Δε φταιει η σχεση που ειχε φιλε. Κι εσυ ειχες άσχημες εμπειρίες απο σχεση απ οτι ειπες, αλλα δεν κανεις ετσι, ουτε φερεσαι βίαια.
Ετσι ηταν, ειναι και θα ειναι, η το αντέχεις και ζεις μ αυτο η φευγεις.
Printable View
Δε φταιει η σχεση που ειχε φιλε. Κι εσυ ειχες άσχημες εμπειρίες απο σχεση απ οτι ειπες, αλλα δεν κανεις ετσι, ουτε φερεσαι βίαια.
Ετσι ηταν, ειναι και θα ειναι, η το αντέχεις και ζεις μ αυτο η φευγεις.
όντως φίλε έχεις δίκαιο και γιαυτό έφυγα.
Ρε παιδια μη ψάχνετε λύσεις σε φανερά πραγματα. Σκέψου απλα σε ποια κοπελα τυχον θα εκανες αυτο το πραγμα.
Να σου λεει μ αρεσεις, σε θελω και θελω να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ωραια σχεση και να της απαντας α δε ξερω, δεν ειμαι σε φαση, ασε να τα λεμε που κ που να ρίχνω και κανεναν, σιγα που το κακο;
Σκέψου σε ποια θα το ελεγες και κυριως τι ανθρωπος θα ησουν για να το κανεις απο τη στιγμη που η αλλη βλεπεις οτι τρέφει συναισθήματα για εσενα.
Miliva μου οταν θελεις να κανεις αρπαχτή δεν λες στον αλλο η στην αλλη φανταχτερές γενικολογίες, εισαι ο καλυτερος ανθρωπος, θελω να μιλαω μαζι σου, εισαι αυτο που
Ηθελα κτλ αλλα δε ξερω τι κανω εδω τωρα και αν θελω η δε θελω.
Η αρπαχτή ειναι σου πετάω σεξουαλικο υπονοούμενο, ανταποκρίνεται, θελω σεξ μαζι σου και στο ξεκαθαρίζω εξ αρχης, δε το σκεφτεσαι 3 βδομαδες.
Καλα εγω απορω. Αυτη η κοπελα πληρει τα κριτηρια σου σαν χαρακτηρας; Εμεινα με αυτο. Μα τι γουστα εχετε εσεις οι αντρες
Ναι σωστό ...
Δεν εννοουσα συγκεκριμένα ότι αυτή ήθελε αρπαχτή με το θεματοθετη...εννοείται ότι γούσταρε και όλο το σεξουαλικό κομμάτι μαζί του Αλλά και τη συναισθηματική ασφάλεια που της χάριζε το έντονο ενδιαφέρον του...γτ γυναίκες είμαστε αυτά τα βλέπουμε και μας αρέσουν .....
Το έλεγα γενικά γτ το είπε σαν στερεότυπο στην αρχή (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε) ότι οι σοβαρές κοπέλες δεν κάνουν ποτέ αρπαχτές....
νομιζω με εχετε παρεξηγησει απλως ειχα αναφερει πως ρωτησα και μου ειπαν ειναι σοβαρη κοπελα, προτιμα κατι σταθερο παρα αρπαχτες φαση.
τωρα τη φανηκε κατοπιν εορτης αλλη κουβεντα
παιδες σας χαιρετω.
απλως εθελα να σας παραθεσω οτι η κοπελα επανηλθε, την ειχα μπλοκαρει για καποιο διαστημα και μετα μου στελει μηνυμα βλεπω πως με εχεις ξυμπλοκαρει και θα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι οκ να σου μιλω, της απαντω εγω για τι πραγμα και οχι δεν θελω να μιλουμε και η απαντηση μα αφου μου απαντας πως δεν θελεις και καλα μπλοκαρε με και παλι και βρισε με τοτε αφου εγω απλως θελω να δω τι κανεις και προφανως τη μπλοκαρα ξανα στο φεισμπουκ.
μετα απο δεκα λεπτα μηνυμα στο κινηυο και σου ζητω συγνωμη που σου στελνω και απλως νοιωθω μοναξια και σε σκεφτομαι και σε πεθυμω και ξερω πως σε αναστατωνω οταν σου στελνω κτλ.
πραγματικα δεν το μπορω αλλο αυτο που κανει εκει που παω να ησυχασω επανερχεται και πραγματικα με αναστατωνει. της ειμαι οτι αυτο που κανει ειναι παντελως εγωιστικο και δεν θα ειμαι εγω η συναισθηματικη πατεριτσα σου για να νοιωθεις εσυ καλα, και ολως παραδοξως εδω πειραχτηκε κιολας, και μου ελεγε κατι κουφα του στυλ δεν σου εδειξα ποτε εγω οτι θελω καποιο να στηριζομε πανω του και δεν το δεχομαι το τροπο που μιλας, εγω απλως σε σκεφτομαι σαν ανθρωπο με αγαπη και αυτο θελω απο σενα να με σκεφτεσαι και εσυ και νευριαζω που δεν το κανεις,
πραγματικα αρχισα να πιστευω οτι η κοπελα ειναι μαζοχιστρια η κατι, αλλα απο την αλλη δεν ξερω τι να κανω και καθε τοσο μου στελνει και με ενοχλει και μου "μαμαει" την ψυχολογια μου.
σας ευχαριστω που με ακουσατε.
καλησπερα πιθανολογω ο τι η γυναικα ειναι συναισθηματικα μπλοκαρισμενη, πιθανοτητα απο την προηγουμενη της σχεση. ΣΙγουρα σε θελει και δεν της εισαι αδιαφορος, αλλα το μπερδεμα και το μπλοκαρισμα δεν την αφηνουν για κατι παραπανω. Προσπαθει να πιαστει απο πανω σου αλλα μεχρι τωρα δεν τα εχει καταφερει, γνωριζει οτι την εχεις ερωτευτει και σε χρησιμοποιει ασυναισθητα... κατι σαν παυσιπονο...
(μπλοκαρεις και ξεμπλοκαρεις απο fb δεν την μπλοκαρεις στο κινητο, της ανοιγεις την πορτα) Το θεμα ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις κανεις δε γνωριζει ποσο χρονο θα παρει και αν τα καταφερει, προσεξε μην προσπαθησεις να γινεις ο σωτηρας της γιατι θα καταντησεις οσιομαρτυρας. Επισης αν μπορεις με καποιο τροπο να μαθεις αν υπαρχει επικοινωνια με τον πρωην της (δεν ξερω αν τη ρωτησες αν τον εχει ξεπερασει)
Ειναι αρκετα ψυχοφθορα διαδικασια και εσυ γνωριζεις αν αντεχεις αυτη την κατασταση!!
Υ.Γ μην παραξενευτεις αν την δεις λιγο αργοτερα να ειναι ξανα μαζι του!!
Από ότι μου είχε πει ο πρωην είναι με άλλη τώρα και ότι δεν μιλάνε.
δεν ειναι μαζοχιστικο αυτο που κανει, γιατι δεν τραβαει κανενα ζορι.
το ζορι της ειναι ο πρωην.
της εχει κανει τον εγωισμο και την αυτοπεποιθηση κομματια και σε χρησιμοποιει σαν πατεριτσα, οπως ακριβως της ειπες, για να νοιωθει οτι καπου μετραει κι αυτη..
απο την στιγμη που της εχεις πει πολυ ξεκαθαρα οτι σου κανει κακο αυτη η επικοινωνια και για ποιο λογο, το οτι το επαναλαμβανει σημαινει οτι δεν δινει δεκαρα ουτε για τα αισθηματα σου, ουτε για το οτι σου κανει κακο, αρκει να ψηλωσει εστω και για λιγο τον εγωισμο της απο το χαστουκι που εφαγε απο τον πρωην.
πολυ καλα κανεις που την μπλοκαρεις, αλλα το οτι σε βρισκει σημαινει οτι αφηνεις παραθυρα ανοιχτα. και στο κινητο μπορεις να μπλοκαρεις και οπουδηποτε αλλου.
μια ακομα ενοχληση της ειναι τον οτι εσυ καταφερες και σταθηκες στο υψος σου και ας την γουσταρεις και δεν σερνεσαι ξωπισω της,οπως ισως κανει εκεινη.
νευριαζει δηλαδη, (οπως ειπε ξεκαθαρα) γιατι βλεπει οτι δεν μπορει να εχει επιρροη ουτε σε ανδρα που της εχει πει οτι την γουσταρει πολυ (σε σενα δηλαδη που την μπλοκαρεις), ποσο μαλλον σε καποιον που δεν την θελει , οπως ο πρωην.
συνεχισε ετσι και μην ασχολεισαι.
ας βρει αλλη πατεριτσα.
Ο θεματοθετης γιωργο ειπε στο πρωτο ποστ οτι ηταν η ιδανικη κοπελα γι'αυτον, δεν το ειπα εγω. Δευτερον δεν νομιζω οτι η γυναικα ειναι στα καλα της δεν ειναι φυσιολογικα αυτα που κανει καθε λιγο και λιγακι ενοχλει λεει διεγραψε με μπλοκαρε με και μετα παρακαλαει. Δεν ειναι φυσιολογικα αυτα σιγουρα εχει καποια διαταραχη.
Καλησπερα κι απο μενα.
Καθησα και διαβασα ολο το νημα γιατι και σε μενα ετυχε μια παρομοια περιπτωση η οποια εχει παρα πολλα κοινα. Για να μη μακρυγωρω και να μπω στο θεμα θα πω οτι το εληξα στο 2ο μηνα παροτι μου εστελνε μυνηματα του τυπου ‘μη μ αφησεις ποτε ‘ και τετοια παραμυθια. ο λογος ηταν οτι ειχε κολημα με τον πρωην και αυτο το εξακριβωσα βλεπονταν καποια μυνηματα στο facebook (εβλεπα παραλογα πραγματα και μπηκα στον κοπο να βιαβασω καποια μυνηματα αφου κατα λαθος της και τυχη δικια μου ειχε ξεχασει το κινητο της σπιτι μου)
Η κοπελα του νηματοθετη δε νομιζω να εχει καποιο ψυχολογικο. εγω εντοπιζω 2 πραγματα τα οποια σταθηκαν εμποδιο στην σχεση σας
1. Οπως ειπα και πιο πανω η συμπεριφορα της μου κανει πιο πολυ σε πληγωμενο εγωισμο και προσκοληση στον πρωην της, ειδικα οταν γραφεις οτι ηταν 3 χρονια μαζι και της ειχε κανει τη ζωη ποδηλατο. Αν δεν ηταν προσκολημενη δε θα καθοταν δε θα περιμενε γαμο. Το οτι αυτος ειναι με αλλη δεν αλλαζει τα συναισθηματα της, οι γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες απο τους ανδρες.
Δε φταις σε τιποτα εσυ απλα οσο πιο γρηγορα το εμπεδωσεις τοσο πιο γρηγορα θα την κανεις.
2. Εχω εντοπισει οτι σε αυτη τη σχεση ναι μεν καλα το πηγες στην αρχη στην πορεια φανηκες δεδομενος κατι που σε μια γυναικα δεν ειναι καθολου εκλυστικο. εαν εβλεπες πραγματα παραλογα επρεπε να ξεκαθαρισεις και να ξεκοβεις οχι να διαπραγματευεσαι καθε φορα που αυτη ηθελε αποκουμπι. Αν με τα δικα σου κριτηρια εβαζες τους δικους σου ορους τωρα δε θα ζηταγες τη λυση εδω μεσα . Αφησες το χρονο να περασει και τωρα εχεις συνδεθει συναισθηματικα με καποια που δε ταιριαζεις, Δε θελω να σε απογιητευω αλλα ειναι κριμα να πληγωνεσαι και η αλλη να σε χρησιμοποιει .
Βεβαια αν ησουν διαφορετικος και τα εβλεπες τα πραγματα αλλιως δε θα σε ενοιαζε να βρισκοσαστε που και που να ριχνεις καμια αρπαχτη αφου οπως λες με τις γυναικες δεν το χεις...