Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Απλά φοβάμαι μήπως αφήνω πολύ μεγάλο διάστημα να περνάει. Και γω θέλω να του πω ότι τον θέλω μου λείπει..
Printable View
Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Απλά φοβάμαι μήπως αφήνω πολύ μεγάλο διάστημα να περνάει. Και γω θέλω να του πω ότι τον θέλω μου λείπει..
Toυ χεις ξαναπεί οτι γιατι χάνεται και τετοια; εαν ναι τι σου είπε;
Ναι βέβαια.. Αλλά δε μου έδωσε κάποια απάντηση. Μόνο ότι δεν έχει όρεξη και δε θελει να μιλήσει. Και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κλείνεται στον εαυτό του και δε θελει να μοιράζεται πολλά. Γιατί και την άλλη φορά δεν είχε κάνει τίποτα αλλού και μου το πε και το κατάλαβα.. Και φοβόταν μήπως εγώ είχα προχωρήσει αλλού. Όμως ούτε εγώ ήθελα να κάνω κάτι.
Μαλιστα. Κοιτα ξέρω οτι είναι δύσκολο και σε τρώει μέσα σου, αν μπορείς να κάνεις αποχή ακομα μια εβδομάδα θα είναι καλύτερα. Βεβαια η τελική απόφαση είναι στα χέρια σου, αν δεις οτι τοσο πολυ δεν μπορείς. Αυτο που θέλω να σου υπογραμμίσω για να το γνωρίζεις και γενικότερα, είναι πανω στη φράση σου που σκέπτεσαι να του πεις οτι τον αγαπάς δηλαδη και σου λείπει και πανω σ' αυτο θα 'λεγα να το αποφύγεις γιατι θέλω να δεις το οτι εσυ νιώθεις ένα θετικό συναίσθημα για καποιον δεν υποχρεώνει τον αλλον να ανταποδώσει επειδη εσυ το νιώθεις και ισα ισα μπορεί να επιτείνει το δεδομένο και να αυξήσει την πίεση. Δηλαδη δεν θεωρώ οτι τα κάνει αυτα ο φίλος σου επειδη δεν γνωρίζει οτι εσυ νιώθεις ερωτικά γι' αυτον και μολις του το πεις θ' αλλάξει. Περισσότερο είναι αυτο για δικη σου εκτόνωση και είναι το πρώτο που μας βγαίνει αυθόρμητα απο μέσα μας. Εγω λοιπον θα σου λεγα προσπάθησε να ηρεμήσεις οσο γίνεται, απασχόλησε το μυαλό με αλλα θέματα και ξαναμιλάμε.
Χαχαχα ...
Στελλιτσα, ενταξει, εισαι κολλημενη μαζι του, οτι και να κανει αυτος. ΤΕΛΟΣ.
Σε σπρωχνουν ολοι εδω μεσα να σκεφτεις λογικα. Δεν ειναι το φορτε σου
η λογικη στον ερωτα. Στον ερωτα εισαι διαρκως συγχωρητικη και υπομονετικη
και γενικως χαλαρη και παρεϊστικη ρε παιδι μου. Συντροφικη και μακροθυμη.
Ξερεις ... καπου σε ζηλευω ! Εχεις ολες εκεινες τις ιδιοτητες που μου λειπουν.
Βεβαια ... το αν σε βοηθησουν αυτες οι ιδιοτητες να ευτυχησεις ... θα φανει
πολυ αργοτερα. Τωρα, σημερα, ετσι οπως σε κοβω ... τα σηκωνει ολα το
σκαρι σου. Χαρα στο κουραγιο σου ... ειλικρινα !
Το ξέρω ναι πρέπει να αφήσω λίγο. Χρόνο να περάσει αλλά τον σκέφτομαι πολύ και καταλαβαίνω ότι μου λείπει κάθε στιγμή.. Και. Θέλω τόσο να του το πω και δεν ξέρω αν κι αυτός με σκέφτεται έστω και λίγο. Κι από την άλλη πιστεύεις ότι αν του πω τι νιώθω γι αυτόν θα τα κάνω χειρότερα??
Ίσως ναι να μαι κολλημένη μαζί. Του.. Η να τον θέλω πολύ και. Γι αυτό να έχω κάνει υπομονή σε ολο. Αυτό.. Πράγμα που κάνω πρώτη φορά έτσι. Δεν έχω ξαναμπεί σ αυτή την κατάσταση. Και γι αυτό δε ξέρω πως να το χειριστώ. Μπορεί να χω όλα αυτά λοιπόν και δε ξέρω αν με βοηθάει αυτό η όχι. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω κάνει κάτι για να αξίζω την περιφρόνηση. Αυτό θα πρεπε να του το πω για να δει πως έχει άδικο?
Δεν μου άρεσε ως στάση ότι έκανε εννοείται αλλά δεν ήθελε καν να το συζητήσει.. Και καταληγαμε να μαλωσουμε γι αυτό
Πιστεύω οτι το θέμα δεν είναι οτι δεν γνωρίζει οτι εσυ τον θες, τον αγαπάς κλπ, μαλλον το ανάποδο συμβαίνει, οτι το γνωρίζει στα σίγουρα δηλαδη, γι' αυτο σου προτείνω να αφήσεις λιγο ακομα χρόνο. Λογικά εσυ έχεις το δίκιο αλλα δεν πρόκειται για αγώνα επιχειρημάτων και οποιος έχει δίκιο κερδίζει. Υπάρχει δυνατότητα να συναντηθείτε απο κοντά πχ στη σχολή, στη δουλειά, στο δρόμο εξω, κοινοί φίλοι υπάρχουν;
Εύχομαι να το ξέρει όντως.. Άρα αν απλά αφήσω χρόνο τότε τι? Θα το χωνέψει πιο εύκολα? Σίγουρα δεν είναι διαγωνισμός αξίας και επιχειρήματων και δεν κερδίζω κάτι έτσι. Ναι γίνεται να βρεθούμε από κοντά.. Δουλεύουμε πολύ κοντά. Κάθε φορά που πάω στη δουλειά περνάω από κει αλλά γιατί αυτό? Να πάω δηλαδή από κει και να τα πούμε από κει? Αλλά στη δουλειά όμως δεν είναι σωστό αυτό.
Οχι οχι δεν το λέω γι' αυτο, δεν είναι καλό να πας να τον βρεις ''δηθεν τυχαία'' στην δουλειά ή αλλου, το λεω για να καταλάβω ποιοι τρόποι υπάρχουν για να μεταφερθεί κάποιο νέο απ τον ενα στον αλλο και αν τυχόν βρεθείτε καπου εξω να είσαι cool και μην του λες τι θα γίνει με μας και τετοια, μίλα του κανονικά, σαν να μιλάς σε μια φίλη σου, το ιδιο και αν στείλει κατι ο ιδιος.
Ναι κατάλαβα τι λες.. Δε θα θελα και κάτι τέτοιο.. Δε τα κάνω εγώ αυτά.. Και πως θα κρατηθώ να μη τον πάρω μια αγκαλιά δε ξέρω. Να μεταφερθεί νέο πως.. Περνάω και γυρνάει και με βλέπει. Και ότι άλλο τα βλέπει όταν κοιτάει τι ανεβάζω πάντα πρώτος. Καλο η κακό δε ξέρω.
Εννοείς στο φβ; Eννοείται καλό, η αδιαφορία θα ηταν το άσχημο. Οτι τα βλέπει πρώτος πώς το ξέρεις;
Ναι.. Τον έχω τσεκάρει.
Οκ, καλο είναι αυτο οπως σου είπα, κατι τελευταίο, εσυ εχεις βάλει κατι σχετικό με το θέμα στο προφίλ σου, καποιο τραγούδι, καποια δημοσίευση, κατι;
Ναι έχω ανεβάσει σχετικά.
Δεν έψαξα ποτέ ένα καλό.. Είναι γλυκούλης όταν είμαστε μαζί ενδιαφέρεται δεν έχω άλλα παράπονα.. Αυτό μόνο με ενοχλεί πολύ.. Μια. Έτσι μια αλλιως
Εκτός από την εξωτερική εικόνα έχει και κάποια ωραία στοιχεία.. Αλλά και κάποια στραβά.. Το θέμα είναι ότι ενώ όλα είναι καλά έχει αυτή τη συμπεριφορά. Αν με ένοιαζε μόνο η εικόνα θα μπορούσα απλά να εκμεταλλευτώ τη δική μου και να μαι με όποιον θέλω από αυτούς που ενδιαφέρονται όπως μου λένε όλοι οι φίλοι μου. Και πάλι δεν το έκανα.
Χαχαχαχαχα ..... βρε Στελλιτσα .... ποσο πασχαλιτσα εισαι ?
Ποσο πασχαλιτσα μπορει να εισαι ? Ελεος, δηλαδη .... ΕΛΕΟΣ !
Ποση αγαπη και συγχωρεση και ανεκτικοτητα χωραει σε μια γυναικα ?
Απαπαπα ..... με εχεις κατασυγκινησει ! Εσυ εισαι αγιος, αγια, αγγελακι,
οπωσδηποτε κατι εκτος αυτου του κοσμου ...
Ο επομενος που θα γνωρισεις στην ζωη σου (αν και σε βλεπω να
παντρευεσαι τον τωρινο ναρκισσο) θα τραβηξει τα πανδεινα απο σενα.
Ξερεις γιατι ? Γιατι οτι πικρα μαζευεις τωρα, θα ξεσπασει ΟΛΟΚΛΗΡΗ
σμπραφ στον επομενο. Αν ειναι το ιδιο ναρκισσος με τον τωρινο,
καλα θα του κανεις. Αν ειναι ομως συντροφικος και αγαπουλας
και αγκαλιτσας σαν και σενα ?
Αδικο δεν θα ναι ?
βρε στελλα...
το να μην παει καλα μια σχεση, ειναι κατανοητο, αλλα οταν δεν σου απανταει ΚΑΝ τι τρεχει κι αν τρεχει και γιατι εξαφανιζεται, απλα δεν υπαρχει σχεση και ειναι πολυ υποτιμητικη η συμπεριφορα του απεναντι σου.
δλδ τι του εισαι και δεν καταδεχεται καν να δωσει μια κανονικη απαντηση;;;
τι να πω, τετοια συμπεριφορα εχεις μονο οταν σου απευθυνει τον λογο ενας που εχει σχεση με το μυαλο του, ενω δεν τρεχει τπτ ιδιαιτερο...
το να του μιλησεις για τα αισθηματα σου ξεκαθαρα οπως λες, δεν ξερω τι νοημα εχει. ξερει πολυ καλα οτι επιδιωκεις να βρεθειτε και το αποφευγει. δεν το κανει επειδη αμφιβαλει για τα αισθηματα σου, αλλα για τα δικα του...
Βρε Στέλλα,μήπως είχες ποτε βίτσιο με κωλοπαιδα/bad boys και έμπλεξες με αυτον τον μαλάκα;
Και μήπως έχεις στον νου σου οτι κατά βάθος ειναι καλός,οτι εσύ θα τον αλλάξεις και δεν συμμαζεύεται;
Γιατί αν ειναι έτσι,μόνο καλά δεν ειναι τα πράγματα.
Ναι το να μαζεύεις και να βγάλεις απωθημένα θα ναι άδικο.. Αν και. Μέχρι στιγμής δεν μου βγήκε ακόμα αυτό. Αλλά you never know. Απο κει και πέρα δεν ξέρω γιατί τον συγχωρώ μ αυτά που κάνει. Ακόμα λοιπόν και να μη ξέρει τι του γίνεται αυτό επηρεάζει και μενα. Και έτσι δε λύνεται. Και όχι δεν είχα ποτέ κόλλημα ούτε με τα κακά παιδιά ούτε με τα πολύ καλά.. Ένα νορμάλ άτομο με ώριμη συμπεριφορά θέλω. Δεν του έκανα ποτέ τη δασκάλα ούτε υποδείξεις. Η τουλάχιστον πιστεύω ότι θα πρεπε να του πω με ενοχλεί αυτό που κανεις πολύ και για να το βγάλω από μέσα μου και για να το. Καταλαβει
Στελλα
νομιζω το προβλημα σου ΔΕΝ ειναι πως σου φερεται (ο καλοπερασακιας ναρκισσος).
Το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα σου ειναι να παιρνεις αποφασεις ... να επιλεγεις .... το ενα η το αλλο !
Και παει πολυ μακρυτερα απο γκομενους, δεν αφορα μονο αυτους ....
Πες μου οτι κανω λαθος .... please !
Η σχέση έχει να κάνει με αποφάσεις.. Γενικά όμως το να μπορείς να πάρεις αποφάσεις έχει να κάνει με το τι θες.. Και το χω κανει αρκετές φορές.το θέμα είναι ότι τώρα δε μπορώ να πάρω μια απόφαση. Σ αυτή την περίπτωση.
Και δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε πιεσει
(παρολο που τα πραγματα δειχνουν φως φαναρι)
Επεσες στην περιπτωση ανθρωπου που τον συμπιεσαν τοσο πολυ,
του στερησαν τοσο πολυ τον αυτοπροσδιορισμο, την διαφορετικοτητα,
την επιλεκτικοτητα, την αποφασιστικοτητα που τωρα αφηνει ολους
τους αλλους να καπνιζουν στην μουρη του.
Μαλλον η ιδια η ζωη .... θα σε ταρακουνησει. Σιγουρα οχι εγω !
Ευχομαι να μην φας πολλα χρονια με αυτον τον ανεκδιηγητο.
Δε ξέρω καν τι θα γίνει.. Και ανησυχώ γι αυτό.
Αλλά μου λείπει το ξέρω
Ακόμα κι αν δεν αντέχω να κάνω κάτι τέτοιο..?
Τον θέλω και μου λείπει.. Σκέφτομαι να του μιλήσω.
Stella ..... ψυχουλινι μου .......
Δεν μπορεις να κανεις επιλογες, να παρεις αποφασεις
και ΚΥΡΙΩΣ ... να υποστεις τις συνεπειες των αποφασεων σου.
Μην τυρρανιεσαι αδικα ! Αστο και οπου βγει ....
τι θα ηθελες να του πεις στελλα;
Ότι σκέφτομαι.. Ότι νιώθω.. Ότι μου λείπει.. Ακόμα. Και τι κάνει..πως ειναι
Δε ξέρω αν είναι λάθος αυτό η οχι..και όλο σκέφτομαι. Τι να κανω
Πες μου ενα θετικό που έχει,να καταλάβω δηλαδή!
Να καταλάβω γιατί είσαι τόσο κολλημένη ακόμη.
Πολύ απλά,παράτα τον και πάνε για άλλα!
Κάτι τέτοιοι δεν αλλάζουν...Όσο και αν παίζει εσύ να πιστεύεις,ότι αυτός θα αλλάξει για πάρτη σου...
Σαν άνθρωπος? Εκτός αυτής της συμπεριφοράς κάθε φορά που είμαστε μαζί έχουμε περάσει καλά.
Ακόμα κι αυτό να κάνω. Τουλάχιστον θέλω να το ξεκαθαρίσω όσο και να με πειραζει