Αλεκο τι γνωμη εχεισ γι αυτουσ που κανουν σχεση για να αρχισουν να ζουν
Printable View
Αλεκο τι γνωμη εχεισ γι αυτουσ που κανουν σχεση για να αρχισουν να ζουν
ειναι σα να μου λες τι γνωμη εχω για τον εαυτο μου και ειναι αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παραμεινω πιστος στις ιδεες μου σε οτι πιστευω οτι ειναι ιδανικο για μενα
Εγω προσπαθησα πολλεσ φορεσ να συνδεθω με ομορφεσ γυναικεσ αλλα δεν τισ αντεχω επισησ ουτε τουσ αντρεσ αντεχω νεαροσ δεν ειχα προβλημα τωρα εχω εγω το ερμηνευω ωσ εξησ οτι οταν ημουν 20 ημουν τριαντα στο μυαλο τωρα που ειμαι 40 ειμαι 80 στο μυαλο ολα αυτα λογω εμπειριων οποτε δε θα πιασει ποτε εσυ τι πιστευεισ
εγω πιστευα παντα οτι η ελξη ειναι αμοιβαια αλλα επειδη οι ανθρωποι πολες φορες βολευονται πισω απο ψεματα και αλοθι σπανια βλεπεις ενδιαφερον και απο τους δυο
ακουγετε απιστευτο αλλα μονο μια ιδιοφυια θα ανταποκριθει σε οτι το ελκει ενω ο πανιβλακας θα υψωσει συρματοπλεγμα
Εχεισ δικιο μαλλον
Αλεκο η ελλαδα ειναι υπο κατοχη να ξερεισ γι αυτο ειναι δυσκολα τα πραγματα πλεον ετσι μου ειπαν δυο μου το ειπαν
ειμαστε αυτο που επιλεγουμε.....και εσυ επελεξες να καλυψεις την μοναξια σου με αυτο τον τροπο.....αρα δεν ειναι δικο του το προβλημα.....εσυ προσπαθεις μεσω αυτης της σχεσης να καλυψεις ενα δικο σου προβλημα, τη μοναξια.....αν επιλεξεις οτι εσυ θελεις μια σχεση που σου αξιζει θα δεις οτι οι περιστασεις στη ζωη σου θα αλλαξουν και σταδιακα θα χαθει απο τη ζωη σου.......ειναι νομος του συμπαντος αυτος.......προσελκυεις αυτο που εχεις αναγκη.......αν αλλαξεις αυτη την αναγκη σε αλλη, δλδ σε αναγκη να βρεις καποιον που να αξιζει τοτε η ζωη θα τα φερει ετσι που θα χαθείτε σταδιακα......με τη βοηθεια ενος ψυχολογου αλλαξε σιγα σιγα αντιληψη βαζοντας ως στοχο να τα βρεις με τον εαυτο σου......
αγορασε βιβλια σχετικα με το θεμα σου υπαρχουν απειρα.......
Αν φοβάσαι τη μοναξιά πάρε τον Elis που είναι ομορφόπαιδο και δουλευταράς.
η καρδια σου δεν θελει εκεινον, θελει το κακο σου.
ασε τις δικαιολογιες με τα λεφτα και κανε ψυχοθεραπεια. πηγαινε σε κψυ αν δενε χεις χρηματα.
τι ηλικια εχεις?
συγνωμη, αλλα αν εχει εξωσυζυγικη σχεση εκεινη, σου λεει κι αλλο ψεμα ο φιλος σου.
ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εχει εξωσυζυγικη σχεση που την ξερει ο ανδρας της και να του βαζει ορια ποτε θα βλεπει εκεινος την εξωσυζυγικη του σχεση.
απλα αδυνατον.
ειτε του αρεσει η ζωη με την γυναικα του κι εχει επιστρεψει σ εκεινην και σε βλεπει αραια και που, ΕΙΤΕ εχει βρει αλλη/αλλες να τσιλιμπουρδιζει οπως εκανε στην αρχη με σενα.
δεν υπαρχει "δεν μαφησε να χωρισω", το καταλαβαινεις φανταζομαι....
τα αισθηματα σας δεν ειναι αμοιβαια μαιρα.
αν ησουν κι η δικη του "ανασα". αφενος θα χωριζε απο εναν γαμο που ειναι μονο στα χαρτια, αφετερου θα ηταν συνεχεια μαζι σου.
δεν τον εμποδιζει τπτ εφοσον ειναι εχουν ελευθερες σχεσεις με την γυναικα του και να μην εκπλαγεις αν μαθεις οτι και εμταξυ τους εχουν σχεσεις και σου λεει κι αλλα ψεματα.
Ειμαι 38 χρονων. Σιγουρα μου λεει ψεματα. Ισως τοσα χρονια να θελω να ζω μεσα σ ενα ψεμα. Σημερα για παραδειγμα εφυγε ψαρεμα ενω θα μπορουσαμε να μαστε μαζι. Αυτο που μου ειπε ειναι οτι θα βρεθουμε απο βδομαδα που θα λειπει η γυναικα του επαγγελματικο ταξιδι. Κ εγω τι πρεπει να κανω? Να δεχτω να βρεθουμε?
Ναι σιγουρα σε εξωτεεικη εμφανιση. Το κακο ειναι οτι εχω κολλησει στα 2 υπεροχα πρωτα χρονια κ τα θελω πισω. Αυτος μου εχει ξεκαθαρισει οτι μ αγαπαει με θελει στη ζωη του αλλα προτεραιοτητα εχει η ψυχικη υγεια του παιδιου του. Γι αυτο προσπαθω να ξεφυγω. Γι αυτο ζηταω βοηθεια.
αν ρωτας τι πρεπει να κανεις, ειναι ευκολο.
αλλα εσυ δεν θελεις αυτο.
αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις.
πρεπει να του πεις οτι δεν ενδιαφερεται για σενα αν με την τοση απομακρυνση σας προτιμαει να παει για ψαρεμα αποτ ο να απτε καπου μαζι και τελος.
το θεμα ειναι να βρεις την δυναμη να το κανεις και να μην καταναλωνεις τα ψεματα και το χλιαρο ενδιαφερον του για να χαραμιζεις την ζωη σου.
ΑΝ βρισκεστε 1 φορα τη βδομαδα (πιστευω οτι βρισκεστε ακομα αραιοτερα, αλλα εστω μια φορα τη βδομαδα), τοτε εσυ ζεις 52 μερες τον χρονο..
τις υπολοιπες φυτοζωεις. εκεινος ζει 2 ζωες (μπορει και παραπανω) κι εσυ καμια. εχεις σκεφτει ποσα χρονια εχεις πεταξει στα σκουπιδια εχοντας σχεση για 52 μερες τον χρονο?
πραγματικα, δεν μπορω να φανταστω πιο χλιαρη διαθεση απο το να ρωτας αν θα βρεθειτε και να απανταει "θα παω για ψαρεμα". αρα ποια προβληματα απο το σπιτι?
ο τυπος εχει βαρεθει.
να περιμενεις τα χειροτερα μαιρα. φυγε πριν στο ανακοινωσει εκεινος και δεν ξερεις που βρισκεται το κεφαλι σου.
για την ηλικια σου δεν θα σχολιασω αλλο. ξερεις πολυ καλα τι γινεται. παρε τις αποφασεις σου.
μαιρα , να σκεφτεις και το αλλο.
εσυ εχεις κολλησει με τον τυπο παρολο που αδιαφορει, γιατι ειναι ωραιος εν ολιγοις.
νομιζεις οτι θα εβρισκε ευκολα μια γυναικα να δεχτει να ζει οπως εσυ στο περιθωριο ενος γαμου?
νομιζεις οτι ειναι μαζι σου επειδη σε προτιμαει απο αλλες? μηπως ειναι γιατι δεν βρισκει αλλες να παιξουν αυτον τον αχαρο ρολο?
νομιζεις εν τελει οτι αν ηταν ελευθερος και ειχε επιλογες, θα ηταν μαζι σου?
εχεις κολλησει γιατι σου φαινεται πολυφερνος γαμπρος. ωραιος, μοραιος, ισως καταξιωμενος.
μονο που δνε ειναι γαμπρος, μαιρα. ειναι παντρεμενος... καμια δεν τον θελει. μονο καποιες που δεν αγαπουν τον εαυτο τους η που ειναι αρκετα ανταγωνιστικες για να προσπαθουν να εχουν τον ανδρα καποιας αλλης.
Δεν ξερω κ εγω μπερδεμενη ειμαι. Οποτε παω να του ανοιξω κουβεντα για μας μου λεει οτι δεν θελει καβγαδες σπιτι του γιατι επηρεαζεται το παιδι του. Κ το χειροτερο μου ανακοινωσε οτι πηρε κ τη πεθερα σπιτι που εχει θεμα υγειας. Κ οταν ρου ειπα πως ειναι δυνατον να μη θες τη γυναικα σου κ να παιρνεις τη μανα της σπιτι σου μου απανταει οτι το κανει απο ανθρωπια. Μ εχει τρελλανει στη κυριολεξια
το "ψαρεμα" μπορει να ειναι δευτερη γκομενα, η μπανακια με την γυναικουλα του.
μονη σου τρελαινεσαι, δεν σε τρελαινει αυτος.
γινεται και παραγινεται, αν εχει μια χαρα σχεσεις με την γυναικα του και σε δουλευει ψιλο γαζι.
για κατσε βρε μαιρα.
γιατι θα εχει καβγαδες με την γυναικα του, εφοσον σου λεει οτι εχει εξωσυζυγικη σχεση η γυναικα του?
τι του λεει δλδ??"δεν θα πας στην γκομενα, μονο εγω θα πηγαινω στον δικο μου"?
δεν το βλεπεις οτι δεν κολλαει?
τι ειδους καβγαδες εχει αν και οι δυο αποφασισαν να εχουν εξωσυζυγικες σχεσεις? για εξηγησε το μου λιγο.
θελεις να του πεις ψεματα οπως σου λεει κι εκεινος?
πες του οτι γνωρισες καποιον κιε χετε προχωρησει.
παω στοιχημα οτι θες, οτι αν και σε εχει για κανενα πηδημα και τπτ αλλο, δεν επιτρεπει να εχεις κι εσυ αλλη σχεση οπως εχει κι αυτος.
Δεν εχει παραδεχτει η γυναικα του οτι εχει αλλον. Αλλα εχει το εχω μαθει κ εγω.Εμενα αυτος μου λεει οτι η γυναικα του του λεει ειναι οτι θα ζουμε συμβατικα αλλα δε θα χεις αλλη. Αφου κ τις λιγες ωρες που βρισκομαστε τον παιρνει συνεχεια τηλ κ ανταλλασουν μηνυματα που δεν ξερω τι γραφουν. Εκεινος την δικαιολογει οτι εχει τρελλαθει.
αφου το ξερεις εσυ και το ξερει κι αυτος οτιε χει αλλον, γιατι δεν της το λεει οτι το ξερει?
σου κολλαει εσενα ζευγαρι απομακρυσμενο που δενε χει σχεσεις να ειναι συνεχεια στα τηλεφωνα και στα μηνυματα ολη μερα/??? ψεματα σου λεει! ξυπνα!!. παω στοιχημα οτι θες οτι εχουν σεξουαλικες σχεσεις κανονικοτατα.
Το εχω κανει αυτο. Του χω πει οτι μου κολλανε οτι μου ζητε καποιος απ το γυμναστηριο που πηγαινω να κανουμε σχεση. Κ φυσικα δε το δεχτηκε κ με μειωση οτι ειμαι δευτερη γυναικα κτλ ενω εκεινος μου ειναι πιστος. Εν το μεταξυ εγω γυμναστηριο παω αλλα δε μιλαω σ ανθρωπο!
μαιρα, το θεμα δεν ειναι οτι σου λεει ψεματα και μπαρουφες.
το θεμα ειναι οτι κανεις οτι τα πιστευεις.
ενα ζευγαρι πουε χει αποφασισει να ζει "συμβατικα' εννοειται οτι δεν ενοχλει ο ενας τον αλλον οταν λειπει. αυτοι κανουν σαν ερωτευμενοι!
μα φυσικα εισαι δευτερη γυναικα!!! πρωτη ειναι το στεφανι του!!! δεν το ξερετε και οι δυο???
ΕΚΕΙΝΟΣ σε κανει δευτερη βαζοντας σε στην θεση της ξεπετας, αντι της γυναικας του!!
γιατι δεν του το λες?
οτι εφοσον δεν τηρει τις υποσχεσεις του να εχετε μια κανονικη σχεση χωρις αλλους μεσα και δεν χωριζει, δεν σου εχιε παραχψωρησει καμια αποκλειστικοτητα. σε εχει βαλει να εισαι η δευτερη στην ζωη του.
οποτε θα παιξεις κι εσυ τον ρολο για τον οποιο σε προοριζει "της δευτερης" και θα εχεις κι εσυ αλλες σχεσεις στην ζωη σου οπως κι εκεινος.
ακου κοπελά μου, εισαι 38. ηλικια οριακη.
στην καλυτερη ηλικια για μια ομορφη και σταθερη σχεση, στα 30, αντι να κανεις την ζωη σου , εκανες το μεγα λαθος να μπλεξεις με τον παντρεμενο. λαθος οχι μονο ηθικο, αλλα λαθος για σενα που ηλπιζες να επωφεληθεις απο εναν αλλο γαμο, εξαπατωντας μαζι με τον μαλακα, μια αλλη γυναικα που δεν ειχε ιδεα..
εκεινος δεν εχασε τπτ.
ησουν το κερασακι στην τουρτα του. η τουρτα ηταν ο γαμος και η οικογενεια του.
φυγεις- μεινεις, εκεινος δεν θα παθει τπτ.
εσυ χαντακωνεις την ζωη σου.
Οσες φορες προσπαθησα να ρου πω οτι ολα αυτα δε μου κολλανε με βριζει κ εξαφανιζεται κ στο τελος εγω βγαινω η χαμενη που κλαιω πανω απο ενα βουβο κινητο. Ξερω μ εχει δεδομενη. Θελω να του δειξω οτι αξιζω να μαι μ αλλον που θελει 24 ωρες να ναι μαζι μου αλλα με κοροιδευει. Πριν λιγους μηνες αποφασισα ν αλλαξω το ντυσιμο μου. Συνηθως φορουσα αθλητικα κ κολαν κ εβαλα τωρα φορεματα κ τακουνια. Κ σχολιασε οτι επιτελους εγινα γυναικα. Δηλαδη πως μ εβλεπε? Η γυναικα του ειναι ψιλη 100 κιλα κ πολυ ασχημη ειλικρινα. Εγω ειμαι 1.65 53 κιλα κ πιστευω ωραια. Κ παρολα αυτα μου λεει να τρως εχεις γινει χαλια κ τετοια. Δηλαδη προσπαθει να με κανει κ το πετυχαινει να νοιωθω κομπλεξ κ να κλεινομαι ολο κ περισσοτερο στον εαυτο μου!
Θα φτάσεις 100 χρονών, εκείνος κάποια στιγμή θα τα κοτσώσει κι εσύ θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο που χαράμησες την ζωή σου έτσι.
Πιάνεσαι και τον δικαιολογείς και δημιουργείς φρούδες ελπίδες απο βλακείες και το ξέρεις Μάιρα. Το θέμα δεν είναι ότι υπερασπίζεσαι αυτόν ή την συμπεριφορά του ή την δική σου σε εμάς, αλλά ότι προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Πάρε μία απόφαση και τήρησέ την επιτέλους! Πάρε άδεια και πήγαινε ένα ταξίδι, κλείσε και τα κινητά και τα πάντα και μην λυγίσεις. Ούτε επικοινωνία ούτε τίποτα. Προγραμμάτησε να κάνεις πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου και να γεμίζεις την καθημερινότητά σου. Στην ανάγκη άλλαξε δουλειά και τόπο κατοικίας να δημιουργήσεις φυσικά εμπόδια αν δεν μπορείς να πειθαρχήσεις το μυαλό σου.
μα φυσικα. αφου δεν εχει τι να πει!
σου λεει οφθαλμοφανη τερατωδη ψεματα. εχει εναν "κανονικο" γαμο και σου λεει οτι ειναι στα χωρισματα.
μα δεν αξιζεις να εισαι με αλλον που σε θελει 24 ωρες!
αν το αξιζες θα εφευγες!!! επειδη δεν το αξιζεις μενεις με καποιον που αδιαφορει.
οταν μπορεσεις να ανακτησεις την αξιοπρεπεια σου και αν του δειξεις οτι δεν εισαι τοσο κοροιδο οσο νομιζε, τοτε θα αξιζεις μια δικη σου σχεση.
συγκρινεσαι με την γυναικα του εμφανισιακα και την βγαζεις (χαλια) για να νοιωσεις σε κατι καλη, ενω εκεινος σου λεει οτι δεν εισαι του γουστου του. δλδ την πηρε ομορφη κοντη και λεπτη και στον γαμο ψηλωσε, χοντρυνε και ασχημυνε?
τα γουστα ειναι υποκειμενικα ξερεις. υπαρχουν πολλοι ανδρες που προτιμανε ψηλες νταρντανες αντι κοντες και λεπτες, κια ς ειναι διαφορετικα τα προτυπα της εποχης..
αφου δεν εισαι του γουστου του, γιατι ειναι μαζι σου? αναρωτηθηκες?
μηπως επειδη δεν υπαρχουν πολλες προθυμες για τετοιο ρολο?
Δυστυχως εχω τους υπερ προστατευτικους γονεις μου.δε μπορω να φυγω ουτε να κλεισω το τηλ. Τελικα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ζω οπως οι αλλοι θελουν απο μικρη. Μενω σε νησι. Ηθελα να σπουδασω κ να ζησω στην αθηνα δε μ αφησαν οι γονεις μου. Κ ετσι εμεινα στο νησι να κανω μια δουλεια που δε μ αρεσει. Κ 7 χρονια να εχω σχεση μ εναν ανθρωπο παλι οπως αυτος θελει με τους δικους του ορους. Που ειμαι εγω? Τι προλαβαινω να κανω τωρα για μενα?
Ε, αυτό σου λέω. Κόψε γέφυρες με ότι σε κρατάει πίσω και πήγαινε βρες τον εαυτό σου και ωρίμασε έστω και τώρα.Τι πάει να πει έχεις τους προστατευτικούς γονιούς σου; 12 χρονών είσαι; Δεν σε αφήσαν στα 17 και στα 18 να φύγεις και να σπουδάσεις; Έστω. Στα 38 τι πάει να πει δεν σε αφήνουν ή τι πάει να πει έγινε αυτό πριν 20 χρόνια κι από τότε κάθεσαι σε λάθος καταστάσεις; Γράψτους και φύγε. Οι άλλοι είναι αυτοί που είναι, εσύ τι κάνεις; Βρίσκεις δικαιολογίες στους άλλους και ετεροκαθορίζεσαι, αυτό κάνεις!
Ναι εχεις δικιο. Δεν αξιζω. Αν ηταν θα ειχε βρεθει αυτος ο ενας που θα με ηθελε για σοβαρη σχεση. Δε ψαχνομαι για γαμο. Εναν ανθρωπο να χω διπλα μου θελω κ οχι μονο για κρεβατι. Για την γυναικα του δεν εχει πει ποτε κακια κουβεντα. Ενω για μενα κατι αρνητικο εχει να πει παντα.
κι αφου σου βρισκει ολο αρνητικα γιατι ειναι μαζι σου? μηπως επειδη δεν προσφερονται αλλες για κοροιδα?
μαιρα, αυτοι που ενδιαφερονται για ομορφες σχεσεις και ειναι και σωστοι κι οχι της ξεπετας, θελουν ελυθερες. δεν θελουν γυναικες που τρεχουν πισω απο παντρεμενους.
εισαι σε ενα μικρο μερος.
μενει τιποτε κρυφο νομιζεις?
αν τον ειχες παρατησει τον μαλακα, μια χαρα θα ειχε βρεθει ενας σωστος συντροφος μεχρι τωρα.
αλλα αφου δεν εισαι ελευθερη!!! εισαι δεσμευμενη με τον παντρεμενο!! ποιος σοβαρος και αξιολογος θα ασχοληθει μαζι σου?
θα ρθει κανεις να σε παρακαλεσει αν τον αφησεις? κι εκτος αυτου μαιρα, μια γυναικα που ειναι 7 χρονια με εναν παντρεμενο, ποση εμπιστοσυνη εμπνεει σε καποιον για να κανει σοβαρη σχεση?
μεινε ελευθερη και θα βρεθουν πολλοι.
Αναφέρεις κάπου παραπάνω την μάνα σου και κάποιες φίλες. Δηλαδή οι υπερπροστατευτικοί γονείς σου αν τους πεις ότι θες να φύγεις από το νησί και να προσπαθήσεις να φιάξεις την ζωή σου αλλού θα σου πουν μείνει εδώ παιδί μου να τραβιέσαι με τον παντρεμένο τριμάλακα; Τόσο βλαμμένοι είναι; Οι φίλες σου θεωρείς ότι δεν θα σε στηρίξουν σε μία τέτοια απόφαση; Θα σου πουν μείνει εδώ να τελματώνεις; Συγγνώμη αν γίνομαι κυνική, αλλά αν είναι τέτοιοι οι γονείς και οι φίλες σου, τότε είναι γτπ κι όσο περιμένεις αυτοί να σου λένε τι θα κάνεις, όλα σκατά κι απόσκατα θα παραμένουν. Άμα έχεις ανάγκη άλλους να σου λένε τι θα κάνεις, άκου λοιπόν εμάς τους άλλους που είμαστε απέξω και τα βλέπουμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα.
Φυσικά και σου φαίνεται δύσκολο αυτό που σου λέω, αλλά αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρια. Με μαγικό ραβδάκι δεν λύνονται τα προβλήματα! Να ξέρεις ότι η τεμπελιά του ανθρώπου είναι ότι "βολεύεται" σε καταστάσεις κι ότι αντιστέκεται στην αλλαγή κι ας είναι οι τωρινές καταστάσεις χάλια κι οι αλλαγές μπορεί να τον κάνουν να είναι τρεις φορές καλύτερα. Εκεί είναι η μαγκιά, να βάλεις τον εαυτό σου σε πειθαρχεία και να κάνει δραστικές αλλαγές, ακόμα κι αν εμπεριέχουν ρίσκο. Αλλιώς προκοπή δεν θα δεις.
ωραια η δικαιολογια για το παιδι πολυ ωραια.....
επισης εγω πιστευω οτι υποσυνειδητα δεν θες να προχωρησεις τη ζωη σου γιατι θελεις να εισαι με τους γονεις σου....ξερω πολλα παραδειγματα τετοια και καποιοι δεν το παραδεχονται.....αλλα ετσι ειναι.......
αφου πριν πεις οτι ειναι υπερπροστατευτικοι οι γονεις εγω ημουν σιγουρη οτι απο εκει ξεκινανε τα προβληματα........
επειδη οι γονεις λοιπον σε κανουν οτι θελουν αυτο επεκτεινεται και σε ολες σου τις σχεσεις οπως και εδω που σε κανει αυτος οτι θελει.......αλλα ετσι σε μεγαλωσαν ομως μπορεις να το αλλαξεις αυτο αρκει να το παρεις αποφαση
κανε το βημα να ξεπερασεις ολα αυτα και να πας μπροστα.......
Μάιρα είναι και ένα άλλο σοβαρό θέμα. Εσύ τώρα προλαβαίνεις οριακά αν χωρίσεις απ αυτόν να ξαναφτιάξεις την ζωή σου και να κάνεις οικογένεια.
Τί θα κάνεις αν συνεχίσετε και μετά από 4-5 χρόνια σε παρατήσει; Αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα της τεκνοποίησης πάω πάσο. Αν όμως σε ενδιαφέρει ο γάμος και η οικογένεια σκέψου πως σε μερικά χρόνια δεν θα είσαι κατάλληλη για κάποιον άντρα που θα θέλει να κάνει παιδιά. Και αν αυτός ο άνθρωπος σε αγαπούσε πραγματικά θα σκεφτόταν οτι μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία που είσαι εσύ θα πρέπει να κάνει οικογένεια.Χώρισέ τον γιατί αργότερα θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!
Αυτός είμαι σίγουρη πως έχει κανονικά σχέσεις με την γυναίκα του και σου λέει ψέμματα. Αλλιώς, γιατί ακόμη και τι ώρες που είστε μαζί τηλεφωνιούνται και ανταλάσσουν μηνύματα συνέχεια και γιατί σου λέει οτι είσαι χάλια (αδύνατη) ενώ για την γυναίκα του δεν λέει ποτέ κάτι μειωτικό;. Μην εκπλαγείς αν κάποια στιγμή μάθεις οτι η γυναίκα του είναι έγκυος και σε δεύτερο παιδί.
Διότι γνωρίζω από συγγενή φίλης μου ίδια περίπτωαη "καρμπόν" με την δική σου που της έλεγε ο παντρεμένος οτι δεν έχουν σχέσεις με την γυναίκα του και τελικά έκανε και δεύτερο παιδί και της έλεγε οτι έγινε ένα βράδυ που ήπιανε και βλακείες. Και μετά σιγά σιγά την έκανε πέρα και την χώρισε με την δικαιολογία των αυξημένων υποχρεώσεων, τα ξαναβρήκε με την γυναίκα του και τώρα αυτή είναι 46 χρονών, μόνη της, "κλαίει τη μοίρα της" και είναι με ψυχοφάρμακα. Κατά κει σε βλέπω και σένα αν δεν βάλεις μυαλό όσο είναι καιρός Μάιρα.
Και διευκρινίζω, το να μην παντρευτείς και να μην κάνεις παιδιά είναι μια χαρά επιλογή, αρκεί να είναι επιλογή δική σου και όχι "αναγκαστική προσγείωση" επειδή σου έφαγε τα χρόνια σου έ νας ατομιστής μαλάκας καλοπερασάκιας.
μα και να μην την παρατησει τελειως (και τωρα παρατημενη την εχει ετσι οπως την βλεπει), και ακομα και να ΜΗΝ θελει δικα της παιδια, ειναι ζωη αυτη που ζει?
στην πιο χαλια σχεση, καλυτερα θα περνουσε.
τωρα μονο για να της κρεμασουν κουδουνια στο νησι ειναι η κατασταση και καμια απολαβη δεν εχει.
σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα
Πιστεψε με σας ακουω. Μου εχετε πει παρα πολλα κ τα διαβαζω ξανα κ ξανα. Κ ηδη σημερα τον εχω γραψει κανονικα. Ειναι ψαρεμα εχει στειλει μηνυματα να μαθει που ειμαι (να σημειωθει οτι απ τα ψαρια που πιανει δεν εχω φαει ποτε. Τα παει σπιτι του) κ εγω του απανταω μονολεκτικα κ δειχνω αδιαφορη. Πηγα για μπανιο με τη φιλη μου κ παρολο που τον σκεφτομουν συνεχεια εχω πατει αποφαση να τον αφησω. Το μεγαλο μου προβλημα ειναι απο δευτερα που θα λειπει η γυναικα του κ θα με πιεζει να βρεθουμε ξερετε γιατι! Πως θα καταφερω να του αντισταθω? Οσο γι αυτα που μου λες ναι εχω βολευετει να μη βρεχω κωλο οπως λες. Γι αυτο εφτασα εδω!
Ναι δε με παιρνει αλλο η ηλικια για τετοιες σχεσεις. Το ξερω. Σιγουρα μου λεει ψεματα κ οταν παω να του πω κατι μου λεει οτι ειμαι ζηλιαρα κ οτι θελω να κανω κακο στο παιδι του. Μου επιτεθεται πολυ ααχημα με λογια προσβλητικα. Η γυναικα του τον παιρνει κ τον ρωταει που ειναι γιατι κ καλα θελει να τον ελεγχει κ αυτος κανει πισω για το παιδι. Ετσι μου λεει. Αυτο που θα θελα ειναι να με δει καλα με αλλον! Να με δει οτι ειμαι καλα χωρις αυτον!