Originally Posted by
mar95
Δεν πιστευω πως εγινε σε μια στιγμη δικιας μου αδυναμιας, πρωτον γιατι σκοπευε να μεινει ετσι κι αλλιως οπως μου ειπε το πρωι, δευτερον γιατι οταν μου προτεινε να παμε στο δωματιο εγω ημουν μια χαρα νηφαλια.
Οσο για το οτι ηρθε να ξεκαθαρισει επειδη νοιαζεται; καθε φορα γιαυτο ερχοταν υποτιθεται και ποτε δεν μιλουσαμε.Αυτη τη φορα τον εβαλα στο καναπε ομως και αρχισα τις ερωτησεις.Τα ματια μου ηταν καρφωμενα πανω του, ενιωθε τοσο αβολα που κοιτουσε συνεχως το πατωμα και ηταν τσιτωμενος.Συμβουλη Remedy ηταν αυτη.
Ναι του αρεσω σαν κοπελα, ερωτευμενος δεν ειναι. Ισως και να θελει σχεση κατα βαθος, αλλα δεν θελει να προσπαθησει γιατι ειχαμε πολλα προβληματα λογω τριτων τα οποια δεν θα λυνονταν τουλαχιστον αμεσα.Και τελος και για μενα ειναι δυσκολο να ξανακανω σχεση μαζι του, στην αρχη θα θελω χρονο να ξαναβρω τα πατηματα μου και θα νιωθω περιεργα γιατι εχουν περασει 7 μηνες. Οποτε το βρισκω απολυτα φυσιολογικο να του φαινεται παραξενο να ξαναειμαστε μαζι και οτι δεν θα δουλεψει. Οταν δυο ανθρωποι ομως ξανασυναντιουνται και αποφασιζουν να περνανε χρονο μαζι, εγω θεωρω οτι ισως η σπιθα αναμεσα τους ξαναφουντωσει, αυτος δεν το πιστευει και δεν περιμενα κατι αλλο. Παντα τα βλεπαμε διαφορετικα τα πραγματα. Τωρα λοιπον που του εδειξα τι νιωθω και αποφασισε οτι δεν θελει να δωσει ευκαιρια, δεν εχω κανενα δισταγμο να δωσω ευκαιρια σε κατι νεο στη ζωη μου.Εξαντλησα καθε πιθανοτητα, δεν αρπαξε καμια ευκαιρια, αν καποιος μετανιωσει καποια στιγμη για κατι ξερω πως δεν θα ειμαι σιγουρα εγω.
Τελος αναλυεις τη φραση οτι δεν θυμαται οτι κοιμηθηκαμε μαζι ,αλλα το γεγονος οτι σκεφτηκε πολλες φορες να μου στειλει μηνυμα αλλα ειπε αστη αν θελει θα στειλει αυτη το θεωρεις ασημαντο;