https://youtu.be/M3T12D_WNdQ
Printable View
Γεια σου Bagit.
Επειδή διάβασα κυρίως τα αρχικά σχόλια, συμφωνώ σε αρκετά με την άποψη του σπουργιτιού. Εν ολίγοις για εμένα, η τύπισσα δεν έχει τίποτα ούτε της λείπει τίποτα, επιβεβαίωση ψάχνει και να της δίνουν όλοι σημασία ώστε να γίνεται το δικό της. Τα δάκρυα, τα χάπια και τα πατώματα μου φαίνονται κροκοδείλια και ψεύτικα. Πιο πολύ μου δείχνουν αντίδραση για να σου τραβήξει την προσοχή. Εδώ έβαλε τη μαμά της να σου πει ότι δεν είναι καλά, στην οποία έλεγε πως θα σε παντρευτεί. Θέλει κάποιον/κάποιους να τρέχουν από πίσω της. Είναι γυναικούλα για εμένα.
Σε εσένα τώρα, νομίζω πως το ψιλοκατάφερε το να "τρέχεις από πίσω της". Όχι ακριβώς όπως θα το ήθελε και το είχε ονειρευτεί, αλλά κι εσένα σε πονάει το δοντάκι σου. Ασχολείσαι μαζί της. Εν μέρη κατανοώ πως είναι για να δώσεις απάντήσεις σε ερωτήσεις/απορίες που έχεις σχετικά με τον άλλον παρατηρώντας συμπεριφορές. Εν μέρη στην περίπτωσή σου όμως είναι γιατί σε ενδιαφέρει. Αν πιστεύεις πως δεν έχετε μέλλον μαζί, πως και να ξαναγίνει κάτι δεν θα είναι καλύτερα από την πρώτη φορά, θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς και να αρχίσεις να φλερτάρεις με κάποια άλλη. Μην κάτσεις αν αναλύσεις αν λέει αλήθεια ή ψέματα, χάνεις το χρόνο σου για έναν άνθρωπο που σου απέδειξε πως δεν αξίζει και ακόμη κι ο τρόπος που χρησιμοποιεί για να σε έλξει πίσω είναι λάθος για το χαρακτήρα σου. Καλοκαίρι είναι, δουλειά έχεις, φίλους έχεις, ευχάριστος πρέπει να είσαι στη συζήτηση. Ξεκίνα να ψάχνεις την επόμενη κοπέλα λοιπόν. Ο έρωτας με έρωτα περνάει.