Originally Posted by
SB_
Έχουν υπάρξει κατά καιρούς, υπάρχουν και σήμερα ορισμένοι και στην Ελλάδα. Μπορεί να έμοιαζε όπως λες, αλλά σκοπός μου ήταν όσοι θέλουν να ρίξουν μια ματιά γενικά. Θα μπορούσαν να πάρουν κάποιες γενικές πληροφορίες, οι οποίες θα βοηθούσαν και τους ίδιους και εμμέσως και τις κοπέλες που τις πλησιάζουν.
Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική, αλλά και η εν γένει νοοτροπία γύρω από το θέμα είναι εξίσου σημαντική, πιστεύω. Την αυτοπεποίθηση που λες, την αποκτά κανείς συνήθως με την εμπειρία στο φλερτ και τις σχέσεις. Αυτή την εμπειρία, δύσκολα κανείς μπορεί να την κάνει θεωρία και να την μεταλαμπαδεύσει σε άλλους, γιατί η συμπεριφορά του στις γυναίκες γίνεται αυτόματα, δηλαδή συνήθως δεν καταλαβαίνει τι κάνει και πως το κάνει. Όπως όταν ανάβεις το φως στο σπίτι σου. Μιλάμε κυρίως για γνωριμίες με άγνωστες και όχι που τις γνωρίσαμε μέσω της παρέας μας.
Από την προσωπική μου εμπειρία, αλλά και με βάση τις απόψεις φίλων και γνωστών μου, οι γυναίκες σήμερα δεν είναι τόσο ανοικτές σε γνωριμίες με αγνώστους. Μιλάω για 10 χρόνια πριν και για τη διαφορά με το σήμερα. Στο παρελθόν, έβγαινα ακόμη και μόνος σε bar και η κοπέλα μου έδινε τον αριθμό της. Σήμερα το να δώσει κοπέλα τον αριθμό είναι εξαιρετικά σπάνιο, συχνά δεν δίνουν ούτε fb. Πιστεύω πως μεταξύ άλλων, σημαντικό ρόλο σ' αυτό έχουν παίξει τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα λοιπόν σήμερα έχει υπερπροσφορά χαρακτήρων, συμπεριφορών και κομπλιμέντων ανδρών, ποιοτικών και μη. Είναι ποιο επιλεκτική (όπως και ο άνδρας) και ποιο επιφυλακτική σε γνωριμίες με αγνώστους.
Όντως το να σε προετοιμάσει μια ομάδα είτε με είτε χωρίς πληρωμή, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και έχει τον τρόπο του. Αυτός είναι και ένας ακόμη λόγος που δεν αναφέρω πρόσωπα, πράγματα, βιβλία τους κλπ. Συμφωνώ στο να παίρνεις ιδέες από τον οποιονδήποτε και ότι πιστεύεις πως σου ταιριάζει, να το εντάξεις στον τρόπο που φλερτάρεις.