Σχέση και επικοινωνία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Stella94 View Post
    Όταν το έκανε αυτό προφανώς και μαλωσαμε και. Με πείραξε και νευρίασα πολύ και έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Είναι 27 αλλά είναι ανώριμο όλο αυτό που γίνεται.. Παιδιαστικο εντελώς. Δεν ειναι η λύση να τα λες από τα σοσιαλ το ξέρω. Και είναι μεγάλη βλακεια όλο αυτό. Ακόμα κι έτσι να ναι θα πρεπε να μου πει κάτι.. Όπως εγώ του είπα να μιλήσουμε να το ξεκαθαρίσουμε..
    Δεν ξέρω τι θα μου πει αν του πω να βρεθούμε.. Πιστεύω μπορεί να πει και ναι.. Εκτός κι αν ακόμα συνεχίσει μ αυτή τη στάση.. Αν και θέλω τόσο πολύ να τον δω.. Μου λειψε πολυ
    Σε πείραξε και νευρίασες αλλα αυτός έκανε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Ωραία. Και μετά; Εσύ θεώρησες οκ την στάση του και συνέχισες;

Μάλλον μας τρολάρεις δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς συγγνώμη.

Senior Member
    Το ξέρω ναι πρέπει να αφήσω λίγο. Χρόνο να περάσει αλλά τον σκέφτομαι πολύ και καταλαβαίνω ότι μου λείπει κάθε στιγμή.. Και. Θέλω τόσο να του το πω και δεν ξέρω αν κι αυτός με σκέφτεται έστω και λίγο. Κι από την άλλη πιστεύεις ότι αν του πω τι νιώθω γι αυτόν θα τα κάνω χειρότερα??
    Ίσως ναι να μαι κολλημένη μαζί. Του.. Η να τον θέλω πολύ και. Γι αυτό να έχω κάνει υπομονή σε ολο. Αυτό.. Πράγμα που κάνω πρώτη φορά έτσι. Δεν έχω ξαναμπεί σ αυτή την κατάσταση. Και γι αυτό δε ξέρω πως να το χειριστώ. Μπορεί να χω όλα αυτά λοιπόν και δε ξέρω αν με βοηθάει αυτό η όχι. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έχω κάνει κάτι για να αξίζω την περιφρόνηση. Αυτό θα πρεπε να του το πω για να δει πως έχει άδικο?

Senior Member
    Δεν μου άρεσε ως στάση ότι έκανε εννοείται αλλά δεν ήθελε καν να το συζητήσει.. Και καταληγαμε να μαλωσουμε γι αυτό

Senior Member
    Πιστεύω οτι το θέμα δεν είναι οτι δεν γνωρίζει οτι εσυ τον θες, τον αγαπάς κλπ, μαλλον το ανάποδο συμβαίνει, οτι το γνωρίζει στα σίγουρα δηλαδη, γι' αυτο σου προτείνω να αφήσεις λιγο ακομα χρόνο. Λογικά εσυ έχεις το δίκιο αλλα δεν πρόκειται για αγώνα επιχειρημάτων και οποιος έχει δίκιο κερδίζει. Υπάρχει δυνατότητα να συναντηθείτε απο κοντά πχ στη σχολή, στη δουλειά, στο δρόμο εξω, κοινοί φίλοι υπάρχουν;

Senior Member
    Εύχομαι να το ξέρει όντως.. Άρα αν απλά αφήσω χρόνο τότε τι? Θα το χωνέψει πιο εύκολα? Σίγουρα δεν είναι διαγωνισμός αξίας και επιχειρήματων και δεν κερδίζω κάτι έτσι. Ναι γίνεται να βρεθούμε από κοντά.. Δουλεύουμε πολύ κοντά. Κάθε φορά που πάω στη δουλειά περνάω από κει αλλά γιατί αυτό? Να πάω δηλαδή από κει και να τα πούμε από κει? Αλλά στη δουλειά όμως δεν είναι σωστό αυτό.

Senior Member
    Οχι οχι δεν το λέω γι' αυτο, δεν είναι καλό να πας να τον βρεις ''δηθεν τυχαία'' στην δουλειά ή αλλου, το λεω για να καταλάβω ποιοι τρόποι υπάρχουν για να μεταφερθεί κάποιο νέο απ τον ενα στον αλλο και αν τυχόν βρεθείτε καπου εξω να είσαι cool και μην του λες τι θα γίνει με μας και τετοια, μίλα του κανονικά, σαν να μιλάς σε μια φίλη σου, το ιδιο και αν στείλει κατι ο ιδιος.

Senior Member
    Ναι κατάλαβα τι λες.. Δε θα θελα και κάτι τέτοιο.. Δε τα κάνω εγώ αυτά.. Και πως θα κρατηθώ να μη τον πάρω μια αγκαλιά δε ξέρω. Να μεταφερθεί νέο πως.. Περνάω και γυρνάει και με βλέπει. Και ότι άλλο τα βλέπει όταν κοιτάει τι ανεβάζω πάντα πρώτος. Καλο η κακό δε ξέρω.

Senior Member
    Εννοείς στο φβ; Eννοείται καλό, η αδιαφορία θα ηταν το άσχημο. Οτι τα βλέπει πρώτος πώς το ξέρεις;

Senior Member
    Ναι.. Τον έχω τσεκάρει.

Senior Member
    Οκ, καλο είναι αυτο οπως σου είπα, κατι τελευταίο, εσυ εχεις βάλει κατι σχετικό με το θέμα στο προφίλ σου, καποιο τραγούδι, καποια δημοσίευση, κατι;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα. Αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί θέλω να ακούσω μια αποψη πάνω σε ένα θέμα που με απασχολει. Τον τελευταίο καιρό από τον Ιούλιο συγκεκριμένα εχω μια σχέση με ένα παιδί. Αυτός 27 κι εγώ 25.το.θεμα είναι πως ενώ περνάμε όμορφα μαζί όταν είμαστε ξαφνικά σταματάει να μιλάει και να απαντάει κάθε φορά που του στέλνω.. Μόνο διαβάζει αμέσως ότι είναι αυτό αλλά απάντηση καμία. Ενώ ταυτόχρονα ψάχνει όλα τα προφίλ μου στα κοινωνικά δίκτυα ή βρισκόμαστε και με κοιτάζει βλέπω το ενδιαφέρον του αλλά δεν κανει κάτι και περιμένει να τον κυνηγήσω.. Του έχω πει ότι νιώθω γι αυτόν τι θέλω και ότι θέλω να μαι δίπλα του.βλεπω ότι κάτι τον απασχολεί αλλα δε μου λέει τι είναι αυτό.. Και έτσι ξαφνικά μετά έρχεται με πλησιάζει και κάνει σαν να μην έγινε τίποτα.. Το θέμα είναι πως έχω πολλά αισθήματα γι αυτόν και δεν αντεχω αυτό που κάνει. Ούτε μου δίνει κάποια εξήγηση γι αυτό.και το θέμα είναι πως και στενοχωριεμαι και δε ξέρω πως να τον κάνω να μου πει τι έχει.. Όσες φορές του είπα τώρα αυτές τις μέρες να βρεθούμε δεν έκανε κάτι.. Και δε ξέρω αν είναι σωστό να τον περιμένω μόλις σχολασει εφόσον δουλεύουμε κοντά απλά να τον δω να μιλήσουμε μήπως και έτσι βγει μια άκρη.. Αλλά υποφέρω όταν δεν είμαι μαζί του καλά. Και ενώ βλέπω ότι και εκείνος θέλει να είμαστε κοντά και μαζί γιατί εκδηλώνει ενδιαφέρον δεν κάνει κάποια κίνηση. Δε ξέρω τι να κάνω.θα ήθελα μια αποψη. Προσπαθώ να έχω μια απόσταση γιατί δεν αισθάνομαι καλά να γίνομαι φορτικη έτσι όμως δε ξέρω αν αυτό βοηθάει ή κάνει τα πράγματα χειρότερα.
    Με λίγα λόγια,σε φτύνει κανονικά αλλά εσύ είσαι κολλημένη μαζί του.
    Δεν μου φαίνεται για νορμάλ σχέση.
    Μα καλά,τι καλό έχει και έφαγες κόλλημα μαζί του?

Senior Member
    Ναι έχω ανεβάσει σχετικά.
    Δεν έψαξα ποτέ ένα καλό.. Είναι γλυκούλης όταν είμαστε μαζί ενδιαφέρεται δεν έχω άλλα παράπονα.. Αυτό μόνο με ενοχλεί πολύ.. Μια. Έτσι μια αλλιως

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι έχω ανεβάσει σχετικά.
    Δεν έψαξα ποτέ ένα καλό.. Είναι γλυκούλης όταν είμαστε μαζί ενδιαφέρεται δεν έχω άλλα παράπονα.. Αυτό μόνο με ενοχλεί πολύ.. Μια. Έτσι μια αλλιως
    Λοιπόν,ή έχει τρελό λέγειν,ή τρελή αυτοεκτίμηση,ή είναι κούκλος,ή έχει δυναμική προσωπικότητα κλπ.
    Ή όλα αυτά μαζί.
    Οπως και να χει όμως,τελείωνε με αυτόν!
    Για να είσαι εσύ καλά!

Senior Member
    Εκτός από την εξωτερική εικόνα έχει και κάποια ωραία στοιχεία.. Αλλά και κάποια στραβά.. Το θέμα είναι ότι ενώ όλα είναι καλά έχει αυτή τη συμπεριφορά. Αν με ένοιαζε μόνο η εικόνα θα μπορούσα απλά να εκμεταλλευτώ τη δική μου και να μαι με όποιον θέλω από αυτούς που ενδιαφέρονται όπως μου λένε όλοι οι φίλοι μου. Και πάλι δεν το έκανα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εκτός από την εξωτερική εικόνα έχει και κάποια ωραία στοιχεία.. Αλλά και κάποια στραβά.. Το θέμα είναι ότι ενώ όλα είναι καλά έχει αυτή τη συμπεριφορά. Αν με ένοιαζε μόνο η εικόνα θα μπορούσα απλά να εκμεταλλευτώ τη δική μου και να μαι με όποιον θέλω από αυτούς που ενδιαφέρονται όπως μου λένε όλοι οι φίλοι μου. Και πάλι δεν το έκανα.
    Δηλαδή,εσύ βρηκες εναν μορφονιό,ενδιαφέροντα στοιχεία ως προσωπικότητα,δυναμισμό,αυ τοπεποίθηση,λέγειν και τα λοιπά,αλλά παρά το φτυσιμο τον θες.
    Κανω λάθος?

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast