Originally Posted by
Catrine
Ειναι πολυ μικρος ναι, δεν εχω ιδεα τι κανει στη ζωη του ουτε αν εχει παει φανταρος. ( Αυτο δεν το ειχα σκεφτει πριν το πεις χαχα). Ηξερα οτι πιθανον ετσι γνωριζει και αλλες και η δικη μου σκεψη ειχε να κανει με δικο πειραματισμο και αλλαγη στασης.
Αν θελω να ειμαι πραγματικα ειλικρινης με τον εαυτο μου νομιζω οτι μετα απο τοσο καιρο αισθανθηκα την αναγκη να ειμαι με καποιον. Αλλα οχι ετσι. Δηλαδη θελω και να βγαινω μαζι του, να μιλαμε και να υπαρχει και το σεξ. Δεν εννοω οτι θελω σχεση. Αυτο για να γινει πρεπει να τον γνωρισεις τον αλλον. Αν προεκυπτε ειναι αλλο θεμα.
Δεν ημουνα προετοιμασμενη για κατι τετοιο. Η διαφορα ηλικιας, μονο το σεξουαλικο...στην πορεια ειδα οτι θα ηθελα και αλλα . Αλλά αποφασισα να το παω πιο χαλαρα εφοσον αυτα τα δεδομενα ειχα. Και οταν το αποφασισα αυτο, εκεινη τη στιγμη αυτος απομακρυνθηκε. Και σκεφτηκα. ενταξει αυτο ηταν οκ παμε παρακατω. Και ενιωθα καλα. Αληθεια.
Οταν επανεμφανιστηκε εκει εβαλα οριο αμεσως μεσα μου και ειπα ετσι δεν το θελω, γι αυτο και το τηλεφωνο με τα ξεκαθαρισματα. Ειδα οτι δεν μπορω να εχω καποιον να μπαινει και να βγαινει οτι ωρα θελει, θελω και εγω να θεσω καποιους ορους. Και τωρα εχω αυτον που με πηρε τηλεφωνο ενω μου ειπε οτι δεν του αρεσει να τηλεφωνει και την προταση για καφε την Κυριακη πρωι που του ειχα πει στο τηλεφωνο θελω να σε δω μερα και εκτος σπιτιου.
Αλλά ασχετα με το τι κανει αυτος, εγω τα εχω παιξει με εμενα. Τι ειναι αυτο και απο που βγηκε.....Ημουνα πολυ καλα. Αληθεια. Πολυ καλα. Η ζωη μου οπως την ηθελα, ηρεμη, με τους φιλους μου οταν θελω, μονη μου οταν θελω, διαβασμα, κρασι, φιλοσοφιες ολα πολυ καλα. Πως εσκασε ολο αυτο? Τρομαξα να σου πω την αληθεια. Πως ειναι δυνατον να εχω συμπτωματα σχεδον ασθενειας μονο και μονο με αυτη τη γνωριμια. Χθες δεν κοιμηθηκα παλι, 3 ωρες. Με ποναει τρομερα ο αυχενας, η κοιλια μου χαλια μαυρα εχω γινει.
Εστειλα μηνυμα σε μια φιλη μου να παμε για καφε να ξεχαστω και το βραδυ θα παω θεατρο και μετα για φαγητο. Πρεπει να βρω τροπο να επανελθω σε κανονικους ρυθμους αλλιως φοβαμαι οτι θα αρρωστησω.
Ειστε ακομα σιγουροι οτι δεν ειμαι τρελη?