Σεξουαλικο πρόβλημα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 129
    Banned
    διαβασε και αυτο για να στο αποδειξω

Το πρόβλημα είναι ότι ο Θεός έδωσε στον άνδρα ένα μυαλό και ένα πέος και αίμα που φτάνει για να λειτουργεί μόνο το ένα από τα δύο. Ρόμπιν Γουίλιαμς

απλως δε γινεται να αποδειξεις τα παντα η δε γινεται να αποδειξεις πραγματα που υπαρχουν μονο ενδειξεις γι αυτα απλως επειδη οι περισσοτεροι εχουν αγελοποιηθει οταν βλεπουν καπιον να συμπεριφερεται με αλλο τροπο απο τον συνηθισμενο τους φαινεται πολυ περιεργο η φιλοσοφια ειναι το αντιθετο του σεξ παντως.

Banned
    Έχω μια απορία και συγνώμη αν είναι χαζή αλλα είναι φυσιολογικό να γκαυλωνεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Μάλλον ανώμαλο είναι.

Banned
    για να απαντησω τωρα σε αυτο το ερωτημα θα χρειαστω ενα θρεντ ολοκληρο και βαριεμαι

Banned
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Έχω μια απορία και συγνώμη αν είναι χαζή αλλα είναι φυσιολογικό να γκαυλωνεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Μάλλον ανώμαλο είναι.
    Σε ποιο περιβάλλον είναι φυσιολογικό να γκαυλωνεις;

Banned
    Εμένα τέτοιο σκηνικό μου προκαλεί θλίψη γενικά .....ας πουμε είναι δικό μου θέμα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Πολλοι αντρες πανε για αυτο το λογο ή για κουβεντα. Αυτο που παιρνουν δεν ειναι αρκετο, αλλα ισως ειναι το μονο που εχει ο κοσμος για αυτους.

Aυτο ακριβως.

Οι κανονικες γυναικες δεν με γουσταρουν. Παιρνουν απο εμενα αλλα δεν μου δινουν τπτ... τουλαχιστον οι πορνες μου δινουν κατι, ακομα κι αν ειναι ψευδαισθηση. Τουλαχιστον για λιγο νιωθω πως αρεσω σε καποια και ξερω πως ειναι ψεμματα οποτε δε μπορει να με κοροιδεψει
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Κατι τετοιες αντιληψεις κανουν πολυ κακο. Καταλαβαινω βεβαια οτι εσυ το ειπες αστειευομενος.

Ο νηματοθετης πασχει απο αυθυποβολη. Επειδη ειχε εκεινο το περιστατικο αφλογιστιας που το παθαινουμε ολοι πιστεψε οτι εχει καποιο προβλημα και τωρα καθε φορα την επιμαχη στιγμη σκεφτεται οτι θα του πεσει με αποτελεσμα να... του πεφτει!

Νηματοθετη νομιζω οτι μπορει να σε βοηθησει ενας σεξολογος να αλλαξεις νοοτροπια. Εγω θα σε συμβουλευα να κανεις κατι που θα σου δωσει χαρα και αυτοπεποιθηση ωστε να πηγαινεις στο κρεβατι με θετικες σκεψεις και ενθουσιασμο.

σεξολογος εεε;

δεν το ειχα σκεφτει αυτο.... πιστευεις να βοηθησει;;;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε ξερω που ειδες το αστειο αλλα εγω σοβαρα το ειπα
    εγω αμφιβαλω αν πασχει απο αυθυποβολη αλλα αμφιβαλω αν τον ελκουν οι γυναικες αυτο δεν ειναι ασθενεια αλλα ενα ποσοστο διαφορετικοτητας απλως αυτο το περιστατικο εγινε αιτια να το καταλαβει
    και αυτες οι αντιληψεις ειναι η βασικη πηγη εμπνευσης που φυσικα οι περισσοτεροι δε παραδεχονται αλλα παρ ολα αυτη η πηγη υπαρχει παντου.

Μεχρι εκεινη την μοιραία νυχτα μια χαρα ημουν. Αρα ή εγινε γκει ετσι ξαφνικα ή με επιρρεασε αυτη η γυναικα, και αφου οταν πλησιαζω γυνακα εχω κανονικα στυση, μπορω να υποθεσω το δευτερο. Η στυση μου πεφτει αν κανω σεξ οταν εναι αυτη στα τεσσερα ή απο κατω (τις δυοα στασεις που εκανα με εκεινη). Οταν ειναι απο πανω (δεν καναμε με αυτην αυτη την σταση) δεν εχω προβλημα.
    αρα αυτο που λες ειναι αβασιμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    διαβασε και αυτο για να στο αποδειξω

Το πρόβλημα είναι ότι ο Θεός έδωσε στον άνδρα ένα μυαλό και ένα πέος και αίμα που φτάνει για να λειτουργεί μόνο το ένα από τα δύο. Ρόμπιν Γουίλιαμς

απλως δε γινεται να αποδειξεις τα παντα η δε γινεται να αποδειξεις πραγματα που υπαρχουν μονο ενδειξεις γι αυτα απλως επειδη οι περισσοτεροι εχουν αγελοποιηθει οταν βλεπουν καπιον να συμπεριφερεται με αλλο τροπο απο τον συνηθισμενο τους φαινεται πολυ περιεργο η φιλοσοφια ειναι το αντιθετο του σεξ παντως.

Μαλιστα..... οι αποδειξεις σου ειναι απο τα λογια ενος κωμικου.....

Θελεις να μου πεις πως εσυ αν εχεις στυση δεν εχεις μυαλο και δεν μπορεις να σεφτεις τπτ αλλο εκτος απο το να την χωσεις καπου;
    Αναρρωτιεμαι πως σηκωνεσαι το πρωι; Με την πρωινη στυση δεν θα μπορεις ουτε να κλεισεις το ξυπνητηρι σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post

Οταν ερχεται μια ωραια κοπελα και γδυνεται μπροστα σου σηκωνεται μια χαρα....

Banned
    Φίλε θα πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητος για να σου σηκώνεται μονίμως με τέτοιες καταστάσεις. Φυσιολογικό είναι να σου πέφτει. Τι περιμένεις να σου πουν οι ειδικοί και οι σεξολόγοι;

Όλο αυτό λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν μπορείς έτσι απλά να το κάνεις σαν ρομπότ. Αυτοί που παν εκεί, έχουν την συγκεκριμένη νοοτροπία συνήθως που είναι συμβατή με το χώρο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Οταν ερχεται μια ωραια κοπελα και γδυνεται μπροστα σου σηκωνεται μια χαρα....
    Δε νομίζω να είμαστε όλοι έτσι. Ξέρω ότι εγώ δεν ήμουν και δεν είμαι. Για να πω την αλήθεια βέβαια, δεν το δοκίμασα αλλά το ότι η ιδέα να βρίσκομαι σε οίκο ανοχής μου φαίνεται αποκρουστική αποτελεί την εγγύηση ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθώ.

Όσον αφορά το πρόβλημά σου νομίζω ότι όντως πρέπει να είναι ένα είδος τραυματικής εμπειρίας με την κοπέλα που σ' έκανε να νιώσεις τόσο άσχημα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχεις κοινωνικοποιήσει ακόμα τη σεξουαλικότητά σου, κάτι που σε καθιστά περισσότερο ευάλωτο. Είναι πιθανό ένας ειδικός σύμβουλος σ' αυτά τα θέματα να μπορεί να σε βοηθήσει.

Senior Member
    Εγω σαν γυναίκα το βρίσκω λιγο άρρωστο για καποιον να πηγαίνει συχνά σε οίκους ανοχής και θα ηταν λογος να απορρίψω καποιον αυτος και οχι η εμφάνιση.. Ασε που κυκλοφορούν και αρρώστιες και το προφυλακτικό δεν προστατεύει 100%.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Αναρρωτιεμαι πως σηκωνεσαι το πρωι; Με την πρωινη στυση δεν θα μπορεις ουτε να κλεισεις το ξυπνητηρι σου
    σηκωνομαι οπως ο ντακ ντοτζερς που οτι και αν συμβαινει γυρω του αυτος βρισκεται στο υπερπεραν αυτο βοηθα καπως.

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω σαν γυναίκα το βρίσκω λιγο άρρωστο για καποιον να πηγαίνει συχνά σε οίκους ανοχής και θα ηταν λογος να απορρίψω καποιον αυτος και οχι η εμφάνιση.. Ασε που κυκλοφορούν και αρρώστιες και το προφυλακτικό δεν προστατεύει 100%.
    Δε νομίζω να στο γνωστοποιούσε αυτός που θα σε προσέγγιζε.

Ο θεματοθέτης έχει ο ίδιος απορρίψει τον εαυτό του πρώτος. Οι κοπέλες απλά καθρεφτίζουν στο θεματοθέτη αυτό το πράγμα.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast