Περαστικά Ελενα :crazy: Κρίμα βρε συ στην αρχή της δίαιτας να σε πιάσει. Εμένα με αποσυντονίζει η αρρωστια, τη μια δεν τρώω την άλλη χτυπάω σουβλάκια :starhit:
Printable View
Περαστικά Ελενα :crazy: Κρίμα βρε συ στην αρχή της δίαιτας να σε πιάσει. Εμένα με αποσυντονίζει η αρρωστια, τη μια δεν τρώω την άλλη χτυπάω σουβλάκια :starhit:
αστα κ μενα,ευτυχως ειναι απο τις φορες που δεν εχω ορεξη για φαγητο αλλα θα φαω για να μην κανω υπερφαγικο μετα:lol::lol::lol:
μπηκαμε κ σε προγραμμα σημερα με τα σχολεια κ ολα τα εξωσχολικα κ πρεποει να σηκωθω
Για να μη παιδεύομαι, βάλε - βγάλε ρούχα στο ζύγισμα, έχω ζυγίσει και τα ρούχα - εσώρουχα, και ξέροντας απ' έξω κι ανακατωτά το βάρος τους, αφαιρώ αντίστοιχα και ξεμπερδεύω μια κι έξω!
Ειδικά τώρα με τους -10βαθμούς που πιάσαμε δε λέει να ξεντύνεσαι!
Γιώργο έξυπνη η ιδέα σου αλλά δεν ισχύει στις γυναίκες! τα ρούχα μας κυμαίνονται σε διάφορα βάρη, τουλάχιστο τα δικά μου!
Σήμερα πχ φοράω (μες το σπίτι και μόνο) κοτλέ παντελόνι χοντρό (βαρύ) και φούτερ επίσης χοντρό, κάλτσες μέχρι το γόνατο :crazy: και αθλητικά κλασσικά.
Αλλες μέρες φοράω φορέματα (απείρως ελαφρύτερα) ή και κολάν με λεπτές μπλούζες (συνήθως ζεσταίνομαι μες το σπίτι λόγω θέρμανσης και παιδιού μικρού...). Καλά με τα τζιν η ζυγαριά απλά εξφενδονίζεται στα ύψη :crazy:
Ναι τα αθλητικά μου ξέρω πόσο ζυγίζουν αλλά τα ρούχα μου όχι κάθε φορά. Ετσι γδύνομαι και ξεμπερδευω :smug b: Το δαγκώνω και λίγο για αυτό δε ζυγίζομαι συχνά :P
Δήμητρα ζυγίζομαι πρωί συνήθως τα εσώρουχα είναι πάνω κάτω ίδια. ότι και να φορας. Και τα γυναικεία θέλω να πιστεύω!
Το σωστό ζύγισμα είναι το πρωί, εκεί ξέρεις τι παίζει όχι 10 ώρες μετά. Έχω έναν φίλο που πάει τρέχει το καλοκαίρι καιμετά ζυγίζεται. Μα στο τρέξιμο μπορείς να χάσεις και 3 λίτρα ιδρώτα άσε που κινδυνεύεις από αφυδάτωση έτσι.
1ον. Πρωινό ζύγισμαμετά την τουαλέττα κλπ.
2ον. Τσίτσιδοι εκτός κι αν ξέρουμε το βαρος των ρούχων. Δεν είναι ντροπή!
3ον. Δεν απογοητευόμαστε.
Το θέμα είναι μέσα από τη δίαιτα- σωστή διατροφή να αλλάξουμε τρόπο ζωής. όχι να χάσουμε 30 κιλά σε 1 χρόνο και μετά βουρ στα παλιά. Ανέβα -κατέβα έχει ψυχολογικές επιπτώσεις. ότι κάνετε να το κάνετε με προοπτική να μείνει ως συνήθεια. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να πιάσει τόπο ο κόπος που κάνετε σήμερα.
Καλά τα λές, στα γυναικεία εσώρουχα πέφτεις λίγο έξω. Υπάρχουν τα ανύπαρκτα στρινγκ υπάρχουν και οι βράκες, ε δε μπορεί κάποια διαφορά βάρους θα έχουν :P :P
Φυσικά και απογοητεύεσαι όταν ζυγιστείς κι ενώ ψωμολυσσάς δεν έχεις χάσει. Αλλά δεν έχουμε κι άλλη επιλογή, ειδικά οι γυναίκες, που από κατακρατήσεις παίζει να έχουμε και 2-3 κιλά συν πλην.
Πωπω ώρες ώρες μου φαίνεται βουνό και μόνο το να αλλάξω δεκάδα :( Ειμαι χάλια σήμερα, θα με πάρει αποκάτω το ξέρω. Δεν ξαναζυγίζομαι.
ειχα φτασει τα 102 και μετα ξαναπηρα ολα αυτα που βλεπεις στο τικερ και εφτασα ξανα τα 107.9 ,τωρα τα χανω λιγο πιο ευκολα ευτυχως!!!Quote:
Originally posted by sweetOctober
lineal πότε αφέθηκες παιδί μου, μακάρι να χάναμε όλοι 500 τη μέρα, μια χαρά πας!
Καλημέρα παιδιά! Μου έχει ανέβει η διάθεση τρελά! Εφαγα χθες 12 το βράδυ λόγω παιδιού κι όμως σήμερα είμαι 105.6 (γυμνή και μετά την τουαλέτα, ίσως για αυτό!)!!!!!!!!!!!
Ακολούθησα το διαιτολόγιο μου σχεδόν κατά γράμμα :kiss:
εγω παντως ζυγιζομαι παντα με τη πιτζαμα και με το φανελακι καθε πρωι!
σημερα 105.1 αλλα δεν αλλαξα τα τικερακια,για 100 γρ.ας χασω περισσοτερα και βλεπουμε ;)
καλημερα σας,τικανετε?72 σημερα.....
Καλημέρα Bravo Helena σου έκανε καλό η αρρωστια τελικά ε, πως είσαι?
Lineal πρόσεχε γιατί τα πολλά πάνω κάτω στο μεταβολισμό καλό δεν κάνουν καθόλου, τα πας πολύ καλά θα τα ξαναχάσεις!
Σήμερα 105.9 πρωί γυμνή, παρά τα άπειρα που έφαγα χθες. Ερχεται και η περίοδος, μου κούνησε το μαντήλι :D
Ο άντρας μου προτείνει να μη ζυγίζομαι διαρκώς γιατί μου κάνει κακό. Του είπα ότι έχασα χθες κι έπεσα με τα μούτρα χθες και σήμερα, ειδικά σήμερα έφαγα το σύμπαν. Οπότε νέο ζύγισμα 17/1. Δε χάνω τίποτα να δοκιμάσω την ιδέα του. Είπε στην αρχή να μη ζυγιστώ για 1 βδομάδα και μετά για 2, 3 κτλ αλλά ακολουθώντας τη διατροφή μου, και θεωρεί πως έτσι θα φοβάμαι μη παχύνω και δε θα τη χαλάω.:starhit:
κ γω το σκεφτομαι αυτο,,,
καλημερα φιλαρακια μου,σημερα 71,5 ανυπομονω να χασω αυτο το 1 μιση ....
Τάσο δεν το πολυέπιασα πως το λες, εννοείς απογειώνομαι=πάρω βάρος? Ο στόχος μου είναι η απώλεια βάρους και η υιοθέτηση ενός διατροφολογίου που θα ακολουθώ για πάντα.
Περί βουλιμίας δεν χρειάζεται να διαβάσω τόπικ για να μάθω, άσε που στεναχωριέμαι όταν διαβάζω για χειρότερες περιπτώσεις. Ναι υπάρχονυ και βουλιμικοί χωρίς εμετούς και καθαρτικά. Φυσικά και έχω τύψεις μετά τα υπερφαγικά και ξαναξεσπάω στο φαγητό και ο φαύλος κύκλος καλά κρατεί.
Στόχος μου είναι να σπάσω αυτό τον κύκλο, να τρώω σωστά, να τρώω αυτά που πρέπει, κι αν μετά κατεβάσω το ψυγείο να μη συνεχίσω να το κάνω για μήνες αλλά να το κόψω εν τη γεννέση του. Οκ έκανα υπερφαγικό, τέλος τώρα. Οχι να αυτοτιμωρούμαι με εξανλτητική γυμναστική (Αύγουστο με 40 βαθμούς και δουλειά βραδυνή, με μωρό παιδί πήγαινα 2 ώρες στο γυμναστήριο καταμεσήμερο) ούτε να τιμωρούμαι με οποιονδήποτε τρόπο. Στόχος μου είναι να έχω περισσότερες καλές μέρες παρά κακές. Και να μετριάσω την ένταση των υπερφαγικών μου, όντας χορτάτη, μέχρι να τα εξαλείψω (αν τα καταφέρω ποτέ).
Ναι κρατήθηκα και δε ζυγίστηκα και μάλλον έτσι θα κάνω. Αλλά και πάλι θα κάνω όπως νιώθω καλύτερα, δηλ. αν μου τη βαρέσει αύριο και ζυγιστώ δε θα με σταυρώσω.
Τα νούμερα δεν τα βλέπω σα νούμερα, η ζυγαριά ειναι η εικόνα μου, δεν έχω ολόσωμο καθρέφτη δυστηχώς. Θα με έβγαζα και φώτο. Και ντρέπομαι του άντρα μου να με βγάλει! (φυσικά γυμνή θέλω τη φώτο για να θυμάμαι πως ήμουν και να με βλέπω και να συνέρχομαι)
Ελενα θα το χάσεις, αλλά να θυμάσαι είσαι λίγα κιλά και είναι λίπος καλή μου, θέλει υπομονή και διατροφή.:kiss:
αχ το ξερω,,μεχρι το πασχα θελω να ειμαι οκ,,ευχομαι δηλαδη:starhit:
Να ξαναθυμίσω 2 πραγματάκια για τους χαρούμενους φίλους/ες που χάνουν αυτή τη στιγμή και στην αρχή μιας δίαιτας 3, 5 κιλά, κοκ σε χρόνο ρεκόρ. Χάνουν βασικά υγρά. 1 κιλό λίπους ισοδυναμεί με 7500 θερμίδες. Αυτό σημαίνει πως αν καθημερινά χάνω 2000 θερμίδες από τις δραστηριότητες μου, τότε αν μείνω νηστικός 30 μέρες θα χάσω 8 κιλά. Θα έχω πεθάνει κιόλας αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό. Κι ας μη ξεχνάμε ότι αν μείνω νηστικός 1,2 μέρες ο μεταβολισμός θα πέσει, το σώμα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τις σωστές καύσεις και θα πέσει σε χειμερία νάρκη, προσπαθώντας να επιβιώσει.
Το καλύτερο απ' όλα είναι απώλειες της τάξης των 2 κιλών το μήνα. Μετά το 1ο 20ήμερο όπου χάνονται τα πολλά σε μια δίαιτα (σωστή διατροφή).
χαχαχαχα γειά σου ρε Γιώργο με τα ωραία σου, θα έχω πεθάνει λέει χαχαχαχαχχα:smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:
10% του βάρους μας ανά βδομάδα είναι το φυσιολογικό (αυτό ίσχυε τουλάχιστο αρκετά παλιότερα που είχα επισκεφτεί διαιτολόγο για λιπομέτρηση κτλ)Quote:
Originally posted by giorgosdelta
Το καλύτερο απ' όλα είναι απώλειες της τάξης των 2 κιλών το μήνα. Μετά το 1ο 20ήμερο όπου χάνονται τα πολλά σε μια δίαιτα (σωστή διατροφή).
Μπας κι επισκέφτηκες κανά βρυκόλακα βρε Δήμητρα;;;; (Λιώνω)
αχ έρωτας με τους βρυκόλακες, μου πήραν τα μυαλά που είδα χθες για 3-4η φορά το twilight χαχαχχα
έχετε δεί άνθρωπο να βλέπει αντίστροφα τις ταινίες? είδα πρώτα το τελευταίο που βγήκε και μετά όλα τα άλλα :blush: Αλλά και πάλι έναν έρωτα τον έπαθα.
Α και φυσικά 1% εννούσα χαχχαχαχαχαχ δηλαδή ένα σώμα της τάξεως των 80 κιλών είναι αναμενόμενο, αν τηρήσει ένα εύστοχα δομημένο υποθερμιδικό διαιτολόγιο για 1 εβδομάδα, να έχει απώλεια 800 γραμμαρίων περίπου (αν δεν παρρεκλίνει από τα προβλεπόμενα). Δεν ξέρω αν ισχύει για όλο το φάσμα των κιλών, στα 80 που είχα πάει στο διαιτολόγο τόσο ήταν (το πολύ).
Εκτός από την πρώτη βδομάδα που έφευγαν τα υγρά.
ρε παιδιά νυστάζω, ελάτε να μου κρατήσετε το παιδί να κοιμηθώ και θα είμαι τύπος κι υπογραμμός στη διατροφή μου. Νυστάζω, έχω νεύρα και τρώω. Δηλαδή δεν παίζομαι! Αχ τα νεύρα μου. Τασο είσαι ελεύθερος? Γιώργο έχεις παιδάκια? (για παντρεμένο σε κόβω εσένα :P )
ολοι ξερουν οτι ειναι υγρα φιλε μου αλλα μια χαρα τηνεχει καποιος σε λογικα πλαισιΑ:smirk:Quote:
Originally posted by giorgosdelta
Να ξαναθυμίσω 2 πραγματάκια για τους χαρούμενους φίλους/ες που χάνουν αυτή τη στιγμή και στην αρχή μιας δίαιτας 3, 5 κιλά, κοκ σε χρόνο ρεκόρ. Χάνουν βασικά υγρά. 1 κιλό λίπους ισοδυναμεί με 7500 θερμίδες. Αυτό σημαίνει πως αν καθημερινά χάνω 2000 θερμίδες από τις δραστηριότητες μου, τότε αν μείνω νηστικός 30 μέρες θα χάσω 8 κιλά. Θα έχω πεθάνει κιόλας αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό. Κι ας μη ξεχνάμε ότι αν μείνω νηστικός 1,2 μέρες ο μεταβολισμός θα πέσει, το σώμα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τις σωστές καύσεις και θα πέσει σε χειμερία νάρκη, προσπαθώντας να επιβιώσει.
Ελένη το ΄γραψα για να θυμάστε πως μετά έρχονται τα δύσκολα!
Δήμητρα εμένα ειναι στην εφηβεία τα πιτσιρίκια 1 κι 1! Αν κρατησω κανά μωρό τώρα δε θα θέλω να το αφήσω. Μέχρι να αρχίσει το κλάμα τουλάχιστον!
104.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλημέρα!!!!
93,9 γιουπι 2,5 κιλά σε 1 εβδομάδα δεν το λες και ασχημα !!!!!! Συνεχίζουμε να πιασουμε το 89,9 Να το δω το 8αρακι μπροστα και να τρελλαθω τελειως
Καλημέρα
ΜΠΡΑΒΟ βατραχινα μου!!!!
τικανετε παιδια?
εγω συνεχιζω να ειμαιαρρωστη,,,τωρα ειναι αρρωστος και ογιος μου και ηρθε η ανιψια μου για σαβ-κο και αρρωστησε κ αυτη:flaming:
σημερα ζυγιστηκα 70,6 αντε ναδω και το 6,,,,
Ο Τάσος που χάθηκε σήμερα? Είχε μπεί νωρίτερα? Αχμ
Ελενα είσαι πολύ κοντά, υπομονή κορίτσι μου και περαστικά καλή μου! Ο άντρας σου πως τα πηγαίνει με την άλλη δίαιτα?
Δεν ζυγίστηκα, χθες έφαγα ελέυθερα σε μπυραρία. ϊσως αύριο ή μεθαύριο. Ναι δεν κρατιέμαι πάλι να μη ζυγιστώ :o
ουτε γω ζυγιστηκα,,εφαγα τα παντα,,αστα να πανε:mad::mad::mad::mad:
Πρήξιμο στα πόδια? Τί μου θύμισες, λίγες μέρες πρίν γεννήσω τούμπανο τα πόδια. Είχα λεύκωμα. Με συμβούλεψαν να τρώω ασπράδια. (το πετάω στο τραπέζι μη πάει κι έχεις το ίδιο)
ουτε εγω ζυγιστικα σημερα γιατι το σαββατο και χτες το εκαψα το πελεκουδι. Οποτε αν ζυγιζομουν σημερα σιγουρα θα με εδειχνε +. Απο σημερα συνεχιζω την διατροφουλα μου οποτε ζυγισμα ξανα την Παρασκευή το πρωι
Παιδί μου έτσι όπως το είπες, ότι σε αυτό οφείλεται η μικρή απώλεια, νόμιζα ότι έχεις κτακράτηση! Φυσικά και τουμπάνιαζα χαχαχαχαχ ποιός ο λόγος για βάρη αν δεν! Καλό τουμπάνιασμα κι ας δείχνει πάνω η ζυγαριά :wink1:
Οι πόντοι μετράνε!
στα υπερφαγικά τρώς ασυναίσθητα, ευτυχώς έχουν μετριαστεί κατά πολύ σε συχνότητα, και πάρα πολύ σε ποσότητα.Quote:
Originally posted by Tassos67
Πως τα ταιριαξες αυτα με το παριζακι;!
μεγαλο υπερφαγικο αποψε. Η νινα μου εκανε χαλια την ψυχολογια :sniff:
Τάσο εύχομαι να έχεις όνειρα γλυκά, και να μη ξύνεσαι γιατί διαρκώς σε σκέφτομαι, ότι αύριο θα με προσγειώσεις και θα συνεχίσω :( έφτιαξα και τικεράκι διάγραμμα, αμ πως! Καιρός για ύπνο, σε λίγο ξυπναέι το παιδί...
Δε θα ζυγιστ'ω α'υριο και ξαναρχίζω. Αν κρατήσω 3 μέρες διατροφή χωρίς υπερφαγικό θα ζυγιστώ :) Kalo?
Καλημέρα φίλοι.
Εγώ θα έλεγα να ζυγιστείς Δήμητρα.Στην αρχή μια δίαιτας και αν θυμάμαι με 2 μέρες καλό φαΐ είναι πολύ πιθανό να γύρισες στα αρχικά κιλά.
Με το καθημερινό ζύγισμα θα μάθεις να μετριάζεις τα τυχόν λάθη σου στο μέλλον.
Καλημέρα, σε ευχαριστώ Γιώργο, ζυγίστηκα, 105.2
Φιλιά πολλά σε όλους! Σήμερα έχει ξανά υπέροχο καιρό & μάλλον θα κάνω μια αρχή για περπάτημα, παιδιού και δουλειάς επιτρέποντος.
Καλημερα σας,
Αποφασισα και εγω να ζυγιζομαι καθημερινα απο εδω και περα! Σημερα 81 κιλα, - 400 γραμμαρια απο χτες!!!
Καλη μας συνεχεια!!
Μπράβο princess είσαι πολύ κοντά στην άλλη δεκάδα, μπράβο!!!
Άδικα την φοβόσουνα τη ζυγαριά Δήμητρα. Πολύ καλά κι ελπιδοφόρα θα έλεγα.
Ότι ταιριάζει πάντα στον καθένα, εγώ πάντως ζυγίζομαι κάθε μέρα., βγάζω εβδομαδιαίο μέσο όρο όπως έχω ξαναπεί. 1,2 βδομάδες στη σειρά δε λεν ποτέ ψέμματα.