ευχαριστω πολυ να σε καλα...35-36 χρονον ανδρας ειμαι..
σε τα μας τωρα αυτα??οτσν αυτος πηγενε εγω γυρνουσα..
Printable View
σε εχει για τα ξεφτιλικια σιγουρα...
αμφιβαλλω αν ειστε ζευγαρι...
ολοι θελουμε τριο και με δευτερη γυναικα...τριο με κολητους τα καναμε παιδακια για πλακα..και συνηθως σε ξεφτυλισμενες γυναικες..
αλλα τι να πω...ισως να την βρισκει κιολας...
για εμενα χωρισε τον...
βεβαια εδω εκφραζουμε προσωπικες αποψεις..χωρις να ξερουμε τι σοι ανθρωποι ειστε και τι εχει προηγηθει
θεματοθετρια δεν μιλας??μηπως σου ηρθαν αποτομα αυτα που σε ειπαμε??
νεο κοριτση εισαι μην μασας..υπαρχουν πολυ καλα παιδια και πολυ σωστα.σιγουρα θα βρεις και εσυ το καταλληλο αγορι που ονειρευεσε..ολοι τα εχουμε περασει αυτα..στο κατω κατω δεν εινσι και τιποτα σοβαρο...θα βρεις το αγορι των ονειρων σου που θα σε αγαπαει στα αληθεια και δεν θα δεχετε να μυραστει ουτε τριχα απτα μαλλια σου ουτε με αρσενικο γατο..θα σε θελει μονο για εκεινον και θα σε κανει ευτηχησμενη...εισαι δυνατη και εξυπνη και μαλλον και ομορφη..πρωχωρα τη ζωουλα σου καμονικα και με το νομο
το πιο λογικό θα ήτανε να ζήταγε τρίο με μια άλλη κοπέλα...! όχι με τον κολλητό του..! εγώ στην θέση σου για να τσεκάρω μονο θα του έλεγα δεν μου αρέσει ο κολλητός σου..! θέλω να φέρω έναν δικό μου κολλητό.. αν εκεί δεν ενοχληθεί τότε ο τύπος απλά σε έχει μονο για να περνάει καλά..!
Τωρα ειδα πολλα μαζεμενα και δεν ξερω σε τι να πρωτοαπαντησω..Να με εκμεταλλευτει?? Δεν μου κολλαει η συγκεκριμενη λεξη για το συγκεκριμένο ατομο..Να περναει απλα καλα? Τα έχουμε 2.5 χρονια και εχει ακουσει ενα σωρο εσωψυχα μου.Επισης στο θεμα το σεξουαλικό θεωρω οτι παρα την ηλικία του ναι είναι ακομα παιδακι, οπως κ εγω αλλωστε. Γιατι δεν παει μονο με την ηλικια , αλλα και με τις εμπειρίες .
Σίγουρα ομως .. έχει κάποιο προβλημα :S
Του το ξεκοβω μαχαιρι απο εδω και περα να δουμε πώς θα αντιδρασει..
Επισης τον πριγκιπα με το ασπρο αλογο τον περιμενα σε ολα τα σχολικα μου χρονια..και δεν πολυπιστευω πλεον σε αυτό το παραμυθι χΔ
Διακρίνω έναν σεξισμό στα σχόλιά σας γενικώς... Δηλαδή ο άντρας είναι φυσιολογικότατο να φαντασιώνεται και να κάνει τρίο με δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Αν το κάνει όμως η γυναίκα με δύο άντρες, τότε είναι ξεφτιλισμένη... Μάλιστα...!
Απλά μια παρατήρηση...
Κοιτα κοπελιά, αν συμβιβαζεσαι με την ιδεα η και την γουσταρεις ισως να περιγραφουν στην παρεα τους την στιγμη που πιπ..ες τον ενα και ο αλλος σε επερνε απο πισω και το ποσο θεαματικά τελειωσαν πανω σου και που, τοτε ορμα καλα θα περασεις
δεν ξερω τι κανουν "πολλα αγορια", αλλα ειχα παντα την αποψη (που μου ενισχυθηκε απο διαφορες διηγησεις), οτι οι ανδρες που θελουν αλλους ανδρες στο κρεβατι τους, ειναι κρυπτομοφυλοφιλοι (η τουλαχιστον μπαι) και ψαχνουν αφορμες να βρεθουν με ανδρες.
επισης, ανδρας που μοιραζεται με αλλους ανδρες την γυναικα που ειναι διπλα του, δεν ειναι ερωτευμενος με τπτ (με την γυναικα του, εννοω. μπορει να ειναι ερωτευμενος με τον φιλο του ομως). την εχει για να βρισκει δωρεαν σεξ..
Μπας και τον παίρνει ο φίλος σου στα κρυφά?
Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App
Μην δεχθεί μην δεχθεις με τιποτα δεν μπορω ν το χαρακτηρισω ως Νορμαλ....έχω γνωρίσει τέτοιο τυπο απο σχέση φίλης όπως τ λες περιπου...το παιδάκι είχε τα προβληματα του τελικά χώρισαν γτ της έκανε την ζωή μαύρη(δεν λέω πως κ τ παιδι είναι τ ιδιο απλα σ λέω μια εμπειρια)!
Αν το γουσταρεις κάντο κ ζηστο αλλά αν δεν το θες μην κανεις τ χατίρι κανενος!
Ξέρεις αν έχει μιλήσει με τον φιλο του γι αυτό; μήπως κ αυτός τον βρήκε αγαθό κ τον επηρεάζει;
Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App
100%
Εστάλη από SM-J710F στο E-Psychology.gr Mobile App
Εγώ βρε παιδιά να σας πω, είμαι 50 χρονών και έχει τύχει να ακούσω "εξομολογήσεις" γι αυτή την αντρική φαντασίωση από 2 φίλες (μία σχετικά πρόσφατα και μία καμιά εικοσαριά χρόνια πριν), παντρεμένες και με παιδιά.
Η μία μάλιστα, θέλοντας να ανανεώσει λίγο την σχέση και έχοντας φύγει τα παιδιά από το σπίτι, (σπουδές, δουλειές)τον ρώτησε τον άντρα της τί φαντασιώνεται να κάνουν τώρα που είναι μόνοι τους στο σπίτι και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και αυτός άρχισε να την βάζει να βλέπουν πορνό και μετά από λίγες μέρες της "ξεφούρνισε" οτι η πιο επιθυμητή του φαντασίωση είναι να την βλέπει να κάνει σεξ με άλλον άντρα. Καλά, μιλάμε, "της έπεσε το σαγόνι" που λένε! Δεν το περίμενε ποτέ από τον άντρα της, το υπόδειγμα ήθους και συζύγου και πατέρα...
Όμως, το είπε μια φορά και δεν της είπε να το πραγματοποιήσουν και βλέποντας και το σοκ της γυναίκας του...
Εγώ νομίζω οτι φταίει το πολύ πορνό που βλέπει ο κόσμος και τώρα ειδικά τα τελευταία χρόνια με το ίντερνετ που υπάρχει ευκολότατη πρόσβαση.... Ό,τι βλακεία και ανωμαλία βλέπουν μερικοί τους καρφώνεται στον εγκέφαλο και θέλουν να το κάνουν πράξη. Για μένα όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά (και με δύο γυναίκες και έναν άντρα). Οτιδήποτε πέρα από την κανονική πράξη. Αλλά όταν δεν βάλουμε στον εαυτό μας όρια και αφήνουμε το μυαλό μας μα σκέφτεται συνέχεια το σεξ, αυτά συμβαίνουν.
Δεν καταδικάζω κανέναν πάντως για τις προτιμήσεις του. Καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Αρκεί μόνο να σέβεται και να μην κάνει κάτι που δεν είναι σίγουρος οτι το θέλει απόλυτα και ο άλλος.
μπορει να μην ειχε παει με γυναικες, αλλα να ειχε παει με ανδρες.
μην τον εμπιστευεσαι και μην κανεις στο σεξ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, κατι που δεν θελεις , μονο επειδη καποιος στο ζητησε, η για να τον κρατησεις.
θα χασεις τον εαυτο σου και θα καταληξεις σαν την αστερω, να ζητιανευεις λιγη αγαπη προσφεροντας σεξουαλικες "χάρες" σε ανδρες που σε χρησιμοποιουν και φευγουν απο την ζωη σου...
Οταν ζηταει τριο με αλλον αντρα, οντως παιζει να ειναι εθισμενος στο πορνο. Δεν της το εβαλε τυχαια να δουν. Εχει συνηθίσει να διεγειρεται σαν παρατηρητης της πραξης, σαν τριτος, αλλα πανω στη διεγερση θελει και να πηδηξει.
Οπως και αν η γυναικα ζητησει τριο με φιλη της, διεγειρεται φουλ οταν θα δει μπροστα της live καποιον να πηδαει καποια, και αυτο ενισχυεται απο τη συστηματικη θεαση πορνο και τον αυνανισμο.
Μου φαινεται ακραιο να είναι κρυπτογκει..Δεν φαινεται κατι τετοιο. Η εξηγηση με το πορνο (που βλεπει πολυ) και το οτι ερεθιζεται σαν παρατηρητης μου φαινεται πιο πιθανη..
Πάντως εννοείται πως δεν προκειται να κανω κατι που δε θέλω εν τελει. Και η φαση ειναι οτι εχει συζητήσει το θεμα και με τον φιλο του, ο οποίος στην αρχή του ειπε οτι δεν είναι σωστα πραγματα αυτα.. Αλλα επειδη το ξαναειπε εεε κι αυτος..αλλο που δεν ηθελε . Τραγικη κατασταση..το ξερω
Μια ιδέα. Μήπως το τρίο περιλαμβάνει και την μεταξύ εκείνου και του δεύτερου άντρα συνουσία; Λέω γω..μήπως θέλει να πειραματιστεί επειδή κάτι ομοφυλόφιλο η bisexual παίζει;
Α, ειπώθηκε ήδη. Άκυρο..
Απ'την στιγμή που γνωρίζεις ότι βλέπει πολύ πορνό,προσπάθησε να εξακριβώσεις άν βλέπει και γκει πορνο.
Αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο,κάν'την με ελαφρά.
Άκου εκεί να θέλει να σε δεί με τον φίλο του,για να φτιαχτεί...Θα σε έχει για τον πέοντ@.
Εγώ αν ήμουν ερωτευμένος με μια κοπέλα δεν θα ανεχόμουν ούτε να της αγγίξει το χέρι άλλος άντρας...όχι να συνευρεθεί μαζί της.
Ισως λανθασμενα θεωρουσα ως δεδομενο ότι είναι ερωτευμενος μαζι μου..Λογω του κολληματος που ειχε φαει πιο παλια. Ηταν σε φαση που ενιωθε πολύ περισσοτερα απο μενα και με επνιγε. Οποτε απο τοτε και μετα ψιλοθεωρω τα συναισθήματα του δεδομενα.
Γκει αληθεια το αποκλειω..Εκτος και αν πεφτω τοοοσο εξω. Αν ανακάλυπτα κάτι τέτοιο εννοειται θα μου ηταν ο,τι πιο ευκολο να τον χωρίσω.
Ρε κοπελιά ειλικρινά τώρα περιμένεις κάποιος να σου πει ότι είναι Οκ αυτό που ζήτησε δεν πειράζει και σε έχει σαν πριγκίπισσα; ο τύπος είναι ακατάλληλος. Αν δεν καυλώνεις και συ με την ιδέα της παρτουζας ή να σε πηδαει άλλος και ο γκομενος να βλέπει τότε ληχτο. Τι το κουράζεις αφού βλέπεις ο τύπος δεν κάνει.
Δεν είναι γκέι ο άνθρωπος! Και εγώ προσωπικά πιστεύω οτι μπορεί κάλλιστα να είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν το συνδέω και τόσο πολύ όσο τα άλλα μέλη του φόρουμ.
Απλά, του έχει κολλήσει στο μυαλό η ιδέα να κάνει αυτά που βλέπει στις πορνοταινίες.
Αν σε αγαπάει θα σεβαστεί τα όριά σου και θα προσπεράσει τις όποιες τέτοιες "ορέξεις"του.
Καταρχάς δεν ξέρω γιατί πολλοί εντυπωσιάζεστε λες και πρώτη φορά ακούτε άντρα να έχει τέτοια φαντασίωση! Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που δεν έχει τέτοια φαντασίωση ειδικά για δύο γυναίκες μαζί. Κι όπως λέει η θεματοθέτρια αυτό της ζήτησε πρώτο και αφού εκείνη ήταν κάθετη προσπάθησε να την πείσει για το επόμενο σενάριο με δύο άντρες. Μπορεί να νομίζει πως κάνοντας σου το χατήρι (γιατί επίσης πολλές γυναίκες έχουν φαντασίωση να βρεθούν ερωτικά με δύο άντρες) ότι μετά θα δεχτείς πιο εύκολα να του κάνεις και το δικό του χατήρι και να φέρετε κι άλλη γυναίκα. Μήπως σε κάποια συζήτηση σας του το ανέφερες ως φαντασίωση σου;
Επίσης ο τίτλος του θέματος είναι κάπως... νορμάλ είναι όλα εφόσον μιλάμε για ενήλικες και δεν βλάπτεις κάποιον τρίτο. Γιατί ένιωσες την ανάγκη να ρωτήσεις αγνώστους για το αν είναι νορμαλ ή όχι; Εσένα θα σου άρεσε; Απ΄οτι λες όχι, άρα γιατί το συζητάς; Αν σου πούμε δηλαδή όλοι πως είναι νορμάλ θα αλλάξουν τα γούστα σου και ξαφνικά θα θες να το κάνεις;
Η αλήθεια είναι πως όσο "ελεύθερες" κι αν είναι οι φαντασιώσεις μας (γυναικών και αντρών) δεν περνάμε όλοι στην πράξη, οι περισσότεροι μένουμε στο πεδίο της φαντασίωσης για ορισμένα πράγματα. Το γεγονός οτι εκείνος θέλει να περάσει την πράξη μπορεί να δείχνει διάφορα πράγματα. Πρώτον να είναι αρκετά στερημένος (το συνδυάζω με την πληροφορία που έδωσες οτι δεν είχε εμπειρίες) και τώρα ξαφνικά έχει πέσει με τα μούτρα και θέλει να δοκιμάσει τα πάντα. Δεν ξέρω την ηλικία του φίλου σου αλλά συνήθως τέτοιες συμπεριφορές έχουν μικροί σε ηλικία άντρες που ψάχνουν εμπειρίες. Το σίγουρο είναι πως για να το προτείνει θεωρεί πως μπορεί να σε πείσει ή τουλάχιστον έκρινε πως δεν θα έφευγες και μόνο στο άκουσμα όπως κι έγινε. Αυτό μπορεί να σημαίνει πάλι διάφορα όπως το ότι σε έχει για έμπειρη και ανοιχτή στα θέματα γενικά του σεξ. Ίσως να θεωρεί πως έχει γενικά το πάνω χέρι στην σχέση και πως σιγά σιγά μπορεί να σε φέρει με τα νερά του έτσι κι αλλιώς. Το πιο πιθανό μου φαίνεται ότι είναι πως σε βρήκε πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα μαζί σου.
Πάντως όπως σου είπαν σχεδόν όλοι, χατίρια στο σεξ δεν χωράνε. Είτε γουστάρεις κάτι και το κάνεις, είτε δεν γουστάρεις και φεύγεις εφόσον ο άλλος επιμένει.
Μήπως ο κολλητός είναι και ο γκομενος του ;
Βάλε καμία κρυφή καμερα όταν είναι μαζί όταν εσύ δεν είσαι σπίτι , χδδδ
ε δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεις...
Ναι αν απλώς το ανέφερε και κόντεψαν να χωρίσουν λογικό να μην το ξαναπεί ή να μην προχωρήσει στο να της το ζητήσει.
Πάντως μόλις της ανέφερε για το τρίο με άντρα δεν κόντεψαν να χωρίσουν προφανώς. Κι έτσι εφτασε να της το ζητήσει κιόλας ευθέως και πιο συγκεκριμένα για τον φίλο του. Που σημαίνει πως σωστά έκρινε πως η θεματοθέτρια ήταν πιο "θετική" στο να ακούσει το δεύτερο σενάριο.
Δεν αποκλείω πάντως και την δική σου οπτική. Οτι μπορεί να είναι κρυφογκει ή να ψάχνεται γενικώς και να είπε το πρώτο για ξεκάρφωμα. Απλά μου φαίνεται πιο απίθανο. ΚΙ επίσης δεν θεωρώ οτι όποιος άντρας κάνει τριο με άλλον άντρα μαζί είναι απαραίτητα γκει. Ξέρω κάμποσους που το χουν κάνει και δεν ήταν γκει. Η μια περίπτωση πχ που ξέρω ήταν γύρω στα 20-22 είχε σχέση με μια κοπέλα ερωτευμένος κτλ, έμαθε πως τον απατούσε και μετά της το πρότεινε γιατί μάλλον θεωρούσε πως έτσι την ξεφτίλιζε.
[QUOTE=ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ;995524]Δεν είναι γκέι ο άνθρωπος! Και εγώ προσωπικά πιστεύω οτι μπορεί κάλλιστα να είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν το συνδέω και τόσο πολύ όσο τα άλλα μέλη του φόρουμ.
Απλά, του έχει κολλήσει στο μυαλό η ιδέα να κάνει αυτά που βλέπει στις πορνοταινίες.
Αν σε αγαπάει θα σεβαστεί τα όριά σου και θα προσπεράσει τις όποιες τέτοιες "ορέξεις"του.[/QUOTE
Αν του το κοψω μαχαιρι θα αναγκαστει να το σεβαστει..Αλλα με εκνευριζει και μονο που το σκεφτεται αυτο, και μονο που γινεται ολη αυτη η συζητηση. Αν ειναι να καταπιεζεται, να το βρασω..Του εχω πει αγορι μου, αν θες τοσο πολυ τριο πανε κανε, δε σε κραταω με το ζορι. Αλλα λεει οχι φυσικα, εγω εσενα θελω κλπ
Elisabet οπως το ειπες ειναι. Πρωτα μου ζητησε τριο με κοπελα, αλλα επειδη του ειπα οχι ξεκαθαρα, μετα βρηκε την αλλη εναλλακτικη. Οχι σε καμια περιπτωση δεν του το ανεφερα ως φαντασιωση..
Νορμαλ εννοω μεσα σε μια σχεση. Εννοειται ο καθενας στο κρεβατι του ο,τι θελει κανει, εφοσον δεν βλαπτει κανενα. Αλλα ειναι νορμαλ οταν εχεις σχεση με τον αλλον? Απλα ντρεπομαι να το συζητησω με πολυ κοντινους μου. Και εδω μπορω να παρω γνωμη απο πολυ κοσμο..
Και ο λογος που μαλλον εχει παρει θαρρος ειναι επειδη κι εγω το παιζω ανετη , για να μην τον ξενερωσω :p
αυτο ειναι το δικο σου λαθος.
αφου ξερεις οτι δεν θελεις, μην το παιζεις καθολου ανετη.
πουτανες υπαρχουν. ας πληρωσει κι ας κανει οτι θελει. κοροιδα ψαχνουν μερικοι για να μην πληρωνουν.
να μην νομιζεις οτι θα σε αγαπησει ποτε καποιος απο το ποσο ευκολη φαινεσαι. αυτο το λεω, ε[πειδη δισταζεις να του πεις ξεκαθαρα οτι δεν γουσταρεις.
αν μπορει να σε μοιραζεται με ανδρες ειτε σαν πρωτη επιλογη, ειτε σαν δευτερη (επειδη δεν θες γυναικες), μονο για εμπειρια σε θελει, δεν ειναι ερωτευμενος. σηκω και φυγε κι αστον να ψαχνει καμια παρτουζιαρα να κανει οτι θελει, μεχρι να βρει αυτη που θα αγαπησει.