Results 61 to 75 of 522
Thread: Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!!
-
16-06-2018, 11:36 #61
αφου το ξερεις εσυ και το ξερει κι αυτος οτιε χει αλλον, γιατι δεν της το λεει οτι το ξερει?
σου κολλαει εσενα ζευγαρι απομακρυσμενο που δενε χει σχεσεις να ειναι συνεχεια στα τηλεφωνα και στα μηνυματα ολη μερα/??? ψεματα σου λεει! ξυπνα!!. παω στοιχημα οτι θες οτι εχουν σεξουαλικες σχεσεις κανονικοτατα.
- 16-06-2018, 11:37 #62
16-06-2018, 11:39 #63
μαιρα, το θεμα δεν ειναι οτι σου λεει ψεματα και μπαρουφες.
το θεμα ειναι οτι κανεις οτι τα πιστευεις.
ενα ζευγαρι πουε χει αποφασισει να ζει "συμβατικα' εννοειται οτι δεν ενοχλει ο ενας τον αλλον οταν λειπει. αυτοι κανουν σαν ερωτευμενοι!
16-06-2018, 11:41 #64
μα φυσικα εισαι δευτερη γυναικα!!! πρωτη ειναι το στεφανι του!!! δεν το ξερετε και οι δυο???
ΕΚΕΙΝΟΣ σε κανει δευτερη βαζοντας σε στην θεση της ξεπετας, αντι της γυναικας του!!
γιατι δεν του το λες?
οτι εφοσον δεν τηρει τις υποσχεσεις του να εχετε μια κανονικη σχεση χωρις αλλους μεσα και δεν χωριζει, δεν σου εχιε παραχψωρησει καμια αποκλειστικοτητα. σε εχει βαλει να εισαι η δευτερη στην ζωη του.
οποτε θα παιξεις κι εσυ τον ρολο για τον οποιο σε προοριζει "της δευτερης" και θα εχεις κι εσυ αλλες σχεσεις στην ζωη σου οπως κι εκεινος.
16-06-2018, 11:45 #65
ακου κοπελά μου, εισαι 38. ηλικια οριακη.
στην καλυτερη ηλικια για μια ομορφη και σταθερη σχεση, στα 30, αντι να κανεις την ζωη σου , εκανες το μεγα λαθος να μπλεξεις με τον παντρεμενο. λαθος οχι μονο ηθικο, αλλα λαθος για σενα που ηλπιζες να επωφεληθεις απο εναν αλλο γαμο, εξαπατωντας μαζι με τον μαλακα, μια αλλη γυναικα που δεν ειχε ιδεα..
εκεινος δεν εχασε τπτ.
ησουν το κερασακι στην τουρτα του. η τουρτα ηταν ο γαμος και η οικογενεια του.
φυγεις- μεινεις, εκεινος δεν θα παθει τπτ.
εσυ χαντακωνεις την ζωη σου.
16-06-2018, 11:45 #66
Οσες φορες προσπαθησα να ρου πω οτι ολα αυτα δε μου κολλανε με βριζει κ εξαφανιζεται κ στο τελος εγω βγαινω η χαμενη που κλαιω πανω απο ενα βουβο κινητο. Ξερω μ εχει δεδομενη. Θελω να του δειξω οτι αξιζω να μαι μ αλλον που θελει 24 ωρες να ναι μαζι μου αλλα με κοροιδευει. Πριν λιγους μηνες αποφασισα ν αλλαξω το ντυσιμο μου. Συνηθως φορουσα αθλητικα κ κολαν κ εβαλα τωρα φορεματα κ τακουνια. Κ σχολιασε οτι επιτελους εγινα γυναικα. Δηλαδη πως μ εβλεπε? Η γυναικα του ειναι ψιλη 100 κιλα κ πολυ ασχημη ειλικρινα. Εγω ειμαι 1.65 53 κιλα κ πιστευω ωραια. Κ παρολα αυτα μου λεει να τρως εχεις γινει χαλια κ τετοια. Δηλαδη προσπαθει να με κανει κ το πετυχαινει να νοιωθω κομπλεξ κ να κλεινομαι ολο κ περισσοτερο στον εαυτο μου!
16-06-2018, 11:46 #67
Θα φτάσεις 100 χρονών, εκείνος κάποια στιγμή θα τα κοτσώσει κι εσύ θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο που χαράμησες την ζωή σου έτσι.
Πιάνεσαι και τον δικαιολογείς και δημιουργείς φρούδες ελπίδες απο βλακείες και το ξέρεις Μάιρα. Το θέμα δεν είναι ότι υπερασπίζεσαι αυτόν ή την συμπεριφορά του ή την δική σου σε εμάς, αλλά ότι προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Πάρε μία απόφαση και τήρησέ την επιτέλους! Πάρε άδεια και πήγαινε ένα ταξίδι, κλείσε και τα κινητά και τα πάντα και μην λυγίσεις. Ούτε επικοινωνία ούτε τίποτα. Προγραμμάτησε να κάνεις πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου και να γεμίζεις την καθημερινότητά σου. Στην ανάγκη άλλαξε δουλειά και τόπο κατοικίας να δημιουργήσεις φυσικά εμπόδια αν δεν μπορείς να πειθαρχήσεις το μυαλό σου.
16-06-2018, 11:53 #68
μα φυσικα. αφου δεν εχει τι να πει!
σου λεει οφθαλμοφανη τερατωδη ψεματα. εχει εναν "κανονικο" γαμο και σου λεει οτι ειναι στα χωρισματα.
μα δεν αξιζεις να εισαι με αλλον που σε θελει 24 ωρες!
αν το αξιζες θα εφευγες!!! επειδη δεν το αξιζεις μενεις με καποιον που αδιαφορει.
οταν μπορεσεις να ανακτησεις την αξιοπρεπεια σου και αν του δειξεις οτι δεν εισαι τοσο κοροιδο οσο νομιζε, τοτε θα αξιζεις μια δικη σου σχεση.
συγκρινεσαι με την γυναικα του εμφανισιακα και την βγαζεις (χαλια) για να νοιωσεις σε κατι καλη, ενω εκεινος σου λεει οτι δεν εισαι του γουστου του. δλδ την πηρε ομορφη κοντη και λεπτη και στον γαμο ψηλωσε, χοντρυνε και ασχημυνε?
τα γουστα ειναι υποκειμενικα ξερεις. υπαρχουν πολλοι ανδρες που προτιμανε ψηλες νταρντανες αντι κοντες και λεπτες, κια ς ειναι διαφορετικα τα προτυπα της εποχης..
αφου δεν εισαι του γουστου του, γιατι ειναι μαζι σου? αναρωτηθηκες?
μηπως επειδη δεν υπαρχουν πολλες προθυμες για τετοιο ρολο?
16-06-2018, 12:14 #69
Δυστυχως εχω τους υπερ προστατευτικους γονεις μου.δε μπορω να φυγω ουτε να κλεισω το τηλ. Τελικα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ζω οπως οι αλλοι θελουν απο μικρη. Μενω σε νησι. Ηθελα να σπουδασω κ να ζησω στην αθηνα δε μ αφησαν οι γονεις μου. Κ ετσι εμεινα στο νησι να κανω μια δουλεια που δε μ αρεσει. Κ 7 χρονια να εχω σχεση μ εναν ανθρωπο παλι οπως αυτος θελει με τους δικους του ορους. Που ειμαι εγω? Τι προλαβαινω να κανω τωρα για μενα?
16-06-2018, 12:22 #70
Ε, αυτό σου λέω. Κόψε γέφυρες με ότι σε κρατάει πίσω και πήγαινε βρες τον εαυτό σου και ωρίμασε έστω και τώρα.Τι πάει να πει έχεις τους προστατευτικούς γονιούς σου; 12 χρονών είσαι; Δεν σε αφήσαν στα 17 και στα 18 να φύγεις και να σπουδάσεις; Έστω. Στα 38 τι πάει να πει δεν σε αφήνουν ή τι πάει να πει έγινε αυτό πριν 20 χρόνια κι από τότε κάθεσαι σε λάθος καταστάσεις; Γράψτους και φύγε. Οι άλλοι είναι αυτοί που είναι, εσύ τι κάνεις; Βρίσκεις δικαιολογίες στους άλλους και ετεροκαθορίζεσαι, αυτό κάνεις!
16-06-2018, 12:24 #71
Ναι εχεις δικιο. Δεν αξιζω. Αν ηταν θα ειχε βρεθει αυτος ο ενας που θα με ηθελε για σοβαρη σχεση. Δε ψαχνομαι για γαμο. Εναν ανθρωπο να χω διπλα μου θελω κ οχι μονο για κρεβατι. Για την γυναικα του δεν εχει πει ποτε κακια κουβεντα. Ενω για μενα κατι αρνητικο εχει να πει παντα.
16-06-2018, 12:46 #72
16-06-2018, 13:08 #73
κι αφου σου βρισκει ολο αρνητικα γιατι ειναι μαζι σου? μηπως επειδη δεν προσφερονται αλλες για κοροιδα?
μαιρα, αυτοι που ενδιαφερονται για ομορφες σχεσεις και ειναι και σωστοι κι οχι της ξεπετας, θελουν ελυθερες. δεν θελουν γυναικες που τρεχουν πισω απο παντρεμενους.
εισαι σε ενα μικρο μερος.
μενει τιποτε κρυφο νομιζεις?
αν τον ειχες παρατησει τον μαλακα, μια χαρα θα ειχε βρεθει ενας σωστος συντροφος μεχρι τωρα.
αλλα αφου δεν εισαι ελευθερη!!! εισαι δεσμευμενη με τον παντρεμενο!! ποιος σοβαρος και αξιολογος θα ασχοληθει μαζι σου?
θα ρθει κανεις να σε παρακαλεσει αν τον αφησεις? κι εκτος αυτου μαιρα, μια γυναικα που ειναι 7 χρονια με εναν παντρεμενο, ποση εμπιστοσυνη εμπνεει σε καποιον για να κανει σοβαρη σχεση?
μεινε ελευθερη και θα βρεθουν πολλοι.
16-06-2018, 13:45 #74
Αναφέρεις κάπου παραπάνω την μάνα σου και κάποιες φίλες. Δηλαδή οι υπερπροστατευτικοί γονείς σου αν τους πεις ότι θες να φύγεις από το νησί και να προσπαθήσεις να φιάξεις την ζωή σου αλλού θα σου πουν μείνει εδώ παιδί μου να τραβιέσαι με τον παντρεμένο τριμάλακα; Τόσο βλαμμένοι είναι; Οι φίλες σου θεωρείς ότι δεν θα σε στηρίξουν σε μία τέτοια απόφαση; Θα σου πουν μείνει εδώ να τελματώνεις; Συγγνώμη αν γίνομαι κυνική, αλλά αν είναι τέτοιοι οι γονείς και οι φίλες σου, τότε είναι γτπ κι όσο περιμένεις αυτοί να σου λένε τι θα κάνεις, όλα σκατά κι απόσκατα θα παραμένουν. Άμα έχεις ανάγκη άλλους να σου λένε τι θα κάνεις, άκου λοιπόν εμάς τους άλλους που είμαστε απέξω και τα βλέπουμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα.
Φυσικά και σου φαίνεται δύσκολο αυτό που σου λέω, αλλά αν δεν βρέξεις κώλο δεν πιάνεις ψάρια. Με μαγικό ραβδάκι δεν λύνονται τα προβλήματα! Να ξέρεις ότι η τεμπελιά του ανθρώπου είναι ότι "βολεύεται" σε καταστάσεις κι ότι αντιστέκεται στην αλλαγή κι ας είναι οι τωρινές καταστάσεις χάλια κι οι αλλαγές μπορεί να τον κάνουν να είναι τρεις φορές καλύτερα. Εκεί είναι η μαγκιά, να βάλεις τον εαυτό σου σε πειθαρχεία και να κάνει δραστικές αλλαγές, ακόμα κι αν εμπεριέχουν ρίσκο. Αλλιώς προκοπή δεν θα δεις.
16-06-2018, 17:07 #75
ωραια η δικαιολογια για το παιδι πολυ ωραια.....
επισης εγω πιστευω οτι υποσυνειδητα δεν θες να προχωρησεις τη ζωη σου γιατι θελεις να εισαι με τους γονεις σου....ξερω πολλα παραδειγματα τετοια και καποιοι δεν το παραδεχονται.....αλλα ετσι ειναι.......
αφου πριν πεις οτι ειναι υπερπροστατευτικοι οι γονεις εγω ημουν σιγουρη οτι απο εκει ξεκινανε τα προβληματα........
επειδη οι γονεις λοιπον σε κανουν οτι θελουν αυτο επεκτεινεται και σε ολες σου τις σχεσεις οπως και εδω που σε κανει αυτος οτι θελει.......αλλα ετσι σε μεγαλωσαν ομως μπορεις να το αλλαξεις αυτο αρκει να το παρεις αποφαση
κανε το βημα να ξεπερασεις ολα αυτα και να πας μπροστα.......