Results 31 to 45 of 54
-
18-11-2018, 01:41 #31
Φιλε μου ,πρωτα απο ολα σου ευχομαι να υπαρξει μια ξεκαθαρη αποφαση στο μυαλο της χωρις πλεον αλλους ενδιασμους! κι να ειναι η αποφαση της να ειστε μαζι!
Απο τα οσα γραφεις δειχνεις οτι εσαι αξιολογο παληκαρι με ξεκαθαρα τα πραματα μεσα σου κι ξερωντας τι θελεις απο την ζωη σου, χωρις επαρσης, νομιζω οτι αξιζεις μια σοβαρη ,μετριμενη κι καλη κοπελα οπως εσενα!
Ανατριχιασα! σε μια φαση διαβαζωντας τις δικαιολογιες της, ρε γαμωτο! λες κι εχουν μια βιβλο κι λενε ολες τους τα ιδια! μας γραφουν οτι αξιζουμε πολυ, οτι ειμαστε καλοι εραστες! κι μαζι γραφουν κι οτι ακομα δεν ειναι ετοιμες!!
Δεν θελω να σε ξενερωσω φιλε μου, για αυτο κι δεν θα σου πω τι νομιζω το τι παιζει με την δικη σου, αλλα θα σου πω τι επαιζε αντιστοιχη φαση με εμενα(βεβαια σε εμενα ηταν μικροτερη) ,η φαση σου τεροιαζε πολυ με την δικη μου εμπερια, με καποιες δυαφωρες στους χρονους , αλλα κι εμενα εξαφανιζωτα κι ξαξα ερχοταν δυναμικα! Νομιζω οτι ταυτοχρονα με εμενα εκαμε το ιδιο κι σε αλλους! κι μου το ειπε μια γνωστη μου, μαλιστα οτι καπως ετσι φεροταν κι στους αλλους! οτι ηταν λεει σε δυσκολη φαση διοτις επρεπε να διαλεξει αναμεσα σε μενα κι σε αλλους! -ενιωσα πολυ ασχημα κι ευχομαι να μην το νιωσεις -βεβαια φερθηκα κι εγω καπως ασχημα σε καποιο σημειο ,αλλα αρκετα με μενα, θα σου πω την γνωμη μου φιλε μου .
Λοιπον,αφου ειναι κοινη γνωστη σου με φιλικο σου κυκλο καλα θα εκαμες να αντλουσες οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορεις απο την παρε σου, ρωτα να μαθεις δλδη οσο γινετε!, μετα, κατα την γνωμη μου προσπαθησε να ξανα ερθεις μια τελευταια φορα σε επαφη δυναμικη μαζι της! -στο προτεινω διοτις καταλαβα οτι σου εκαμε το "κλικ" που λενε κι οτι ακομα κατις σιγο καιει μεσα σου -κανε μια τελευταια προσπαθεια ,καντην αλλα μετα , αν δεις οτι παλυς κανει τα ιδια ΤΕΛΟΣ!
Αν ομως δεις να ειναι ξεκαθαρη συναισθηματικα απεναντι σου, αν δλδη ερθει στην πολη σου, αν παψει να ταλαντευετε συναισθηματικα αν ειναι σταθερη στα θετικα συναισθηματα της μαζι σου τωτες γιατι οχι να συνεχησεις?? πηστεψεμε πολλες φορες εκει που δεν το περιμενουμε μπορει να γεννηθει ενας μεγαλος ερωτας! Φιλεμου, οσο ασχημα κι αν εχει φερθει, επειδη κακα τα ψεματα δεν την γνωριζεις καλα ,δεν ξερεις το τι μπορει να εχει περασει ! Ειναι και η ηλικια της που δεν δικαιολογει το να φερετε τσουλικα χωρις λογο ,για αυτο σου λεω καμε μια τελευταια προσπαθεια κι μετα αν δεν,,,ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!!
- 18-11-2018, 07:43 #32
Έχω διαβάσει με πολύ προσοχή αυτά που μου έχεις γραψει, και όπως είπες όντως ρώτησα πριν γίνει κάτι με αυτή τη κοπέλα όλοι μου έλεγαν ότι είναι μια πολύ σοβαρή κοπέλα, δεν κάνει αρπακτες κτλ.
Έκανα μια προσπάθεια απελπιδα και λάθος μου στο τέλος, της είπα ξανά εγώ σε θέλω γουστάρω αλλά αυτή ήταν όχι δεν γίνετε δεν μπορώ δεν έχω ψυχή να αγαπήσω και αφού δοκιμάσαμε και απλώς σε βασανιζα και της είπα και πάλι να μην με ξαναενοχλησει τότε και πάλι το γυρίσε μα με παρουσιάζεις εγωίστρια και παλι και τι κακό σου κάνω.
Κρίμα πραγματικά κριμαLast edited by ppapas; 18-11-2018 at 08:03.
18-11-2018, 07:57 #33
και στο κατω κατω, τι λειπει απο την σχεση;;; να τον βλεπει, θελει, σεξ θελει, καλη παρεα ειναι, καλα τα λενε. τι λειπει;
Αυτό είναι που με βασανίζει περισσότερο και αυτα που μου λεει, ο καλύτερος έτσι ο καλύτερος αλλιώς κατόπιν εορτής
φυσικά τα λέει αυτά για να νοιώθει καλά με τον εαυτό της μάλλον έτσι νοιώθω, ότι σιγά και τι έγινε είμαστε φίλοι άρα οκ τωρα μεταξύ μας και αυτό εγώ δεν το μπορώ.
Και εγώ σαν λογικός άνθρωπος δυσκολευομαι λίγο να το χωνέψω δεν πειράζει, θα προσπαθήσω να μην μπω σε αυτό το λούκι γιατί θα με φάει.
18-11-2018, 23:17 #34Miliva21GuestΔλδ μια σοβαρή κοπέλα δεν κάνει ποτέ αρπαχτές....μήπως μια τετοια εχει υπογράψει και συμβόλαιο...;; η αρπαχτή μπορεί να τύχει σε όλους είτε σοβαροί είτε "ασοβαροι "..
Αυτή η δικαιολογία της που την έχεις γράψει πολλές φορές "έλα μωρέ τι κακο σου κάνω" είναι πολύ ύποπτη.....εμένα δεν μ αρέσει καθόλου...σε φάση ότι μπορεί να έχει κάτσει και να εχει σκεφτει "μήπως δεν είναι σωστό αυτό που κανω? " κ έπειτα να δικαιολογεί μέσα της τον εαυτό της "έλα μωρέ στη τελική...τι κακο του κάνω.....του καθομαι μια χαρά δεν έχω απαιτήσεις δεν τον δεσμεύω...τον "ανεβάζω" σαν άντρα με κοπλιμέντα...."Τι κακο κάνω?" Και μετά στο πιπιλαει και εσένα "τι κακο σου κάνω έλα μωρέ "..........αν ισχυει και σκέφτεται έτσι δεν είναι καθαρή μαζί σου...είτε έλα ξερει ότι τη θες παραπανω ενώ εκείνη Όχι τοσο είτε επδ συνειδητά σκέφτεται τον πρώην είτε επδ κοιτάει κ αλλού ....Δεν ξέρω
Πάντως ένας άνθρωπος που σκέφτεται σοβαρά γ σένα κ σε λαμβάνει υπόψη του κ που σκέφτεται συναίσθηματα σου δεν μιλάει έτσι.....
18-11-2018, 23:30 #35
Ναι αυτό έχω συνειδητοποιήσει και γιαυτό νομίζω έχω απαγοητευετει τόσο, δεν πειραζει εμπειρίες, απλώς δεν ξέρω σε έτσι ηλικία δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά, μπορεί να είχα ψηλές προσδοκίες και εγώ.
19-11-2018, 09:28 #36
Δεν θελω να σε ξενερωσω φιλε μου, για αυτο κι δεν θα σου πω τι νομιζω το τι παιζει με την δικη σου,
φίλε γιωργο επειδή μου έχει μείνει η απορία, αν ήθελες να υπερθεματίσεις είμαι περίεργος να ακούσω.
19-11-2018, 09:52 #37
κι εμενα δεν μου αρεσε καθολου αυτη η φραση, γιατι της εξηγησε πολυ ξεκαθαρα τι προβλημα υπαρχει στο να βρισκονται ποτε ποτε χωρις να αποφασιζουν να ειναι μαζι.
εμενα αυτη η φραση μου δειχνει οτι η κοπελα εχει αποκτησει βαθια συμπλεγματα απο την απορριψη απο καποιον αλλον η αλλους κι ενω ξερει οτι ο φιλος εδω, της εχει αδυναμια και γι αυτο τον πειραζει να μην ειναι μαζι, ενω ειναι πολυ ξεκαθαρο και το εχει πει, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ.δλδ, χαζη δεν μπορει να ειναι! τι δεν καταλαβε και ξαναρωταει ταχα με ανεση;;
θελει δλδ να της λεει ξανα και ξανα ποσο την θελει, γιατι δεν μπορει να μην την βλεπει, για να καλυπτει τον πληγωμενο της εγωισμο απο καποιον που δεν την ηθελε, η που τον διεκδικει και τωρα κι εκεινος δεν την θελει..
19-11-2018, 10:56 #38
19-11-2018, 11:01 #39Miliva21GuestΝαι θα μπορούσε να γντ και υπό αυτή την έννοια.....πάντως κάποιο θέμα υπάρχει σγρ και δεν ξέρω κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η συμπεριφορά της..
Κ επδ αναφέρθηκε κάπου ...Η ηλικία δν σημαίνει απαραίτητα ότι το άτομα αυτό θα έχει και ωριμότητα......πολλές φορές κάποιος μπορεί να φερθεί αψυχολόγητα...
19-11-2018, 11:09 #40
δειχνει μια ανωριμοτητα, που δεν κολλαει με την ηλικια της.
γι αυτο και πιστευω οτι η συμπεριφορα αυτη οφειλεται σε συμπλεγματα και απωθημενα.
σαν μια 16χρονη που δοκιμαζει αν αρεσει στους ανδρες, τους προκαλει, αλλα δεν σκεφτεται να τους κατσει. θελει μονο να δει αν μετραει σαν γυναικα, γιατι δεν ξερει που παταει λογω απειριας, δεν εχει αυτοπεποιθηση.
μονο που αυτη, δεν ειναι 16χρονη...
20-11-2018, 13:24 #41
Δε φταιει η σχεση που ειχε φιλε. Κι εσυ ειχες άσχημες εμπειρίες απο σχεση απ οτι ειπες, αλλα δεν κανεις ετσι, ουτε φερεσαι βίαια.
Ετσι ηταν, ειναι και θα ειναι, η το αντέχεις και ζεις μ αυτο η φευγεις.
20-11-2018, 14:10 #42
όντως φίλε έχεις δίκαιο και γιαυτό έφυγα.
20-11-2018, 14:36 #43
Ρε παιδια μη ψάχνετε λύσεις σε φανερά πραγματα. Σκέψου απλα σε ποια κοπελα τυχον θα εκανες αυτο το πραγμα.
Να σου λεει μ αρεσεις, σε θελω και θελω να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ωραια σχεση και να της απαντας α δε ξερω, δεν ειμαι σε φαση, ασε να τα λεμε που κ που να ρίχνω και κανεναν, σιγα που το κακο;
Σκέψου σε ποια θα το ελεγες και κυριως τι ανθρωπος θα ησουν για να το κανεις απο τη στιγμη που η αλλη βλεπεις οτι τρέφει συναισθήματα για εσενα.
20-11-2018, 15:42 #44
Miliva μου οταν θελεις να κανεις αρπαχτή δεν λες στον αλλο η στην αλλη φανταχτερές γενικολογίες, εισαι ο καλυτερος ανθρωπος, θελω να μιλαω μαζι σου, εισαι αυτο που
Ηθελα κτλ αλλα δε ξερω τι κανω εδω τωρα και αν θελω η δε θελω.
Η αρπαχτή ειναι σου πετάω σεξουαλικο υπονοούμενο, ανταποκρίνεται, θελω σεξ μαζι σου και στο ξεκαθαρίζω εξ αρχης, δε το σκεφτεσαι 3 βδομαδες.Last edited by GeorgeGr1; 20-11-2018 at 17:36.
21-11-2018, 17:44 #45
Καλα εγω απορω. Αυτη η κοπελα πληρει τα κριτηρια σου σαν χαρακτηρας; Εμεινα με αυτο. Μα τι γουστα εχετε εσεις οι αντρες