Καλημέρα τώρα τι να πω να είμαι ηλικρινης??θα είμαι ηλικρινης...δυστηχος δεν τα κατάφερα σήμερα το πρωί μάζη με τον καφέ μου έκανα 2 τσιγάρα..
Printable View
Κάπνιζα ένα μισή πακέτο περίπου στο 24 Ώρο....
Αν το μειώσω και καπνίζω 5 τσιγάρα την ημέρα δεν είναι μεγάλη πρόοδος???
Νιώθω τύψεις που κάπνισα αλλά δεν άντεξα άρχισε να πονάει ολο μου το σώμα
Το σώμα μου το ζητούσε δεν άντεχα..
Συγγνώμη από όλους..τζάμπα σας κούρασα..αλλά θα ξανά κάνω προσπάθεια η μία αποτυχία δεν σημενη και τίποτα.καποια στιγμή θα το κόψω τελείως..
Αλλά τουλάχιστον το ελατωσα σε σημαντικό βαθμό
Μην μασάς... εγώ έχω κόψει το τσιγάρο πάνω από 30 φορές! Όταν νοιώσεις έτοιμος ξαναδοκίμασε. Στο μεταξύ θα σου πρότεινα να προετοιμάσεις καλύτερα τον εαυτό σου την επόμενη φορά... ίσως διαβάζοντας κάποια πράγματα για το κάπνισμα. Έχω διαβάσει σχεδόν όλη την βιβλιογραφία που κυκλοφορεί πάνω στο θέμα. Ένα βιβλίο που με βοήθησε πολύ είναι το the niconine trick το οποίο όμως δεν κυκλοφορεί στα Ελληνικά. Αν διαβάζεις αγγλικά σου το προτείνω. Αφού ασχολείσαι με την ψυχολογία θα μπεις στο νόημα κατευθείαν.
Δυστυχώς δεν ξέρω αγγλικά και σε τέτοιο βαθμό κι όλας..αλλά διαβάζω στα ελληνικά απτό γοογλε...πάντως και μια μέρα που άντεξα ήταν τεράστιο ρεκόρ για εμένα..αλλά είμαι αισιόδοξος..διότι δεν πίστευα ότι θα άντεχα και τόσο είμαι αισιόδοξος διότι το σταμάτημα το έχω βάλει για τα καλά στο μυαλό μου..απέτυχα αλλά αυτό δεν σημενη ότι δεν μπορώ να ξανά προσπαθήσω αυτό δεν σημενη ότι ο κάθε άνθρωπος έχει μόνο μια ευκαιρία έτσι δεν είναι??τη διακοπή καπνίσματος το έχω συνέχεια τώρα πια στο μυαλό μου...είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα τα καταφέρω..
Δεν πειραζει Γιωργο, την επομενη φορα θα τα πας καλυτερα! Προς το παρον ειναι ενα κερδος ακομα και να το μειωσεις, να κανεις κατω απο πακετο τη μερα, μετα μισο πακετο κλπ
Οταν λες "τωρα πια" εδω και ποσες μερες εννοεις?
Εγω οσες φορες το εκανα τρελαθικα. Επινα τον καφε μονορουφι μια χαινεκεν με εκανε να χανω την μπαλα και γενικως καμια συνηθισμενη λειτουργεια σε σχεση με πριν. Το ειπα στον ψ και μου ειπε οχι να μην το κοψω. Δεν συνισταται. Δοκιμασα κ ηλεκτρονικο αν και πιο υγειης εκανα μαλακιες αδικαιωλογητες στην δουλεια μου
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και ''εκτός χορού'',βλέπω στους γύρω μου πως είναι κάτι πολύ δύσκολο...
και ειναι πραγματικα δυσκολο..απλως υπαρχουν και ανθρωποι που λενε θα το κοψω και οντως το κοβουν και μαλιστα μπορω να πω και με μεγαλη ευκολια,,,εχω δει πολλους ανθρωπους ετσι..εγω πιστυεω οτι ειναι θεμα οργανισμου,,κατα ποσο εθιζετε κανεις.εχω δυσκολευωμε παρα πολυ..μαλιστα το οτι αντεξα και ποσες ωρες απορουσα
Η πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολη. Σκεφτομαι εντονα αυτες τις μερες να καπνισω μονο ενα... Ειμαι 6 χρονια καθαρος. Παω να φαω κατι να ξεχαστω.
Παιδια υπαρχουν και ιατρεια διακοπης καπνισματος δωρεαν. Μη διστασετε να ζητησετε βοηθεια.
Λειτουργουν στα δημοσια νοσοκομεια. Καλυτερα γκουγκλαρε για να εχεις ακριβεις πληροφοριες.
Πως παει η προσπαθεια;
Το κάπνισμα το κόβεις μια κι εξω λένε κάποιοι ειδικοί, δηλαδή απότομα, όχι σταδιακά όπως προσπαθείς να κάνεις εσύ.
Εγώ έχει επτά μήνες να καπνίσω (εννοώ τα 1 - 2 τσιγάρα και λίγακι περισσότερο τα Σαββ/κα). Απότομα όπως σου είπα, διότι έστω αυτο το λίγο έφτασε στο σημείο να μου προκαλεί δυσφορία στο πρόσωπο, σαν φούσκωμα και βάρος ψηλά στο στήθος.
Μου έρχεται καποιες στιγμες έντονα η αίσθηση να θέλω να καπνίσω, ιδίως σε καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους. Κι όντως μειώνει το στρες, ηρεμά, έστω κι αν στην ουσία πρόκειται για ψευδαίσθηση, ήτοι εγκεφαλικό παιχνίδι.
παιδια υπαρχει και το ηλεκτρονικο τσιγαρο μην αναστατωνεστε ασκοπα. Εγω συμπληρωσα 2,5 χρονια μονο με ηλεκτρονικο χωρις καθολου κανονικο. (ουτε ενα τσιγαρο δηλαδη) Αν δεν υπηρχε ηλεκτρ. θα καπνιζα ακομα. Μου φυγανε και οι φοβιες για την υγεια και ολα μια χαρα.
Οχι δεν ειναι χειροτερο. Ασε τι λενε καποιοι. Δεν εχει νοημα να κανεις ηλεκτρονικο και να καπνιζεις. Πρεπει να κανεις μονο αυτο για να εχει νοημα. Βαλε νικοτινη υψηλη για να σε πιανει. πρεπει να πεις ΜΟΝΟ ηλεκτρονικο θα κανω. Να το κοψεις χωρις υποκαταστατο ειναι πολυ δυσκολο. Αν τωρα εσυ μπορεις καντο τι να σου πω μπραβο.
μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω..αντε και δεν καπνιζω κανονικο περνω ηλεκτρονικο.θα με βοηθησει να το αφησω?
η δεν θα καπνιζω κανονικο και θα καπνιζω ηλεκτρονικο..
ποια η διαφορα??καπνιστης ειμαι και ετσι καπνιστης ειμαι και αλλιος.αν με βοηθησει νατο κοψω τοτες οκ.αλλα αμα ριναι μετα να μην καπνιζω κανονικο και να καπνιζω αυτο το ιδιο δεν ειναι??αρα τι νοημα εχει??αυτο θελω να πω
ηλεκτονικο ειναι το ιδιο αν οχι χειροτερο απο το κανονικο τσιγαρο...μπορει να μην υπαρχει καυση και ολα τα παραγωγα της π[ου ηταν καρκινογονα..αλλα και το ηλεκτρονικο εχει τον ατμο που περιεχει νικτοτικη και αλλες κακρινογονες ουσιες και ολος αυτος ο ατμος παει στα πνευμονια και μενει...οπως η υγρασια π.χ π κολαει σε τοιχους και αμαηια.....
ΤΟ μονο καλο που μπορειτε να κανετε για την υγεια σας ειναι να μην κανετε ουτε ηλεκτρονικο ουτε κανονικο...
και να συμπ΄ληρωσω οτι ολα κοβονται ευκολα αρκει να εισαι δυνατος χαρακτηρας και σαν ανθρωπος...
Θα αντικαταστησεις το κανονικο με ηλεκτρονικο. Κατι πολυ πιο υγιεινο. Ετσι θα εχεις και την απολαυση και την υγεια σου. Το "νοημα" ειναι η απολαυση του ατμιστη. Αν τωρα εσυ δεν θες να κανεις τιποτα μην κανεις τιποτα. Εγω το γουσταρω το ηλεκτρονικο και ειμαι μια χαρα 2,5 χρονια μαυτο. Καποιοι το χρησιμοποιουν για διακοπη και μετα κοβουν και το ηλεκτρονικο. Αλλα ειναι λιγοι. Η μεγαλη πλειοψηφια αντικαθιστα το κανονικο με αυτο.
κ γω ατμηστης ειμαι που σημερα μου εσπαζε το τζαμακι χαχαχαχα παντος ναι γαμαει ειναι η 3 φορα που περνω το βνβ βουντουσοσ οπως κ διαφορα shakenvape αλλα κ φτιαχνω υγρα κ μονος... ειναι γαματο
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Καιγω shake and vape κανω. Δεν λεει να αγοραζεις ετοιμα υγρα. Με τη φορολογια αστα να πανε. Θελουνε να το εξισωσουνε με το τσιγαρο για να μη χανουν φορους γιατι πολλοι κανουν ηλεκτρονικο πλεον.
γαμησετα ξερω... αλλα αν ψαχτεις γενικα με το καιρο θα βρεισκεις ακρη για τις τημες ολλων των πρωιωντων...
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App