η θα μπορουσε η δευτερη απλως να βοηθα εθελοντικα
Printable View
η θα μπορουσε η δευτερη απλως να βοηθα εθελοντικα
Κατι τετοιες αντιληψεις κανουν πολυ κακο. Καταλαβαινω βεβαια οτι εσυ το ειπες αστειευομενος.
Ο νηματοθετης πασχει απο αυθυποβολη. Επειδη ειχε εκεινο το περιστατικο αφλογιστιας που το παθαινουμε ολοι πιστεψε οτι εχει καποιο προβλημα και τωρα καθε φορα την επιμαχη στιγμη σκεφτεται οτι θα του πεσει με αποτελεσμα να... του πεφτει!
Νηματοθετη νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει ενας σεξολογος να αλλαξεις νοοτροπια. Εγω θα σε συμβουλευα να κανεις κατι που θα σου δωσει χαρα και αυτοπεποιθηση ωστε να πηγαινεις στο κρεβατι με θετικες σκεψεις και ενθουσιασμο.
καπιος ειχε πει οτι η το μυαλο θα λειτουργει η το σεξ
δε ξερω που ειδες το αστειο αλλα εγω σοβαρα το ειπα
εγω αμφιβαλω αν πασχει απο αυθυποβολη αλλα αμφιβαλω αν τον ελκουν οι γυναικες αυτο δεν ειναι ασθενεια αλλα ενα ποσοστο διαφορετικοτητας απλως αυτο το περιστατικο εγινε αιτια να το καταλαβει
και αυτες οι αντιληψεις ειναι η βασικη πηγη εμπνευσης που φυσικα οι περισσοτεροι δε παραδεχονται αλλα παρ ολα αυτη η πηγη υπαρχει παντου.
διαβασε και αυτο για να στο αποδειξω
Το πρόβλημα είναι ότι ο Θεός έδωσε στον άνδρα ένα μυαλό και ένα πέος και αίμα που φτάνει για να λειτουργεί μόνο το ένα από τα δύο. Ρόμπιν Γουίλιαμς
απλως δε γινεται να αποδειξεις τα παντα η δε γινεται να αποδειξεις πραγματα που υπαρχουν μονο ενδειξεις γι αυτα απλως επειδη οι περισσοτεροι εχουν αγελοποιηθει οταν βλεπουν καπιον να συμπεριφερεται με αλλο τροπο απο τον συνηθισμενο τους φαινεται πολυ περιεργο η φιλοσοφια ειναι το αντιθετο του σεξ παντως.
Έχω μια απορία και συγνώμη αν είναι χαζή αλλα είναι φυσιολογικό να γκαυλωνεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Μάλλον ανώμαλο είναι.
για να απαντησω τωρα σε αυτο το ερωτημα θα χρειαστω ενα θρεντ ολοκληρο και βαριεμαι
Εμένα τέτοιο σκηνικό μου προκαλεί θλίψη γενικά .....ας πουμε είναι δικό μου θέμα....
Aυτο ακριβως.
Οι κανονικες γυναικες δεν με γουσταρουν. Παιρνουν απο εμενα αλλα δεν μου δινουν τπτ... τουλαχιστον οι πορνες μου δινουν κατι, ακομα κι αν ειναι ψευδαισθηση. Τουλαχιστον για λιγο νιωθω πως αρεσω σε καποια και ξερω πως ειναι ψεμματα οποτε δε μπορει να με κοροιδεψει
Μεχρι εκεινη την μοιραία νυχτα μια χαρα ημουν. Αρα ή εγινε γκει ετσι ξαφνικα ή με επιρρεασε αυτη η γυναικα, και αφου οταν πλησιαζω γυνακα εχω κανονικα στυση, μπορω να υποθεσω το δευτερο. Η στυση μου πεφτει αν κανω σεξ οταν εναι αυτη στα τεσσερα ή απο κατω (τις δυοα στασεις που εκανα με εκεινη). Οταν ειναι απο πανω (δεν καναμε με αυτην αυτη την σταση) δεν εχω προβλημα.
αρα αυτο που λες ειναι αβασιμο
Μαλιστα..... οι αποδειξεις σου ειναι απο τα λογια ενος κωμικου.....
Θελεις να μου πεις πως εσυ αν εχεις στυση δεν εχεις μυαλο και δεν μπορεις να σεφτεις τπτ αλλο εκτος απο το να την χωσεις καπου;
Αναρρωτιεμαι πως σηκωνεσαι το πρωι; Με την πρωινη στυση δεν θα μπορεις ουτε να κλεισεις το ξυπνητηρι σου
Φίλε θα πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητος για να σου σηκώνεται μονίμως με τέτοιες καταστάσεις. Φυσιολογικό είναι να σου πέφτει. Τι περιμένεις να σου πουν οι ειδικοί και οι σεξολόγοι;
Όλο αυτό λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μπορείς έτσι απλά να το κάνεις σαν ρομπότ. Αυτοί που παν εκεί, έχουν την συγκεκριμένη νοοτροπία συνήθως που είναι συμβατή με το χώρο.
Δε νομίζω να είμαστε όλοι έτσι. Ξέρω ότι εγώ δεν ήμουν και δεν είμαι. Για να πω την αλήθεια βέβαια, δεν το δοκίμασα αλλά το ότι η ιδέα να βρίσκομαι σε οίκο ανοχής μου φαίνεται αποκρουστική αποτελεί την εγγύηση ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθώ.
Όσον αφορά το πρόβλημά σου νομίζω ότι όντως πρέπει να είναι ένα είδος τραυματικής εμπειρίας με την κοπέλα που σ' έκανε να νιώσεις τόσο άσχημα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχεις κοινωνικοποιήσει ακόμα τη σεξουαλικότητά σου, κάτι που σε καθιστά περισσότερο ευάλωτο. Είναι πιθανό ένας ειδικός σύμβουλος σ' αυτά τα θέματα να μπορεί να σε βοηθήσει.
Εγω σαν γυναίκα το βρίσκω λιγο άρρωστο για καποιον να πηγαίνει συχνά σε οίκους ανοχής και θα ηταν λογος να απορρίψω καποιον αυτος και οχι η εμφάνιση.. Ασε που κυκλοφορούν και αρρώστιες και το προφυλακτικό δεν προστατεύει 100%.
Αυτούς που λες σε ποιους το λένε με καμάρι; σαν άντρας δεν έτυχε ποτέ να πάω και ούτε θα πήγαινα ποτέ. Όσο αγάμητος και αν εμένα. Αλλά και από φίλους μου που ξέρω ότι έχουν πάει τους έχω ρωτήσει αν σε σχέση τους το έχουν αναφέρει. Όλοι μου έχουν πει όχι. Ίσως Δλδ να το παραδεχονται σε περιορισμένο κοινό, χαχα
Κοιτα τις πρωτες φορες μεσα στο δωματιο δεν μου σηκωνοταν γτ οντως το μερος δεν το λες και ωραιο......
με στοματικο μου το σηκωσε τοτε. Αργοτερα επειδη ηξερα τι θα ακολουθουσε οταν ημουν εκει ηταν πιο ευκολο.
Κι εγω το βρησκω αποκρουστικο εκεινο το μερος και μακαρι να μην χρειαζόταν ποτε να παω. Ομως ποιες ειναι οι επιλογες μου;
αφου λες οτι δε σου αρεσε το μερος δεν ειναι περιεργο
το δευτερο το ευχονται απειροι παντρεμενοι γεροντες που δεν αντεχουν την γρια και λενε μακαρι να ημουν μονος μου..Οποτε μη στεναχωριεσαι γι αυτο αν στο τελος καταληξεις μονος σου,ισα ισα...Να ξερεις οτι τους παντρεμενους και τους ανυπαντρους τους χωριζει ενας τεραστιος τοιχος.Απο τη μια πλευρα ειναι οι παντρεμενοι αντρες απο την αλλη οι ανυπαντροι.Το παραξενο ειναι οτι οι ανυπαντροι αντρες ζηλευουν και θελουν να περασουν τον τοιχο κα ινα πανε στην πλευρα των παντρεμενων.Και οι παντρεμενοι αντρες ζηλευουν την πλευρα των ανυπαντρων και θελουν να πανε απο την αλλη πλευρα.
Τις αγαπες τους ερωτες και το σεξ τα θελουμε οταν ειμαστε νεοι οποτε το καταλαβαινω γιατι ΤΩΡΑ στεναχωριεσαι.Εγω θα σου προτεινα δυο πραγματα.
Πρωτον να αραιωσεις(οχι σταματησεις) το αγοραιο σεξ.Να μαζευεις λεφτα και να τα σκας σε οσο το δυνατον καλυτερες.Αν εχεις δικο σου σπιτι να ερχονται στον χωρο σου.Συνηθως αυτες που πανε στα σπιτια ειναι πιο ''ζεστες''
Να γινεις πιο κοινωνικος ΓΕΝΙΚΑ χωρις να εχεις στοχο την σχεση(αυτη μπορει να ερθει μονη της),αν δεν εισαι ωραιος οπως λες να ριχνεις αλλα πραγματα στο τραπεζι,να βρεις δηλαδη αλλου την αυτοπεποιθηση σου.
Οποιοσ παντρευτηκε λεφτα δεν εχει
Λεφτα δεν εχει τα τρωει η γυναικα κ τα παιδια
Θεματοθετη..καλά εξήγησε και πας σε οίκο ανοχής τη στιγμή που δεν έχεις σχέση...απλά θα συμφωνήσω με το μέλος που σου λέει να τα μαζέψεις τα λεφτά και να καλέσεις κάποια στο σπίτι που θα είναι πιο ζεστή..εκεί θα νιώσεις λίγο καλύτερα και φυσικά θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα....
Κάνε σεξ τώρα που είσαι νέος γιατί άμα γεράσεις και να θέλεις δεν θα μπορείς και μετά θα αναρωτιεσε τι έχεις χάρη στη ζωή σου... τουλάχιστον αυτό το κομμάτι να το έχεις χάρη ακόμα και με λεφτά..αν καταφέρεις να βρεις κορίτσι τότε τι πιο ωραίο θα κάνεις με το κορίτσι σου που αναμφισβήτητα ουδέ μια σχέση έχει με πληρωμένο σεξ..αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί μην κάθεστε με το πουλί στο χέρι..καλύτερα η πληρωμένη όπως ακριβώς πράττεις...
Επισεις θα σου συμβούλευα να δουλέψει λίγο με τον εαυτό σου να δεις τη είναι αυτό που έχεις και δεν αρέσει στα κορίτσια η δεν τραβάει το ενδιαφέρον τους..
Πιστεύω όλο και κάτι θα καταλάβεις.. μπορείς να κάνεις τεστ να δεις πως συμπεριφέρονται τα άλλα αγόρια τη κάνουν και αρέσουν στα κορίτσια...μπορείς να βρεις τρόπους να προσελκύσεις το αντίθετο φύλο..αν το δουλέψει σιγά σιγά θα αρχίσεις να βλέπεις διαφορά.γιατι παρθένος δεν είσαι για να πω ότι το καταλαβαίνουν και τη κάνουν με ελαφρά...
Ναι αλλα προς τα καπου γερνει η πλαστιγγα και συνηθως εξαρταται απο την εποχη.Σημερα λογω εξελιξης της τεχνολογιας ειναι τοσες πολλες οι υλικες απολαυσεις που θες να κατακτησεις αρκετες απο αυτες.Αλλα για να γινει αυτο θες χρημα που λεει ο elis...και χρονο και ελευθερια θα προσθεσω εγω(για να τα κανεις).Αρα οχι γαμο και παιδια.Για μενα η σημερινη εποχη γαμος και παιδια ειναι μονο για τους πλουσιους.Να κανεις οικογενεια αλλα να μη χανεις παραλληλα καποιες απολαυσεις.Το 1980 η απολαυση του πατερα μου και του θειου μου ηταν να εχουν ενα φτηνο αμαξακι ενα φτηνο μηχανακι κα ινα καθονται στο παγκακι να τρωνε σουβλακι και να κανουν καμακι.Ειχαν μηδεν ενδιαφεροντα γιατι δεν υπηρχαν και πολλα να κανεις ετσι κι αλλιως.
Σημερα ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα,αλλη γενια εντελως που μεγαλωσε με ευκολιες και το ''ζησε το τωρα''.Δυσκολο να γνωρισεις κοπελα που να σου πει δε θελω να λουσα μου και τα ταξιδια μου..δυσκολο να μην θελει να κανει και ο αντρας ενα σωρο πραγματα.Ξεφτιλισαν και γελοιοποησαν και τον θεσμο της οικογενειας οποτε ναι η πλαστιγγα γερνει κατα πολυ προς το ανυπαντρος.
Ο άνδρας μαθαίνει στη γυναίκα ποιες είναι οι επιθυμίες της, θέτοντας όρια.
Σήμερα ο άνδρας θα πρέπει να βελτιώνει τις κοινωνικές του δεξιότητες για να μπορεί να τα φέρνει βόλτα με το άλλο φύλο. Προαπαιτούμενο βέβαια είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό του.
Στη σχέση ή στο γάμο, κανείς δεν είναι μόνος. Υπάρχουν δύο, οι οποίοι θα πρέπει να μπορούν να συνεργάζονται (συνεργασία = δικαιοσύνη, κατά τον Σωκράτη).
Δεν υπάρχει μόνο η γυναίκα (και το παιδί). Υπάρχει και ο άνδρας, αρκεί να το θέλει και ο ίδιος.
ναι απλα αμα του ερθει η επιθυμια να κανει οικογενεια γιατι θα εχει βαρεθει τα γκομενιλικια...δε θα πεσει το βιοτικο του επιπεδο.θα συνεχισει να εχει τα καλα του αμαξια τα καλα του ρουχα,τους καλους του γιατρους,τις υπηρεσιες που πληρωνει κτλ.Πραγματα που εν μερη μπορει να κανει ενας μεσος εργενης με ας πουμε 800-1000 ευρω καθαρα στην τσεπη και πολυ καλο κουμαντο...αλλα αδυνατον να τα κανει με οικογενεια.Εμενα ο πατερας μου επειδη ετσι εμαθε δε κραταγε τιποτα για τον εαυτο του γι αυτο ειπα οτι μεγαλωσα οκ,για τα βασικα ημουν καλυμενος(γιατι δεν ειχε το παραμικρο προσωπικο εξοδο ο πατερας μου).Αυτο εγω δε θελω να το κανω.Η θα εχω να προσφερω και σε εμενα και στην οικογενεια.Η θα κατσω μονος μου να προσφερω μονο σε μενα.Τοσο απλο.Δε θα παθω σαν δυο γνωστους μου που κοψανε πραγματα που δε πιστευαν ποτε οτι θα κοψουν,οχι επειδη χασαν τη δουλεια τους,αλλα επειδη καναν παιδια και ΝΟΜΙΖΑΝ οτι θα τα κανουν ολα.Μια ερευνα μονο να κανεις να δεις ποσα λεφτα το μηνα πρεπει να δωσεις ΜΟΝΟ για πανες θα σου φυγει το κλαπετο.
ΘΑ μου πεις μπορει η γυναικα σου να δουλευει.Ε και?Αυτη με τον ιδιο τροπο δε μεγαλωσε?Στην ιδια γενια δεν ανηκει?Ισα ισα η γυναικα σα ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ καταναλωτικο ον,αυτη κι αν ζει στον κοσμο της αν νομιζει οτι θα κανει παιδι χωρις να στερηθει και τα λουσα της.