οχι οχι οχι δεν ημουν εγωωωωωωωω
εγω ειχα να ζυγιστω απο το καιρο του νωε
ουτε με ενδιαφερει να ζυγιζομαι και καθε μερα
με μπερδεψες με αλλη
Printable View
οχι οχι οχι δεν ημουν εγωωωωωωωω
εγω ειχα να ζυγιστω απο το καιρο του νωε
ουτε με ενδιαφερει να ζυγιζομαι και καθε μερα
με μπερδεψες με αλλη
:shocked2::shocked2::shocked2:
παντως η γαλοπουλα φετες σκετη ειναι αηδια
ποια περνεις? βραστη η καπνιστη? τι μαρκα ?
εμενα δεν με χαλαει. στη αρχη δε μου πολυαρεσαν τα τοστ με γαλοπουλα κ ψωμι ολικης. τωρα οχι μονο τα συνηθισα αλλα μ αρεσουν κιολας. το χειροτερο μου ειναι οταν εχω να φαω μακαρονια νεροβραστα με σαλτσα ντοματα. μιας κ τα τρωγα τσιγαρισμενα με πολυ κιμα κ κεφαλοτυρι. η καρμπονατα αλλα μπρος στα καλλη....
πηρα καπνιστη ισως επρεπε να παρω βραστη που εχει πιο ουδετερη γευση
τι μαρκα ?
creta farm
αυτη εχω κι εγω τωρα.
νταξει εχω φαει κ καλυτερες χααχαχ
Να πω και μια συνταγη που την εκανα χθες βραδυ.
Ντουκαν καλαμακια κοτοπουλου
1 στηθος κοτοπουλο,ενα κεσεδακι τοταλ 0% στραγγιστο,μπαχαρικα(εγω εβαλα λιγο αλατι, παπρικα και πιπερι καγιεν),κρεμμυδι.
Κοβουμε το στηθος μπουκιτσες καπως μεγαλουτσικες.Ανακατευουμ� � το γιαουρτι με τα μπαχαρικα και ανακατευουμε με το κοτοπουλο.Τα βαζουμε σε μια σακουλα τροφιμων και τα βαζουμε στο ψυγειο για καμια ωρα.Μερα περναμε τις μπουκιτσες κοτοπουλου σε καλαμακι εναλαξ με το κρεμμυδι που εχουμε ηδη κοψει(αν ειναι μερα PV βαζουμε πιπερια και ντοματα αν θελουμε),εγω εφτιαξα 2 καλαμακια.Βαλτε τα σε ταψι χωρις λαδι και ψηστε στους 200 για 45 λεπτα περιπου(αναλογα το φουρνο).Το αποτελεσματα ειναι απιθανο.Γινονται πολυυ μαλακα και ξεφευγουμε απο το τυπικο κοτοπουλο με ρηγανι.
μπραβο σουρκουνα..θα το τιμησω το πιατακι σου γρηγορα....
Καντο και πες μου πως σου φανηκε :)
ειμαι σιγουρη οτι θα τα γλυψω ολα....ταψια,καλαμακια,δαχτυ λα...χαχαχαχαχα
εχω 2 αποριες
1.
για βραδυ
εφαγα γιαουρτι 0% με ζαχαρινη και 1 κουτ.κακαο
αλλα καπου ειδα να λεγεται οτι το κακαο ανηκει στα tolereted τροφιμα
και δεν πρεπει να το τρωμε στη πρωτη φαση.
να παρατεινω τη πρωτη φαση μια μερα η ειναι πολυ μικρο παραπτωμα και να συνεχισω κανονικα?
2.οταν ειπα οτι πηρα πιτουρο βρωμης αλλα που εχει και φυτρο μεσα ,αλλοι μου παν οτι δεν κανει και να τη ξεκινησω τη πρωτη φαση με απλο πιτουρο βρωμης ,αλλοι μου πανε να κανω τη πρωτη φαση χωρις να καταναλωσω τη βρωμη που αγορασα.
τι λετε εσεις?
εγω την εκανα τη πρωτη μερα της πρωτης φασης με πιτουρο βρωμης με φυτρο που ειχα παρει.
συνεχιζω ετσι?
αν ξερει καποιος τι ειναι σωστο,ας πει.
καλημερα!!!
angelaorangel εξαρταται ποσο αυστηρα θελεις εσυ να τηρησεις το προγραμμα. εχω δει πολλους που ξεκινησαν με κουακερ που ειναι ακρως απαγορευτικο κι εχαναν. νομιζω το πιτουρο με το φυτρο ειναι λιγοτερο κακο. αν ομως υπαρχει δυνατοτητα να βρεις και το σωστο να ξεκινησεις με κεινο και να αφησεις αυτο με το φυτρο για αργοτερα για μενα θα ηταν καλυτερα. προκειμενου ομως να μην τρως καθολου πιτουρο φαε αυτο που εχεις... εσυ αποφασιζεις.... οι γνωμες παντα θα διιστανται...:grin:
λορα οπως σκεφτηκες ετσι σκεφτομουν κι εγω
ηθελα και καμια αλλη γνωμη
αλλα νταξει θα συνεχισω ετσι.
αι στο κορακα με αυτο το ντουκαν
και πολλα κανω για τη παρτη του:lol:
να δεις αυτος τι εχει να κανει για σενα....
εγω πινω νερο στο ονομα του...
λες λες λορα μου?
ξερεις εχω την εντυπωση οτι και να τη τηρησω τη διαιτα
οτι δε θα χασω
νομιζω οτι οταν ειναι να χασεις πολλα κιλα
χανεις ευκολα
και οτι χανεις δυσκολα οταν εισαι απο 62 να πας στα 54.
(μη σας φαινονται τα 54 πολυ λιγα,ειμαι 1.60 και εχω διαβασει απο διατροφολογους οτι το ελαχιστο ικανοποιητικο βαρος για αυτο το υψος ειναι τα 50 και 50 μου φαινονται και πολυ λιγα.)
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
να δεις αυτος τι εχει να κανει για σενα....
εγω πινω νερο στο ονομα του...
ρε παιδια σοβαρα
αυτο που μου χει κανει μεγαλη εντυπωση ειναι το ποσο ενθουσιασμενοι ειναι ολοι με αυτη τη διαιτα
τουλαχιστον αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ μεσα και στα φορουμ
για αυτο μπηκα και γω στο τριπακι
εγω ουτε μια βδομαδα ειναι που εμαθα για τη διαιτα
και εκανα κοσκινο το ιντερνετ να δω τι γινετε με αυτη τη διαιτα
και ολοι λενε τα καλυτερα λογια.
τωρα τι αλλο να πω...προς το παρον ειμαι και γω ενθουσιασμενη πολυ
σημερα δευτερη μερα και ουτε εχω καταλαβει οτι κανω διαιτα
διαβαζα σχολια απο αλλες κοπελες οτι ανακατευοταν ,ζαλαδες και τετοια στη πρωτη φαση
εγω χαλαρααααα ισα ισα το απολαμβανω
τελικα η ιδεα και μονο οτι ας πουμε κανουν διαιτα,τις αγχωνε και τις αρρωσταινε.
να μη λεω πολλα,
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
angelaorangel αν σου λεει αυτο κατι ειμαι στον 7ο μηνα dukan (και εγκυος να ημουν θα κοντευα να γεννησω...)
και συνεχιζω να χανω γυρω στο 1/2-1 κιλο την εβδομαδα που ειναι αυτο που πρεπει βαση διαιτολογων... οποτε θα τα χασεις να εισαι σιγουρη...
και το πιο σημαντικο ειναι ακριβωςαυτο. οποιαδηποτε διατροφη κανεις να μην ειναι αγγαρεια αλλα να την απολαμβανεις, να μην κουραζει και να ειναι συμβατη με τις γευστικες προτιμησεις. με λιγα λογια να ξεχνας οτι κανεις διαιτα! ετσι θα μπορει να εχει διαρκεια συνεπως κι επιτυχια
ειχες κολληματα καθολου δηλαδη εμενες καθολου στασιμη και εβλεπες στη ζυγαρια οτι δεν υπηρχε και καμια αλλαγη?
ξερεις αυτο διαβασα οτι λεγεται φαινομενο πλατο και οτι ειναι μια φυσιολογικη κατασταση του οργανισμου οταν βρισκεται σε διαιτα ,ειναι μια κατασταση οπου το σωμα σταματαει για λιγο να χανει βαρος,να ξεκουραστει και επειτα επανερχεται και συνεχιζεις να χανεις κιλα.
το παθες αυτο?κολλαγες?ποσο κρατησε και πως αντιδρουσες?αλλαζες κατι στη διατροφη σου για να περασει αυτη η φαση?
angel το βιβλιαράκι που μου έχουν δώσει από το πανεπιστημιακό του Ρίου και αναφέρει τα "ιδανικά" βάρη για διάφορα ύψη λέει πως μία γυναίκα με ύψος 160.0 θα πρέπει να έχει βάρος 58.1.Quote:
Originally posted by angelaorangel
(μη σας φαινονται τα 54 πολυ λιγα,ειμαι 1.60 και εχω διαβασει απο διατροφολογους οτι το ελαχιστο ικανοποιητικο βαρος για αυτο το υψος ειναι τα 50 και 50 μου φαινονται και πολυ λιγα.)
Εμένα με ύψος 1.61 με τις διάφορες μετρήσεις που μου έκαναν μου είπε ο γιατρός μου πως το ιδανικό βάρος για μένα είναι 56,7 (εμένα όμως υπολόγισε και το νερό και τα οστά και το λίπος και όλα όσα κουβαλάω) Από όσο ξέρω βεβαια δεν θα φτάσω τόσα κιλά.Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν νομίζω πως οι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι ή οι γιατροί πιο σωστά,υπολογίζουν το ιδανικό βάρος κάποιου 10 κιλά κάτω από το ύψος του .Επομένως μην αγχώνεσαι τόσο με το νούμερο της ζυγαριάς σου αλλά με το πόσο καλά νιώθεις εσύ και πως δείχνει το σώμα σου
αν το επαθα λεει! μια και δυο μονο? το μεγαλυτερο πλατω ηταν οταν ενα ολοκληρο μηνα επαιζα στο ιδιο κιλο και τον επομενο εχασα μονο 2! νευρα τσαταλια! αν δεν απολαμβανα την διατροφη θα τα ειχα σιγουρα παρατησει... επεμενα ομως και τον αμεσως επομενο εχασα 8!!!! οπως και να χει αξιζει!
σε αυτες τις περιπτωσεις ο γιατρος προτεινει παραπανω ασκηση, πρασινο τσαι αντι νερο λιγοτερο αλατι και να αποφευγουμε τα περιορισμενα
αγγελουδακι σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου :smilegrin:
και 58 να παω μια χαρα θα ειναι
κατσε να χασουμε τα πολλα πολλα και βλεπουμε!
λορα τελικα με υπομονη λες οτι θα τα καταφερουμε.
και πως να μη σε ακουσω:blush:
βλεπω 27.2 κιλα εχασες
κατι θα ξερεις!!!
καλησπερα παιδακια....πως παμε ολα καλα?δεν υπαρχει περιπτωση...αν τα τηρησουμε οπως πρεπει θα τα χασουμε τα κιλακια μας οοοοολα....ειναι αποδεδειγμενο....
γεια σου migg
ολα καλα
εφαγα και την ομελετα με τα ασπραδια και ενα ολοκληρο αυγο,με 2 φετες γαλοπουλα και ηταν ωραια.
νομιζα οτι θα κολλησει στο τηγανι,αλλα ευτυχως με λιγη προσοχη δεν κολλησε.
βρεχε το τηγανι σου με λιγο λαδι και σκουπιζε το με χαρτοπετσετα..ετσι δεν κολλαει...
ωραία!!! μιγκ μου έδωσες καλη ιδέα! μετά απο την ατκινς που κάνω να εφαρμόσω την ντούκαν....
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by athena
ωραία!!! μιγκ μου έδωσες καλη ιδέα! μετά απο την ατκινς που κάνω να εφαρμόσω την ντούκαν....
angelaorangel προφανως είχες διαβάσει δικό μου ποστ που έλεγα ότι ζαλιζομουν κ είχα ναυτιες. Προσωπικα δεν μου αρέσουν καθόλου οι πρωτεινουχες τροφές αλλά επειδή άκουγα πολύ καλά λόγια για την ντουκαν είπα να την δοκιμάσω. Τελικά επειδή μου ήταν δύσκολο να τρώω σκέτο κρέας την έβγαζα με γάλα κ γιαούρτι κ όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια έτρωγα πολύ λίγη πρωτεϊνη εξ ου κ οι ζαλάδες.... Οπότε προτίμησα να συνεχίσω με υποθερμιδικη ισορροπημένη διατροφή όπως έκανα μέχρι τώρα. Το γεγονος ότι σε κάποιον δεν ταιριαζει μια δίαιτα δεν σημαίνει ότι τρομάζει κ αρρωσταίνει στην ιδεα της δίαιτας. Μη βγάζεις τόσο εύκολα συμπερασματα. εύχομαι να βρήκες τη δίαιτα που σου ταιριάζει κ να έχεις καλά αποτελέσματα...αν σου αρέσει το κρέας κ τα παράγωγα του θα την λατρεψειςQuote:
διαβαζα σχολια απο αλλες κοπελες οτι ανακατευοταν ,ζαλαδες και τετοια στη πρωτη φαση
τελικα η ιδεα και μονο οτι ας πουμε κανουν διαιτα,τις αγχωνε και τις αρρωσταινε.
να μη λεω πολλα,
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
ακριβως οπως το πες κονινα μου..χρονια παλευω με διαιτες και ειναι η μονη (και με την ατκινς)που μπορεσα και εχασα τοσα κιλα...ειναι τελικα τι σου ταιριαζει...καλη συνεχεια,εδω θα μαστε να τα λεμε..
Προσωπικά, είχα φτάσει στο σημείο και μόνο η ιδέα ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινούσα μια (ακόμη...) δίαιτα, διατροφή, προσεγμένη διατροφή ή όπως αλλιώς και να την ονόμαζα, με άγχωνε, με αρρώσταινε και ανέβαζα κιλά! Ίσως ήταν ενεργοποίηση του μεταβολισμού, που ανασύροντας από την μνήμη του τις (άπειρες) παλιότερες προσπάθειες, για να αποφύγει το γιο-γιο, προτιμούσε να προσθέσει επιπλέον κιλά από το να με αφήσει να κατέβω λίγο πριν ξαναπάρω την ανηφόρα...Quote:
Φαντάζομαι ότι και η Ντουκάν, ως χημική στην πρώτη φάση, ενδείκνυται για άτομα που δεν έχουν "κάψει" τον εαυτό τους με άλλες παρόμοιες προσπάθειες, και προφανώς απαιτεί δέσμευση για την τέταρτη φάση (την ισόβια διατροφή) καθώς ο οργανισμός δεν θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο σε πιθανή επανάληψη της πρώτης φάσης.
καλημερα!!! πιστεψτε με πιο καμενο χαρτι απο μενα δεν υπαρχει οσον αφορα στις διαιτες. εχω κανει καθε μ@μ@κια που εχει κυκλοφορισει κατα καιρους... λαχανοσουπα, μονοφαγικες, κρεας σαλατες μονο... και φυσικα καθε που τελειωνε η περιορισμενης διαρκειας διαιτα αναπληρωνα οτι μου ειχε λειψει αυτον τον καιρο με αποτελεσμα να εχω γινει ενα μπαλονι που ολο φουσκωνε-ξεφουσκωνε... και η αυτοπεποιθηση φυσικα στο υπογειο... ομως παρολα αυτα η dukan δουλεψε. κι οχι μονο δουλεψε αλλα την λατρεψα! τετοια προσαρμοστικοτητα σε διαιτα αυτης της μορφης δεν εχω ξαναδει. με τεραστιες δυνατοτητες δημιουργιας γλυκων αλμυρων δεν με εκανε λεπτο στους 7 αυτους μηνες να νιωσω οτι στερουμαι... γλυκακια καθημερινα, αλμυρα σνακς μεχρι πιτσα. πραγματικα ξεχνουσα οτι εκανα διαιτα! κι ομως τα κιλα εφευγαν κι ακομα φευγουν...Quote:
Originally posted by anna65
Προσωπικά, είχα φτάσει στο σημείο και μόνο η ιδέα ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινούσα μια (ακόμη...) δίαιτα, διατροφή, προσεγμένη διατροφή ή όπως αλλιώς και να την ονόμαζα, με άγχωνε, με αρρώσταινε και ανέβαζα κιλά! Ίσως ήταν ενεργοποίηση του μεταβολισμού, που ανασύροντας από την μνήμη του τις (άπειρες) παλιότερες προσπάθειες, για να αποφύγει το γιο-γιο, προτιμούσε να προσθέσει επιπλέον κιλά από το να με αφήσει να κατέβω λίγο πριν ξαναπάρω την ανηφόρα...Quote:
Φαντάζομαι ότι και η Ντουκάν, ως χημική στην πρώτη φάση, ενδείκνυται για άτομα που δεν έχουν "κάψει" τον εαυτό τους με άλλες παρόμοιες προσπάθειες, και προφανώς απαιτεί δέσμευση για την τέταρτη φάση (την ισόβια διατροφή) καθώς ο οργανισμός δεν θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο σε πιθανή επανάληψη της πρώτης φάσης.
ομως σιγουρα καποιος που δεν του αρεσει το κρεας η τα γαλακτοκομικα δεν ειναι δυνατον να την ακολουθησει και θα γινοταν ιδιαιτερα στερητικη. η πειρα μου στις διατες ολα αυτα τα χρονια μου λεει οτι ιδανικη διαιτα για καποιον ειναι αυτη που δεν τον κανει να νιωθει στερημενος και που δεν εχει ημερομηνια ληξης...
οσο για την συντηρηση εχω δεσμευτει στον εαυτο μου (και οχι μονο...α0 οτι θα την κανω ευλαβικα εφ οτου ζωης...
καλημεραQuote:
Originally posted by konina
Quote:
να μη λεω πολλα,
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
angelaorangel προφανως είχες διαβάσει δικό μου ποστ που έλεγα ότι ζαλιζομουν κ είχα ναυτιες. Προσωπικα δεν μου αρέσουν καθόλου οι πρωτεινουχες τροφές αλλά επειδή άκουγα πολύ καλά λόγια για την ντουκαν είπα να την δοκιμάσω. Τελικά επειδή μου ήταν δύσκολο να τρώω σκέτο κρέας την έβγαζα με γάλα κ γιαούρτι κ όπως με ενημέρωσαν τα κορίτσια έτρωγα πολύ λίγη πρωτεϊνη εξ ου κ οι ζαλάδες.... Οπότε προτίμησα να συνεχίσω με υποθερμιδικη ισορροπημένη διατροφή όπως έκανα μέχρι τώρα. Το γεγονος ότι σε κάποιον δεν ταιριαζει μια δίαιτα δεν σημαίνει ότι τρομάζει κ αρρωσταίνει στην ιδεα της δίαιτας. Μη βγάζεις τόσο εύκολα συμπερασματα. εύχομαι να βρήκες τη δίαιτα που σου ταιριάζει κ να έχεις καλά αποτελέσματα...αν σου αρέσει το κρέας κ τα παράγωγα του θα την λατρεψεις
δεν θυμομουνα ποιας το ποστ διαβασα και ειπα αυτο, αλλα αφου ειπες οτι μπορει να ταν δικο σου ,το κοιταξα και ηταν το δικο σου.
δεν το ειπα αυτο βεβαια για να κατηγορησω ουτε εσενα ουτε κανεναν , ουτε με ενδιαφερει να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες.απλα εκανα μια διαπιστωση.
το λαθος που εκανα ηταν οτι εκει που λεω
<<ΤΕΛΙΚΑ
η ιδεα και μονο οτι ας πουμε κανουν διαιτα,τις αγχωνε και τις αρρωσταινε.>>
επρεπε να λεω
<<ΙΣΩΣ.>>
ναι ρε συ ενταξει.... παντως απ'οτι ειδα εσυ επρεπε να κανεις 2 μερες 1η φαση? (αν ναι εισαι τυχερη) εγω έπρεπε 10 μερες κ δεν αντεξα. μου ελειπαν οι σαλατες κ τα φρουτα πολυ.......αν γενικα σου αρεσει το κρεας κ μπορεις να το τρως σκετο(χωρις μαγιονεζα/κετσαπ/μουσταρδα/ρυζι/ψωμι κτλ) η ντουκαν θα σε βοηθησει πολυ.... την εκανα 2,5 μερες (τόσο αντεξα) κ ηδη ειδα απωλεια 1,7 κιλά.... συνεχιζω με ισορροπημενη διατροφη 1200 θερμιδων κ ευτυχως δεν ειδα καμια αυξηση παραμονο 300γρ. (ύστερα όμως απο μεσημεριανο με μακαρονια κ βραδινο με πολλα πολλα ποτα) τα οποια ξαναεφυγαν....
στους κρεατολατρεις τη συνιστω ανεπιφυλακτα όπως κ για 2μερη-3μερη λυση για όποιον θέλει να ξυπνησει λιγο το μεταβολισμο του
εκανα 3 μερες την πρωτη φαση για 8 -9 κιλα
σημερα μπαινω στη δευτερη φαση
στη δευτερη φαση καθε δευτερη μερα ,τρως και λαχανικα,δεν εχει καθε μερα μονο κρεας
μπορεις αντι για κρεας να φας ψαρι
στη θεση σου θα εκανα , μια μερα την εβδομαδα
οτι περιλαμβανει ενα μενου πρωτης φασης
πιστευω θα βοηθησει πολυ
ειδικα μετα απο καποια μερα που εχεις φαει πολλα λιπαρα
Quote:
στη θεση σου θα εκανα , μια μερα την εβδομαδα
οτι περιλαμβανει ενα μενου πρωτης φασης
πιστευω θα βοηθησει πολυ
ειδικα μετα απο καποια μερα που εχεις φαει πολλα λιπαρα
ναι κατι τετοιο το σκεφτομουν κ εγω...
εδω μπορειτε να κατεβασετε το αγγλικο βιβλιο the ducan diet - 2 steps to lose , 2 steps to keep it off forever
http://www.4shared.com/document/29ro...eps_to_Los.htm
Χτες εφτιαξα για τους υπολοιπους παναρισμενα(αλευρι-αυγο-φρυγανια) φιλετα χοιρινου. Πηρα και γω το κοτοπουλο μου το κοπανησα να λεπτυνει καπως το περασα με αυγο και πιτουρο σιταριου και το ριξα στο αντικολλητικο τηγανι.Εγινε ΤΕΛΕΙΟ.Καμια διαφορα απο τα κανονικα.
καλησπερα παιδες
με τη ντουκαν διαιτα που κανω εχω χασει κιλα
αλλα δεν εχω ζυγαρια να ζυγιστω να μαθω ποσα
ουτε εχω ανανεωσει το τικερακι
πρεπει να ναι σιγουρα 3- 4 κιλα
η κοιλιτσα που ειχα εχει φυγει ----> αντε γεια!
http://dl.glitter-graphics.net/pub/2...c2zul0i3bq.gif