Results 61 to 75 of 100
-
11-06-2018, 03:15 #61
Υπάρχουν χώροι που προσφέρονται για επικοινωνία.
Μήπως να δοκίμαζες σ' έναν απ' αυτούς;
Μερικά παραδείγματα τέτοιων χώρων.:
--Η βιβλιοθήκη του δήμου.
--Το γυμναστήριο.
--Η εκκλησία ίσως.
Γενικά μιλώντας, εκείνο που χρειάζεται για να μην τα κάνουμε «θάλασσα», είναι η ψυχραιμία, αλλά την ψυχραιμία την αποκτάμε μέσα από την γνώση, την εμπειρία και τα λάθη μας.
- 13-06-2018, 06:15 #62
Από τα 3, θα προτιμήσω την βιβλιοθήκη. Όχι ότι είμαι βιβλιόφιλος αλλά μου φαίνεται πιο νορμάλ. Το γυμναστήριο το αντιπαθώ, γιατί οι τύποι που σκάνε μύτη εκεί, είναι κάγκουρες με όλη την σημασία της λέξης. Για εκκλησία πάλι... ε είναι κάπως ιερός ο χώρος.
Πάντως αυτό που έχω προσέξει είναι, ότι μόλις λέω ότι δε δουλεύω... ξενερώνουν. Τι παίζει;
13-06-2018, 09:09 #63
Μ αρεσει που βγαίνεις μόνος, διότι αν εχεις άλλο μέσα στα πόδια σου είναι χαλάστρα, εκτος κι αν ειναι πιο αδύνατος σου παίχτης ή είναι παντρεμένος /σε σχέση κι έτσι δεν ψάχνεται. Το να κάνεις καμάκι σε κάποια σε παρέα είναι λιγάκι δύσκολο. Αν την γουσταρεις ιδιαίτερα θα πρέπει να αναμένεις να ξεκόψει κάπως από την παρέα. Το ζήτημα είναι το ύφος σου να εμπνέει σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση διότι αυτα αρέσουν στις γυναίκες. Έπειτα είναι μέσα από το λέγειν σου να της εμπεδώσεις κάποια εμπιστοσύνη ώστε να δεχτεί να ξαναβρεθεί μαζί σου. Υπάρχουν πολλοί χώροι όπου μπορείς να πλησιάσεις, όχι μόνο τα κλαμπ και τα μπαρακια.
γιάννης
13-06-2018, 10:08 #64
Βγαινω μονοσ γτ ετσι μεγαλωσα μονοσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-06-2018, 21:17 #65
Το πιστεύω και γω αυτό περί χαλάστρας... αλλά δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι στην Ελλάδα άμα βγαίνεις μόνος, είσαι είτε weirdo, είτε ανώμαλος. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά δυστυχώς αυτό μυρίζομαι...
13-06-2018, 22:02 #66
Ειμαι κατι που δεν εχεισ δει και δεν εχει καμια σχεση με οσα νομιζεισ οτι ξερεισ επειδη ημουν αθλητησ μικροσ και δουλευα υπακουα εντολεσ κι εμαθα να μη μιλαω αλλα να δουλευω πορωνομαι με τη δουλεια αλλα δε μιλαω δε συμμετεχω σε ιντριγκεσ δεν σχολιαζω και δε δημιουργω προβληματα αυτο γινεται πολυ απλα και ομορφα γτ κοιταω τον εαυτο μου δηλαδη ποια ειναι η δουλεια αυτο δε με νοιαζει τι ειναι ο αλλοσ απο που κατεβηκε κλπ θα του μιλησω οπωσ θελω κι αν ταιριαζουμε θα γινουμε φιλοι ενα απλο παραδειγμα να σου πω οι φιλοι μου δεν ξερω τι κανουν παμε για καφε μου λενε τα νεα τουσ οτι θελουν τουσ εχω χρονια ειχα μια παρεα εικοσι χρονια κ τωρα τουσ εχω καμια εφταετια πολυ καλα παιδια δεν ξερω αν εχουν λεφτα αν δεν εχουν τι κανουν μονο οτι μου πουν τοσο απλο ειναι
13-06-2018, 22:10 #67
Το μυστικο οταν δουλευεισ απο παιδι ειναι οτι εχεισ αλλα ματια και βλεπεισ πολλα κι ετσι κρινω οι γιατροι το λενε σχιζο στην ουσια ειμαι απλα διαφορετικοσ οχι γκευ
14-06-2018, 02:59 #68
Στη βιβλιοθήκη παίζει να μη βρεις και κανέναν, μόνο η βιβλιοθηκάριος θα είναι εκεί... :)) ...
...
Ναι, στο γυμναστήριο υπάρχουν και οι κάγκουρες, παντού θα υπάρχουν, αλλά εσένα τι σε νοιάζει αν υπάρχουν κάγκουρες.; Αν δεν ανοίξεις συζητήσεις μαζί τους, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο για την εκκλησία, ναι, είναι ιερός ο χώρος, δεν μπορείς να κάνεις καμάκι εκεί. Μπορείς όμως με την άνεση σου, να κάτσεις μετά το πέρας της τελετής για ένα καφέ που προσφέρει η κοινότητα, κι εκεί όλο και κάτι μπορεί να δεις και να σ' αρέσει. Κι αν δεν υπάρχει κάτι την ημέρα που θα πας, μπορεί να υπάρξει κάποια επόμενη, ή διαφορετικά πάρε με τη σειρά τις εκκλησιές και θα γνωρίσεις και κόσμο.
...
Εε... για το θέμα της εργασίας που δεν έχεις, μπορείς απλώς να δηλώσεις καλλιτέχνης, Πχ ζωγράφος... ψάξε στο ιντερνέτ και θα βρεις μερικά δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής, ή ότι άλλο θέμα νομίζεις ότι σε εκφράζει καλύτερα, και φρόντισε να γνωρίζεις λεπτομέρειες για να μην καρφωθείς.
Έχω πινέλα να σου στείλω αν θέλεις...χαχαχα...
...
Στο άλλο θέμα που λες, ότι βγαίνεις μόνος, πολλοί είναι εκείνοι που βγαίνουν μόνοι. Που είναι το πρόβλημα.; Κι εγώ μόνος μου βγαίνω. Μόνο στο στρατό θυμάμαι να βγήκα μερικές φορές μαζί με άλλους, αλλά ακόμα κι εκείνη την εποχή έβγαινα μόνος. Το μόνο πρόβλημα σ' αυτή την περίπτωση, είναι ότι δεν έχεις κάποιον να σε στηρίξει σε περίπτωση που γίνει κάτι, Πχ ένας καυγάς, αλλά ακόμα κι αυτό δεν είναι πρόβλημα όταν δεν προκαλέσεις κανέναν. Άσε που μερικοί φοβούνται τους μοναχικούς τύπους, υπό την έννοια ότι αφού είναι μόνος, τα καταφέρνει μια χαρά και μπορεί ν' αξίζει για δυο, ή και για τέσσερις, οπότε πάλι δεν έχεις πρόβλημα.
14-06-2018, 07:55 #69
Εξαρτάται και το μέρος που βγαίνεις μόνος. Άλλο για τα ψώνια σου, που ακόμα και κοπέλες βγαίνουν μόνες τους θα δεις, και άλλο σε μπαρ/κλαμπ. Εκτός αν γνωρίζεις τον μπάρμαν, οπότε "δικαιολογείσαι". Αλλά και πάλι είτε μόνος είτε με παρέα, δε βγαίνω οικονομικά. Γιατί στο μπαρ δε θα πας για ένα ποτό και θα φύγεις. Θα πιεις και 2ο και 3ο, ε μπορεί να χρειαστεί να κεράσεις...έφυγε το 30αρι.
Τώρα το επαγγελματικό...έχω σα χόμπι να βγάζω φώτο από διάφορους δρόμους, πλατείες και πάρκα (όσα είναι ανοικτά) της Αττικής τη νύχτα, αλλά και νωρίς το πρωί...όπως επίσης και το να τσεκάρω ποια μαγαζιά λειτουργούν τη νύχτα, πόσα περίπτερα λειτουργούν ανά περιοχή, κτλ. Γενικά είμαι της εξερεύνησης, και άμα μου το επιτρέπουν τα οικονομικά πάω και έξω από Αττική, αρκεί να μπορώ να γυρίσω αυθημερόν. Δηλαδή θα προτιμούσα να τα δώσω εκεί, παρά να τα ξοδέψω για να πιω 3-4 ποτά στο μπαρ.
14-06-2018, 11:47 #70
14-06-2018, 14:59 #71
14-06-2018, 22:45 #72
Καλά, όποτε να δηλώνω φωτογράφος από τα LIDL; Γιατί ούτε καν μηχανή δεν έχω, παρά μόνο το κινητό.
14-06-2018, 23:07 #73
15-06-2018, 00:23 #74
αν καποιος δεν εχει ασχοληθει με τη τεχνικη φωτογραφια απο μικρος δε προκειται να τη καταλαβει οσο και αν προσπαθησει αν ειναι τοσο μαγκες τους προκαλω να με διαψευσουν
και οσες προσπαθειες και αν κανουν να μου αλαξουν γνωμη :cool::cool: εγω θα συνεχιζω το βιολι μου και αντι να υποχωρω θα επιμενω ακομα περισσοτερο
θα τους παραδεχτω αν εχουν να παρουσιασουν κατι καλυτερο αλλιως στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα.
15-06-2018, 00:43 #75