Results 46 to 60 of 167
-
03-11-2018, 01:43 #46
Αλεξανδρε ....με ξαφνιασες. Ολη αληθεια σε μια προταση. Με πονεσε λιγο.....αλλα ευχαριστω
- 03-11-2018, 10:09 #47
ουπς..
κοιτα, ειναι πολυ μικρος..
και δεν εννοω την διαφορα ηλικιας σας, εννοω οτι αντικειμενικα ειναι πολυ ΜΙΚΡΟΣ.
αλλο να ειναι 30 κι εσυ 47, κι αλλο να ειναι 23 κι εσυ 40.
αυτος ειναι σε φαση που δεν ξερει τι κανει ουτε στην προσωπικη του ζωη, ουτε επαγγελματικα, δεν ξερω ανε χει παει και στρατο (που λεει ο λογος...)
επιπλεον, ο τροπος που τον γνωρισες, δειχνει οτι πιθανοτατα να γνωριζει με αυτον τον τροπο πολλες γυναικες, γιατι σιγουρα την ευκαιρια την εχει.
μπορει επισης, οπως ειπε ενα μελος, να θεωρει τροπαιο την γνωριμια με μεγαλυτερη γυναικα, οπως συνηθιζουν πολλοι πιτσιρικαδες στην ηλικια του.
το θεμα ειναι, οτι ακομα κι ετσι, αυτο που ΛΕΣ οτι θελεις, δλδ καποιες ομορφες στιγμες, μπορεις ευκολα να το εχεις ακομα και με αυτον.
αλλα θελεις μονο αυτο, η ξεγελας τον εαυτο σου;
εγω βλεπω οτι μια γνωριμια 3-4 μεταμεσονυχτιων συναντησεων, την εχεις τεντωσει..
υπεραναλυεις, ταλαιπωρεισαι, τρελαθηκες που εξαφανιστηκε. κι εφτασες να του κανεις τηλεφωνημα για ξεκαθαρισματα...
το καταλαβαινω οπως το εξηγησες εδω, οτι αλλο εννοουσες.
ακουστηκε ομως αλλιως και τρομακτικο αυτο που του ειπες...
εφοσον ομως επικοινωνησε, εχεις το περιθωριο να το μαζεψεις και να του εξηγησεις γιατι το ειπες.
και σιγουρα το να του πεις οτι δεν σουα ρεσουν οι ωρες και ο τροπος και θελεις να βρισκοσαστε πιο βολικα και για το δικο σου προγραμμα, ειναι μια χαρα.
επισης, μια χαρα ειναι να βρεις κατι αλλο, αν εισαι τοσο προβληματισμενη για μια τοσο επιφανειακη και συντομη γνωριμια, γιατι αν κολλησεις σε αυτον τον τυπο με τα τοσο λιγα που ανταλλαξατε κι αυτος ειναι 'αλλου", δεν σκεφτεται δεσμευσεις, η εχει κοπελα, η δεν σε πολυγυσταρει κι απλα πηδαει γιατι δεν εχει κατι καλυτερο, θα περασεις πολυ δυσκολα...
03-11-2018, 10:44 #48
Καλημερα Remedy Και σε ευχαριστω.
Ειναι πολυ μικρος ναι, δεν εχω ιδεα τι κανει στη ζωη του ουτε αν εχει παει φανταρος. ( Αυτο δεν το ειχα σκεφτει πριν το πεις χαχα). Ηξερα οτι πιθανον ετσι γνωριζει και αλλες και η δικη μου σκεψη ειχε να κανει με δικο πειραματισμο και αλλαγη στασης.
Αν θελω να ειμαι πραγματικα ειλικρινης με τον εαυτο μου νομιζω οτι μετα απο τοσο καιρο αισθανθηκα την αναγκη να ειμαι με καποιον. Αλλα οχι ετσι. Δηλαδη θελω και να βγαινω μαζι του, να μιλαμε και να υπαρχει και το σεξ. Δεν εννοω οτι θελω σχεση. Αυτο για να γινει πρεπει να τον γνωρισεις τον αλλον. Αν προεκυπτε ειναι αλλο θεμα.
Δεν ημουνα προετοιμασμενη για κατι τετοιο. Η διαφορα ηλικιας, μονο το σεξουαλικο...στην πορεια ειδα οτι θα ηθελα και αλλα . Αλλά αποφασισα να το παω πιο χαλαρα εφοσον αυτα τα δεδομενα ειχα. Και οταν το αποφασισα αυτο, εκεινη τη στιγμη αυτος απομακρυνθηκε. Και σκεφτηκα. ενταξει αυτο ηταν οκ παμε παρακατω. Και ενιωθα καλα. Αληθεια.
Οταν επανεμφανιστηκε εκει εβαλα οριο αμεσως μεσα μου και ειπα ετσι δεν το θελω, γι αυτο και το τηλεφωνο με τα ξεκαθαρισματα. Ειδα οτι δεν μπορω να εχω καποιον να μπαινει και να βγαινει οτι ωρα θελει, θελω και εγω να θεσω καποιους ορους. Και τωρα εχω αυτον που με πηρε τηλεφωνο ενω μου ειπε οτι δεν του αρεσει να τηλεφωνει και την προταση για καφε την Κυριακη πρωι που του ειχα πει στο τηλεφωνο θελω να σε δω μερα και εκτος σπιτιου.
Αλλά ασχετα με το τι κανει αυτος, εγω τα εχω παιξει με εμενα. Τι ειναι αυτο και απο που βγηκε.....Ημουνα πολυ καλα. Αληθεια. Πολυ καλα. Η ζωη μου οπως την ηθελα, ηρεμη, με τους φιλους μου οταν θελω, μονη μου οταν θελω, διαβασμα, κρασι, φιλοσοφιες ολα πολυ καλα. Πως εσκασε ολο αυτο? Τρομαξα να σου πω την αληθεια. Πως ειναι δυνατον να εχω συμπτωματα σχεδον ασθενειας μονο και μονο με αυτη τη γνωριμια. Χθες δεν κοιμηθηκα παλι, 3 ωρες. Με ποναει τρομερα ο αυχενας, η κοιλια μου χαλια μαυρα εχω γινει.
Εστειλα μηνυμα σε μια φιλη μου να παμε για καφε να ξεχαστω και το βραδυ θα παω θεατρο και μετα για φαγητο. Πρεπει να βρω τροπο να επανελθω σε κανονικους ρυθμους αλλιως φοβαμαι οτι θα αρρωστησω.
Ειστε ακομα σιγουροι οτι δεν ειμαι τρελη?
03-11-2018, 11:01 #49
το αν εισαι τρελη η οχι, δεν εχει καμια σχεση με αυτα που περιγραφεις.
δεν ξερουμε τπτ για σενα και δεν κανουμε διαγνωσεις, εδω. σε γιατρο πρεπει να το ρωτησεις και για να επιμενεις τοσο, κατι σε ανησυχει.
οσο για την ιστορια σου, καταλαβα πως του το ειπες αυτο με τα ξεκαθαρισματα. μας το ειπες και πριν.
το θεμα ειναι αν το καταλαβε εκεινος, επειδη δεν ειχες την ευκαιρια να το εξηγησεις και μπορει να τρομαξε.
κατα τα αλλα, δεν συμφωνω με οσα περιγραφεις.
φυσικα και δεν προεκυψε απο το πουθενα.
η "νορμαλ" ζωη, οπου "νορμαλ" ειναι η δουλεια σου οι ασχολιες και οι φιλοι σου, δενε χουν να κανουν με την ελλειψη μιας συντροφικης σχεσης.
η συντροφικη σχεση σου λειπει, κι αυτο δεν καλυπτεται με βολτες και με φιλους.
επεσες με τα μουτρα, γιατι δεν ειχες κατι αλλο ενδιαφερον.
το αν ταιριαζετε η οχι, δεν το ξερουμε καν.
3-4 επαφες σεξουαλικες (απο οσα λες με συναντησεις ανα 3 μερες για ενα 10ημερο), πραγματικα δεν λενε τπτ ουτε για το ποσο ταιριαζετε , ουτε για το αν θελετε να κανετε κατι μαζι, εστω και επιφανειακο...
03-11-2018, 11:05 #50Nefeli28GuestΟ τρόπος που τα μεταφέρεις όλα αυτά , δείχνει ξεκάθαρα ότι έχεις ήδη εμπλακεί συναισθηματικά. Δεν φαίνεται να είσαι ο τυπος που θα αντέξει να υπάρξει σε μια σχέση μόνο για σεξ. Ίσως θα ήθελες να είναι έτσι. Άλλο αυτό όμως κι άλλο τι πραγματικά είσαι.
Όπως είπε και η Ρεμεντυ, έχεις ήδη υπέραναλυσει αυτά που έγιναν μεταξύ σας. Τα άτομα που έχουν απλώς σεξουαλικές επαφές και τίποτα άλλο, είναι ακριβώς αυτό: δεν έχουν τίποτα άλλο. Ούτε σκέψεις, ούτε αναλύσεις, ούτε προσδοκίες, ούτε αξιώσεις. Σεξ μόνο. Σώμα μόνο τίποτα άλλο.
Σκέψου καλά εάν είσαι μόνο γι’αυτο. Αν ναι, καντο με χίλια. Αν όχι, χρειάζεται να προσανατολιστείς σε κάτι διαφορετικό.
03-11-2018, 11:19 #51
Καταλαβα πως του το ειπες αυτο με τα ξεκαθαρισματα. μας το ειπες και πριν.
το θεμα ειναι αν το καταλαβε εκεινος, επειδη δεν ειχες την ευκαιρια να το εξηγησεις και μπορει να τρομαξε.
- Δεν ξερω τι καταλαβε ή τι σκεφτηκε αφου δεν εχουμε μιλησει απο τοτε. Προσπαθουμε να βρεθουμε και δεν γινεται. Παντα μου προτεινει πολυ αργα και εγω του λεω οχι. Μου λεει θελω να σε δω, αλλα οι ωρες ειναι παντα πολυ αγριες. Μετα τις 02.00. Με εξαιρεση αυτο που μου ειπε χθες για την Κυριακη που δεν ξερω κιολας αν θα βρεθουμε.
η συντροφικη σχεση σου λειπει, κι αυτο δεν καλυπτεται με βολτες και με φιλους.
επεσες με τα μουτρα, γιατι δεν ειχες κατι αλλο ενδιαφερον.
-well said. Γι αυτο ειπα να συνεχισω με αυτον για να φυγει αυτο το πεφτω με τα μουτρα. Αλλα δεν λειτουργει...
Ο τρόπος που τα μεταφέρεις όλα αυτά , δείχνει ξεκάθαρα ότι έχεις ήδη εμπλακεί συναισθηματικά.
-Ω ναι. Και δεν μου το συγχωρω κιολας.
Σκέψου καλά εάν είσαι μόνο γι’αυτο
-Κανω και κατι αλλο? Ολο σκεφτομαι..
Μπορει να περναω την κριση των 40. Μπορει να ειναι αυτο
Σας ευχαριστω που ασχολειστε
03-11-2018, 12:17 #52
Καλή μου φίλη Catrine,
Είμαι άντρας 34 ετών. Έχω κάνει στο παρελθόν (όταν ήμουν 22 ετών) "σχέση" με μεγαλύτερη γυναίκα. Ήταν ίσως η χειρότερη σχέση που είχα ποτέ. Αυτό οφείλεται στις διαφορετικές ανάγκες που είχαμε και ήταν αδύνατο να καλυφθούν στα πλαίσια της σχέσης μας. Μάντεψε, ξεκίνησε μόνο για σεξ. Στην πορεία όμως, όσο αναπτύσσεται οικειότητα και αισθήματα συντροφικότητας τα πράγματα δυσκολεύουν.
Θεωρώ πως οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχουν. Οι όποιες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα, αλλά δεν τον ανατρέπουν. Θα ήταν διαφορετικά αν η διαφορά ηλικίας σας ήταν 4-5 χρόνια. Τώρα θεωρώ ότι υπάρχει χάσμα αναμεσά σας σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως στις προτεραιότητες σας και στην ωριμότητα-υπευθυνότητα που μπορεί να επιδείξει ο καθένας σας εντός της σχέσης.
Πιστεύω ότι επικεντρώνεσαι στο σύμπτωμα και όχι στο πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι ότι έχεις ανάγκη από συντροφικότητα. Από ψυχοσυναισθηματική κάλυψη και όχι μόνο από μια σωματική εκτόνωση. Στα λέω γιατί είμαι σε παρόμοια φάση και εγώ. Η ανεξαρτησία είναι ωραίο συναίσθημα. Η πρόκληση στην ζωή όμως είναι να καταφέρεις να δημιουργήσεις σχέση εμπιστοσύνης με κάποιον, ώστε να μην νοιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου εξαιτίας της σχέσης σου.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλα αυτά που νοιώθεις είναι συμπτώματα έλλειψης συντροφικής ζωής. Πάρε το χρόνο σου. Πάτησε γερά στα πόδια σου. Συνειδητοποίησε τις πραγματικές ανάγκες σου και αφού νοιώσεις έτοιμη θα τα καταφέρεις.
Προσωπική άποψη μην συνεχίζεις να συναντάς αυτόν τον νεαρό. Το μόνο που θα αποκομίσεις είναι να εμπλακείς συναισθηματικά περισσότερο. Προφύλαξε τον εαυτό σου και την ψυχούλα σου. Μην κρατήσεις κακία. Προσπάθησε να τον καταλάβεις και αυτόν λίγο. Σε αυτή την ηλικία (κάτω των 25) οι άντρες δεν είμαστε έτοιμοι για πολλά.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.
03-11-2018, 12:28 #53
Καλησπέρα και από μένα! Νομίζω Κατρίν δεν ειναι αυτό που ψάχνεις στο νεαρό , νομιζω οτι θες ενα σύντροφο που να βγαίνετε και να είστε καλά. Επίσης η ηλικία ειναι αποτρεπτική. Βέβαια θα μου πεις ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Επίσης στη δεδομένη περίπτωση θεωρω πιο πιθανό ο νεαρός να δεθεί μαζί σου , κάτι που κανεις στα σχόλια που διάβασα δεν στο επεσήμανε . Θα σε συμβούλευα να μην το συνεχίσεις ούτε καν για το ερωτικό. Έχω κάνει δυο σχεσεις στη ζωή μου με μικρότερους και μιλαμε τωρα για διαφορά 6-7 χρόνια και πάλι χαίρε βάθος αμέτρητο . Εύχομαι να βρεις αυτο που σου ταιριάζει και να απεμπλακείς από αυτή τη σχέση
03-11-2018, 12:30 #54
03-11-2018, 12:32 #55
GoldenM σε ευχαριστω πολυ γι αυτα που εγραψες.
Η ανεξαρτησία είναι ωραίο συναίσθημα. Η πρόκληση στην ζωή όμως είναι να καταφέρεις να δημιουργήσεις σχέση εμπιστοσύνης με κάποιον, ώστε να μην νοιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου εξαιτίας της σχέσης σου.
-Τι ωραια το ειπες αυτο. Εγω μεχρι τωρα δεν μπορεσα ποτε να διατηρησω την ανεξαρτησια μου μεσα σε σχεση. Παντα στο τελος οι αντρες ηθελαν μια γυναικα που να τους περιποιειται. Και εφευγα . Δεν μπορεσα να συμβιβαστω εστω και λιγο. Γιατι οτι συμβιβασμο και αν εκανα ηταν εναντια σε αυτο που ηθελα.
Θα προσπαθησω να μην τον ξαναδω. Ηθελα ομως να του το πω προσωπο με προσωπο. Να του πω αυτα που θελω και να πουμε ανιο. Δεν μου αρεσει να εξαφανιζονται οι ανθρωποι
Εννοειται οτι δεν κραταω κακια.Οχι με τιποτα. Ηξερα απο την αρχη. Με τον εαυτο μου τα βαζω οπως παντα...
Σε ευχαριστω πολυ
03-11-2018, 12:35 #56
Demi71
Έχω κάνει δυο σχεσεις στη ζωή μου με μικρότερους και μιλαμε τωρα για διαφορά 6-7 χρόνια και πάλι χαίρε βάθος αμέτρητο
να σαι καλα! Με εκανες και γελασα!!!
03-11-2018, 12:37 #57
03-11-2018, 12:39 #58
03-11-2018, 12:52 #59
Θα χαρούμε να μάθουμε την εξέλιξη. Αν τον δεις ομως φοβαμαι μηπως παρασυρθείτε ....
Αν υπαρξει εξελιξη θα το γραψω. Παντως δεν θα του στειλω αλλο μηνυμα. Και αυτα τα 2 που του εστειλα ηταν πανω απο οτι κανω συνηθως. Αν μου πει να βρεθουμε δεν θα πω οχι και αν μεχρι τοτε ξεκαθαρισει και το κεφαλι μου αποκλειεται να παρασυρθω αφου θα εχω καταληξει τι θελω.
Παντως οσο δεν τον βλεπω αρχιζω και αισθανομαι καλυτερα. Οταν ειναι να βρεθουμε ανεβαζω παλμους....
Quote Originally Posted by Catrine View Post
Demi71
Έχω κάνει δυο σχεσεις στη ζωή μου με μικρότερους και μιλαμε τωρα για διαφορά 6-7 χρόνια και πάλι χαίρε βάθος αμέτρητο
να σαι καλα! Με εκανες και γελασα!!!
χαχαχα!!! χαιρομαι πολυ! :)
Και ακομα γελαω οταν το διαβαζω. Δυνατα!
Σε ευχαριστω και παλι
03-11-2018, 13:04 #60
Καλή μου φίλη,
Η απόλυτη ανεξαρτησία είναι ουτοπία. Δεν γίνεται να υπάρξει. Πάντα χρειάζονται υποχωρήσεις.
Ο λόγος που σου έγραψε έχει να κάνει και με την ανάγκη για αυθυποβολή. Μέχρι σήμερα θεωρούσα πως περνώ και μόνος μου καλά (Δόγμα... Δέσποινα Βανδή!!!). Μεγάλο λάθος. Ποτέ δεν έδινα την ενέργεια που έπρεπε στις σχέσεις μου, οι οποίες ήταν λάθος από την αρχή εξαιτίας των εσφαλμένων κριτηρίων μου.
Οι σχέσεις δεν είναι αγαθά που αγοράζουμε από supermarket απλά για να περνάμε καλά. Σχέση σημαίνει δίνω και μετά παίρνω. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν θα πετύχει. Θέλω να βρω σύντροφο, όχι για να περνάω καλά απλά. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει και αυτό. Θέλω σχέση γιατί είμαι άνθρωπος. Και άνθρωπος μόνος είναι ή Θεός ή άγριο θηρίο...
Ξέρεις κάτι;
Πιστεύω πως μπορεί να είμαστε βιολογικά πολυγαμικά όντα, αλλά οι πολλές σχέσεις στο ενεργητικό ενός ανθρώπου καταλήγουν να είναι πρόβλημα. Πρόβλημα πρωταρχικά για τον ίδιο... Το ξόδεμα σε επίπεδο ψυχικό και συναισθηματικό δεν καλύπτεται εύκολα...
Μετανιώνω... Μετανιώνω για την επιπολαιότητα των επιλογών μου. Για το γεγονός ότι επέλεξα μια YOLO προσέγγιση μέχρι τώρα στην ζωή μου. Η δέσμευση είναι ο δύσκολος δρόμος... Αυτός όμως ο δρόμος οδηγεί σε ασφαλή προορισμό. Πόσο πολύ μου λείπουν τα χρόνια της αθωότητας μου. Μακάρι να ήμουν περισσότερο υπεύθυνος. Οι σχέσεις μου ήταν λάθος επειδή εγώ ήμουν λάθος στις επιλογές μου.
Ξερείς κάτι Catrine; Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι εκεί έξω. Απλά μας λείπει η ταπεινότητα να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να παραδεχτούμε τις ανασφάλειες μας και με ταπεινότητα και υπευθυνότητα να προσεγγίσουμε έναν άλλο άνθρωπο.
Πόσα ανόητα στερεότυπα υπάρχουν σήμερα στις σχέσεις.... (Μην είσαι δεδομένος. Παίξε το ρόλο του σκληρού, οι γυναίκες θέλουν και έλκονται από τα κακά αγόρια. Οι γυναίκα μπορεί να αλλάξει τον άντρα.) Κανείς δεν μας διδάσκει να είμαστε απλά ανθρώπινοι και ειλικρινείς. Πρώτα με τους ίδιους μας τους εαυτούς και μετά με τους άλλους...
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.
Θα σου ευχηθώ να πατήσεις στα πόδια σου σύντομα. Επίσης σου εύχομαι να μπορέσεις να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις την ευκαιρία για μια καλή σχέση (σε όλα τα επίπεδα) πολύ σύντομα στην ζωή σου.
Να είσαι καλά.