , εφαγα λιγο λιγοτερο βεβαια απο το γευμα αλλα ειχα χορτασει τι να κανω.. και εκανα και 50' περπατημα!! μακαρι να συνεχισουμε ετσι και τις υπολοιπες μερες ..
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΑ HERBALIFE ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕς ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΕΒΕΝΤ...ΡΟΦΗΜΑ ΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΗΤΑΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟ 3,5 ΚΙΛΑ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ PREVENT ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩς ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙς ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΣΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ Η ΟΧΙ..ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΤΗΣΙΜΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ